- Apple asztali gépek
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- RAM topik
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Egy módosított állománnyal több GPU-ra is engedélyezhető az AMD-féle FSR 4
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Köszönöm Uraim.
-
törölt tag
Úgy tűnik, hogy kénytelen vagyok gyorsba venni egy patkányt..
A4Tech X-710BK, árban ez a legjobb, amit találtam és alakra ugyanaz, mint a mostani (=XL-750F), csak ez 2000 dpi-s, de ezt is 1600-on használom.
Esetleg valami negatív/pozitív észrevétel ? -
törölt tag
Kéne egy kis segítség.. Nekem az átlagnál kisebb a kezem. Mint korábban írtam jelenleg egy XL-750F-em van, nem rossz, de kicsit talán nagy.
Amit kinéztem egy V-Track F3. Nem tudom mennyire jó egér, de kis kezű embereknek jó. Legalábbis, amit kivettem az angol videóból..
Szóval tudnátok ajánlani 1-2 A4Tech rágcsálót ? (lehetőleg x7 legyen vagy hozzá valami nagyon hasonló jó egér.)
Megköszönném. -
törölt tag
Nekem egy XL-750F-em van. Bár oscar nincs hozzá, mert pont ez trágya nem támogatja - miért támogatná.. hisz nem kell.. -,de annyira strapabíró!
Megvan már 3-4 éve, folyamatosan kapja tőlem a kisebb-nagyobb, annál is nagyobb pofonokat és még mindig jól üzemel. Jó, már nem úgy kattint, mint újkorában, de működik, tudok vele játszani. Nagyon bevált és nem bántam meg. Állítani nagyon nem tudok rajta sokat - max dpi-t -, de jóvanaz.
Tervezem egy F3 vételét, ha lesz kes.. -
törölt tag
Olyan létezik, hogy egy x7-es egérhez nincsen macro ? Letöltöttem az oscart, de nem akarja felismerni.. Nem tudom elhinni, hogy ennyire szerencsétlen legyek.. XL-750F típusú egerem van és eddig nem találtam hozzá oscart, de még csak drivert se. a hivatalos oldalon..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Google Pixel topik
- Windows 7
- Apple asztali gépek
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- PlayStation 4
- Apple Watch
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Tesla topik
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3249
- Beszámítás! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- Bontott, vadiúj, SPACE BLACK MacBook Pro 14" M4 10C/10G 16GB 512GB Gar.: 1 év APPLE világgarancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3050, 96% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest