- Bambu Lab 3D nyomtatók
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Bluetooth hangszórók
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Elképesztően drága az új Ryzen Threadripper PRO generáció
- Melyik tápegységet vegyem?
- Előrendelhető a OnePlus Pad 3
- Milyen TV-t vegyek?
- iPad topik
- Videós, mozgóképes topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cathulhu
addikt
válasz
Norbika88 #1894 üzenetére
Hi, én tavaly nyáron vettem egy V7 egeret. Először driver gondjaim voltak, mivel ugye a driverben volt 3 mód (azóta már 4) amiből az első kettő ingyenes, a többi fizetős. Én az első módban akartam használni, mivel nem igazán érdekelnek a makrók se a duplatripla lövések, de ott a középső három gomb kihasználatlan maradt, cpi-t váltani meg nagyon nehézkes volt (dupla klikk, görgő, klikk) és a kijelzés is ronda volt. Mindezeket viszont két hete megoldotta az új driver, most már 1. módban szinte teljesen konfigurálhatóak a középső gombok, akár cpi váltásra is, a kijelzés is javult és a minimum cpi-t levitték 100-ra. Mind remek újítás, azóta úgy érzem ez a legjobb egerem amit valaha vettem. Ha még annyit megcsinálnak, hogy a görgő színe változna cpi függvényében, akkor tökéletes lenne, de ez már csak apróság.
Az egér hardverileg szerintem nagyon rendben van, pontos, reszponzív, könnyen csúszik, szeretem. Igaz kapott tőlem egy nagy X7 szövet egérpadot is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I W10 I CAM I Garancia!
- Apple iPhone X, 256GB, Kártyafüggetlen
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i3-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" HD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G7 - i7-10GEN I 16GB I 512GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest