- Ha nem növelnéd feleslegesen a villanyszámlád, a Chieftecnek van pár új ajánlata
- ARC vs eARC — Ilyet is tud a HDMI-d? 🤨
- A következő évtizedbe repíti a NAND hatékonyságát a Samsung új kutatása
- ASUS blog: kisebb, de nem gyengébb – a mini PC-k forradalma
- 5 kilowattos GPU-k előtt nyitná meg az utat az Intel
- Kivégezheti a kisebb VGA-gyártókat az NVIDIA döntése
- Gaming notebook topik
- 5 kilowattos GPU-k előtt nyitná meg az utat az Intel
- Projektor topic
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen videókártyát?
- Meghalt a Windows 10, éljen a Windows 10!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
cruzplaying
újonc
válasz
norby91
üzenetére
Azt hogy teljesen random a játékban néha gondol egyet és fordulnék teszem azt balra, és 2 megfordul a tengelye körül:\
Edit: Meglett a hiba oke közben, az volt a gond ugyanis hogy az ágyon játszottam, egy sima dobozon volt az egérpadom. Mivel nem volt mindig síkban az egér (nem csak X és Y mozgással tudtam neki szolgálni) ezért néha berázkódott amikor meg-megmozdult a doboz.
-
törölt tag
válasz
norby91
üzenetére
Azért butul meg mert nem bírja a gyorsulást... 20G-t bír a 3600 DPI-os X7. Ez nem olyan sok... 3600 DPI-on használva lassabb rántástól elő jött nekem mint 600 DPI-on. Szóval ha teheted használd 600 DPI-on. Akkor is jelentkezni fog a "megbolondulás" (Ami amiatt van , hogy nem képes olyan gyorsan feldolgozni a "képet amit lát" mint amilyen gyorsan mozgatod) de nagyobb rántásnál. Remélem segítettem
-
-
M.T.
senior tag
válasz
norby91
üzenetére
Próbáld ki másik gépen is szerintem ez softwares gond az egérnek valószinűleg nics baja.
Ja és próbáld ki kisseb dpi mellet is (minek akkora én 1200-2000 ig 1ms mellett használom de a 2000 is bőven sok).
Ja és valahol olvasta régebben, hogy a szenzor csak kb 2400 dpit tud valójában, és az egér trükközik, hogy elérje a 3600at, de hogyan már nem emlékszem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen autót vegyek?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- iPhone topik
- Hyundai, Kia topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Bundle topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z690 i9 14900K 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3090 OC 24GB Zalman Z1 PLUS Seasonic 750W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i3 10105F 16GB DDR4 512GB SSD RX 590 8GB ZALMAN T4 Plus ADATA 600W
- Microsoft Surface Laptop 5 i5-1245U 16GB 512GB 13.5" Gorilla Glass TouchScreen 1 év garancia
- Lenovo LOQ 15IRH8 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i5-12450H - 16GB - 512GB - RTX 4050 - Win11 PRO - 1 év gari
- Honor 200 Lite / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest