Hirdetés
- Gaming notebook topik
- A megszokottól eltérő képaránnyal jön a JapanNext monitora
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- 3D nyomtatás
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Köszi, köszi, akkor mégsem haluztam...

A második bekezdésben, amit írtál, az sajnos nem működik, mert a pasas szimmetrikus, s a tengely mentén balról is, jobbról is csak egy olyan poligon áll, ami nem látszik. Ha ezek valamelyikére rányomok egy Grow-t, akkor az az adott poligon szomszédaira is hatással lesz, elrontja a modellt.
Ezért hát elszánt vertex és edge irtásba kezdtem, igaz, hogy smooth után ezek a részek csúnyák, de úgyis takarásban vannak.
Elkezdtem attach-olni az object-eket, ill. a low poly modell hibáit javítani, hát, volt belőlük dögivel...
Cserébe úgy veszem észre, nagyon meghálálja a gép: Gyorsan kezeli a Viewport-ot, s elég egyszer rátenni a MeshSmooth-ot, az egész karakteren látszódik az eredmény, nem kell végigszenvedni a bakancstalptól a hajáig. Mennyei. 
Jövő héten biztosan elkészül a végső változat, újra lelkes vagyok. (Picit ugyanis elszontyolodtam legutóbb, hogy egy csomót szenvedtem vele, s szar lett az egész. Szóval a héten inkább filmet néztem, illetve GTA-ztam.
)
Akad néhány object, amire nem szeretnék MeshSmooth-t tenni, mert csak lassítaná a gépet. (fogak, bakancs fűzője...) Még az nem tiszta, hogy ezt hogyan lehet megoldani, hogy attach-olom a részeket, ám ezeket nem simítja, csak a többit, amit kell. Láttam az Element alatt Smoothing Groups opciót, de az - ha jól tudom - NURMS-re vonatkozik, nekem viszont az nem felel meg.
Magyarul lehet-e egy Object-hez úgy MeshSmooth-t rendelni, hogy az nem minden Element-re lesz hatással?
op9: Az autó fantasztikus lett, melóhelyen is koppant néhány áll a padlón, mikor megláttuk...

Ez kicsit más, de még csak beírom.
Haversrácnál belenéztem a Sky Captain című filmbe, s kis híján megállt bennem az ütö, mikor fél perc után megemlítette, hogy amit látok, az ez egy az egyben számítógép által generált kép... 
Hú, basszus ezt a hsz.-t sem fogtam rövidre...
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Gitáros topic
- Okos Otthon / Smart Home
- Gaming notebook topik
- A megszokottól eltérő képaránnyal jön a JapanNext monitora
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Battlefield 6
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- További aktív témák...
- Iphone 13 mini mobiltelefon eladó
- Ryzen 5 5500 (ÚJ, 2 ÉV GARI) - 16 GB DDR4 3200 MT/s CL16 - 1 TB NVMe SSD (G4) - MSI MAG Vampiric ház
- Samsung NP270E5E-K07PL Notebook 3 órás akkuval
- Új Gamer PC - Ryzen 7 5700X / RTX 5060 Ti / B550M WIFI / 16GB RAM / 1TB SSD / 650W
- !AKCIÓ! GAMER PC Intel Core i9-10900X/ASUS ROG Strix X299-E Gaming/NVIDIA GeForce RTX 3080/32 GB RAM
- AKCIÓ! Sony Playstation 5 PRO 2TB Digital játékkonzol garanciával extrákkal hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E7450 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Apple MacBook Pro 16 (2021) M1 Max 32GB RAM 500GB SSD használt, megkímélt 100% akku (0 ciklus)
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Cserébe úgy veszem észre, nagyon meghálálja a gép: Gyorsan kezeli a Viewport-ot, s elég egyszer rátenni a MeshSmooth-ot, az egész karakteren látszódik az eredmény, nem kell végigszenvedni a bakancstalptól a hajáig. Mennyei.
)