Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

törölt tag

válasz RefeeZ #801 üzenetére

Azért minden megoldható... :D
    Mondjuk igyekszem rövid lenni, mert melóhelyről írok, s nem szeretném, ha a főnök szétrúgná a seggem... :DDD

Na, srácok, látom mindenki tolja az ipart, helyes! :D
    Én sem tétlenkedtem ám az emberemmel, már csak egy zokni és egy lábbeli (46-os Martens :D) hiányzik róla, meg animálni kell.
    Remélem majd elnyeri a tetszésetek... :D

Az arcszőrzetével még fogok szívni, de úgy döntöttem, először rajzfilmszerűre csinálom a palit, aztán majd tökölök vele tovább.
    (Bár belenéztem az Audis videóba, s lehet, hogy egyből az lesz a következő projekt, nagyon büntet! Meg úgyis mindenki autót csinál, szóval tudtok segíteni a témában. :D)

Az a baj, hogy melózom, s rohadt fárasztó, tíz órákat tolok naponta, ma is 8 óta itt figyelek, a lakásban meg nincs net, ráadásul - a tervezettel ellentétben - most hétvégén is Pesten maradok.
    Így este már totál kész vagyok, s nincs erőm a max-hoz, múltkor már kis híján lefordultam a székről. Meg bartizgatunk is...

Ráadásul megjött a szomszédom, egész jó csaj... :D
    Ámbátor operarajongó, ami OK, mert tudom, ám, hogfy van élet a metálon túl is, de: Szigorúan éjfél után, szigorúan nyitott ablak mellett bömbölteti a cuccot, s énekli a szöveget! :Y (Elég hamisan... :O)

Na pá, legyetek továbbra is MAXimalisták :D, meg persze a Mayasokról se feledkezzünk med... :DDD

Mentem aludni, majd igyekszem be-benézni. :))

[Szerkesztve]

Új hozzászólás Aktív témák