Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nem jelentkezett, hanem egy ''munkatársuk'' figyelt fel rá a chat-en. Innen jött az ötlet, hogy elmenjen hozzájuk. Egyébként szerintem modellezőnek, mivel csak képeket mutatott nekik.
Ma bizosan nem tudok linkelni semmit, de fogok.
A plotterre gondoltál? Mert azt inkább műszaki tervezésnél használják.
Hogy mi volt a házi? pontosan nem tudom, de annyi biztos, hogy különféle teknikákkal kell rajzolnia (ploy, nurbs). Megkérdezem tőle. sajnos ritkán látom, mert nem a legközelebbi barátom.
Igen, főleg MAX. Azt nyomják. Kicsit ért máshoz is , de a MAX-ot már régóta nyúzza. De ne aggódj, azért nem csak vér profikat vesznek fel...
ha van e-mail címük, akkor arra is lehet írni nekik. Nem vagyok benne nagyon ebben, nem tudom. Ha egy-két órád van naponta az már jó, csak rendszeres legyen. Én legalábbis kiesek a munkából, ha kihagyok egy hetet vagy többet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer PC - Ryzen 7 5800X RX 7800 xt, 32GB ddr4, 1TB Nvme
- XFX Radeon Speedster QICK 308 RX 6600 XT GDDR6 8GB 128bit
- Gigabyte Radeon 5700XT OC 8Gb eladó
- Lenovo IdeaPad 3 FELTURBÓZVA! 8GB RAM, IPS kijelző, 256 GB NVMe SSD, Win 11 Pro
- Ryzen 5 7500X3D +hűtött VRM-es B650M lap +16-32GB DDR5 RAM! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre kiállítva)!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3565
- Dell Inspiron 3511 /i7-1165G7/MX350/16GB/512GB M.2/WIN11/Újszerű akku/Játékra is! Számlával!
- HP Thunderbolt-dokkoló, 120W G4 (4J0A2AA)
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 (DisplayLink)
- Eladó Honor Magic 7 Lite 5G 8/512GB / ÚJ HÁTLAP / ÚJ KIJELZŐ / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest