Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nem jelentkezett, hanem egy ''munkatársuk'' figyelt fel rá a chat-en. Innen jött az ötlet, hogy elmenjen hozzájuk. Egyébként szerintem modellezőnek, mivel csak képeket mutatott nekik.
Ma bizosan nem tudok linkelni semmit, de fogok.
A plotterre gondoltál? Mert azt inkább műszaki tervezésnél használják.
Hogy mi volt a házi? pontosan nem tudom, de annyi biztos, hogy különféle teknikákkal kell rajzolnia (ploy, nurbs). Megkérdezem tőle. sajnos ritkán látom, mert nem a legközelebbi barátom.
Igen, főleg MAX. Azt nyomják. Kicsit ért máshoz is , de a MAX-ot már régóta nyúzza. De ne aggódj, azért nem csak vér profikat vesznek fel...
ha van e-mail címük, akkor arra is lehet írni nekik. Nem vagyok benne nagyon ebben, nem tudom. Ha egy-két órád van naponta az már jó, csak rendszeres legyen. Én legalábbis kiesek a munkából, ha kihagyok egy hetet vagy többet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xbox 360 Eredeti Játékok (Farming Simulator, Minecraft, Just Dance, Sonic, Fifa stb.) 1500Ft-tól
- Dell Latitude E5470 Ultrabook i5-6300U/16GB/256SSD/Win11Pro
- iPhone 15 Pro 512GB gyári független új akku!!! Hibátlan 3 hónap jótállás
- Akció! Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I9 13900 / RTX 3090 24GB / 32GB RAM / 1TB SSD
- Dell Latitude Precision Üzleti gépek, 2-in-1 gépek, 3-11. gen.
- szinteÚJ, dobozos Dell Pro 14 Ultra 7 255U 16GB DDR5 512GB AI PC FHD+ 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Samsung 990 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! VALVE INDEX virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- Samsung LH55CSPLBC 55" LCD monitor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest