- SSD kibeszélő
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Videós, mozgóképes topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Milyen széket vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Analóg fényképezés
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Igen, a footstep animation-ra, csak már elfelejtettem, hogy ez a neve.

Hát, akkor marad a szöszölés, s ha minden jól megy, jövő hét végén már le is tölthetitek az animációt...
Majd végigviszem az SSS tutorialt (nem tűnik túl hosszúnak), s ha tényleg annyira öli a gépet, akkor hanyagolom.
A Gyűrűk Ura CG trükkjei mondjuk magukért beszélnek: Kb. egy hónapja néztem meg a Gollam készítéséről szóló videót...elég durva...
Menthirist: Pedig már kezdtem azt hinni, hogy sérteget a program...
Max-ban is lehet bármikor módosítani bármelyik paramétert, s vissza is lehet vonni a műveletet. Viszont ha minden klappol, s a módosítókat collapse-olja az ember, akkor állítólag nem lassul be a masina. Csak hát a paraméterezhetőség ezáltal elvész...
RefeeZ: Igen, a szobában a nyomi kicsi kockákat.
Van valami beépített segítség, hogy mindegyik oldal közepére betegye uganazt az alakzatot (betűt), vagy forgatással oldottad meg?
Új hozzászólás Aktív témák
- HP EliteBook 840 G6, G5 14" i5, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion Pro 5 WQXGA GAMER notebook - i9 14900HX 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070 8GB
- Lenovo T14s G2 Core i5-1145G7 Touch 16Gb Ram Intel Iris Boltból számlával Garanciával
- LG OLED & OLED evo Televíziók -30% : UPDATE! 03.13!
- EREDETI NINTENDO Pokemon Go Plus autocatcher dobozban eladó
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Van valami beépített segítség, hogy mindegyik oldal közepére betegye uganazt az alakzatot (betűt), vagy forgatással oldottad meg?