Hirdetés
- Picit gazdaságosabb és halkabb lett a PlayStation 5 Pro legfrissebb verziója
- Dollármilliárdokért csábított el Zuckerberg egy kínai Manust
- Új versenyző áll rajtvonalhoz a tápok világában
- Tiltott témává tenné Kína az öngyilkosságot az AI számára
- Hálózati sebességre gyúrt a Minisforum új mini-munkaállomása
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Igen, a footstep animation-ra, csak már elfelejtettem, hogy ez a neve.

Hát, akkor marad a szöszölés, s ha minden jól megy, jövő hét végén már le is tölthetitek az animációt...
Majd végigviszem az SSS tutorialt (nem tűnik túl hosszúnak), s ha tényleg annyira öli a gépet, akkor hanyagolom.
A Gyűrűk Ura CG trükkjei mondjuk magukért beszélnek: Kb. egy hónapja néztem meg a Gollam készítéséről szóló videót...elég durva...
Menthirist: Pedig már kezdtem azt hinni, hogy sérteget a program...
Max-ban is lehet bármikor módosítani bármelyik paramétert, s vissza is lehet vonni a műveletet. Viszont ha minden klappol, s a módosítókat collapse-olja az ember, akkor állítólag nem lassul be a masina. Csak hát a paraméterezhetőség ezáltal elvész...
RefeeZ: Igen, a szobában a nyomi kicsi kockákat.
Van valami beépített segítség, hogy mindegyik oldal közepére betegye uganazt az alakzatot (betűt), vagy forgatással oldottad meg?
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4188, 94% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3631,94% Akkumulátor
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- ASTRO A50 WIRELESS HEADSET + BASE STATION 4th gen. fejhallgató
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Van valami beépített segítség, hogy mindegyik oldal közepére betegye uganazt az alakzatot (betűt), vagy forgatással oldottad meg?