Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• szabog4

aktív tag

válasz Rayyy #7160 üzenetére

A szakmában akarok elhelyezkedni, ezt is tanulom. Semmiképpen nem nevezném hobbinak.

Hát igen, a HD5770 nem egy erős gépezet. Korlátoz rendesen, de annak sincs értelme, hogy veszek most 1 kártyát és 2 hónap múlva meg lemegy az ára 20-40k-val, mert kijött 1 újabb típus. ...és csak azért nem vettem azt, mert nem voltam türelmes. Nem havonta veszek VGA-t és jól meg kell gondolnom mire verem el a pénzt.

Jelenleg az 1080-as gtx-et tartom nyerőnek (Cuda core is magas), de sokallom a ~200k-s árcédulát. 160-ért már elfogadhatóbb lenne. (Röhögve adnák ki érte ennyit, ha visszatermelné, de ez a folyamat nem most fog még beindulni.)

Van bennem némi pesszimizmus és most megvan rá a keret; nem akarok arra alapozni, hogy majd egyszer lesz több és akkor megveszem az újabbat. Mi van, ha nem, akkor szenvednem kell azzal a középkategóriás kártyával, amikor vehettem volna az akkori erőforrásaimból telhető legjobbat. :D Érted mit akarok?

Mi van, ha nem csak hobbiból akarok renderelni? :DDD :DD
    /"...Renderelni is akarsz GPU-val, de csak hobbiból?..."/

Legyen a topicba vágó kérdés is.
    Van rá mód max-ben, hogy korallzátonyt, leomlott hegyoldalt pár kattintással készíthessek és ne kelljen 25.000.000 polygont beállítgatnom egyesével?
    (Zbrush-al könnyen kivitelezhető, de engem Max-ben érdekel a dolog.)

Új hozzászólás Aktív témák