Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- NAS vagy minigép? Minigép vagy NAS? Mindkettő!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Máris elfogytak az idei évre szánt HDD-k a Western Digitalnál
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
- Gaming notebook topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Apple MacBook
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
op9
aktív tag
Egyedül az első lámpa a saját koncept (próbáltam az emlékeimből a Carrera GT lámpáit utánozni... szerencsére nem jött össze
).. az első lököst lestem, meg egy picit átalakítottam. Egyébként itt vannak a többi képek is: Bővebben: link.
A belsőt is megcsináltam... úgyahogy. (műszerfal, kormány, ülések, sőt, még váltó is van!) De már nem akartam vele sokat foglalkozni.
Hátsó lámpát szintén lestem (Lexus). De az igazat megvallva nem akartam saját conceptet csinálni, hanem megnézni, hogy a családi autónk hogyan nézne ki (már piacon lévő cuccokkal) egy kicsit tuningolva.
Örülök, h teccik a modell
! THX!
Üdv!
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- NAS vagy minigép? Minigép vagy NAS? Mindkettő!
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Máris elfogytak az idei évre szánt HDD-k a Western Digitalnál
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- BestBuy topik
- EAFC 26
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / RX 5700XT / 16GB DDR4 / 500 SSD + 1TB HDD
- ÚJ Lenovo Yoga 7 - 14" WUXGA OLED - Intel Ultra 5 226V - 16GB - 512GB - Win11 -3 év gari - HUN - PEN
- ZBook Fury 15 G7 15.6" FHD IPS i7-10850H RTX 3000 32GB 1TB NVMe magyar vbill gar
- Katana 15 HX B14WEK 15.6" QHD IPS i7-14650HX RTX 5050 16GB 1TB NVMe magyar vbill gar
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf FX506I Gamer Notebook! R7 4800H / 1650Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD
Üzleti előfizetők hirdetései
- REFURBISHED és ÚJ - DELL Thunderbolt Dock WD22TB4 (210-BDTD)
- Vásárlunk iPhone 12/12 Mini/12 Pro/12 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új Asus Vivobook S16 Flip 2in1 WUXGA X360 Touch i9-13900H 14mag 16GB 1TB SSD Intel Iris XE Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
).. az első lököst lestem, meg egy picit átalakítottam. Egyébként itt vannak a többi képek is: