Hirdetés
- Hobby elektronika
- Házimozi belépő szinten
- Vezetékes FEJhallgatók
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- TCL LCD és LED TV-k
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Bluetooth hangszórók
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- CPU léghűtés kibeszélő
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Laca19 (a)
aktív tag
válasz
ZotyoHQ #2431 üzenetére
Én próbáltam, sőt így használom jelenleg a gépet. Amúgy egy Z-3e-t cseréltem le egy hifi-re, persze nem azért mert nem felelt meg a Z3e, hanem elromlott. Este szabályosan kikapcsoltam, másnap reggel megse moccant, semmi kék LED vagy ilyesmi. Szóval elég furcsán adta meg magát másfél év után. És mivel nekem és a haveromnak eddig minden Logitech termék bedöglött, vagy alapból hibás volt ezért nem mertem bevállalni a Z2300-at. Így hirtelen felindulásból megláttam egy /számomra/ hihetetlenül jól kinéző hifi-t(amire ránéztem és azt mondtam, nekem ez kell
), erre még azis rájött, hogy ez lett 2007-2008-as év Legjobb kompakt audio rendszere, (a lap alján), gondoltam rossz csak nem lehet. Szóval ez ilyen hirtelen vásárlás volt. És azt kell hogy mondjam, hogy tényleg jó vásárt csináltam, a Z3e-re már csak rossz emlékként gondolok. Sokkal élvezetesebb rajta zenélni, összességében is, illetve sokkal szebben szól a mélye például, illetve sokkal gyorsabb is, nagy hangerőn gyors mélyeknél sem "folyik össze" a mélyhang, mint a Z3e-nél.
Mindkét hangfala tartalmaz 4 hangszórót: 1 mélynyomót, 1 magasat, és 2 középhangsugárzót és ráadásul annyira feldobja az asztalomat is, hogy nagyon durván néz tőle ki: valahogy így. És ugye tökre nem különül el a géptől sem, tehát nem látszik rajta, hogy ez egy hifi, simán elmegy számítógép hangszórónak is. Mindenesetre nekem bejött, számomra ez best buy vásár volt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Elemzés Zenehallgatásról dióhéjban III.
- Teszt A zenehallgatásról dióhéjban II.
- Elemzés A zenehallgatásról dióhéjban I.
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 9600K 32GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RX 5700 8GB Rampage SHIVA FSP 600W
- Beszámítás! HP Elitedesk 800 G1 USDT mini asztali számítógép - i7 4770S 16GB RAM 128GB SSD Intel HD
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest