Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • dudika10

    veterán

    válasz Jb001 #25910 üzenetére

    Egyáltalán nem szokatlan kérdés.
    30k-ért se távirányító, se optikai bemenet nincs, a kettő együtt meg pláne nem (még szar minőségben sem).
    Attól függően, hogy a TV távirányítóján a hangerő gomb hatással van-e az optikai kimenet hangerejére, vagy vehetsz egy külső DAC-t (Fiio D03k, cirka 10 000 forintért) és mellé akármilyen aktív dobozokat (például az ajánlóból), vagy használod a fejhallgató kimenetet (a legtöbb TV ezt szabályozza, de ezt könnyen ellenőrizheted egy fej/fülhallgatóval például) és hozzá szintén akármilyen rendszert.

    A TV minőségénél egy Genius 1250B a fejhallgató kimenetbe dugva, legalább egy nagyságrenddel többet nyújt már önmagában (ha nem egy véletlenül jó hanggal megáldott TV-ről beszélgetünk, de ez ritka mint a fehér holló).

    (#25904) scottian: rendelj hozzá egy Fiio D03k-t, és ha nem hoz előrelépést, küldd vissza. Elvégre pont erre van a 14 napos visszaküldési lehetőség.
    A koax vagy optikai kimenetet rákötöd ennek az azonos bemenetére, majd ennek az analóg kimenetére kötöd rá az AUX bemenetet, és vagy jobb lesz a hang, vagy nem.

    (#25899) sultansmith:
    Egy füles sokkal nagyobb terhelést jelent a kimenet számára, ha hangszóróval szar, fülessel se lesz jobb. Miért ne lehetne erősítővel terhelni egy fejhallgató kimenetet?

    Most válaszoltam neki is. Elég nehéz bármit kezdeni olyan jellegű kérdéssel, hogy "az autóm nem megy úgy, ahogy gondolom, hogy mennie kéne", a legjobb autószerelő se tud leszűrni ebből semmit azon kívül, hogy nem ért a delikvens az autókhoz.

    (#25905) zsocy:
    Valaki kérdezte, hogy miért nincs hangsúly az ajánlóban a Microlabokon:
    Microlabok néha felbukkannak 1-1 boltnál, de általában elég nehezen beszerezhetőek itthon. Meg viszonylag sokszor kerül a boltokba hibás széria. :(

    Prodipe Pro 5 aktiv hangfalpar elado.

Új hozzászólás Aktív témák