Új hozzászólás Aktív témák

• raus

aktív tag

válasz redbull86 #11764 üzenetére

Hát Németországból rendeltem mert Ausztriában élek és lehet itt is kapni de nem fekete színben.
    Teljesen új az A5+ nemrég jött ki. Az A5 pedig már 4-5éve abszolút kategóriagyőztes a tesztek és értékelések alapján. Csak arra voltam kíváncsi hogy van-e valakinek mert az A2-ről van is logout-os írás itt a PH-n és az is nagyon jó, ár-érték tekintetében.
    Annyit kell tudni erről a cégről hogy két audiofil hi-fi mérnök alapította abból a célból hogy elérhető áron kiváló hangminőségű desktop és multimédia hangszórókat gyártson. Összesen négy hangszórót gyártanak, egy kicsit(A2), egy nagyot(A5, A5+), egy passzív kétutas dobozt(P4) és egy szubot(S8). Minden házon belül készül, a hangszórók is. Kevlár-üvegszál mélyközép és selyem dóm, erős mágnessel és jófajta lengőcsévével. Audiofil alkatrészek. Láttam képeket belülről és hifista létemre ezért döntöttem mellette. Pl toroid trafó a tápban, jófajta audiofil puffer elkók és MKP kondik a kapcsolásban, légmagos tekercsek és fóliakondik a hangváltóban, duál-monó AB osztályú tranyós végfokok benne, korrekt aranyozott RCA és hangfalcsatlakozókkal úgyhogy lehet játszani a kábelekkel. 25-ös MDF-ből kézzel nagyon jó minőségben összerakva. Amerikai cég de Kínában gyártva. És még távirányítós is :), mindenféle védelemmel és lerakja magát sztendbájba ha nem hallgatod.
    Szóval jónak ígérkezik.
    :)

Új hozzászólás Aktív témák