Hirdetés
- Körvonalazódik az új grafikus API-k iránya
- Nikon DSLR topik
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Vezetékes FEJhallgatók
- Canon EOS DSLR topic
- Zenelejátszó építése, a kiváló hangzásért
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
reelc
veterán
Köszönöm, utánanézek ennek a 2 típusnak.
Nem vagyok egy vájt fülű típus... Nem igénytelen vagyok, csak egyszerűen nem olyan a hallásom, hogy megérje nagyon drága hangfalat vennem.
Gondoltam, hogy nem kapok csúcsmodellt ennyiért, de gondolom a hangkártya sem az, aminek meg kell szólaltatnia. :-) -
perempe
veterán
én most próbáltam ki a JLB Duet-et és a ModeCom MC-SHF56-ot. A JBL méretéhez képest szép mélyekkel rendelkezik, ideális annak, akinél nincs sok hely az asztalon. A megjelenésre is pöpec SHF56 pedig tényleg jó, szerintem nem terhelhető igazán a 4" mély miatt. hiányzik belőlük a dinamika, iránykarakterisztikára se a legjobbak, el-el veszett egy-egy hangszer az ismert felvételeken, én inkább DIY-t ajánlanék.
mellettük a saját építésű HiVi (Swans) hangszórós TL dobozom nagyságrendekkel jobb megoldás, a hangszórókészlet (5" F5BN mélyközép, K1 dóm) kerülhetett 11k-ba. az erősítő $35-os Sure 2 X 100Watt @4Ω TK2050 Class D, tuninggal veri az $1200-os Audiosector Patek erősítőt. az erősítőhöz egy trafó kell Graetz híddal, meg pár ezer μF pufferkondenzátor.
* Brahms: 4. szimfónia *
-
reelc
veterán
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni (az 1. hsz-t elolvastam, de nem tudom mennyire aktuális az ajánlott dolgok tekintetében).
Egy notebookhoz szeretnék hangfalat venni. 2.1-est. Max. 10e körül szánnék rá. Természetesen nem várok el házimozi minőséget. :-)
Hangkártya: Conexant Cx20561 HD Audio, integrált - ehhez kellene. Szóval nem egy vadiúj, 6.1-es csodkártyához kellene.Előre is köszönöm!
-
harry
veterán
válasz toshiba300 #13795 üzenetére
Úgy tudom, túl sok tapasztalat még nincs vele, ám rosszat sem igazán hallottam még róla. Én ha biztosra akarnék menni, maradnék a Genius 1255a-nál, ami itt is sokaknak van, igen pozitívak a visszajelzések, és némileg olcsóbb is.
Theoretically, this damn thing oughta work now.
-
toshiba300
tag
Sziasztok! Nekem max. 16ezer Ft-ér kéne egy 2.0-ás aktív szett. A Modecom MC-HF40 jó választás vagy tudnátok valami más alternatívát is?
-
PuMbA
titán
1255A jobb, mint az 1800A
degec: Edifier R1600, Genius 1255A, Modecom MC-HF32 és 40
MZsoltee: Modecom MC-HF 32 van még
Creep: 25k körül
noby: Nem éri meg: Edifier R1600 és Behringer MS40 van kb. a kategóriában.
[ Szerkesztve ]
-
MZsoltee
veterán
10k körül keresnék 2.0-t Mit érdemes? Ahogy visszaolvastam a 1255a a favorit. Valami más ebben a kategóriában? Ha fekete lenne annak örülnék!
A tökéletes nő süketnéma, nimfomániás, és az apjának kocsmája van.
-
degec
senior tag
ÜDV !
Szakikat NAGY tisztelettel szeretném megkérni, hogy mondjanak nekem egy jó stereó hangafalat (2.0), mert a mostani altec lansing 2.1 em möghalt, és helyhiány miatt csak stereo fér el már... árban 30 ig mehetünk kb..többet is megnéznék ha lehet...
Teljesítmény azért legyen szóval ne ilyen 2.5 watt Köszönöm Szépen !!! -
Creep
tag
Szevasztok.
Gondoltam ide írok,hogy hátha valaki tud abban segíteni,menyibe megy most egy logi z2300 2.1.Előre is köszi a választ.Privátra válaszólj.
-
Sziasztok!
Féloff / vissza is olvastam, de remélem nincs harag ha fölteszem a kérdésem (fránya előítéleteim vannak )
Van egy Genius SP-HF1800A-m, ami az elmúlt időben bekapcsolás után elkezdett recsegni, kell neki 5-10 perc, utána használható.
A kérdés az hogy szenvedjek-e vele/fizessek-e x ezret a javításért, vagy dobjam fel vakerára amíg még használható, és vegyek helyette egy 1255A-t? (tökátlagos felhasználásra, film/zene (rokk, nem tuctuc ), +annyi hogy néha hobbi felvételek visszahallgatása / gitározás is a cél -> szóval inkább szép közép legyen, mint "mély").
Vagy ha szerettem az 1800-as hangját, akkor ez is tetszeni fog?
köszi, üdv
v."Bocs, főnök, de én csak két emberben bízom. Az egyik én vagyok. Nem maga a másik." || "Hóhahó, mégis van graffaló!"
-
kNG
senior tag
Privi ment, nem akarok "reklámozni" itt!
MicroFluentAMP+DAC w. OPA BLUE, TMP Audio Ribbon IC, TMP Audio USB A-B, JDS LABS ATOM AMP + DAC, FiiO e10k, Sennheiser GSX 1000, Sennheiser HD560S, Grado SR 225i, AKG k712 PRO, AKG k371, Audio-Technica AD700X, Sennheiser HD 559, Sennheiser HD600, NO EQ! :)
-
PLackó16
csendes tag
Üdv!
Erősen gondolkozok egy HCS2330 beszerzésén a sok jó tapasztalat alapján, de lenne pár kérdésem.
Fénykorában, amikor még nem raktak rá ilyen nagy haszonkulcsot, mennyiért lehetett kapni itt idehaza? (1 éve mondjuk)
Valamint a PcGearnél meg lehet hallgatni valamilyen Edifier hangkeltőt, vagy erre semmilyen lehetőséget nem biztositanak? -
xain
csendes tag
Egy Xonar DS-t használok (opa2132-es műveleti erősítővel, bár ez nem tudom itt mennyit számít fülesnél számított a gyárihoz képest). Az Edifier HCS2330-on elgondolkozom, mert nekem számít a minőség. Viszont azt honnan lenne érdemes megrendelnem, mármint melyik bolt megbízható? Köszi a segítséget!
-
kNG
senior tag
Szia!
Edifier HCS2330 2.1 (30k) ha gyűjtesz még kicsit a 20-hoz..megérné a különbözetet, szebben szól, mint az anno 80kba kerülő philips hifim...(részletesebb a hang, mélyebbre megy a basszus, mellkason vág, nem brummog, van végre középtartomány, stb.).
esetleg Edifier C2...ha 20k a felső határ...ettől a HCS némileg jobb.
Hangkártyát milyet használsz? Integrált hangkártyával nem lenne semelyik hangrendszer sem az igazi (egy xonar d1/dx viszont elég mindkettőnek szerintem).
Szerk.: Ha nagyon komolyan csak zenére használnád, akkor lehet jobb lenne egy 2.0-s rendszer, hiszen azt írtad (főleg zenére, néha filmnézésre használnám), de a szakik szerintem majd kisegítenek még némi plusz információval!
[ Szerkesztve ]
MicroFluentAMP+DAC w. OPA BLUE, TMP Audio Ribbon IC, TMP Audio USB A-B, JDS LABS ATOM AMP + DAC, FiiO e10k, Sennheiser GSX 1000, Sennheiser HD560S, Grado SR 225i, AKG k712 PRO, AKG k371, Audio-Technica AD700X, Sennheiser HD 559, Sennheiser HD600, NO EQ! :)
-
xain
csendes tag
Üdv!
Hangfalat szeretnék venni 20k körül, én erre gondoltam, de nem tudom, hogy valóban ez lenne-e a jó választás, vagy valami mást ajánlanátok? Főleg zenére, néha filmnézésre használnám. Segítséget előre is köszönöm! -
bok92
addikt
Épp most nézegettem, és igencsak sűrűn előfordult...
Viszont Szegeden csak egy helyen találtam eddig, az edigitalban,ahol majd 13 k.De még megpróbálok máshol is szétnézni, hátha tudok 1-2 ezrest spórolni.Ha tud valaki olcsóbb opciót Szegeden, akkor nyugodtan írhat priviben is...
-
harry
veterán
Szerintem megérné
Ilyen 5k kategóriában eddig mindig azt láttam, hogy szinte mindegy, nincsenek igazán lényegi különbségek. Magyarán egyik sem igazán jó...
De ha rákeresel az említett típusra, sokszor találkozhatsz a nevével itt a topicban is, többen is használjuk elégedetten. Használtan lehetne még nézni ezt, vagy 1-2 régi geniust, de ehhez én sajnos típust nem tudok. De amúgy is elég valószínűtlen, hogy lenne, ritkán tűnik fel 1-2 érdekes példány, aztán annyi.Theoretically, this damn thing oughta work now.
-
titán
válasz aszamóca #13774 üzenetére
Oké, rendben, mi sem most látunk először mérőmikrofont. Már csak azt nem tudom, hogy mit szeretnél mondani. Mert azt ugye tudod, hogy amihez eredetileg hozzászóltál, az ott megnevezett 90 dB az bizony hangnyomást jelölt, ezért beszéltem én is hangnyomásról, te egy kicsit elkószáltál.
evDirect villanyautós töltőhálózat
-
aszamóca
aktív tag
válasz schawo #13767 üzenetére
Az a gond hogy két dologról beszélünk. Én egy hangszóró (sugárzó) mérhető érzékenységéről mint paraméterről írok. Ezt úgy mérik, hogy egy mérőmikrofont tesznek egy méterre a hangsugárzótól, és 1W teljesítményű, swepp mérőjelet adnak rá. A mikrofonnal mért frekvenciákhoz rendelt hangnyomásszinteket egy grafikonon ábrázolják. Ezen vonal alapján határozzák meg az adott hangszóró átlagérzékenységét dB-ben. Ha ez az érték magas, pl. a mágneskör az átlagnál erősebb, akkor a lengőtekercsbe a teljesítményerősítő által betáplált feszültséggel ellentétesen létrejövő feszültség (mágneses mezőben mozgó tekercsben feszültség keletkezik)is magasabb, ami visszafogja lengőrendszer mozgását, s vele az alsóbb frekvenciák lesugárzását. Egy gyengébb mágneskörű pl. ezért mehet mélyebbre. Erre írtam hogy van egy kompromisszum egyensúly ( hangszóró mechanikus, és elektromos oldali Thiele-Small paraméterei) a mély hang lesugárzás, és az érzékenység között, ami 90dB-nél jónak nevezhető.
Amiről ti beszéltek azok a hangnyomásszintek (levél a fáról leesve 5dB, sugárhajtómű zaja 150dB) nem 1m-es, meghatározott távolságból mérve.
Ha a 90dB/1W/1m ülsz akkor az OK hogy egy idő után hangos lesz, de ugye nem így szokott (mérőhelyzetben) senki zenét hallgatni. Egyébként ha a hang természetes dinamikájú, és torzítatlan, sosem érzed hangosnak, akármennyit mutat egy hangnyomásmérő. Ha pedig eltávolodsz, csökken a hangosságérzet.
És 10m-ről már igencsak kevesellni fogod a hangerőt.Nem, nem hangfalnak hívják, gyűjtőnéven hangsugárzónak. A hangfal egy valamekkora tetszőleges geometriájú lapba épített hangszóró.
-
harry
veterán
Genius 1255a alatt nem szoktunk hangfalat ajánlani (= nem is érdemes venni), ez viszont megéri az árát, ami most olyan 10-11k körül van. A keret felső határa, de jó esetben, gyakran azért nem cserélgeti az ember, és tényleg egész szépen szól.
-
bok92
addikt
Sziasztok!
Szeretnék venni olcsó, de jó hangfalat...
Nem igazán konyítok eme témához, szóval egy kis segítséget kérnék.A koli szobámba kellene, szóval nem kell giga mega hangfal, de azért hadd szóljon...
Ezt néztem ki alapból, de ha tudtok jobbat,akkor írjatok![link]
Kb 5500 forint lenne, szóval ha van más ajánlotok max 10 k környékén ajánljatok valamit.Nem nagyok az igényeim, egy kis szobába kellenének csak, de azért legyen normális hangereje, basszus stb.[ Szerkesztve ]
-
trufa12
addikt
Én nem vitát akartam gerjeszteni csak 1 ismerősöm aki régóta foglalkozik hangfalakkal stb.
Ő mondta hogy ha vásárolok hangfalat v bármit(2.1 ,etc) nézzem a dB-tMert ami 90 v afeletti szép dinamikusan szól nagy valószínűséggel (persze meg kell hallgatni mindent amit vesz az ember de ha viszont neten vásárol messze van az eladótól max a nyers adatokra hivatkozhat !
[ Szerkesztve ]
Az élet olyan mint a motor, ha nem megy akkor be kell rúgni..
-
dudika10
veterán
-
-
aszamóca
aktív tag
válasz schawo #13764 üzenetére
Nem értelek. Mi az hogy olyan nincs? Nézz meg egy hangszóró vagy komplett hangsugárzó adatlapját.
90dB/1W/1méter, azt jelenti, hogy a hangsugárzótól 1 méter távolságban 1W teljesítmény hatására 90dB hangnyomás keletkezik.
93dB/1W/1m értéknél a fülünk nem lineáris hallásgörbéje miatt közel dupla hangerőérzetünk lesz.
87dB/1W/1m esetén kétszer akkora teljesítményt kell belepumpálnunk a hangsugárzóba, (2W-ot) hogy ugyanazt a hangnyomást elérjük mint a 90dB-es érzékenységű esetén.Nem, nem hangfalnak hívják, gyűjtőnéven hangsugárzónak. A hangfal egy valamekkora tetszőleges geometriájú lapba épített hangszóró.
-
titán
válasz aszamóca #13758 üzenetére
6dB és 10dB is jó lett volna ide, de pont a 3dB nem.
A 90 dB (gondolom SPL) meg nem egy "jó" érték, mert olyan nincs. A a végső hangnyomásérték rengeteg dologból tevődik össze. Végső, mért hangnyomásnak a 90 dB otthoni zenehallgatásra rendkívül sok.
evDirect villanyautós töltőhálózat
-
MODERÁTOR
Egy elütés miatt nehogy már összeugorjatok...
Harrrr!!!!
-
aszamóca
aktív tag
válasz trufa12 #13750 üzenetére
Minél nagyobb az érzékenysége (értsd. hatásfoka) egy dinamikus hangszórónak, annál kevésbé képes a mély hangok átvitelére, a TS paraméterek elbillenése miatt.
A 90dB egy nagyon jó kompromisszum.
Minden +3dB-es értékeltolódás duplázza -3dB-es felezi a hangerőt.[ Szerkesztve ]
Nem, nem hangfalnak hívják, gyűjtőnéven hangsugárzónak. A hangfal egy valamekkora tetszőleges geometriájú lapba épített hangszóró.
-
trufa12
addikt
válasz jozs6200ax #13751 üzenetére
Hát mint látod egyelőre úgy néz ki én sem tudom miről magyarázok szóval Így nem tudok neked segíteni :S
-
dudika10
veterán
válasz trufa12 #13748 üzenetére
"vagy ha még jobb hangot akarsz nézz 90 db v feletti rendszert"
Hö? 90 darab? A hangszórók száma 90 darab? Vagy ez valami idegen ország erős pénze?
Vagy 90dB akart lenni? És mi legyen 90dB fölött? A max hangnyomás vagy az érzékenység? Vagy az erősítés?
Mi köze van bármelyiknek is a hangminőséghez?(#13750) trufa12: az érzékenység minél magasabb, annál hatékonyabb a rendszer.
De ez még nem jelenti azt, hogy jól is szól, ez még csak a hatásfok.[ Szerkesztve ]
Prodipe Pro 5 aktiv hangfalpar elado.
-
trufa12
addikt
válasz jozs6200ax #13716 üzenetére
az x-230 már nem is kapható ahogy látom...
a másik meg nagyon dizájner ......S szóval nem tudom :S
én azt a geniust nem venném meg (főleg ha még teszt sincs róla neten :S)szerintem nézz valami edifier -t amit itt nagyon ajánlgatnak abból vannak elég szép 2.1 ek
-
PuMbA
titán
Gondoltam, hogy ez lesz Egyrészt, mert az ilyen egyszerű EQ-k nem jó minőségűek és ezzel már alapból romlik a hangminőség és ezen belül a részletesség, másrészt a figyelmed így jobban ráirányítódik a lényegre ill. ahogy fogalmaztad, ahogy a stúdióban "akarták"
[ Szerkesztve ]
-
kNG
senior tag
Már most sokkal jobb...köszönöm szépen! Így is marad mostantól az biztos, soha többet EQ... Új hangokat hallok meg újra a zenékben kész öröm nekem ez az edifier+xonar kombó
-
PuMbA
titán
Igen, ott is. Xonar-ban kapcsold be asszem a HiFi vagy milyen módot, ami ugye levesz minden effektet. Úgy jelenik meg, amit a stúdióba elterveztek, ha nem kapcsolsz be semmilyen effektet és EQ-t és a hangrendszered sem emel ki sehol Szigorú értelemben meg csak akkor, ha éppen abban a stúdióban hallgatod, ahol "csinálták" feltéve, hogy még ugyanaz a rendszer van ott
[ Szerkesztve ]
-
kNG
senior tag
Köszi, kipróbálom...már most is így hallgatok zenét! Egyébként filmekhez és játékokhoz is EQ nélküli beállítást ajánlotok? Elvégre így jelenik meg minden frekvencia úgy, ahogy megtervezték a stúdióban!
-
trufa12
addikt
HÁZIBULI??
hát az érdekes ... hányfős?:S sajnos szerintem ezeket 1 nevetés elnyomjaviszont 10 k ért már a logitech x-540 es elég jó szobában iszogatós esetleg kis táncolós 5-10 fős csapatnak
meglepően mini mélye van(mármint a hangszóró) ,de lefelé irányul és nagyon szépen szól ...árához képest haverommal annó csak lestünk hogy mi a fene.....
amúgy 5.1 ről van szó :S:S és hát a kábelei elég rövidek de a lényeg az szépen szól
[ Szerkesztve ]
-
jozs6200ax
aktív tag
Valaki ?
-
Skizz
addikt
Szóval a C3 szebben szól és ügyesebb. Jólvan, csak ezt akartam tudni, mert a gyári wattokat úgyis kenhetjük a hajunkra. Xonarom van, elég az nekem. Egyébként milyen hangfalkábeleket adnak a cuccaikhoz? Van itthon két Dietzem, de látom a C3-hoz még a mély cserélhető kábelt kapott.
-
dudika10
veterán
Ha nem kell a digitális csatlakozás és az azzal járó beépített DAC, akkor bizony a C3 kell neked.
De nem árt hozzá egy normális hangkártya. Ami persze lehet az alaplapi is akár, ha valami jobbfajta, de az alapzajos, vacak alaplapi hangkártyákat illik kikerülni.Prodipe Pro 5 aktiv hangfalpar elado.
-
DavideX
aktív tag
Edifier C3-hoz külső erősítő van és van hozzá távirányító is, így lesz belőle Multimedia system.
Mélynyomó: 1x 30 W RMS
Szatelit: 2x 8 W RMS
Mélynyomó: 45-140 Hz
Szatelit: 145-20.000 HzS330D kicsit komolyabb:
Mélynyomó: 1x 36 Watt
Szatelit: 2x 18 Watt
Mélynyomó: 20-120Hz
Szatelit: 140-20.000 Hz
És van optikai port is.C3-at akarok én is most venni amúgy, nekem fontos a távirányító.
-
harry
veterán
válasz trufa12 #13730 üzenetére
És az nem merül fel benned, hogy ez a probléma esetleg mást is zavart már korábban, és van is rá megoldás?
Egyszerűen szét kell kapni a kompzit kábel végén azt a csúnya nagy csatlakozóházat (vagy mit), és akkor elfér mindkét kábel. [link] Vagy így [link] Vagy ahogy jól esik.Közel egy perces művelet, 0 Ft-ért, és vehetsz olcsóbban hangfalat.
Vagy más a gond?
[ Szerkesztve ]
-
trufa12
addikt
a hozzá tennék-et úgy értettem hogy 1 bizonyos idő intervallumon belül nem azonnal ( még ez az összeg sincs meg per pill ) csak érdeklődöm mit kell keresni
ez a 2.1 is pofás (nem tudom amúgy megoldani a hangot másképpen mert ez microsoft termék és nem sony ps3 ) ezek a barmok úgy tették rá a HDMI-t hogy mellé nem fér be a nagy batár csatlakozó amin jön ki a 2 rca
így hdmi (de ugye hd monitorom van ami nagyon jó csak nincs benne hangszóró)
és mellette már csak az optikai kimenet marad a hangnak ![ Szerkesztve ]
-
harry
veterán
válasz trufa12 #13726 üzenetére
Csak úgy hozzátennél még 30-at egy nagyobb rendszerhez, de alapvetően olcsót keresel? Hogy van ez? Meg miből gondolod, hogy az a logitech jobban fog szólni? Több irányból igen, de miért szólna szebben?
2.1: [link]
Amúgy tuti nem lehet megoldani analóg csatornán a hangot, avagy mindenképp kell a digitális?
-
trufa12
addikt
Igen de boxra optikaival lehet kötni és én még olyan genius t nem láttam amin az van !!
így annyit tudok hogy az van amit most előbb ajánlottál meg a z-5500 és a z-906 !
de elég drágák:S valami olcsó megoldás jó lenne akár 2.0 v 2.1 formájában 30 -40 körül max:S
de ha jól sejtem nemigazán fogok találni ..:S.
[ Szerkesztve ]
-
magedla
tag
válasz trufa12 #13726 üzenetére
JoinR kollégának abban maximálisan igaza van, hogy átsiklottam a megjelölt felhasználási területen. Játékra valóban jobb lehet egy 2.1 / 5.1 rendszer. 5.1-ből mintha Genius-nak lettek volna jó árban jó anyagú dobozzal szerelt 5.1-esei, de itt már tényleg befejezem a kotnyeleskedést, mert a hozzáértők sokkal hasznosabb infókkal szolgálnak majd.
True victory is victory over oneself
-
trufa12
addikt
válasz magedla #13724 üzenetére
Köszi de ehhez még teszek 30 at és már meg van a z-906 .
:S ami azért 5.1 ben szólaltatja meg a játékokatmeg hangja sem lehet olyan nagyon rossz annak sem :S bár tudom az nem ilyen stúdió cucc
Nekem az olcsón lenne a hangsúly de természetesen tényleg köszönöm a javaslatod mert alternatívának idáig ez is megteszi !
-
JoinR
őstag
Bár alapveteően a fórumban a 2.0 a favorit (meg nekem is az van), de ha xbox-on használja, akkor gondolom játékra lenne a legtöbbet, ennyiért pedig azért már kapni jó 2.1-et is, ami szerintem dobhat a játékélményen.
A télen építek autószimulátorhoz egy cockpit-et és gondolkozom, hogy valami mélynyomós rendszert veszek, hadd hörögjön lentről a V8 :-) De ez csak egy példa, a fent ajánlott hangfal is biztosan kiváló, azonban ha nem zenére lesz, én lehet 2.1-et választanék. -
magedla
tag
válasz trufa12 #13723 üzenetére
Behringer MS40-en van optikai bemenet, én is azon használom az enyémet. Azt még 2011 májusában szereztem be 37 ezer forintért, azóta felment az ára.
A topik lakóinak ajánlásait azért várd meg, lehet, hogy van jobb / olcsóbb alternatíva.True victory is victory over oneself
-
trufa12
addikt
Sziasztok tudnátok nekem mondani? olyan 2.0 vagy 2.1 et amin van optikai bemenet ??
lehetőleg 50 ezer alatt ..::Sxbox 360 mellé kellene valami !
de nem akarok méreg drágán . z-5500 at v z-906 ot venni
-
-
kNG
senior tag
Sziasztok!
Edifier HCS2330 tulajok!
Ti milyen beállítást használtok pontosan? (sub, illetve treble mennyire van felvéve, hogy állítottátok be?)
Egyébként a rendszerről csak azt tudom mondani amit eddig is, nagyszerű!
Ha máshol hallok zenét, vagy itthon fülesen hallgatok, és utána váltok az edifier-re, akkor mindig ez az egy gondolat jut eszembe: ÉL a zene... azt hiszem ezzel mindent elmondtam!
Xonar D1-gyel használom a hangrendszert, és soft rock eq-val...zenére EQ nélkül (Hi-Fi) lenne az igazi, de úgy nekem kicsit lapos a hangzás, de ez szerintem teljesen normális reakció (alapból a diszkómosoly EQ-hoz vagyok hozzászokva) + Hi-Fi beállítás hangzásilag csak egy 2.0 rendszeren lenne az igazi nem? De szóljatok ha rosszul gondolkodok!Üdv mindenkinek!
-
piddy
csendes tag
Sziasztok! Valaki hallotta már a ModeCom 2.0 MC-SHF56 -t? 22e kürül árulják.
Genius 1255A-t már hallottam és nagyon pozitív csalódás volt - 1 hét után. Kicsit komolyabbat néznék most, rosszabbat nem szeretnék.
Egy lengyel tesztben kihozták jobbnak a Edifer R1600T Plusnál és a MicroLab Solo2Cnél. Nem feltétlenül hiszem el ezt.Valaki hallott már ilyet személyesen?
-
chros
őstag
Sziasztok!
Ujra neztem a Edifier termekeket (2.0-asakat). Van valakinek tapasztalata a R1600T Plus es az R1900TII-n kivul a tobbivel? pl. R2000T es van az uj S2000V es Studio6.
Ha csak R1600T-bol es az R1900TII kozul kellene valasztani, melyikben van tobb mely, es melyik szol szebben? (trance, dance, lounge, chillout)
Nagyon Koszi!
-
jozs6200ax
aktív tag
Üdv emberek!
Jövőhónap folyamán a régi kis hangfalam szeretném lecseréli egy 2.1-es hangfalszettre.Nem igazán vagyok otthon benne melyik a legjobb és miért ezért fordulok most hozzátok .Nekem játékra filmre és zenére kellene (házibulin is előkerülne esetenként). Jelenleg két típus között gondolkodok .
Az egyik egy helyi kis üzletben van egy Logitech X-230 amit 5-6 ezer ft között már vihetek is ám hasznát ,de hibamentes.
Másik pedig GENIUS SW-G 2.1 1250. Ti melyiket ajánlanátok?(alternatívákat is elfogadok szívesen )
Még egy röhejes de számomra fontos kérdés
(ez a két tipus mennyi áramot fogyaszt ?)
Válaszokat előre is köszönöm -
Skizz
addikt
Edifier S330d és C3 között mennyi/milyen különbség van? C3 tényleg nehezebb 6 kilóval? Akkor csak tud valamit. Kb. ugyanannyi pcgearen.
-
15ezerig a Genius 1255A es Creative T20 paroson kivul van meg ajanlott hangfal? A t20-bol csak series II-ot talal az argep, es gyanusak az elso helyen levo arak (15-20-25-26-27-27...)
eladó 100+ új/használt társasjátékom: https://tinyurl.com/tarsasjatekok
-
JoinR
őstag
Szerintem is ronda, de ha ez szol jol, hat ez szol jol...meg lehet probalni keresni 1250X-et vagy 2000X-et, arban es minosegben hasonlo.
-
harry
veterán
válasz xEon1337 #13711 üzenetére
Jó, és most ezzel mit kezdjünk? Szerintem meg jól néz ki. Nem tudom, miért lenne gagyi hatása, szép fadobozos cucc, nem ilyen feka műanyag, főleg nem fényes. Esetleg a szürke műanyag kicsit. De ezt igazából úgyis mindenki eldönti majd maga. De különben sem nézegetni, hallgatni kell :-P
-
őstag
Régebb óta olvasom a topikot, mindig előkerül ez a 1255A.
Nem tudom, ti hogy vagytok vele, de szerintem iszonyatosan ocsmány, halál gagyi hatása van. Élőben is néztem, tudom miről beszélek..
Ami meg jól néz ki, az vagy sz*rul szól vagy drága.."Less but better" - Dieter Rams
-
AVarice
tag
Egy új hangfal beiktatásán gondolkodom.
Két versenyző tetszett meg:Van valakinek tapasztalata a fenti hangfalakkal? Mennyire érezhető a különbség a kettő között?
Igazából játékra, filmekre és zenére kellene, ne recsegjen, ropogjon, nincs túl érzékeny fülem az ilyesmire, de azért legyen meg a hangereje.
A válaszokat köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elemzés Zenehallgatásról dióhéjban III.
- Teszt A zenehallgatásról dióhéjban II.
- Elemzés A zenehallgatásról dióhéjban I.
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Path of Exile 2
- Ukrajnai háború
- Körvonalazódik az új grafikus API-k iránya
- Nikon DSLR topik
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Filmvilág
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest