Hirdetés

Aktív témák

  • cerkarobi

    csendes tag

    válasz Quan-Chi #11877 üzenetére

    Quan-Chi

    az Ultimate-hez se fűznek túl jó emlékeke, pont tavaly mikor ilyen időtájt csináltam a diétát kaptam egy doboz Isocool fehérjét promóba! iszonyatosan túl színezett termék még a shaker is zöld lett tőle, a fogam a nyelvem ... nagyon erős szaga volt, és nem hiszed el de sötét zöldet szartam.

    Ekkora hülyeséget is rég olvastam :DD Zöldet szartál a promóban kapott isocool-tól

    Majd legközelebb ha ajándékba kapsz egy dobozzal, még mielőtt a WC-be tolnád, küld át nekem, a postköltséget fizetem. A csokis ízűt kb. 2 hete iszom. Nem közelíti meg a Peak Whey Fusion-ját. De tökéletes. Egyáltalán nem émelygős, mint az IsoSensation93, (nekem az túl édes volt), oldódása kiváló, és érdekes a shaker sem lett szaros fekete.

    A BSN-t meg szerintem jobb ha hagyjuk. A Syntha6 szlovák bevizsgáláson akkorát bukott. Egy másik termékük az amcsiban pedig egy per tárgyát képezte, amit a cég kurvára el is veszített. Az új No Xplode Nt-t ezek szerint még nem próbáltad. Nos tedd majd bele egy pohárba és olyan kurva piros szinvilágot kapsz, ami még a kurvanegyed piros tapétáját is felül múlja. Lökni lök.

    Quan-Chi

    ha egy BSN vagy Muscletech fehérje jó Ronnie-nak vagy Jay-nak szerintem meg fog felelni nekünk is

    Ezt ugye te sem hiszed el, amit itt leírtál :D Amennyit M.Rühl-nek fizetnek az Ultimate-nél, hogy ajnározza őket, annyiért Te is szívesen löknéd a süketet.

    [ Szerkesztve ]

Aktív témák