nekem 45el 12 50el 8 55el 6 
most ünnepnap van, mro. tiszteletére eszek csirkerizst hátha nő a bicepszem fél centit

Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Általános témák
GAMEPOD.hu témák
Adok-veszek témák
Hardver apróhirdetések
Hirdetés
Tipo16V
(fanatikus tag)
az mindegy de ígyis nagyobb vagy mint én, amint láthattuk azon a remek képen ![;]](/dl/s/v1.gif)
[ Szerkesztve ]
"Mi az, hogy vége van egy gyorsaságinak?! Olyan nincsen"
- Privát
- 2010-09-25 13:46:25

PókerFész^^
(tag)
van vmi , mr o közvetités vagy amin viszanézhetem?
áj láv szifon

macikos
(PH! addikt)
Nem szar a piramis, de én nem szeretem.
Én mindig választok egy akkora súlyt, amivel még megy a 10 ismétlés és azzal küzdöm végig a sorozatokat. Valamikor megy a 10, de valamikor csak 8, de olyan is van, hogy csak 6.
Ez is egy edzés módszer, kinek mi jön be.
A nagy erő nagy felelősséggel jár
genetic freak vagyok

hát ha még normálisan kajálnék
én lennék a topik ásza 
[ Szerkesztve ]

Tipo16V
(fanatikus tag)
vagy csak dagatt ![;]](/dl/s/v1.gif)
na nemigaz, nemtudom h nézel ki
akkor miért nem kajálsz normálisan?
#24007: már mindent értek.
[ Szerkesztve ]
nem akarom macikost meg BÁ-t letaszítani a trónról 

penene
(őstag)
Én az elmúlt 2hét nem kajálása (nem edzés az már alap
) miatt eléggé befogytam, úgyhogymost összevásároltam minden finomságot, és zabálni fogok (virsli, zsömle, halrudacskák, stb.
)
Neki is látok. 
[ Szerkesztve ]
"Szedjek-e valami fehérjét szerintetek, vagy inkább tisztán?"

Yeffy DJ
(senior tag)
Ezt tökéletesen meg tudom érteni... 
Na ma nincs edzés. Sikeresen tekerek a kondi felé, erre egy rohadt f*****opó g**i féreg (...) darázs vagy mi beszállt a pólómba, és faxán megcsípett. Erre nem tudtam normálisan megállni, taknyoltam egyet. Szerencsére nem volt nagy, aránylag nagy "gyakorlatom" van ebben, de a bal nagy lábujjam eléggé fáj, úgyhogy csak holnap megyek...
Így 3 napos lett a pihim 2 helyett, mindegy. Ilyen is kell néha. Valószínűleg lábazás erre a hétre stornó.
Sry a megfogalmazásért, de tényleg felbaxott...
[ Szerkesztve ]
Kondi powaa'! :) || NFS World: YEFFYDJ || "Everything is temporary..."
Mondtam, hogy egy kis finomításra szorul még a dolog.
Napont, 2 naponta futok még, de sajnos kevés a gép a kollégiumba...
Roccat Taito-t keresek!

Tipo16V
(fanatikus tag)
csinálj még kitörést, ahoz nem kell semmi csak egy rúd vagy két egykezes

Atomgeszi
(őstag)
Uhh az gáz.
Én egyszer motorozáskor szívtam meg.. bement a bukómba és megcsípett a szemem alatt.. majnem leestem a motorról.. persze utána pár hétig úgy be volt dagadva a szemem alatt mintha bevertek volna egyet. 
Samsung Wave!! : ) - -*-* A jótékonyság otthon kezdődik!! -*-* || Malaguti F12 LC Digit '04 Ducati Capirex Replica || Eladó hardverek! http://href.hu/x/a0ui
(#24013) peetmaster válasza Tipo16V (#23998) üzenetére
- Privát
- 2010-09-25 15:15:42

peetmaster
(senior tag)
Ha van edzőtárs, akkor mehetnek az erőltetett ismétlések is fekvenyomásnál. Vagy picit növelj a kaja mennyiségén. Egy időben én is megálltam 100kg-nál fekvenyomásban (3-4 hónapig annyival nyomtam), aztán elkezdtem többet enni és lám, ment többel a fekvenyomás, na meg persze nőtt a cici is. 

Yeffy DJ
(senior tag)
Hmm... na igen. De hát mindegy, igazándiból most már nem tudok mit csinálni.
Pihentetem, aztán bízok benne, hogy holnapra javul, mert bicó/vállat nem akarom kihagyni.
Motoron meg még veszélyesebb lehetett a mutatvány... 
[ Szerkesztve ]
(#24015) Tipo16V válasza peetmaster (#24013) üzenetére
- Privát
- 2010-09-25 15:28:54

Tipo16V
(fanatikus tag)
Van edzőtárs, mit értessz erőltetett ismétlésen? 
Kaja is nővekedni fog, most a fehérjém megvan, de a ch nincs, ezen fogok változtatni.
(#24016) PókerFész^^ válasza Tipo16V (#24015) üzenetére
- Privát
- 2010-09-25 15:37:00

PókerFész^^
(tag)
segít a kiemelésben, segít a pozitív szakaszban, de egyedül engeded le.
énis viszatérek a tömegnövelőkhöz most egy darabig, mert a 82% os angol protein nem adja 
[ Szerkesztve ]
áj láv szifon
- Privát
- 2010-09-25 15:40:21

PókerFész^^
(tag)
megvan a kontaktlencsém és kibaszott jól látok 
lebirom olvasni azt is amit nem kérdez a szemész,(legalsó sor) mert azt csak légi forgalomban lévőknek kell tudnia
áj láv szifon
(#24018) Tipo16V válasza PókerFész^^ (#24016) üzenetére
- Privát
- 2010-09-25 15:40:52

Tipo16V
(fanatikus tag)
Miért nem adja? 
Rakjál bele te ch-t
(#24019) Tomics válasza PókerFész^^ (#24017) üzenetére
- Privát
- 2010-09-25 15:46:56
csak bírja a szemed! nekem nem 1 ismerősöm szenved tőle, volt aki inkább 200kért megműtette a szemét csak hogy ne kelljen használnia és jól lásson.
(#24020) peetmaster válasza Tipo16V (#24015) üzenetére
- Privát
- 2010-09-25 15:48:12

peetmaster
(senior tag)
Ahogy PókerFész kolléga is mondta, először is segít a kiemelésben és végig mentális erőt ad, hogy ott áll feletted. Erőltetett ismétlésen azt értem, hogy olyan súlyt raksz fel a rúdra, amibe maximum 6-ot tudsz nyomni magadtól. Le is nyomod szépen a 6 ismétlést, és itt jön közbe a segítő szerepe: már a 6. nyomásnál is majdnem becsokizol a nadrágba, de még 2-t ezután bele kell nyomnod. Ő végig kíséri a mozdulatot, és ha kell picikét belesegít. De épp csak annyit, amennyire szükség van (Össze kell szoknotok. Éreznie kell, hogy hol van az a pont, amikor be kell segítenie egy minimálisat.). Hidd el, hogy ez a 2-3 utolsó ismétlést többet fog érni, mint az első 6. 

macikos
(PH! addikt)
Én azért nem kérek soha segítséget, mert az emberek 90%-a nem tud segíteni.
Nem az a segítség, hogy amikor rajtad marad a súly, akkor leveszi. A segítség azt jelenti, hogy együtt csináljátok a gyakorlatot. Fekvenyomásnál te nyomsz, ő pedig halad veled. Mindig annyit segít bele, hogy ne álljon meg a súly, mert akkor kész, vége. Folyamatosnak kell lennie a mozgásnak, mintha segítség nélkül nyomnál.
Azokaz tudnám pofánb*szni, akik úgy segítenek, hogy nyomsz, nem bírod, a súly visszaesik, erre a gyerek elkezd pofázni, hogy gyerünk, amikor már úgyse bírsz mozdítani a súlyon, aztán 5 másodperc múlva nagy nehezen leveszi rólad.
(#24023) PókerFész^^ válasza Tipo16V (#24018) üzenetére
- Privát
- 2010-09-25 16:02:29

PókerFész^^
(tag)
igen mostmár két pofára fogom zabálni a rizst, mert ez nem jó igy.
áj láv szifon
(#24024) PókerFész^^ válasza macikos (#24022) üzenetére
- Privát
- 2010-09-25 16:03:35

PókerFész^^
(tag)
+1
áj láv szifon

penene
(őstag)
A másik, amelyik lekapja rólad, mert kurvaerős, se sokkal jobb. 

Tipo16V
(fanatikus tag)
jó de te olyan slyokat használsz ami elég 2 embernek is

Tomics jó kép, remélem énis hasonlo repedéseket fogok észrevenni magamon, a tömegelés folyamán.
PókerFész^^ teis? énis!
(#24027) BÁ Nutrition válasza macikos (#24022) üzenetére
- Privát
- 2010-09-25 16:18:46

BÁ Nutrition
(őstag)
szerintem meg az a jó segítség aki úgy tud segíteni ahogy azt te szeretnéd, pl ha xar vagy és csak 2-3 ismétlés menne de 6ot akarsz akkor érezze az erőd, hogy mennyit kell segíteni már a másodiknál hogy meglegyen a 6.
ha viszont úgy akarom hogy csak a kifáradásnál segítsen annyit amennyit kell akkor úgy segítsen.
ha meg úgy akarom hogy teljesen szétbaxom magam és már fél ismétléseket csinálok és totál rajtam marad a súly akkor szedje le az egészet, ne szenvedtessen mert azon már túl vagyok
szal a lényeg hogy meg kell előtte beszélni vele hogy mit szeretnél, ill lehetőleg ne a legkezdőbb legyen mikor olyan gyakszit csinálsz ahová segítség kell mert akkor csak sérülés lesz!!
nekem is pl a héten volt egy ilyen, csupa nyomorék volt lent reggel a terembe szóltam egyiknek hogy jó lenne ha tudna segíteni
- persze szívesen
- akkor az egyik súlyt felveszem egyedül a másikat adja fel nekem egykezes vállból nyomáshoz.
-ok
erre kb 30 centivel a vállam magassága alá adja, nekem meg az amúgy is sérült könyököm majd bexart
még szerencse hogy nem engedte el mert dobtam is volna a földre.
másiknak meg mondom lehet kísérni kéne a könyökömnél erre neki ez azt jelentette hogy fogta a baloldalis súlyt, nem engedte el és úgy kellett nyomnom míg rá nem szóltam ![;]](/dl/s/v1.gif)
szal veszélyes normális segítő nélkül edzeni az tutter
http://www.youtube.com/watch?v=KKSQtQqLVdU&feature=player_embedded# ill "az a 10 ember ide, aki benne van a "kis" csoportba, többiek meg huzzanak""

Yeffy DJ
(senior tag)
Hát hallod ez elég gyökér módja a segítésnek, akkor inkább ne is segítsen!
Én nekem, akik segíteni szoktak 1-2 ember, azok kétfélék:
vagy követi veled, vagy nem, de amint látja, hogy "nehezül" a mozdulat, követi veled és tényleg éppenhogy annyit segít, hogy ki tudd nyomni. És ezek a végek valóban sokat érnek, tapasztalom én is! 
Qrw@ lábujjam még mindig fáj...

Szerk.: Bá-val is egyetértek... vigyázni kell, kinek szólsz, és jó elmondani, hogy kell a segítség. Bár az én "segítőim" ezt már tudják... 
[ Szerkesztve ]
(#24029) PókerFész^^ válasza BÁ Nutrition (#24027) üzenetére
- Privát
- 2010-09-25 16:31:15

PókerFész^^
(tag)
hogy szoktad felvenni az egykezest ha egyedül vagy vállbólnyomásnál?
annyit tok vele szenvedni...
áj láv szifon
(#24030) peetmaster válasza PókerFész^^ (#24029) üzenetére
- Privát
- 2010-09-25 16:36:56

peetmaster
(senior tag)
Ülő pozícióban ráteszed a térdeidre az egykezeseket és lábbal rásegítesz. 
(#24031) Yeffy DJ válasza peetmaster (#24030) üzenetére
- Privát
- 2010-09-25 16:40:06

Yeffy DJ
(senior tag)
Pontosan! én is így szoktam... 
(#24032) macikos válasza BÁ Nutrition (#24027) üzenetére
- Privát
- 2010-09-25 16:40:11

macikos
(PH! addikt)
De baszki, neked segíteni amúgy is hálás feladat lehet, amikor ülve magasabb vagy, mint a topikból 1-2 ember
![;]](/dl/s/v1.gif)
Múltkor homlokraengedés 70 kilóval, nagy nehezen kiszelektáltam egy erősebb srácot, de az is alig bírta felemelni, ráadásul szűken fogom a rudat, naná hogy ő is ott fogja, amikor feladja...
A vállbólnyomást meg kezdem megutálni, mert a 40 kilós súlyzó felvétele egyedül szétszaggatja a könyököm, alkarom.
Ki segítsen? Pedig ez még nagyon messze van attól, amikor a profik nyomnak vállból 70 kilós egykezessel.
(#24033) BÁ Nutrition válasza macikos (#24032) üzenetére
- Privát
- 2010-09-25 16:53:17

BÁ Nutrition
(őstag)
hát ez az, és 40 kiló még nem is sok, de a felvétele már nekem is problémás, főleg így sérült kézzel.
a 35 az sima, 50 felett meg nekem esélytelen egyedül.
pont ez az hogy én nem 165 centi vagyok ezért a törzsem, a karjaim is hosszabbak ezért nekem nagy súlynál a térdretevős módszer már nem jön be
de lehet ha többet gyakorlonám akkor jobban menne nem tom.
ha van segítő akkor meg egyedül bármekkorát felveszek az egyik kézbe(amivel dolgozni is tudok természetesen) a másikat meg beadja valaki, de most itt pesten ez gázosabb, mert nincs Árpi szintű teremvezető csak 40 kilós kis pultos csajok vannak, és elég sokszor az emberkék se sokkal vastagabbak
a brutális kollégám meg ebben a hónapban máshol edz, majd jövő hónapban visszajön azt mondta. addíg meg ez van
http://www.youtube.com/watch?v=KKSQtQqLVdU&feature=player_embedded# ill "az a 10 ember ide, aki benne van a "kis" csoportba, többiek meg huzzanak""
(#24034) penene válasza BÁ Nutrition (#24033) üzenetére
- Privát
- 2010-09-25 16:56:55

penene
(őstag)
Máskor szóljál nekem, én szívesen segítek. 
Egyre jobban érzem, hogy együtt kéne menni, különben sose edzek. 
(#24035) BÁ Nutrition válasza penene (#24034) üzenetére
- Privát
- 2010-09-25 17:01:49

BÁ Nutrition
(őstag)
valószínű sok gyakorlatot tudnánk együtt csinálni
(#24036) penene válasza BÁ Nutrition (#24035) üzenetére
- Privát
- 2010-09-25 17:05:15

penene
(őstag)
Jah, tényleg, te nem lábazol..
![;]](/dl/s/v1.gif)
Amúgy nemtom, lehet tetszene az edzésed.
Szal lehetne, kivéve ahol 100+ kilókat kell le felpakolni.
Ha veled edzenék, a végén még nekem is nőne a karom. 
Ja, most kipróbálom a fokhagymás tejfölös pulykát... van fokhagymás keverék, meg vettem tejfölt.
Babérlevél kell bele? 
[ Szerkesztve ]

kovsol
(PH! nagyúr)
nekem szerencsére van két edzőtársam akik nagyon jól tudnak segíteni és ha kell csak egy ujjal húznak rajt ha épp annyi hiányzik, vagy egykezessel mikor nyomok már az is elég ha csak a könyökömet kicsit megtámasztja nem is nyom rajta
Fan of !Hollywood Hírügynökség! Xbox360 gamertag: Lindom |Aki betartatja a törvényt azt ő maga is tartsa be.|
(#24038) kovsol válasza PókerFész^^ (#24029) üzenetére
- Privát
- 2010-09-25 17:26:03

kovsol
(PH! nagyúr)
én úgy, hogy felállok és mintha kalapács bicepszeznék, de jó nagy lendülettel elkezdem megemelni és közben leülök és már fent is a súly, bár 40kg fölött még nem próbáltam, addig még megy nekem ez a módszer, ilyen 30kg vagy azalatt meg simán ülve bicepszből felemelem és kész
a fej mögül egykezessel tricepszezésnél is most már tökélyre fejlesztettem a felemelést, mert ott képtelenség kb találni embert aki rendesen tud segíteni, mert én combról indítom és átfordítva emelem fel
[ Szerkesztve ]
Fan of !Hollywood Hírügynökség! Xbox360 gamertag: Lindom |Aki betartatja a törvényt azt ő maga is tartsa be.|
(#24039) PókerFész^^ válasza kovsol (#24038) üzenetére
- Privát
- 2010-09-25 17:27:44

PókerFész^^
(tag)
énis igy szoktam.
áj láv szifon
(#24040) God Vazzeg válasza BÁ Nutrition (#24035) üzenetére
- Privát
- 2010-09-25 17:28:56

God Vazzeg
(PH! kedvence)
Penene lenne az egykezes súlyzó 
Találmány gyártási joga eladó!

kovsol
(PH! nagyúr)
múltkor nekem is szól egy srác ezt a 75kg -t (3db 25ös tárcsa) nem tudom felrakni a lábára ? épp két pad között feltett lábbal csinált ilyen tricepsz nyomkodós témát, tudja a tököm mi a neve neki pontosan, azt megjegyezte nem mert másnak szólni, mert nézzek körül a legtöbb ember nincs is 75 kg ,akkor hogy emeljék fel rendesen 

becso13
(fanatikus tag)
Sportikán akciós a SAN fehérje: 10990 magyar korona.
(#24043) BÁ Nutrition válasza God Vazzeg (#24040) üzenetére
- Privát
- 2010-09-25 17:40:17

BÁ Nutrition
(őstag)
ezt nem akartam írni
(#24044) BÁ Nutrition válasza becso13 (#24042) üzenetére
- Privát
- 2010-09-25 17:40:36

BÁ Nutrition
(őstag)
hány kiló?
Kéne nyomni egy topikedzést, venni mindenkinek valahol napijegyet, de lehet csak hülyéskedés lenne szegény penene meg kézisúlyzóként vagy hátgépes tricepsznél + nehezékként végezné

becso13
(fanatikus tag)
Nem tudom a Mr O-hoz hogy álltok, de szerintem Phil Heath a legnagyobb esélyese az előzsűri alapján.
Szerk: Pistit hánykor lehet nézni és hol?
Szerk2: A SAN fehérje 2,27 kg.
[ Szerkesztve ]

LOTR
(PH! addikt)
mr o event schedule 19:00 - 202 Showdown, Figure Olympia and Mr. Olympia Finals
[las-vegas/time] ha jól számoltam az azt jelenti, hogy vasárnap hajnali 4kor
One Ring to rule them all
(#24048) PókerFész^^ válasza Tipo16V (#24026) üzenetére
- Privát
- 2010-09-25 18:12:44

PókerFész^^
(tag)
ezt fogom venni valszeg:
[link]
áj láv szifon
(#24049) Bibby válasza PókerFész^^ (#24048) üzenetére
- Privát
- 2010-09-25 19:08:14

Bibby
(PH! addikt)
Carb Blend (Maltodextrin & Ultra Fine Oats)
Van benne maltodextrin meg sz@rrá őrölt zab. Nem egy nagy cucc, ilyet nem hozatnék angliából.
"Jól is néznénk, ki, ha mindenki az okokat keresné, a megoldásokat meg senki." After Monday and Tuesday, even the calendar says: W T F...
(#24050) PókerFész^^ válasza Bibby (#24049) üzenetére
- Privát
- 2010-09-25 19:16:54

PókerFész^^
(tag)
szted mi van a a volumassban?
áj láv szifon