BCAA, glutamin mennyi idő alatt szívódik kb, nem tudod? 10 perc, fél óra? Sokkal többre nem tenném, legalábbis én nem sokat várok, míg "használni" kezdem.
"Szedjek-e valami fehérjét szerintetek, vagy inkább tisztán?"

BCAA, glutamin mennyi idő alatt szívódik kb, nem tudod? 10 perc, fél óra? Sokkal többre nem tenném, legalábbis én nem sokat várok, míg "használni" kezdem.

System is jó de most ez fogott meg 
Egyébként mindent meghallgatok

http://www.youtube.com/watch?v=_MuMSARgyJs

Ja ezek nem rosszak, de legalábbis jóval előrébb vagy velük, mint a 3 db kiflivel 
(#14004): erről megoszlanak a vélemények, de én azt mondom hogy igyad nyugodtan, főleg ha jó kis házi tej. Nekem csak dobozos boltira futja, de csak arra kell, hogy ne legyen teljesen víz íze a turmixnak reggel.
[ Szerkesztve ]
---
most nem röhögni de az jó hogyha napi egy lityó tejet bevágok? 
"Jobb az erőszakosság,ha a szívünkben indulat van,mint az a szelídség,ami csak a tehetetlenséget álcázza." (Mahatma Gandhi)

Ha nem fosol tőle. 
Eagle: Aláírásodról eszembejutott egy kép! 
![]()

#14006 Tészta mellé hús. De nagyon jó CH pld a bab is. Én általában midnennap eszem rántottát hagymával babbal sülthusival és engem nagyon jól betölt!!
[ Szerkesztve ]
Samsung Wave!! : ) - -*-* A jótékonyság otthon kezdődik!! -*-* || Malaguti F12 LC Digit '04 Ducati Capirex Replica || Eladó hardverek! http://href.hu/x/a0ui
na akkor felvázolom mostantol a napi étrendet:
reggel zabpehyel fél 7
suliba 5 zsömle vajjal meg sonkával
ebéd főttétel
uzsonna tészta vagy megpróbálok főzni pörköltet 
vacsora tészta
megfelel vagy van még mit változtatni? 
Atomgeszi nem nemfosok tőle

harry elolvastam csak egy kicsit válogatós vagyok

[ Szerkesztve ]
"Jobb az erőszakosság,ha a szívünkben indulat van,mint az a szelídség,ami csak a tehetetlenséget álcázza." (Mahatma Gandhi)

Hát most elindítottál egy lavinát sztem ezzel a kérdéssel! 
Tészta jó, de fontos, h minél több fehérjét egyél, szal a milanói jó, ha tényleg van rajta hús, nem csak szósz 
(#14000) kovsol Igazad van! Viszont ő kérdezte, h mit egyen, mi meg mondtunk egy-két ötletet. Ott még nem is tartunk, h számolja grammra pontosan a cuccost : 
Ez a Kesha inkább feküdne mellettem, minthogy így kornyikáljon 

Ember! Olvasd már el amit linkeltem 
A kajád nem sokat ér. Alapismeretekben van iránymutatás.
the weak will fall, the strong remain - no pain, no gain

csak 9el kellett volna fentebb olvasnod... amúgy kifejezetten rossz a táplálkozásod!
penene sztem 1 órával számolj a glutaminnál is... bcaa-t nem tudom, de azt általában edzés előtt tolják, annak is kell sztem 1 óra míg felszivódik rendesen.
#14006 skitzoo - sztem nagyon rossz! most ha azt akarod hogy a sok "szemét" szénhidrát amit megeszel átalakuljon zsírrá akkor lelked rajta egyél így! Protein beviteled kis túlzással a 0-án van....
[ Szerkesztve ]

skitzoo: alakulgat, a reggeli zabpehelybe esetleg tehetsz valamilyen gyümölcsöt hogy íze is legyen, mert magában lehet hogy nehezen fog csúszni, de majd úgy is kitapasztalod, hogy neked mivel a legjobb. Néha ehetsz rizst is zöldséggel, esetleg petrezselymes krumplit valami rántott hússal. Csak azt tudom mondani, hogy addig egyél míg tele vagy, aztán még 3-4-5 kanállal. Igyál mellé sok vizet is.
---

edzés előtt és közben is szopom a BCAA-t, glutamint, azért érdekelt. Akkor ma adok neki fél órát.
A többi majd hat edzéskor.

Glutát én az edzés utáni turmixba nyomom, meg lefekvés előtt. BCAA-n már én is gondolkoztam, de most a folyékony amino a "menő"
lehet majd kipróbálom mindkettőt..
hétvégente eszek kruplit meg rántot sajt rántott hús gyümölcs azt is szoktam enni almát 

Én is csak azért nyomom, hogy legyen valami, valahogy mindig erősebb vagyok, ha VAN valami. ![;]](/dl/s/v1.gif)
Vitargo megy edzés közben mellé, hogy megízesítse legalább... 

Igen, néha az a kis plusz, ha mondjuk az ember vessze egy új tápkiegeket pszhiésen sokat dob, nagyon sokat 
skitzoo - nagyon rossz a kajád ember, ne haragudj de borzalmas, én döbbenten ülök 15 perce itt. Estére 2x eszel tésztát
meg 8 kifli meg sonka fuuu Ha már nem olvasol fentebb, vagy amiket a srácok linkelgetnek, akkor ne írj badarságoakt rántot sajt stb ááá csak hétvégente eszel húst
Neten rengeteg helyen utána tudsz olvasni, csak nyilván idő, napokig órákon át lehet jobbnál jobb cikkeket olvasni mindenről kaja edzés, csak hát aki nem keres az nem is talál...
Reggelire egyél zabot ha annyira akarsz, de mehet a tojás is, sárgájából max 2 hagyj benne a koleszterin maitt. Suliba inkább a 3 zsemle mellél ne sonkát vigyál ,tegyél bele roston csirkét vagy rántot csirkét mind1, a te kajádnál ugy is jobb, és doszta elég 2 zsemel és azt teletömin annyi hussal amennyit jónak látsz. Sulis főtkaja akkor a 3. kajád, utána meg egyél még este 2x ha ugy láttod jónka, de ne tésztt egyél 5-6 után hanem valami protein dus kaját... tonahl, csirke, hal, ha már felvágott akkor van rengeteg féle fajta csirkefelvágott/pulkya.
[ Szerkesztve ]
jó egy picit lusta vok keresgélni, igazábol sose szoktam keresgélni csak zenét meg ieneket és bocsi hogyha fárasztalak titeket

Mark mondta, hogy valamit mindig szedni kell - milyen igaz ![;]](/dl/s/v1.gif)
Megyek, szedek is egy kis csirkerizst.

Akkor meg kell tanulnod 
Sőt, nem is, csak olvasni kéne, meg rákattintani a linkre, amit már mutattam, és többször említettem.
Ha te nem vagy képes minimálisan dolgozni az eredményért, hogy várod el bárkitől is, hogy segítsen? Nagyon rossz hozzáállás.
a dolgozás alatt mit értesz?
[ Szerkesztve ]

Hogy rendes cikket keress pld, a tesztoszteron.hu-n vagy a bodybuilder.hu-n. 
Samsung Wave!! : ) - -*-* A jótékonyság otthon kezdődik!! -*-* || Malaguti F12 LC Digit '04 Ducati Capirex Replica || Eladó hardverek! http://href.hu/x/a0ui

Így így.
Ez egy olyan sport hogy kemény munka nélkül nincs eredmény... Ha nem tudsz a gép előtt ülve elolvasni pár sort, akkor megette a fene, de skriz, fentebb írtam a napirendedhez egy megközelitőleges kaját, de nyilván itt a pénz nagyon dominál.
a pénz nemvészes mert az van 
az a rántott tonhal vagy mi a fene is jó estére? főtt rizzsel vagy mien rizzsel? 
[ Szerkesztve ]

Akkor fogadj személyi edzőt. És ez most nem vicc. 2-3 hónapig személyi edző helyre rakja a kajád és az edzésed is. Meg a kedved is meghozza. 
Persze valami normális kell, láttam már olyanokat, hogy sajnáltam szegény gyereket, amit művelt vele... 
[ Szerkesztve ]
(#14024) BÁ Nutrition válasza skitzoo (#14022) üzenetére

szárított rizs is jó lesz neked 
http://www.youtube.com/watch?v=KKSQtQqLVdU&feature=player_embedded# ill "az a 10 ember ide, aki benne van a "kis" csoportba, többiek meg huzzanak""
(#14025) skitzoo válasza BÁ Nutrition (#14024) üzenetére
azt nemigazán szeretem de azért megkóstolom

ja és kondi helyett jólesz hogyha egész nyáron elmek faterhoz és ott dolgozok?(gipszkartonozás) 
[ Szerkesztve ]

Rántott tonhallal még nem találkoztam, én most 10 perce egy ilyen konzerves izét ettem, biztos láttál már ilyet a boltokban
100-180g kiszerelésben szokott lenni, de abban benne van az olaj is stb - úgyh két szóval konzerv tonhal, megeheted akár egy szelet kenyérrel is, de összemixelheted paradicsommal és uborkával
hát akkor majd holnap go cora és nagybevásárlás.
ubórka jólesz a kigyó uborka is? 

Nem azzal nem biztos hogy jó lesz, mert kigyó alakú. Lehet az fog megenni téged vagy beléd harap. 
(#14029) BÁ Nutrition válasza skitzoo (#14025) üzenetére

indul a panel program
újaknak: egyetek napi 1 kiló húst és előbb utóbb lesz rajtatok valamennyi izom is ha lejártok edzeni 
http://www.youtube.com/watch?v=KKSQtQqLVdU&feature=player_embedded# ill "az a 10 ember ide, aki benne van a "kis" csoportba, többiek meg huzzanak""

dehogy főve, csak nyersen, ha megfőzöd akkor kimegy belőle a ch, és a rizslét is meg kéne inni.
![;]](/dl/s/v1.gif)
"Mi az, hogy vége van egy gyorsaságinak?! Olyan nincsen"
jóvanna nem kell szidni a kezdőket

Az értetlenekkel van a baj, nem a kezdőkkel, ne keverd 
Elolvastad már? Azóta is itt kérdezgetsz triviális dolgokat, kezd zavaróvá válni.
most per pill csak egy kérdés izgat az pedig az hogy
elég lesz az ha egész nyárra elmek faterhoz gipszkartonozni vagy inkább kondi?
ja és az étrendnek még utánaolvasok nemkérdezek többet 
[ Szerkesztve ]

Helyes.
Ezt inkább állóképesség fejlesztéshez sorolnám... izmos nem igazán leszel tőle, persze ártani sem fog.
Heti pár alkalommal elnéznék terembe, a helyedben. Esetleg ha van ismerősöd a témában, akkor vele, megtaníthat az alapokra.
látszik te se gipszkartonoztál még mert az nem abbol ál hogy jó akkor felrakjuk a falra az alap gipszkartont(22kg)
én épitkezésekre megyek ahol nemcsak az alap gipszkarton van csak mert van belőle több féle pl a dupla tűzálló ami asszem 40kg és mikor azt kell mennyezetre felrakni azt ketten vagyunk eggyikünk tartja a másik meg csavaroz az azért húzós és arrol nem is beszélve hogy nem pakolgatják át a gipszkartont mindig ahova neked kell hanem lerakják egy helyre azt annyi. volt mér olyan mikor suliban dolgoztunk azt 100mre voltak a táblák és a 2. emeletre kellet felpakolni.

Ez egy gyurma topic nem kőmíves! - nehogy félre érts nem oltani akarlak, én is új vagyok itt.
Most ha úgy akarsz kinézni mint egy body-s, vagy közel úgy akarnál kinézni, akkor konditerembe fogsz járni, ha inkább a munkás ember fizikuma vonz akkor elég lesz neked a gipszkartonozás. A kajára meg ha odafigyelsz az mindkét esetben csak pozitív!

Látszik te sem foglalkoztál még súlyzós edzéssel, ahol nem az a lényeg, hány kilós a súly, meg a terem melyik végében van, hanem, hogy minden izmodat megfelelően megdolgoztassa, koncentráltan, nem pedig egységesen mindent.
Átmozgató edzésnek azért jó lesz.
nem akarok úgy kinézni mint egy body-s isten mencs csak szeretnék egy kicsit "nagyobb" darabb lenni mert faterom is egy nagy állat mert katona is volt meg minden lósz*r

Nice 
háháháhá

Sztem amúgy te csak viccelsz itt, hát ilyen a földön nincs... Vagy van srácok? Megasztár feelingem van mikor Preszer megkérdezte a tagot hogy úgy ezt "nem gondoltam komolyan?" meg "csak viccelt velünk nem?" 
[ Szerkesztve ]
miért viccelnék? én komolyan mondtam...

Mert nevetséges, amit írsz. Szerinted egyik hónapról a másikra lesz valakinek "bodys" fizikuma? Hosszú évek munkája kell hozzá, precíz edzéssel, étrenddel (genetikával, egyéb kiegekkel...).
1 évig úgy csinálnál mindent, mint ahogy a profik, sem lenne "bodys" kinézeted, nyugi.
Ha viszont fel akarsz szedni némi (izom)tömeget, azt kell csinálnod, amit ők. Vagy legalábbis ez a leglogikusabb választás, lévén ez a testépítés.
$R64: általában ezért nem vagyunk jóban a kezdőkkel
Más már elintézte volna egy viszláttal.
[ Szerkesztve ]

menj el balettozni ott majd jól átmozgatod az izmaidat
én meg indulok a terembe! 
[ Szerkesztve ]
Fan of !Hollywood Hírügynökség! Xbox360 gamertag: Lindom |Aki betartatja a törvényt azt ő maga is tartsa be.|

belőlem mindentől szakad a szél
ez mondjuk a rengetek gyümölcs számlájára írható , másrészről nem hagyok időt a gyomromnak h kiürüljön , folyamatos étkezés alatt állok ! ezért is az aláírásom 
kénytelen vagyok meginni napi jó fél-1 deci almaecetet mert 1xűen nem bírnám emészteni ezt a sok kaját 
kajaidőben kérem ne zavarjanak! 8:00-22:00

Nyilván de kell adni mindenkinek egy esélyt, de ez esetben és sem látom értelmét tovább okítani a srácot. Mondom sztem csak hülyéskedik. Meg általában ha elkezdni 10 ember abból ha 2 év múlva még fogja csinálni 5 az már sok, 5 év múlva sztem meg ha marad 10 ből 2 akkor az jó arány... Ha ő komolyan gondolja, sztem 1-2 hónap után fel is fogja adni, így csak a hsz.ei alapján. Tényleg frenetikus dolgokat írt... de sztem ahogy kezeltük sztem az korrekt volt. és ez alap sztem 
(#14045) BÁ Nutrition válasza skitzoo (#14038) üzenetére

szerintem jobb lenne ha inkább más topicokat látogatnál ezentúl.
mondjuk a katona volta a faterom címűt!
viszlát.
ill van egy olyan topic is hogy Kettlebellesek ide. szerintem ott több segítséget tudnak nyújtani neked

[ Szerkesztve ]
(#14046) BÁ Nutrition válasza $R64 (#14044) üzenetére

szerintem 10ből 5 fél év múlva sem jár le, nem 2 év múlva
1re jó volt. baszott jót röhögtem 

de képes vagyok elolvasni azt a qrva 4 oldalt, csak 1 baj h ezek mind csak BB tanácsok! NA már most én nem akaor az lenni! AMúgy is miért jobb a napi 6x étkezés mint a napi 3? az is bőven elég napi 6tól iylen kajákkal simán felszednék egy hétalatt 5kg-t. NEkem csak az a lényeg h erős legyek, és az izmok szépen látszódjanak! ennyi

csak 1 baj h ezek mind csak BB tanácsok! NA már most én nem akaor az lenni!
NEkem csak az a lényeg h erős legyek, és az izmok szépen látszódjanak! ennyi
Ez a két mondat kicsit ellentmondásos nem? Fogadd el, hogy egy kis formásodáshoz is a fenti módszereket kell követned, ha eredményt is akarsz. Liszteszsákok emelgetéséből is lehet izmosodni, de valahogy mégsem ez a leghatékonyabb módja dolognak.
Részvétet könnyen kap az ember, az irigységért azonban keményen meg kell dolgozni

Egyik szavaddal cáfolod a másikat, nem akar body-s lenne de szép dagado izmokat akarsz, a zabtol meg a tésztától, ja meg a pörkölt, zsemlesonka stb 
Leírtunk mindent fentebb, ha abból nem szűrsz le okosságot akkor megfőtt az egész. Nyomjad a tésztát, kiflit, zsömit, májkrém, kolbász, szalonna, vegyél kis kreatint, mellé danabol vagy naposim (lehet szarul írtam a nevüket
) ígyál jó sok vizet 10-12 litert, és akkor meglesz a "szépen látszódó izom"

ui.: még mielőtt valamelyik bolond offolna, csak hülyéskedtem fentebb! na go workout!
esetleg kis növit, meg omnát is nyomhatnál a kígyós uborka mellé, de csak a kigyós mellé, mert amúgy nem lenne hatásos 
[ Szerkesztve ]