éhezz meg napi 6x 
http://www.youtube.com/watch?v=KKSQtQqLVdU&feature=player_embedded# ill "az a 10 ember ide, aki benne van a "kis" csoportba, többiek meg huzzanak""
(#6001) BÁ Nutrition válasza zalika (#5995) üzenetére

éhezz meg napi 6x 
http://www.youtube.com/watch?v=KKSQtQqLVdU&feature=player_embedded# ill "az a 10 ember ide, aki benne van a "kis" csoportba, többiek meg huzzanak""

fölös naponta edzened ugyan azt, javaslom első hozzászólásban ami van két link azt olvasd el, sok hasznos infót nyerhetsz ki belőle
Fan of !Hollywood Hírügynökség! Xbox360 gamertag: Lindom |Aki betartatja a törvényt azt ő maga is tartsa be.|

Jolvan csakhogy en napi 1.5 oraba bele suritem a hat,vall,alkar,bicepsz,tricepsz,mell,hasizom edzeseimet is.
- Mit mondott Hófehérke, miután szeretkezett az összes törpével? - Na, ez a hét gyorsan elment...

Láb hol marad? ![;]](/dl/s/v1.gif)

Itt nem arról van szó hogy megunod az edzést éééértsd már meg fijam... 
Ha naponta leedzel ugyanolyan keményen minden izmot akkor túledzed magad és lófüttyöt nem érsz el. A pihenőnap KELL.
Ha ránk nem hallgatsz akkor majd rájössz...
"Jól is néznénk, ki, ha mindenki az okokat keresné, a megoldásokat meg senki." After Monday and Tuesday, even the calendar says: W T F...

Arra van foci,floorball,hoki.Amugy elsosorban labra a "kattogo/fajo"terdem miatt nem tudok edzeni.
Bibby
-Oke oke...akkor csak minden masodik nap edzes.
[ Szerkesztve ]
- Mit mondott Hófehérke, miután szeretkezett az összes törpével? - Na, ez a hét gyorsan elment...
(#6007) BÁ Nutrition válasza zalika (#6006) üzenetére

az is kurva sok, nem edzhetsz mindenre heti 3-4szer
mikor még a kettő is sok lehet!
szedd szét az edzést 4felé
pl:
mell
kar
hát
váll
és egy nap csak egyre edzzél
de kettőnél többre semmiképp, ha le tudsz edzeni egy nap mindent akkor az edzésed szart sem ér
ezen gondolkodj el!
[ Szerkesztve ]
(#6008) zalika válasza BÁ Nutrition (#6007) üzenetére

Nagyon erdekes amit mondassz,es hat igazad van.
Megfogadom a tanacsot 
Jah es kossz mindenkinek a segitseget 

olvasd el 
Ha valami nem tiszta, vagy valamit nem értesz utána kérdezz és szívesen segít mindenki 
http://www.youtube.com/watch?v=_MuMSARgyJs

Heti 3-4 diéta nélküli kardiózásnak edzés után látjátok értelmét?
Célom ezzel nem a fogyás lenne (tömeget növelek) hanem arra gondoltam hogy így nem zsírosodnék el annyira.

Jó ötlet, de ha a kajád nagyon rossz akkor azt nem javítja ki.
"Jól is néznénk, ki, ha mindenki az okokat keresné, a megoldásokat meg senki." After Monday and Tuesday, even the calendar says: W T F...
ilyen állat barom izomfaxu nem akarok lenni...bőven elég lenen nekem egy 95kilos szálkás izomzat egy 45ös karral azt hello...
Na ééésss?::DDD
1Kg fehérjéhez keverek 1kg Dextróz-t az ugy jó lesz ? 
"Ha ideologiám miatt kerülök börtönbe, a kedvenc íróimmal es politikusaimmal leszek együtt"

Igazából az a gondom hogy este 7-8 körül járok edzeni és 8-9 körül edzés utáni turmixban 50-60g szénhidrát estére elég húzós. Ezt szeretném kicsit kiegyenlíteni kardióval mert ennyi szénhidrátra szükségem van edzés után.

95kg szálkással szerintem itt elég sokan beérnék
alig magas az elvárás
én most minden nap tolok 30perc kardiót legalább, de van amikor 45 percet
az mp3 lejátszómat sikeresen elhagytam a kondi teremben, gondolom holnap ha megyek nem adta le senki... az a legjobb elvileg ide ebbe a kondi terembe a zsaruk járnak és múltkor az otthagyott törölközőmet is ellopták... nc
[ Szerkesztve ]
Fan of !Hollywood Hírügynökség! Xbox360 gamertag: Lindom |Aki betartatja a törvényt azt ő maga is tartsa be.|
(#6016) Woodslave válasza BÁ Nutrition (#6007) üzenetére

hát ezt talán nem jelenteném ki ilyen kategórikusan 
nem fog szerepelni többet a Jack3d az aláírásomban az tuti

ööö bocs magyarázd már el. kardiózol mondjuk edzés után, hogy ledolgozd a ch-t amit beviszel? Lehet én nem értem? 
JA, várjál rájöttem. A ch izomba megy a kardióval meg zsírt égetsz

[ Szerkesztve ]
(#6018) adequate_cou válasza FuckeR19 (#6010) üzenetére

Nem baszogatas de en edzes utan aerobozni sem tudnek, pedig 40 perc nalam egy edzes 
(#6019) kovsol válasza adequate_cou (#6018) üzenetére

én ha pihenek 5-10 percet már mehet is egy fél óra canga
aztán mikor beülök a lányok közé úgy hogy még el se kezdtem de már csavarni lehet a pólómból a vizet azok csak lesnek
aztán már csak azért is letekerem hogy a sok puha lány lássa, hogy nem csak dumálni lehet a biciklin ...
bár most már inkább nem közvetlen edzés után tolom a dolgot, meg most már inkább otthon miközben üvölt a zene, vagy épp valami dvd -t nézek 
[ Szerkesztve ]

Esti szénhidrátomból zsír is lesz, ezt gondoltam én....
Jaja jó, meg egy csepp ricinus és ütős lesz a cucc. ![;]](/dl/s/v1.gif)
A tudatlanság nem végleges állapot, a hülyeség igen. >A világürből nézve a föld kék és fehér, NEM VÉLETLENÜL BMW>>Better.Make.Way.. Óvakodj a türelmes ember haragjától!!! --Utólag okosnak lenni olyan, mint előre hülyének

zsír nem az esti ch-ból lesz, hanem a többletkalóriából

Ezeket komolyan irod? 

ne este csináld hanem reggel
Nem tudom mennyire zsírosodsz vagy hogyan nézel ki jelen esetben, de szerintem ha gebe vagy ne nagyon csinálj kardió edzést
[ Szerkesztve ]

Ez neked egy turmix, így lefekvés előtt? Vagy minek kevered össze? 

Figyelj ide! Ha fejlődtél, akkor csináld ugyanazt, mint eddig. Ennyi idősen szard le a pihenést. Én anno 16 évesen kezdtem el edzeni, heti 3 mell és 3 bicepsz edzésem volt! Csináltam orrba-szájba+ettem. Nőttem mint a gomba, jobban, mint most! Aztán persze 1.5-2 elteltével egyre jobban foglalkoztam a komoly edzés megtervezéssel, pihenővel.
Szóval ilyenkor még nősz mint a gomba, szóval edzél sokat, hetente akár többször is és egyél sokat, ha nem zsírosodsz nagyon, akkor bármit!
A nagy erő nagy felelősséggel jár
edzés után gondoltam 50g fehérje + 50g Dextróz
[ Szerkesztve ]
"Ha ideologiám miatt kerülök börtönbe, a kedvenc íróimmal es politikusaimmal leszek együtt"
Na csá gyúrós banda.
Rég nem írtam ide, most biztos jön a szöveg, hogy "Akkor viszlát"...
Szakmai kérdésem lenne. Mennyire árthat 3 hónap kokszolás?
Körülöttem mindenki elkezdte, én nem tudom, hogy bevállaljam e. Most fél évet kihagytam a gyúrás terén(nem önszántamból), helyette úsztam, és (nem nevetni) aerobicra jártam, de nem ilyen ugrálósra...
MPower // BVB Borussia Dortmund ist Deutscher Meister 2012!!!

Szerintem ennyi idősen sz@rni se járjon el, mert azzal is a tömege nő. 
Neked tényleg az az elképzelésed az emberekről hogy szeretnének olyanok lenni mint te? 

szőlőcukor... na jó én se válaszolok többet ilyen kérdésekre 
BMW001: ha ennyire értesz hozzá akkor elég sokat. A tudás és mellékhatás fordítottan arányosak egymással 
[ Szerkesztve ]
You gave me life, now show me how to live!
Nem értek hozzá, mivel még nem csináltam. De 16 éves koromtól kezdve gyúrok, nem új nekem a nap 2 óra szenvedés. Most végre rendben vannak a vállaim, ízület regenerálódott, újra terhelhetem keményen.
Ha meg ekkora szakértő vagy, akkor megoszthatnád a kokszal kapcsolatos tudásodat.

[ Szerkesztve ]

Most tényleg ne legyünk már annyira buták mintha óvodában lennénk... első lépésben gondold már végig hogy mi az a koksz. Szerinted az egy meghatározott dolog? Annyi szteroid és szer van mint égen a csillag.
Második lépésben meg azt hogy azért kell ez neked mert körülötted a többiek elkezdték? 
Sírni tudnék.

bocsi, de erre csak ennyit tudok mondani: XD
Viccet félretéve, hány kiló vagy most mióta edzel stb...

"Neked tényleg az az elképzelésed az emberekről hogy szeretnének olyanok lenni mint te?"
Simán, persze nem ismeri el senki
![;]](/dl/s/v1.gif)
Azért súlyban csak fele akkor, mint én, szóval nem kell félteni.
Ha ő így fejlődik rendesen, akkor az a jó. Vagy talán már egyből tolnia kellene a volumass35-öt, meg hasitasival járni mint a nagyok, meg 8 doboz kajával menni suliba? ugyan már.
Tudom, hogy az összetett dolog, általánosságban kérdezem.
Ha erre kapok választ, mondok neked konkrét fajtát.
Természetesen nem azért kezdeném én se el, hanem kicsit megsegíteném a fejlődésemet. 
Pl. az se mind1, hogy mellette szabad e futni rendszeresen.
Jojo5: 87kg vagyok, 176cm magas. 4 évet edzettem eddig kb. ebben persze volt vízilabda, és box is. A boxot is a vállam miatt hagytam abba... A vállam meg azért szállt el, mert mikor frissen kezdtem a gyúrást, nagyon önfejűen edzettem, és nem néztem a dolgok következményét.
[ Szerkesztve ]

De miért akarsz kokszolni? Azért mert nem fejlődsz, nem? Akkor meg kokszal se fogsz semmi érdemlegeset elérni.
Amúgy meg a 4 év edzés sok mindent tartalmazhat, szóval az semmit nem mond el rólad. Esetleg tegyél be egy-két képet, azokkal előrébb leszünk.
[ Szerkesztve ]

igazából én azt szűrtem le, hogy egy fél éves kihagyás után most akarja újra kezdeni
igazából szerintem türelmetlen és minél előbb újra formába akar jönni és ugye a környezetében ott a kísértés is, de igazából azt nem értem miért nem kérdezi esetleg meg őket? ha már szedik remélhetőleg azért értenek is hozzá, ha nem akkor meg hát izé igazából az ő dolguk és nem az enyém 

Te láttál egy bejegyzést is volumassról, hasitasiról és kajálásról? Lehet hogy egy 16 évesnek sokkal jobb a regenerációja, de azért naponta edzeni nem hiszem hogy kellene. Ugyanakkor Bá-val sem értettem egyet hogy rögtön egy ilyen bontottal kezdjen.
De fejlődök. Inkább meg akarom gyorsítani azt a fejlődést.
Fél éve 50kg -val ment a kétkezes bicepsz, egykezes 25 -el. Most tán örülök ha a 40 & 20 megy. Szeretném kicsit lerövidíteni a folyamatot, legalább azt a részt amíg elérem a korábbi formámat.
kovsol: Pont ezért kérdezem, ők csak eszetlenül nyomják...Én előtte tudni szeretném, hogy mit hogy csináljak, vakon nem vágok bele.
[ Szerkesztve ]

ebből lesznek a sérülések és még több kihagyások, immár kényszerből...
One Ring to rule them all
Eddig is kényszerből hagytam ki, vállbólnyomásnál kifordult mindkét vállam, annyira tropa volt az ízület.
Természetesen elkezdtem már az 1 hónapos rámelegítést, kis súlyokkal, több ismétléssel. És fokozatosan emelem a súlyt, csökkentem az ismétlést. 1 hónap szerintem elég lesz.

alacsony vagy és viszonylag jó lehet a formád is, de szerintem előbb valami natúr tesztofokozóval kéne kezdened hátha az is dob annyit...
(#6043) BÁ Nutrition válasza Bibby (#6038) üzenetére

azt írta már két hónapja nyomja keményen, akkor meg nyugodtan bonthatja, valszeg elég nagyot fog robbantani, ha megszűnik a folyamatos nyírása az izmoknak, és maximális regenerációra vált. néha nem árt amúgy sem hogy meghajtod majd lazítasz.
ciklizálás mindíg nagyon fontos
(#6044) BÁ Nutrition válasza BMW001 (#6028) üzenetére

semennyire, sőt neked 6 hónap javasolt
![;]](/dl/s/v1.gif)
sőt akkor edzeni se kell már lejárni
amúgy komolyba: nekem volt egy olyan haverom aki abbahagyta az edzést mikor kokszolt, mondván most nő anélkül is 
[ Szerkesztve ]

Na végre megvan a teszto-s cikk, bár én magam még nem olvastam, de gyanítom hasznos lehet. [ Biztos, hogy kész vagy a kokszolásra?]
the weak will fall, the strong remain - no pain, no gain
Kösz szépen, elolvasom. 
BÁ Nutrition:Én hízni már nem akarok olyan téren, így is megvan az a kis pocakom, amit a nyáron már egyszer szépen ledolgoztam a sok futással.
(#6047) God Vazzeg válasza macikos (#6034) üzenetére

Én szeretnék 140kg lenni, de a genetikám erősen hátráltat ebben, mivel most a 10xkg mellett is már belesedek
Meg a köldökig érő magasságom se világbajnok ehhez 
Találmány gyártási joga eladó!
(#6048) God Vazzeg válasza BMW001 (#6039) üzenetére

Először hozd vissza a régi formád, és arra koxolj ha már mindenképp akarsz. A kox olyn mint a niro az autóban, akkor kell elnyomni, mikor már nem gyorsul tovább az autó, mert ha előbb nyomod, akkor elfogy a kraft és nem mész már gyorsabban. Remélem érthető voltam 
Találmány gyártási joga eladó!

16 évesen csak nőttem, úgy ahogy még életemben soha. Volt, hogy ment a TV-ben a Conan a kalandor Arnold bácsival, leültem elé egy egykezes súlyzóval és végig koncentrált bicepszeztem a fél filmet 
[ Szerkesztve ]
(#6050) BMW001 válasza God Vazzeg (#6048) üzenetére
Tökéletesen. 
Elolvastam azt a cikket is, és ez tényleg kicsit komolyabb annál, mint amit elképzeltem. Eddig én még a kreatinig se jutottam el, mert fölöslegesnek éreztem. A napi 6 étkezés az majdnem lehetetlen.
Örülök, ha megvan a 3, főleg hétköznap. 
Az intenzitással nem lenne gond, az mindig is megvolt. Én is attól tartok, hogy utána mondjuk leeresztenék, és akkor majdnem biztos, hogy elmenne a kedvem, így ismerem magam. 
Egyenlőre akkor megpróbálom szintre hozni magam, és majd utána meglátom bevállalom e. Ha igen, akkor is csak a rövid 8 hetes kúrát, több nem kell.