Hirdetés

2012. május 28., hétfő

Útvonal

Fórumok  »  Fáradt gőz  »  Gyúrósok ide! Archívum XVII. (téma lezárva)

(#17001) God Vazzeg válasza Quan-Chi (#16997) üzenetére

God Vazzeg
(PH! kedvence)

Akkor te már ronikólmen vagy bazze, vagy ha nem, itt az ideje abbahagynod. Ha ennyi pénzem lenne mindenre pöttyet előrébb járnék :D ;]

Találmány gyártási joga eladó!

(#17002) peetmaster válasza Quan-Chi (#16997) üzenetére

peetmaster
(senior tag)

Ilyen étrenddel miért nem vállalsz be minimum egy Superbody teenager vagy újonc kategóriát? Ott tudnád kamatoztatni a tápkiegeket és az étrendet. :K

(#17003) harry válasza peetmaster (#17002) üzenetére

harry
(PH! kedvence)

Ja, szerintem a jegyét is fizetnénk ;]

the weak will fall, the strong remain - no pain, no gain

(#17004) cerkarobi

cerkarobi
(lelkes újonc)

Senkit nem akarok riogatni, de nagyon úgy néz ki, hogy a protein alapanyag gyártók (nyugati) a következő napokban/hetekben nem kis árnövekedést léptetnek életbe. Vagy már van aki meg is tette. Aki tudja, és van felesleges tartalék manija, cselekedjen.

Bár ne legyen igazam :((

(#17005) Snoop-y válasza kovsol (#16998) üzenetére

Snoop-y
(senior tag)

Ahhoz képest, hogy mennyire tudományosan és precízen nyomja szerintem már minimum világbajnok formája kellene, hogy legyen :D
Le a kalappal előtte ahogy most kinéz mert arányos meg minden van tömege is.
De ehhez az eredményhez szerintem nem kell egy egész patikát magába önteni. Elég lenne hozzá szerintem az a töménytelen mennyiségű pateszkaja amit felsorolt.

New level... -Nem akarok nagyon kigyúrt lenni -Akkor ne gyúrd ki magad nagyon bazzeg... Ja és GUGGOLJ! Mert valahol, odakint, egy csaj a maxoddal melegít...

(#17006) Fred23

Fred23
(senior tag)

Lee Labrada Nagyon klassz forma.

Cipeltem ma konyvespolcokat tapetazas okan. Nem vettem ki a konyveket, szuper edzes volt. ( Angol bill. )

(#17007) Márk01 válasza cerkarobi (#17004) üzenetére

Márk01
(kvázi-tag)

A hazai piac be is szarik,egy nagyobb arányú emeléssel,és én ezen nem is csodálkoznék.Akárhogy is nézzük,ez magyar viszonylatban,így is egy rablás. :((

===============================================================

(#17008) peetmaster válasza cerkarobi (#17004) üzenetére

peetmaster
(senior tag)

Még szerencse, hogy 2 napja érkezett meg a 4kg-os Whey Isolate-em. Azzal elleszek egy darabig. Eredetileg 4.5-ös Elite Whey-t akartam rendelni, de 23.000Ft-ról felment 27.100Ft-ra! :Y

(#17009) Snoop-y válasza Fred23 (#17006) üzenetére

Snoop-y
(senior tag)

Nekem kicsit ez már erős de valóban jó forma :K

New level... -Nem akarok nagyon kigyúrt lenni -Akkor ne gyúrd ki magad nagyon bazzeg... Ja és GUGGOLJ! Mert valahol, odakint, egy csaj a maxoddal melegít...

(#17010) kovsol válasza Snoop-y (#17009) üzenetére

kovsol
(PH! nagyúr)

tessék Rambo forma :B nekem ez is bejön, nem tudom hány kg és milyen magas lehetett kb ekkortájt Stallone

Fan of !Hollywood Hírügynökség! Xbox360 gamertag: Lindom |Aki betartatja a törvényt azt ő maga is tartsa be.|

(#17011) P00By

P00By
(PH! nagyúr)

12. :B

Most gyors voltam! :D

(#17012) Snoop-y válasza kovsol (#17010) üzenetére

Snoop-y
(senior tag)

Ez sem rossz :)
Arnoldnak van egy 17 évesen készült képe. Neten eddig még nem találtam meg de a könyvében benne van. Na az nagyon durva :K
Meg a kedvenc képem ( tudom a többi képén szarul néz ki ) Frank Zane-ről van.

(#17013) LOTR válasza Snoop-y (#17012) üzenetére

LOTR
(PH! addikt)

szerintem is állati jó forma, de már annyit linkelted, hogy nekem is lassan a kedvencem lesz :D

One Ring to rule them all

(#17014) Fred23 válasza Snoop-y (#17012) üzenetére

Fred23
(senior tag)

Brutal az a tricepsz. Nekem viszont ez a Lee Labrada lett a new etalon. Csak ra kell nezni, es az ember azt erzi, hogy igen, az edzestol boldog leszel es nagyszeru, es mindenki mas, aki ezt nem erzi at, az hulye. :D

(#17015) Snoop-y válasza LOTR (#17013) üzenetére

Snoop-y
(senior tag)

Jóvan na. Örülök, hogy találtam egy olyan testépítőt aki valamilyen szinten ideál tud lenni.
Itt vajon hány kiló lehet? Valami hasonlót képzelek el csak mondjuk max 80 kilósan :D
Vagy ne álmodozzak ilyenekről? :B :O

[ Szerkesztve ]

(#17016) LOTR válasza Snoop-y (#17015) üzenetére

LOTR
(PH! addikt)

pedig tényleg nem azért írtam, mert már sokszor linkelted

különben meg felejtsd el, hogy valaha is ilyen formád lesz, bár a remény-hal megy utoljára

(#17017) Boxer001 válasza Snoop-y (#17015) üzenetére

Boxer001
(PH! kedvence)

Ilyen formáról ne álmodozz, ezt most nem geciségből írom, kivételesen. :D

"Learn from yesterday, live for today, hope for tomorrow. The important thing is not to stop questioning." /Albert Einstein/

(#17018) Quan-Chi

Quan-Chi
(őstag)

kovsol már mondtam hogy kb 5-6 évvel ezelőtt 60 kilósan kezdtem el edzeni 187 centisen,bő 3 év alatt fel mentem 100ig ott megállt a tudomány , és azóta is addig tudok felhízni de egyre jobb a formám meg az erőszintem.
Boxer001 hogy megéri-e ? egyértelműen NEM , csak natúr vonalon akarok maradni (kivétel ez alól a klen ) egy jól megtervezett szteroid kúrával ennél különbben lehet kinézni !
God Vazzeg valószínű előrébb járnál mert koxmatyi vagy ;]
peetmaster verseny ? 2 évvel ezelőtt fent voltam pesten a szuperbody-n, klasszikus testépítő kategóriát szerintem simán vittem volna ... de nem vágyok erre a versenyzősdire még ráízelednék és akkor még jobban mániámmá válna és akkor a dopping is menne 1000el
az ab aj hogy dopping nélkül nagyon nehéz igazán látványos eredményt elérni ! de leszarom amíg tehetem csinálom , és erősen motivál hogy sok koxos baromnál jobban nézek ki és még most így diéta alatt is erősebb vagyok ;]

egyik haverom 6 hete metabolint szed 3x10mg / nap mennyiségben szerdán melleztünk együtt ő 35 kilóval küldött 6ot és már feszített a tükör előtt hogy mekkora Jani , meg mi erő van benne, még szép csendben a diéta 10. hetében nyomattam egy 3x8at 40be :B

kajaidőben kérem ne zavarjanak! 8:00-22:00

(#17019) God Vazzeg válasza Snoop-y (#17015) üzenetére

God Vazzeg
(PH! kedvence)

Zane formájáról? A testépítő történelem nagyjai közt van, szerinted eléred-e valaha is? :))

(#17020) God Vazzeg válasza Quan-Chi (#17018) üzenetére

God Vazzeg
(PH! kedvence)

Én mindet beépíteném, nem pedig kisz@rnám mint te :DDD ;]

(#17021) Markgx10 válasza Quan-Chi (#17018) üzenetére

Markgx10
(őstag)

clenbuterolt szedsz és kokszos baromnak hívsz minket. Szerinted az natural szer? Az egy gyógyszer. Pont, mint a szteroidok. Bármilyen okot fogsz mondani, hogy az miért nem az, akkor is ugyanaz a kategória. :U

The Spartans do not ask how many, but where they are. :)

(#17022) peetmaster válasza Quan-Chi (#17018) üzenetére

peetmaster
(senior tag)

Pedig jót tenne az ember egójának, ha egy jó helyezést elérne naturálban egy versenyen. Plussz rengeteg motivációt is adna (de gondolom Nálad motivációban nincs hiány :) ). Erre felénk sajnos a koxosok nem gyengék, úgyhogy naturálban nem nagyon lehet labdába rúgni.

Na jólvan, bedobok az arcba 3 kapszula Testopump-ot, aztán lassan haladok mellezni. ;]

(#17023) God Vazzeg válasza peetmaster (#17022) üzenetére

God Vazzeg
(PH! kedvence)

Felénk se gyengék a koxosok, csak én, de ugyebár én lifetime naturál vagyok :P ;]

(#17024) God Vazzeg válasza Markgx10 (#17021) üzenetére

God Vazzeg
(PH! kedvence)

Még nem érti, majd megfogja :K :D ;]

(#17025) Quan-Chi válasza Markgx10 (#17021) üzenetére

Quan-Chi
(őstag)

a koxos barmot nem rád/rátok írtam hanem úgy ámblokk biztos te is ismersz olyan arcokat a teremből akikről tudod h doppingolnak de eredmény nagyon lájtos ( pont mint haverom, szedi azt a szart de semmi extra )
a klenbuterol nem szteroid, de doppinglistás készítmény de a neocitrán és a redbull is az ;] éppen ezért a klen nem összehasonlítható egy decával vagy sustával :K

peetmaster itt is vannak hatalmas vadállat rohadt erős koxos formák akik még jól is néznek ki ... nyugi nem az ilyenekkel van baj ! de ahova most járok konditerembe mindenki doppingol de komolyan mondom mindenki ! és csak pár elvetemült arcot tudnék említeni akik jobb formában/erőben vannak mint én ! :K

[ Szerkesztve ]

(#17026) kovsol válasza peetmaster (#17022) üzenetére

kovsol
(PH! nagyúr)

jah talán visszább venne az egójából, mert ilyet kijelenteni, hogy "simán vittem volna" ott már nem kell az egót ápolni :U

én is megyek mellezni, de én pozitív padon 37.5 el tudok csak szóval én nem fogok veszíteni sehol, max egy zsák krumpli mellett :DDD

[ Szerkesztve ]

Fan of !Hollywood Hírügynökség! Xbox360 gamertag: Lindom |Aki betartatja a törvényt azt ő maga is tartsa be.|

(#17027) LOTR válasza Quan-Chi (#17018) üzenetére

LOTR
(PH! addikt)

ha elindulnál egy akár milyen versenyen, azért "nyugodj meg", de simán az utolsók között végeznél ;]

kovsol
na jólvan, látom te is rátapintottál, hogy azért még el van tévedve a srác :D

[ Szerkesztve ]

(#17028) Márk01 válasza Markgx10 (#17021) üzenetére

Márk01
(kvázi-tag)

Erősen kétlem,hogy ugyanaz a kategória.Clenbuterolt,már 6 éves gyerekeknek is írnak fel. :U

(#17029) kovsol válasza Márk01 (#17028) üzenetére

kovsol
(PH! nagyúr)

igen mert talán szegény gyerekek betegek !? lehet jobban örülnének, ha nem kellene nekik ilyet szedni

(#17030) Jojo5

Jojo5
(senior tag)

Dym eper-vanillia-csoki kombót próbálta már valaki ? Illetve myofusionból mely ízek ihatóak ?

[ Szerkesztve ]

http://www.youtube.com/watch?v=_MuMSARgyJs

(#17031) Quan-Chi válasza kovsol (#17029) üzenetére

Quan-Chi
(őstag)

azért milyen érdekes hogy a sportolók 80% asztmás :U és így legálisan szedhetik a kelnbuterolt mert orvosi papírja van róla hogy neki azt szednie kell :K

LOTR ha láttad volna milyen alakok indultak a klasszikus kategóriában ... eskü az utcáról behívtam volna vagy 3-4 idiótát azok is különben néztek volna ki :K nyilván egy jó erős mezőnyben nem sok esélyem lenne, mivel aki natúr az is doppingolt csak úgy hogy versenyre már ne legyen kimutatható :K

ezt az 1 képet találtam arról a kategóriáról összesen voltak vagy 4 en ... és 1ik se volt szebb a másiknál :K szerintem itt a topikban sokan offszezonban is jobb formában vannak

[ Szerkesztve ]

(#17032) Vandit.

Vandit.
(PH! addikt)
LOGOUT blog

:Y

[ Szerkesztve ]

A tudatlanság nem végleges állapot, a hülyeség igen. >A világürből nézve a föld kék és fehér, NEM VÉLETLENÜL BMW>>Better.Make.Way.. Óvakodj a türelmes ember haragjától!!! --Utólag okosnak lenni olyan, mint előre hülyének

(#17033) kovsol válasza Jojo5 (#17030) üzenetére

kovsol
(PH! nagyúr)

mind iható szerintem, az más kérdés melyiket hánynád ki utána :DDD

(#17034) Márk01 válasza kovsol (#17029) üzenetére

Márk01
(kvázi-tag)

...én meg azt hittem,hogy diéta miatt írja fel a gyereknek az orvos... :F

(#17035) kovsol válasza Márk01 (#17034) üzenetére

kovsol
(PH! nagyúr)

persze mennek Mr.O döntőre Baby kategóriában ;] mint Chuck Norris kiskorában

[ Szerkesztve ]

(#17036) brownus válasza Vandit. (#17032) üzenetére

brownus
(PH! addikt)

most akartam pont ide, nem semmi a csaj :R

htc iS - CM7.2rc2 ॐ

(#17037) Tipo16V válasza Quan-Chi (#17031) üzenetére

Tipo16V
(fanatikus tag)

hát azért én a bal hátsó srác fizikumával meg lennék elégedve :U

"Mi az, hogy vége van egy gyorsaságinak?! Olyan nincsen"

(#17038) Quan-Chi válasza Tipo16V (#17037) üzenetére

Quan-Chi
(őstag)

lehet h a felső teste nem rossz , pl kifejezetten jó melle van, de normálisan pontoztak a bírák és olyan combbal és vádlival nem lehetett nyerni :K :))

(#17039) Jojo5 válasza kovsol (#17033) üzenetére

Jojo5
(senior tag)

még nem ittam egyiket se azért kérdem, hogy mennyire vészes mert a csokisra azt mondták nagyon jó de a többi :F

(#17040) Manitou válasza Jojo5 (#17039) üzenetére

Manitou
(PH! kedvence)

Bevállalható 1x, nekem csak a csokis van meg már a 3-ból. az epressel kezdtem majd a vaníliás jött.

(#17041) Jojo5 válasza Manitou (#17040) üzenetére

Jojo5
(senior tag)

Fasza akkor rendelem is meg :K
thx :R

a myofusin íztárral kapcsolatban valakinek tapasztalat ? :F

[ Szerkesztve ]

(#17042) &rew

&rew
(őstag)

etkezes-helyettesitoknek (MRP) van ertelme? es hogy a legjobb hasznalni, ha fogyni szeretnek? lett otthon egy doboz :D de nem szeretnem elpazarolni.

dodge charger - ford mustang - dodge challenger

(#17043) Quan-Chi válasza &rew (#17042) üzenetére

Quan-Chi
(őstag)

az MRP nem sokban különbözik egy tömegnövelőtől, max a tápanyagok felszívódása van 1 kicsit elnyújtva szóval fogyás mellé semmi képp nem jó választás, én a világon mindent beszedek de MRP-re még 1x se adtam pénzt , nem látom értelmét... étkezést nem lehet helyettesíteni semmivel ! a kaja az kaja ! máskülönben egy tápkieget akkor pazarolsz el ha keveset szedsz belőle vagy megpróbálsz spórolni ! mert bár sokáig bejár de cserébe nem használ semmit :K

ezen kívül hallgassatok egy kis igényes muzsikát : 1 , 2

Running Wild 4ever i..i

[ Szerkesztve ]

(#17044) Bibby válasza Quan-Chi (#17038) üzenetére

Bibby
(PH! addikt)

Melyik képeden nézel ki ennél jobban, lediétázva?
Csak hogy tényleg lássuk a különbséget. :U

"Jól is néznénk, ki, ha mindenki az okokat keresné, a megoldásokat meg senki." After Monday and Tuesday, even the calendar says: W T F...

(#17045) Tipo16V válasza Quan-Chi (#17038) üzenetére

Tipo16V
(fanatikus tag)

hát az egy dolog h nem lehet nyerni vele, de azért nem mondanám átlagosnak a kinézetüket. :U

"Mi az, hogy vége van egy gyorsaságinak?! Olyan nincsen"

(#17046) God Vazzeg válasza Bibby (#17044) üzenetére

God Vazzeg
(PH! kedvence)

Degeci gumi :DD

(#17047) Boci_83 válasza Jojo5 (#17030) üzenetére

Boci_83
(őstag)

Eper elég fos, vanília iható, csoki nagyon jó!

Legyen 900 Ft az a kib@szott benzin !!! Mert mindenkinek ez lesz a jóóó! :(((

(#17048) Markgx10 válasza Márk01 (#17028) üzenetére

Markgx10
(őstag)

Ugyanmár, a fiamnak (aki régebben ír ide, az tudja) rosszindulatú májdaganata volt és a sok műtét meg kemoterápia után szteroidokat is kapott, hogy megerősödjön. 2 évesen. Mert beteg volt. Ugyanaz a kategória. :U (Ennek már több, mint 6 éve, hál' Istennek semmi baja, már azt sem tudjuk mi volt egyszer :D)

The Spartans do not ask how many, but where they are. :)

(#17049) BÁ Nutrition válasza Quan-Chi (#17018) üzenetére

BÁ Nutrition
(őstag)

"2 évvel ezelőtt fent voltam pesten a szuperbody-n, klasszikus testépítő kategóriát szerintem simán vittem volna "

már megbocsáss de szerintem te kurvára nem vagy tisztában a dolgokkal
nem veszed figyelembe hogy a színpadon messzebből vagy szar(nem profi képeken) lófasz se látszik a kisebb emberekből holott ha melléállnál akkor kiderülne hogy kurva messze vagy még a leggyengébb kategóriától is. mondjuk ha ezt nem hiszed akkor nyugodtan nézd meg mondjuk Janesz képeit a színpadon és az otthoni tükör előtt fényképezkedős verziókat..
de elárulom hogy Árpinál is ugyanígy volt. mikor nézőként felugrott a Bajnokokéjszakája versenyre emlékszem valaki itt jól lefikázta hogy webkamerán milyen szarul nézett ki, sőt még ott a helyszínen se volt penge formában, de itt nálam mikor levette a pólóját meg lehidaltam, mert űberelte a 2004es top formáját.. igaz hogy ez pár héttel később volt.. szal még bőven van mit tanulnod.. nagyon nem tudod hol a helyed:)

mindjárt nyomok fel pár képet is.

http://www.youtube.com/watch?v=KKSQtQqLVdU&feature=player_embedded# ill "az a 10 ember ide, aki benne van a "kis" csoportba, többiek meg huzzanak""

(#17050) macikos válasza LOTR (#17027) üzenetére

macikos
(PH! addikt)

Hagyjátok már! Neki legalább van önbizalma, s ahogy nézem az utóbbi időben a topikból csak neki van. Ez testépítés. Harc magaddal és a többi kannal. Ha az van előtted, hogy nem te vagy az ász, a legjobb, stb. akkor nem is fogsz semmit elérni. Vagy szerintetek akik a színbadon állnak nem ezt gondolják magukról? De!
Ez testépítés és csak rólad szól. Ha fejben nem vagy ott és nem hiszed el magadról, hogy jó vagy, akkor soha sem leszel jó!
Nézd meg az aláírásomat: Visualize! Tehát vizualizálni kell fejben, hogy sikerülni fog és akkor eléred a célod.

A másik lehetőség, hogy legyünk olyanok, mint Boxer, hangoztassuk, hogy milyen szarok vagyunk, nem fejlődünk és... szóval, legyünk olyanok, mint Boxer? :D ;]

A nagy erő nagy felelősséggel jár

Útvonal

Fórumok  »  Fáradt gőz  »  Gyúrósok ide! Archívum XVII. (téma lezárva)
Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.