amíg úgy érzed fejlődsz tőle addig csináld, minek akarod hogy lebeszéljen itt valaki róla?
nem fog szerepelni többet a Jack3d az aláírásomban az tuti

amíg úgy érzed fejlődsz tőle addig csináld, minek akarod hogy lebeszéljen itt valaki róla?

én még soha nem ettem big mac -t vagy mi a tököm az, és nem is fogok
amúgy meg az egy embernek 500ft és felénk van aki egy családot etet annyiból, mert kap 70e fizetést és mellé van gyerek is
majd ha lesz családod és melózol is akkor majd meglátjuk mésze futni reggel meg edzőterem, meg tonna tápkieg
tudom meglepő, de vannak szegény emberek is a világon és abból van a több, de aki 50e ft os cipőben edz meg többet költ kajára mint van ahol egy egész család az lehet meglepődik ezen
témát én nem folytatom tovább
[ Szerkesztve ]
Fan of !Hollywood Hírügynökség! Xbox360 gamertag: Lindom |Aki betartatja a törvényt azt ő maga is tartsa be.|

na igen akkor válik érdekessé a dolog

Burokban él a srác sajnos.
Aztán lehet ő sose fog semmi ilyesmit tapasztalni, pedig így van. Én se azért nem vagyok izmos, mert lusta vagyok (na jó, egy picit igen
). Egyrészt eleve szar a genetikám, nagy sose lehetnék, másrészt meg nem voltam, nem is vagyok olyan helyzetben, hogy annyi kaját megadhassak magamnak, pedig amióta megöregedtem
, azóta faxa az étvágyam is, szeretek enni, régen nem szerettem, látszik is.

Mi néha szoktuk gyorskajáldába menni, 1 évben párszor előfordul. Drága, de néha jól esik, nem tehetek róla, de imádom a szemét kajákat. 
[ Szerkesztve ]
"Learn from yesterday, live for today, hope for tomorrow. The important thing is not to stop questioning." /Albert Einstein/
(#20005) God Vazzeg válasza Quan-Chi (#19999) üzenetére

Teljesen egyetértek, én is sajnálom a gyorskajára a pénzt, mikor feléből összenyomok egy kiadós egészséges kaját itthon 
Találmány gyártási joga eladó!
Ne legyél már ilyen qrva okos komolyan.
Vannak olyan gyógyszerek, amiktől elég rendesen el lehet hízni és vannak olyan emberek, akiknek ezekre a gyógyszerekre sajna szükségük van, mert ez már a mindennapi életük része.
Másrészt meg ne hasonlítsd már a munkatáboros fogyást egy diétához mondjuk.
Nem súlyt veszteni nehéz, hanem minőségileg fogyni, de neked ezt tudnod kéne, mégis jösz itt a deficittel, mintha csak abból állna az egész. 
[ Szerkesztve ]
A tudatlanság nem végleges állapot, a hülyeség igen. >A világürből nézve a föld kék és fehér, NEM VÉLETLENÜL BMW>>Better.Make.Way.. Óvakodj a türelmes ember haragjától!!! --Utólag okosnak lenni olyan, mint előre hülyének

te azért nem vagy izmos, mert nem volt 3 olyan hónap amikor megszakítás nélkül edzettél volna

Tényleg így van.

"Learn from yesterday, live for today, hope for tomorrow. The important thing is not to stop questioning." /Albert Einstein/

Ezen kívül számos betegség(hormonális és nem hormonális)okozhat túlsúlyt.Tehát valóban butaság lenne minden kövér embert egy lapra venni.
===============================================================

nekem pl májfunkció túlműködésem volt és a versenyszerű sport mellett is volt év amikor 10kg -t híztam, aztán voltam korházban emiatt teljes kivizsgáláson, szerencsére azóta minden oké
Fan of !Hollywood Hírügynökség! Xbox360 gamertag: Lindom |Aki betartatja a törvényt azt ő maga is tartsa be.|

én élek burokba és ti gyógyszerekre fogjátok a fejlett országokban regisztrált 50% feletti túlsúlyt a népességben ? lehet itt hurrogni össze vissza de felesleges !
nyilván létezik elfogadható magyarázat egyes esetekben ! pl ha valakinek ízületi problémája van , tényleg gyógyszeres kezelés alatt áll, esetleg valami szervi baja van azt megértem ! de az elfogadhatatlan hogy minden 2. ember erősen túlsúlyos és leszarja ! az indokolt elhízás kb olyan 1000 emberből 1et érinthet vagy még annyit se ! és mikor kimegyek a strandra szintén erősebb felépítésű haverokkal akkor a melegvizes medencében mint a vízilovak néznek kifele a kövérebbnél kövérebb emberek és csak a szájukat húzzák, szinte megvetik az embert mert "normálisan" néz ki . mintha az én hibám lenne hogy ő olyan ! csak azt nem veszi észre hogy amíg én úsztam 2 kilómétert és utána ettem egy otthonról hozott csirke-rizst, addig ő a meleg vízben fonnyadt 2 órát és utána megevett 8 rántott sajtot 70deka sültkrumplival és öblítette 1 liter kólával és egy 6 gömbös fagyival ... aztán megy a csodálkozás meg a pampogás hogy neki nem jó a genetikája !
félreértés ne essék, én nem a betegség miatt kövér embereket ítélem el, hanem aki kövér és nem tesz érte semmit pedig csak az akaratán múlna ( és ebből sokkal-sokkal több van )
aki meg arra fogja hogy nincs pénze drága szerekre meg drága kajákra így nem tud lefogyni az bekaphatja, ugyanis 1 fillérrel se kerül többe a jó kaja a szartól ! az én meglátásom az hogy a jó kaja sokkal olcsóbb 
Vandit. már nem azért ,de te a konditeremből és a testépítésből indulsz ki hogy ha csinálsz 1 diétát akkor mennyi izmot veszítesz ! de én úgy összességében nézem a kövéreket, a konditeremben nem sok van, amelyik oda lejut már megtette az első lépést. egy átlagos ember aki le akar fogyni az leszarja mennyi izmot veszít. ráadásul annyi izom marad úgyis amennyi kell . nem fog 1ik reggel arra kelni hogy elkatabolizálta a bal vádliját és nem tud menni ...
[ Szerkesztve ]
kajaidőben kérem ne zavarjanak! 8:00-22:00

New level... -Nem akarok nagyon kigyúrt lenni -Akkor ne gyúrd ki magad nagyon bazzeg... Ja és GUGGOLJ! Mert valahol, odakint, egy csaj a maxoddal melegít...

Látod pont ez a baj veled,nem tudsz vitázni anélkül,hogy ne forgatnád ki a vitapartnered szavait. 
SENKI sem védte azokat az (lusta igénytelen) embereket,akikről te beszélsz. 

látod én is pont úgy érzem h kiforgatják a szavaimat ...
leírtam mi a véleményem , és erre jöttek itt a gyógyszerekkel , meg ilyen olyan nagyon ritkán előforduló hormonális betegségekkel, meg h milyen drága a jó kaja pedig nem , meg h milyen drága cipőben edzek stb, mikor nem ezen van a lényeg !
Bunnyt mindig is egy fasznak tartottam, de volt 2 rész a BBTV-ben amiben nagyon igaza volt az 1ik a kövérekről a másik meg a dohányosokról szólt ! valahol a 10-20 részek közt van ! kb ugyan azt mondta el amit én ide leírtam és amit alapból is gondolok erről az egészről ! számomra ez nem vita tárgy mert szilárd elképzeléseim vannak erről és nem fog változni ...
a kövér egy gyenge ember ( akinek nyomós indoka van rá , azt nagyon sajnálom , attól én kérek elnézést de az össz. kövér emberek számának kb 0.0001%-nak van rá elfogadható magyarázata)
harry nézd meg amerikát pl , van 150millió erősen túlsúlyos ember, ebből mennyi lehet beteg ? 10.000 ? talán még annyi se ? és idő meg pénz lenne rá , de leszarják mert az égetett májvacukor jobban esik a belének mint egy kiadós futás reggel 6kor ...
[ Szerkesztve ]
...hát ez az. 
A tudatlanság nem végleges állapot, a hülyeség igen. >A világürből nézve a föld kék és fehér, NEM VÉLETLENÜL BMW>>Better.Make.Way.. Óvakodj a türelmes ember haragjától!!! --Utólag okosnak lenni olyan, mint előre hülyének

"ti gyógyszerekre fogjátok a fejlett országokban regisztrált 50% feletti túlsúlyt a népességben"
Ezt ki mondta?
Ne értelmezz félre.
A gond ott volt, hogy te egy kalap alá vettél minden kövér embert, a többiek meg azt mondták, hogy azért ez nem így van, léteznek egyéb esetek is. Vagyis te beszélsz _mindenkiről_, míg a többiek csak csoportokról, így nincs sok értelme a vitának. Már csak azért sem, mert mindenkiről nem lehet általánosan nyilatkozni.
mod:
félreértés ne essék, én nem a betegség miatt kövér embereket ítélem el, hanem aki kövér és nem tesz érte semmit
No ez az, hogy az első postodban nem ez volt, hanem valami három lehetséges ok. Ami a nagy átlagra igaz lehet, de nem mindenkire, de ezt te is írtad - utólag.
[ Szerkesztve ]
the weak will fall, the strong remain - no pain, no gain

Tegyük fel van egy település,lakik benne 1000 ember.950 ember folyamatosan lop,50 nem lopott soha,mégis azt mondja az egész ország,hogy azon a településen élők,mind tolvajok.Nos te mit szólnál hozzá,ha az 50 emberhez tartoznál,vagy a szüleid,vagy bárki aki fontos neked?Remélem a példával rávilágítottam a mondanivalómra.
Egyébként a 950 emberről ugyanaz a véleményem,mint neked. 

igazad van amúgy , közbe visszanéztem a legelső ezzel foglalkozó HSZem , és nem tettem kitételt a betegség miatt elhízó emberekre 

te hülye vagy, ez kurva jó ... 

írhatnál valami paraméterezést a látottakhoz 
mi a célkitűzés kb ?

Nekem továbbra is valami hasonló:
Frank Zane 
A többi képen elég gyíkul néz ki de ez valami kibaszott jó.

[ Szerkesztve ]
New level... -Nem akarok nagyon kigyúrt lenni -Akkor ne gyúrd ki magad nagyon bazzeg... Ja és GUGGOLJ! Mert valahol, odakint, egy csaj a maxoddal melegít...

Se hajnyírás. Igen ezek lesznek a legnehezebbek a projektben. Az a derékból eredő baszom hát meg ajtófélfa vállak meg kicsi tricepsz meglesz pár héten belül 

Nyilván nem a 64 évesen készült képein levő formát fikáztam. Illetve a többit sem csak nekem azokon nem tetszik. Amit linkeltem képet azon az egyik legharmonikusabb testépítő szerintem akit valaha láttam.
[ Szerkesztve ]
Sziasztok , olyan kérdésem volna hogy most vagyok kb 188-190Cm. és 81KG és szeretnék szept. közepén egy újabb kreatin kúrát bedobni . Azért csak akkor mert előtte nyaralni megyek stb. és nem akarom újra feltölteni . És mellé gondoltam egy multi vitamin packot és természetesen egy fehérjét és ez mellé még gondólomkódom egy tómegnövelőn vagy teljesen fölösleges ?
vagyha nagyon bejön a dinnye dobálás
akkor veszek egy BCAA-t is hozzá
[ Szerkesztve ]
"Ha ideologiám miatt kerülök börtönbe, a kedvenc íróimmal es politikusaimmal leszek együtt"

Szerény véleményem szerint vegyél még fehérjét inkább (sportikán napokon belül 30% akció lesz egyik nap) és mellé zabpelyhet, amit ledarálsz (esetleg dextróz v maltodextrin)

kevés volt a steamen az akciós játék és túl sok zseton maradt ? 

Tómegnövelőn ilyenre gondolsz? [link] 
Samsung Wave!! : ) - -*-* A jótékonyság otthon kezdődik!! -*-* || Malaguti F12 LC Digit '04 Ducati Capirex Replica || Eladó hardverek! http://href.hu/x/a0ui

Cél: vállak és felkar erős erezetségéig való diéta folytatása- ha beledöglök is.
Bár már vannak napok amikor azt érzem nem lesz már holnap. -ez 2 honapja igy megy, geci csaj 
Méreteket csak a végén, a derekam még mindig nagyon szar, szerintem nem csak vastag alapból, de baszott zsíros is.

Nem kicsit vagy paranoiás, - a dagadtak megvetik a normálisan kinéző embert -LOL
Egy kis beszűkült látókörű tudatlan kis pöcs benyomását keltetted az utóbbi pár hozzászólásod alapján.
Ki vagy te hogy ítélkezel? Mész az utcán és fikázol? Ez jó neked? Azt hiszed a kinézet a minden. A dagadt az gyenge ember! - hol élsz te bazdmeg? Egymillió más dolog van a világon amihez tudás, kitartás akarat fanatizmus szív és lélek kell, és olyan dolgok ahol van produktum, nem csak a "jól nézzek ki mer az jó". Kevés embert ismersz még
.

köszi, de nem az. 
Szar az egész, csak bedurranva nézek ki valahogy. 

Bazzeg én még úgy se.
Motivációm se nagyon van így, ma is mennem kellett volna, de majd holnap...legalább ha lenne edzőtárs...
Jó ez. 

Nekem csak ez maradt most-az edzés ami valamennyire felvidít. 
Tudom hogy ennél több is lehetne ha agyilag nem máshol-másnál járnák még mindig.
Bár ez néha motivál is, elönt a harag és keményebben nyomom.
Na de sokat írtam eltűnök pár hétre. ![;]](/dl/s/v1.gif)

én bármelyik napszakban megyek edzeni másik haver van épp a teremben így egyedül ritkán edzek
engem tudod mi motivált az elmúlt pár órában ?
az hogy a szétbontott melléképület sitt hulladékját minél előbb eltalicskázzam a kurva konténerbe, hogy ide írhassak mindig a szünetekben
be is durrant rendesen az alkarom, még jó hogy reggel mikor mentem hátazni vittem a gurtnit, lehet a talicskát is így kellene majd tolnom ezután 

Akartam is írni, hogy egy edzőtárs sokat segíthet, már eleve motiváló, meg lustaság ellen is jó. Amúgy komolyan, nem gondolkodtál más sportokon? Küzdősport, csapat sport, crossfit, egyéb?
(#20037) God Vazzeg válasza do3om (#20019) üzenetére

Melllyes!! 

Így van, viszlát. ![;]](/dl/s/v1.gif)
kovsol
Ez a rohadt ph, még dógozni se hagy.
Itt is vannak egyébkén a teremben mindig arcok, néha meg is kérek 1-2 embert, hogy segítsen, de haver/barát jobb lenne. Szerk.: köszi az ötletet, de kihagyom. 
harry
Kösz ez jó célzás volt. 
Gyerekként jártam pár évig bizonyos harcművészetre, nekem az elég volt, mostanában nem motivál ilyesmi.
[ Szerkesztve ]

pedig kicsit izmosodnál és elkezdenéd árulni a tested és akkor lenne hobbid is és fedezet hozzá 

szerintem az az ember aki hagyja hogy a szervezete teljesen elzsírosodjon , legyengüljön az saját magával szemben kegyetlen... ez egy betegség !
- nekem általánosba volt egy osztály társam akinek súlyos szívrendellenessége volt ( még van is ) és soha nem tornázhatott meg nagyon vigyáznia kellett a mozgással . természetesen emiatt kövér is volt nagyon , és 1 évre rá h elkezdtem edzeni odajött hogy segítsek neki mert ő így nem akar tovább élni , szó szerint azt mondta hogy ő inkább megdöglik a terembe a szíve miatt mintsem hogy kövéren élje le az életét mert nagyon szar . 1 év alatt olyan szinten össze szedte magát hogy mindenkinek leesett az álla .. azóta is keményen kondizik és bírja , na az ilyen emberek előtt hajtok fejet és mondom mindenki előtt hogy ez már teljesítmény .
- 1ik rom gazdag haverom nyitott egy szórakozó helyet nyíregyházán ( FACE club ) a nyitó bulira hivatalos voltam , mivel nem iszok így elég passzívan álltam a pult mellett egy cukormentes redbullal , erre valaki jó erősen oldalba bök , odanézek és egy dagad kölyök cigivel és egy üveg pezsgővel , nem kért elnézést csak lenézően rámpillantott aztán elfordult , eltelt fél perc és megint még erősebben oldalba könyökölt , ekkor már oda se néztem csak arrébb húzódtam egy 5 centivel hogy elférjen a kolega , fél perc jött a következő könyökös , ekkor tök nyugodtan mondtam a srácnak hogy " bocs haver férjünk már el egymás mellett " pedig ekkor már egy 20 centis helyen álltam közel 100kilósan míg a pufi 10 köbméter légteret szorított ki ... és a pufi rögtön hót idegesen meg flegmán " mivan ? attól hogy te gyúrsz neked már mindent lehet ? " ... hát mondom ilyen nincs.
- és olyan esetek tömkelegét tudnám említeni mikor egy vagy nagyon sovány vagy kövér srác atlétában van és az nem baj, de ha én abba megyek valamerre akkor beszól hogy "mit keménykedsz meg mit mutogatod magad" és hogy a dagi is atlétában van az nem baj, azt hogy ő milyen gusztustalan azt mindenki láthatja , de én takarjam el magam mert igyekszek jól kinézni ... max nem sikerül.
amíg te tudsz mondani 1 kövér ám valamilyen szakterületen fanatikus és nagyon kitartó embert addig én mondok neked 1000et amelyik egy pöcs ! 
kovsol a 7végén pucoltam meg 30 kiló sárgabarackot ... mocskos egy meló, inkább a sittet pakolnám ![;]](/dl/s/v1.gif)
[ Szerkesztve ]

[link] és én nem ismertem eddig ezt az oldalt 
(#20040) Quan-Chi: igazából azért nem volt vészes, mert nem volt meleg ma
[ Szerkesztve ]

majd én edzek veled! a kutya meg a csiga! jeee ![;]](/dl/s/v1.gif)
[ Szerkesztve ]

ma faszán ment az edzés, pedig ma is az az érzés keringett bennem, hogy rohadt punnyadt vagyok, de akkor is pakoltam a súlyokat és 10 kiló töblettel tudtam nyomni egy tiszta sorozatot, ennek nagyon örülök, legalább az erő jöjjön, ha már ebben a retek ex-melegben fogytam 3 kilót 

Mindenben egyetértek veled, teljesen igazad van! Dagadt disznókat én is rühellem, főleg a dagadt picsákat. Amitől még kivagyok, az a 25 éves 80 kilós "férfiak", akiknek akkora bele van, hogy egy TV elfér rajta, karja meg mint egy diáklánynak, de ő leverne mindenkit...
A nagy erő nagy felelősséggel jár
sziasztok
a kulcscsont kattogással kell foglalkozni? megfelelő bemelegítés után is elő szokott jönni néha.
köszi

Nem tartom valószínűnek, hogy helyi hülye vagy, úgy hogy erről ennyit.

(#20047) God Vazzeg válasza macikos (#20044) üzenetére

Jájj mennyi ilyen van, az összes meg szokott találni 
(#20048) Boxer001 válasza God Vazzeg (#20047) üzenetére

Aztán remélem ennyi foguk marad, mint a szmájlidnak. ![;]](/dl/s/v1.gif)

Komolyan gondoltam. Mármint, ha nem akkora élmény a gyúrás, akkor érdemes lehet mást is kipróbálni.
Azért a gyerekkori emlékekre sem építenék sokat. Én is küzdősportoltam, és a végén már nem tetszett, ott is hagytam. De mostanság megint szívesen kipróbálnám magam.
No mindegy is, a lényeg, hogy valami olyasmit kell találni, amit szívesen csinálsz, és van motivációd. A gyúrópartnert is komolyan gondoltam, sokat dob.
Ja, és viszlát ![;]](/dl/s/v1.gif)

Nem azt mondom, hogy egyáltalán nem motivál. Küzdősportokkal, focival még így se néznék ki, ahogy most, bár az meg más fajta motivációt adna...de aztán mivel eleve rühellem magam, így inkább gyúrogatok, hogy valahogy elviselhetőbb legyen a dolog... 
Társ jó lenne, de itt nincs senki, aki számításba jöhetne.