Na, megkaptam farba a penicilin+algopyrin kombót. Kíváncsi vagyok mennyi izmot hoz 
A nagy erő nagy felelősséggel jár

Na, megkaptam farba a penicilin+algopyrin kombót. Kíváncsi vagyok mennyi izmot hoz 

(#15003) God Vazzeg válasza Atomgeszi (#15002) üzenetére

Nyami

Találmány gyártási joga eladó!

na én meg megyek dolgozni, haverom vett egy kocsmát
és át alakítjuk ő nézi meg mutatja én meg zúzom a 20-as Maul -al
szóval igazi testhez álló meló lesz 
kajaidőben kérem ne zavarjanak! 8:00-22:00

Se kocsmák se bontás terén nem vagyok otthon, szóval WTF is 20-as Maul? 

Mi volna, látom még a kereső is új
[link] 
Sőt, bizonyára erről lehet szó, ha már kocsma: Maul pince
the weak will fall, the strong remain - no pain, no gain

New level... -Nem akarok nagyon kigyúrt lenni -Akkor ne gyúrd ki magad nagyon bazzeg... Ja és GUGGOLJ! Mert valahol, odakint, egy csaj a maxoddal melegít...
(#15008) God Vazzeg válasza macikos (#15005) üzenetére

Ja, 10-es Samut ismerem csak 

igen, biztos 20 üveg Maul borral verte szét a kocsmát

nem fog szerepelni többet a Jack3d az aláírásomban az tuti

Na mosmán aztán homályosíccsá fel minket.
Dartmaultot meghúzod hússzor vagy mijaza 20-as maul? Valami vésőgép vagy kalapács?
Áhh megvan sledge hammer:

[ Szerkesztve ]
New level... -Nem akarok nagyon kigyúrt lenni -Akkor ne gyúrd ki magad nagyon bazzeg... Ja és GUGGOLJ! Mert valahol, odakint, egy csaj a maxoddal melegít...

"ő nézi meg mutatja én meg zúzom a 20-as Maul -al"
Szerintem csak arra gondolt, amíg a tulaj dolgozik, addig elmegy berúgni ![;]](/dl/s/v1.gif)

Kancsi választott fegyvere a 20-as Maul (sledge hammer) ![;]](/dl/s/v1.gif)

Azért örülsz ennyire, mert még életedben nem dolgoztál mi? Reméljük most majd megtanulod... ![;]](/dl/s/v1.gif)
"Learn from yesterday, live for today, hope for tomorrow. The important thing is not to stop questioning." /Albert Einstein/

Mondd meg neki, vén jómunkásember ![;]](/dl/s/v1.gif)
(#15015) God Vazzeg válasza Boxer001 (#15013) üzenetére

Aha, szóval ezért bírod annyira az előre emelést ![;]](/dl/s/v1.gif)

most miért vagy ilyen, lelkes még a srác 
Fan of !Hollywood Hírügynökség! Xbox360 gamertag: Lindom |Aki betartatja a törvényt azt ő maga is tartsa be.|

Te se nagyon tettél még keresztbe egy fűszálat se életedben, ha jól sejtem. 
God
Elképzelhető.
Tavaly nyáron de durva volt...na ha egy olyan "kurzusban" részt venne ez a kancsi, xar se maradna belőle, jó kis amortizációs tréning volt.
Egyébként csak bírtam...mostanában rászoktam az egyenes rúddal történő előre emelésre, ott meg 35-ig megyek fel.
kovsol
Lehet, hogy az is fog maradni, függ a meló keménységétől. Mi 2-en bontottunk-vertünk szét egy házat alapig, majd felhúztunk rá tetővel együtt egy másikat (felépítésnél már 3-an nyomattuk, csak a bontásban nem segített Zsóti, a tulaj
). Ne tudjátok meg... 
Azért még szeretnék egyszer egy ilyet átélni...saját ház építésénél. 
[ Szerkesztve ]
"Learn from yesterday, live for today, hope for tomorrow. The important thing is not to stop questioning." /Albert Einstein/

Jajj de jól ment tegnap az edzés 
A szegycsontom sem fáj már ( kicsit érzem de már inkább kellemesen feszít )
Ma kockásítom tovább a belemet. Haskerék powa
( álló helyzetből elkezdtem csinálni ha azzal is eljutok mondjuk 20 ismétlésig egy sorozatban akkor büszke leszek magamra
)

ne is mond szar meló nagyon
én a konténerbe való kitalicskázást/felmerést utálom nagyon
hidd el ha a saját házaddal küzdesz már akkor motiváció miatt jobb érzés lesz a dolog 
én most eper szedésbe rokkanok lassan bele, már nagyon utálom ezt a sok hajolgatást
de legalább a saját termést szedjük így jobb mintha valaki másét szedném, de így most ebben az esős időben nem túl sok termés van
[ Szerkesztve ]
Fan of !Hollywood Hírügynökség! Xbox360 gamertag: Lindom |Aki betartatja a törvényt azt ő maga is tartsa be.|
(#15020) God Vazzeg válasza kovsol (#15019) üzenetére

Én nem szedem, nekem ide hordják megmosva, csak ennem kell 
(#15021) kovsol válasza God Vazzeg (#15020) üzenetére

jó szerintem mi többet leszedünk mint amit te megbírnál enni ![;]](/dl/s/v1.gif)
szerintem kb a diéta is azért megy zsákútra mert szedés közben nem csak a vödörbe jut

[ Szerkesztve ]

Meg különben is ti trágyázzátok az epret mi meg porcukorral szeretjük

Jujj ne is mond, multkor is csak úgy tocsogott a cukorba. Szégyelltem is magam.

Samsung Wave!! : ) - -*-* A jótékonyság otthon kezdődik!! -*-* || Malaguti F12 LC Digit '04 Ducati Capirex Replica || Eladó hardverek! http://href.hu/x/a0ui
(#15024) God Vazzeg válasza kovsol (#15021) üzenetére

Én meg jövőhéten veszek egyet, hátha van az itteni Hervis-ben is.
Guggolásban meg lassacskán erősödök úgy érzem, múltkor a 70kg-ot már nem is éreztem nehéznek, igaz hogy csak 2-t toltam bele
A hátam is alakulgat, már félig fel tudom magam húzni 
---

Félig? 
A haskerék nagyon jó cucc. Durván rá lehet kattanni és hozza is a kívánt eredményt csak nehéz eltalálni a helyes kivitelezést. Az elején én is szenvedtem vele, és nem bírtam fejlődni.
Gyakorlatilag ha majd elkezded és azt veszed észre, hogy a derekad/hátad fáj tőle akkor biztos lehetsz majd benne, hogy szarul csinálsz valamit 
erre a gyakorlatra nagyon igaz, hogy koncentrálni kell. Egész végig érezni kell, hogy dolgozik a hasizom. Különben nem ér az egész semmit. Nyilván ez sok izomra igaz de itt hatványozottan.
mod:
A húzódzkodást imádom.Egyik kedvenc gyakorlatom.
Mikortól érdemes súllyal terhelve húzódzkodni?
Ha egy sorozatban tudok 15-20 ismétlést végezni akkor érdemes lehet rajta gondolkodni?
Amikor nem végeztem súlyzós edzést ( meg persze 60 kiló voltam ) sorozatban simán ment a 30.
[ Szerkesztve ]

szerintem itt sem árt ha tartod magad az általános ismétlésszámokhoz. Szerintem ha 12-et meg tudsz csinálni, akkor nyugodtan mehet súllyal.

Nálam ez már nagy fejlődés, ne tudd meg, hogy honnan kezdtem
Ha sikerül 1 szabályos húzódzkodás, akkor pezsgőt bontok 
Majd próbálkozom vele, először is még meg kéne venni
De szimpatikus szerkezet, kiegészítőnek gondoltam, mert az nem hiszem hogy elég a hasnak, ha csak haskerékkel dolgozom meg (felülést, hasprést, lábemelést szoktam még csinálni és twister gépen pár sorozatot). Na meg a törzsizmokat is erősíti, azok meg fontosak a guggoláshoz.
[ Szerkesztve ]
---

Ha 10-et meg tudsz csinálni szériában bármilyen súllyal, akkor az szerintem nagyon fasza fejlődést adhat.
Tehát ha ahhoz, hogy 10nél bedurranj, kell egy 20-as tárcsa, akkor az jó lehet.
Persze állóképességre lehet súly nélkül gyors tempóban 30-akat..
kombinálva valami másik gyakkal. 
Én 6-8akat tudok csinálni szépen szabályosan, kocentrálva a hátra, azon küzdök, hogy meglegyen a 10. De valamiért 6-7 után mindig valahogy nagyon nehézzé válik a testem, nem beszélve a 4-5. sorozatnál (5 sorozatot csinálok kb.). 
Mondjuk nem pihenek extrém sokat, se keveset, 1,5-2 perc. Ha 2,5 percet pihenek, akkor az már látványos erőtöbbletet ad, viszont kevésbé érzem intenzívnek. Bár ez mindenre igaz. Mostanában visszaálltam rá, hogy inkább pihenek kicsit többet, de nagyobb súlyokat tudjak mozgatni, de azért annyit nem pihenek, hogy "túl nagy" súlyt tudjak mozgatni. 
[ Szerkesztve ]
"Szedjek-e valami fehérjét szerintetek, vagy inkább tisztán?"

Igen a haskerék mellett én a római széket preferálom plusz a lábemelést 
(#15031) God Vazzeg válasza Eagle16 (#15025) üzenetére

Kecskeméti hervisben nincs sajna, megnéztem
Pedig nekem is kellene egy, hogy normális hasam legyen 
(#15032) God Vazzeg válasza Snoop-y (#15030) üzenetére

Igen, ezek a legjobbak szerintem is 
(#15033) Eagle16 válasza God Vazzeg (#15031) üzenetére

Akkor már csak a szolnokiban reménykedem 
---

Jó 1 éve nem haskerekeztem, mivel otthon nem hasaztam, de ha már feltűntél, adtál egy kis motivációt (főleg a kockás hasad
).
Persze nekem a térdelős verzió is jó lesz... biztos eltelik pár alkalomba, míg újra "jól" csinálom.
Amúgy emlékszem, hogy néhány hét haskerekezés után már jóval definiáltabb volt a hasam, nem is értem, miért hagytam abba.. jah, mert terembe nem vittem le, aztán otthon lusta voltam. Mondjuk most a római padot tanulgatom, eddig "rosszul" csináltam, de rájöttem, hogy kell úgy, hogy beszarjak, azóta nincs is nagyon kedvem hasazni. 
[ Szerkesztve ]

a "vésőgép" az hilti - vagy makita, de azt nem szoktuk mondani 
[ Szerkesztve ]
One Ring to rule them all

Következő hátazáskor kipróbálom mondjuk egy 5-ös tárcsával a hátazást.
Kíváncsian várom, hogy lesz e eredménye mondjuk 1-2 hónap terhelésnek.

Elvileg fejlődni fogsz ugyanúgy, mint fekvenyomásban... csak a terhelés nő, emiatt az izomerőd is. 
Mondjuk ha felmész 80-ra, akkor az is olyan, mintha raktál volna tárcsát. 

drága barátom 14 évesen már a kőművesnél küldtem nyáron ... és most is dolgozok suli meg edzés mellett !
amúgy meg ti szatyorban nőttetek fel ? senki nem nyomatta a NeverWinterNights -ot vagy BaldursGate -et vagy valami hasonlót ... a Maul egy bazinagy kétkezes kalapács

De persze, most hogy mondod, nyilvánvaló volt... Meg is kérdem mingyá vmi kőműves ismerősöm, hogy ő nyomatta-e a Baldurs Gate-t. Ha nem, akkor lebaszom 
Azért még jó hogy szóltál és nem ment el valaki a Praktikerbe, hogy 20-as Maul-t adjanak neki de gyorsan 

Mit küldtél a kőművesnél, a Baldurszgétet? ![;]](/dl/s/v1.gif)

Én Diabloztam. De a Maul sose tetszett, mert 2 kezes volt, és nem volt pajzs, vagy 2 kard. ![;]](/dl/s/v1.gif)
[ Szerkesztve ]

Inkább COD-ul beszélj mert azt még megértem, hogy Claymore és társai. 
Samsung Wave!! : ) - -*-* A jótékonyság otthon kezdődik!! -*-* || Malaguti F12 LC Digit '04 Ducati Capirex Replica || Eladó hardverek! http://href.hu/x/a0ui
én gyűlöltem a stratégiai felülnézetes játékokat

Carmageddon2-t nyomtuk free módba. Volt a városba valahol egy fasza ugrató 
Meg a midtown madness2
de rég volt
[ Szerkesztve ]

csak a counter strike 1.6
nameg a race07, és társai GTR evolution....
"Mi az, hogy vége van egy gyorsaságinak?! Olyan nincsen"

te kerülöd a szezont a fazonnal ha pl a diablora azt mondod stratégia 
így van!
kovsol: hát belegondolva nem az, de felülnézetes volt, így nem tetszett! 
egyedül a commandos2 volt amivel eljátszogattam ami felülnézetes. na meg a sims első része
akkoriban nagy újdonság volt az, ma már pénznyelő
[ Szerkesztve ]

GTA 1-2 vel senki nem játszott?
Az pedig hatalmas játék volt.
Abból kimaradtam, akkor még nem volt gépem
.Kezdetben kazettás segán nyomtam aztán kaptam egy használt chippelt playstationt (tomb raider1
). utána lett gép, az elsők között volt a gta3 na az ütött 
a carmageddonos időket meg haver gépén éltem át 

GTA 1? 2 éven keresztül nyomtuk tesómmal, nagyon nagy játék volt.
Nekem most úgy kb. 2005 óta csak CoD megy. Először volt CoD1, CoD2, de mióta megjelent a CoD4, azóta csak azt nyomom, szánalmas kocka vagyok na
de legalább izmos kocka 

én voltam az egyedüli 400ft/órás mindenes ... az összes tróger melót a nyakamba varrták ! alapásás , alapkiöntés , cement hordás , malter készítés, takarítás , téglahordás ... szóval a levét én ittam meg a fosnak mindig
de kellett a forint a kiegre ![;]](/dl/s/v1.gif)