Hirdetés

2012. május 28., hétfő

Útvonal

Fórumok  »  Fáradt gőz  »  Gyúrósok ide! Archívum XVII. (téma lezárva)

(#18001) Snoop-y válasza ruzsabazsa (#17999) üzenetére

Snoop-y
(senior tag)

Perszepersze

New level... -Nem akarok nagyon kigyúrt lenni -Akkor ne gyúrd ki magad nagyon bazzeg... Ja és GUGGOLJ! Mert valahol, odakint, egy csaj a maxoddal melegít...

(#18002) ruzsabazsa válasza Snoop-y (#18001) üzenetére

ruzsabazsa
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Ha már ott tartunk,mi mire hat...

"Minden az időzítésen múlik" Carl Lewis

(#18003) Snoop-y válasza ruzsabazsa (#18002) üzenetére

Snoop-y
(senior tag)

Erős kijelentés volt ami a fekvőtámasz pár fajtájára igaz mindössze...
Ennyi erővel mondhattad volna azt is, hogy húzódzkodás az csak hát vagy csak kar...

[ Szerkesztve ]

New level... -Nem akarok nagyon kigyúrt lenni -Akkor ne gyúrd ki magad nagyon bazzeg... Ja és GUGGOLJ! Mert valahol, odakint, egy csaj a maxoddal melegít...

(#18004) ruzsabazsa válasza Snoop-y (#18003) üzenetére

ruzsabazsa
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Igaz :B

(#18005) Woodslave válasza God Vazzeg (#17997) üzenetére

Woodslave
(őstag)

ez jól hangzik de nem igaz (mármint az anyagcserés rész)

nem fog szerepelni többet a Jack3d az aláírásomban az tuti

(#18006) harry válasza Criton (#17996) üzenetére

harry
(PH! kedvence)

Reggelire a natur zabpelyhet javaslom (150ft fél kiló, kaisersben van) + mellé müzli ízesítésnek esetleg. A zsemlés megoldáshoz nem ragaszkodnék.
Sok gyakorlatot lehet csinálni azért otthon is, emlékezz a régi etsó rákra, vagy légy kreatív. Egy pár egykezessel még többet. Persze a konditerem meg még jobb + mellé valami kardióféleség (bringa, lépcső, egyéb).

the weak will fall, the strong remain - no pain, no gain

(#18007) harry válasza Woodslave (#18005) üzenetére

harry
(PH! kedvence)

A legtöbben mégis így csinálják, és működik... mondjuk nem tudom melyikkel éhezel meg korábban, tömegelés alatt is van, hogy hatalmas tál kaja után 1,5 órával éhes vagyok ;]

(#18008) Woodslave válasza harry (#18007) üzenetére

Woodslave
(őstag)

nem azt mondtam hogy nem működik, csak azt hogy az étkezés gyakorisága nem befolyásolja az anyagcsere sebességét. (és az hogy hányszor xarsz nem játszik ;] )

(#18009) Daneeka válasza Daneeka (#17998) üzenetére

Daneeka
(senior tag)

nehogy már át kelljen migrálnom a kérdést az edző válaszolba, szerencsétlen bunny agyfaszt kaphat az ilyenektől. ;]

(#18010) God Vazzeg válasza Woodslave (#18005) üzenetére

God Vazzeg
(PH! kedvence)

Én pedig így tudom, és nekem működik is :U

Találmány gyártási joga eladó!

(#18011) God Vazzeg válasza Woodslave (#18008) üzenetére

God Vazzeg
(PH! kedvence)

De ha ritkán eszel, éhes leszel, és a szervezeted elkezd raktározni, tehát lassítja az anyagcseréd.. Vagy hüJe vagyok? :D

(#18012) Criton válasza God Vazzeg (#17997) üzenetére

Criton
(őstag)

egy jó személyi edzőt nem tudtok, vagy aki a 2.kerületben jár konditermekbe, és jártas a dolgokban?
Gondolom nem csak úgy nekiesett mindenki... :F

iPhone 4S 16GB; 5.1 -9B179

(#18013) God Vazzeg válasza Criton (#18012) üzenetére

God Vazzeg
(PH! kedvence)

Bemész a terembe ahova akarsz járni, és ott lesz edző, aki tud neked segíteni :K

(#18014) Woodslave válasza God Vazzeg (#18011) üzenetére

Woodslave
(őstag)

öööö ;] sem megerősíteni sem cáfolni nem tudom :D

(#18015) God Vazzeg válasza Woodslave (#18014) üzenetére

God Vazzeg
(PH! kedvence)

Akkor hüJe vagyok és kész :K ;]

(#18016) Woodslave válasza God Vazzeg (#18015) üzenetére

Woodslave
(őstag)

tekintettel arra, hogy az eredmény számít az meg téged igazol teljesen felesleges vitába bocsátkozni. :K

mármint nem arról hogy hüje vagy-e mert arról van szilárd meggyőződésem ;] :P

(#18017) Quan-Chi

Quan-Chi
(őstag)

rendeltem a Tescoból grillcsirkét 850ft volt, szétszedtem , 420g a melle csont nélkül alsó felső combja csont nélkül 320g , és még van hús a hátán meg a szárnyán de azt egye meg aki kutya ;] szóval frankón elkészített 750g körüli hús 850ért ... innenstől kezdve baszok sütni főzni a nyáron ;]

kajaidőben kérem ne zavarjanak! 8:00-22:00

(#18018) God Vazzeg válasza Woodslave (#18016) üzenetére

God Vazzeg
(PH! kedvence)

Köszönöm Barátom :R :DDD

(#18019) Criton

Criton
(őstag)

lehet most leépítem magam, de 1héten 1x igaz, hogy kell pihenőt tartani?
Gondolom főleg mivel nem eszem, de csinálom a dolgokat.

(#18020) Criton

Criton
(őstag)

elvileg nekem ez kell LINK

Itt is az van, hogy kevés kaja, és a hozzá megfelelő mozgás, nem megerőltető.

"Ehhez rendszeres, de kis adagokban történő táplálékbevitelre (napi 8-10 étkezés is akár), rendszeres de nem túl megterhelő testmozgásra, és a kalória arányában minél magasabb és jobb minőségű fehérje bevitelére van szükség. A folyamat során drasztikusan visszaesik az erőszint, és komoly kitartást követel a szénhidrátszegény diéta betartása."

vagy menjek el egy személyi edzőhöz, hogy nekem ez a célom, valamint a fogyás, és akkor adhat tanácsot, étrend segítséget stb... ehhez kell konditerem?

Felülés,Fekvőtámasz,Futás, Guggolás meg ilyenek.

Ez az edzésterv mehet akár egyedül is otthon?

[ Szerkesztve ]

(#18021) Woodslave válasza Criton (#18020) üzenetére

Woodslave
(őstag)

simán csinálhatod otthon is amiket leírtál, akár minden nap. Simán testsúlyos gyakorlatokkal annyira nem tudom megeröltetni magad hogy túl sok idő kellene a regenerálódáshoz.

Személyi edzőhöz teljesen felesleges menned ha nem teremben edzel, nem fogod úgyse betartani amit a kajálásról mond(anak). Nem tudom ugyanakkor hova sietsz, hogy napi két pogácsával akarsz diétázni.

Nem fogsz jól kinézni hidd el, akkor meg mindegy mikorra éred el a 10 kilós fogyást....

[ Szerkesztve ]

(#18022) glutamin válasza Criton (#18020) üzenetére

glutamin
(őstag)

Kiindulásnak bőven jó amit belinkeltél. Személyi edző feleselges neked még, az így megspórolt zs-t költsd inkábbb minőségi kajára (hús, hal stb.)

Részvétet könnyen kap az ember, az irigységért azonban keményen meg kell dolgozni

(#18023) Criton válasza glutamin (#18022) üzenetére

Criton
(őstag)

Köszönöm a válaszokat.
Magyarul a mozgás amit csinálok nem rossz, egy "dagihoz" képest?

Kajában viszont tudtok segíteni, miből mennyi? Azt tudom, hogy sok fehérje.
De ahhoz kéne nekem segítség, hogy mennyit lehet enni egészségesen az alábbi feladatokhoz?

1.80-140 felülés (remélem, majd több is lesz később) < ezt egyébként egy PA190es padon csinálom, nem tudom jó-e.

2. 40-80 fekvőtámasz

3. futás, gyors kocogás? (45perc?)

még miket lehetne, otthon?

Napi mennyi idő edzés? Mert ugye írta, hogy a kevés kaja miatt nem lehet megerőltetés.
Hetente 1pihenőnap kell és akkor mondjuk séta?

Ezáltal fogyás és 'szálkásítás' is elérhető?

Valahogy nehéz elhinnem, hogy sok kaja mellett ennyi mozgás és fogyás.
Ugye napi 8-10órát gép előtt ülök, Informatikai cég :(
De amint otthon vagyok mindig egy kis pihi és mozgás.

Nem vagyok hízékony, fogyni is gyorsan fogyok, főleg ha elhatározza magát az ember.
Kajában megtudom magam állni :)

[ Szerkesztve ]

(#18024) Tomics válasza Criton (#18023) üzenetére

Tomics
(PH! addikt)
LOGOUT blog

alapismereteket elolvastad már? abba minden kérdésedre megtalálod a választ. TÖBB oldalas, ne csak az első oldalt olvasd el.

(#18025) Atomgeszi válasza Criton (#18012) üzenetére

Atomgeszi
(őstag)

"Gondolom nem csak úgy nekiesett mindenki... :F"
Nem hát, de sokat olvastunk(1hsz) és hallgattunk a többiekre aki okosabb. De te folyamat egy pogácsát akarsz enni és almát mikor százszor lelett írva, hogy hús + zöldség. Attól nem fogsz elhízni(és még "segít" megtartani az izmokat is(nálad nem sokat kell. ;] ))
80 kiló környékén vagy és eddig nagyon kevés volt a "tápanyag" beviteled, szal most se szaladj el vele, hanem szép fokozatosan emeljed. Célul tűzd ki, hogy reggeli 50gr zab és ez mellé megeszel egy nap 100gr rizst(szárazon) mellé fél kiló húst meg zöldséget minden mennyiségben, este meg mehet a zsírszegény túró. Kezdésnek elég lesz. És mivel tisztán kajálsz egyre többször fogod azt érezni, hogy éhes vagy, aztán majd növelheted az adagot. Tudom ez így kurva kevésnak hangzik, de úgyis bevan szűkülve a gyomrod szal ennyit csoda, ha meg tudsz enni. De adott más is egy csomó jó tippet, hasznosítsd azokat és felejtsd el ezt a pogácsát mert az minden de nem minőségi kaja.

Samsung Wave!! : ) - -*-* A jótékonyság otthon kezdődik!! -*-* || Malaguti F12 LC Digit '04 Ducati Capirex Replica || Eladó hardverek! http://href.hu/x/a0ui

(#18026) P00By válasza Atomgeszi (#18025) üzenetére

P00By
(PH! nagyúr)

Szárazon? :F ;]

(#18027) harry válasza Criton (#18023) üzenetére

harry
(PH! kedvence)

Fehérjéből többen írnak diéta alatt 2-3g/testsúlykg, de ez így teljesen pazarlás egy átlag embernek (és a legtöbb natural kezdő testépítőnek is szerintem). Na meg persze költséges. Erre nem igazán tudok mit mondani, tartsd magasan, ha van rá pénz.
Miben mennyi, miből mennyit, le van írva (>100g fehérje, ch meg, hát... 150 alatt, az szerintem kb. megfelelő. Vagyis a mostaninál több. De lehet 100 is, nekem mindegy).

Azt edzést meg bontanám gyakorlat, sorozat, ismétlésszám szerint. Pl fekvőtámasz, 5*25, vagy ahogy gondolod. Lehet még fekvőzni sokféleképpen, guggolni, hátrahajlítani, hasprést csinálni (jobb, mint az átlag felülés), vádlizni, valami súllyol oldalemelni/vállra edzeni (mittomén, 2*2literes tele üveg, sok ismétlés, ha más nincs). Valami 10kg körüli, bontható kézisúllyal lehetne bicepsz, tricepsz, váll edzést is csinálni. Vagyis még karozni. Lehet csinálni kitörést, oldalra guggolást, stb.

Ne a szálkásítást vedd alapnak, az talán a diéta speciálisabb, izmos/sportos alak után érdekes... inkább a "diéta", bár az alapok hasonlóak.

(#18028) Boxer001 válasza P00By (#18026) üzenetére

Boxer001
(PH! kedvence)

Álánátúr, ropogtatva. ;]
Wood
Maradtam a heti 3 edzésnél (minden izomcs. 1x 1 héten) egyébként, jár le a faxom többször, ez is kínlódás. ;]

[ Szerkesztve ]

"Learn from yesterday, live for today, hope for tomorrow. The important thing is not to stop questioning." /Albert Einstein/

(#18029) Woodslave válasza P00By (#18026) üzenetére

Woodslave
(őstag)

jaja vigyázni kell mit mond az ember :K :D

(#18030) Tomics válasza harry (#18027) üzenetére

Tomics
(PH! addikt)
LOGOUT blog

azt is elmondhatná neki valaki hogy napi 140 felüléstől nem fog lemenni a hasáról a zsír, mert szerintem ebben a tudatban él :D
alapismereteket kéne először elolvasni, utána kérdezni...

(#18031) Woodslave válasza Boxer001 (#18028) üzenetére

Woodslave
(őstag)

elég az :K
csak nem úgy ahogy te csinálod ;]

komolyan nem értem mért félsz szakítani ezzel a begyepesedett bodybuilding felfogással, ami 4 év alatt nem váltotta be a hozzá fűzött reményeidet :(

[ Szerkesztve ]

(#18032) harry válasza Atomgeszi (#18025) üzenetére

harry
(PH! kedvence)

Jaj már, kedvet kaptam egy pogácsához ;] Emlékszem, régen volt egy pékség, ahol ilyen mutánst nagyokat lehetett venni, ilyen 10*10cm kb, nem ilyen fornettis kis szutykot, bár az is finom.

(#18033) Boxer001 válasza Woodslave (#18031) üzenetére

Boxer001
(PH! kedvence)

Nem értelek, de biztos így van. :D Mivel félek szakítani? :D
Van most pogácsa itthon, beosztom napi hármassával...igaz már így se férek be az ajtón, mi lesz ezután... ;]

[ Szerkesztve ]

"Learn from yesterday, live for today, hope for tomorrow. The important thing is not to stop questioning." /Albert Einstein/

(#18034) Tomics válasza Boxer001 (#18033) üzenetére

Tomics
(PH! addikt)
LOGOUT blog

képet ;]

(#18035) Woodslave válasza Boxer001 (#18033) üzenetére

Woodslave
(őstag)

xarul edzel bazzeg :D így már érted? :F :U :D

[ Szerkesztve ]

(#18036) harry válasza Tomics (#18034) üzenetére

harry
(PH! kedvence)

... a pogácsáról ;]

(#18037) Boxer001 válasza Woodslave (#18035) üzenetére

Boxer001
(PH! kedvence)

Jah, azt tudtam eddig is, no problem. :DDD Nekem tök mindegy szerintem...
Tomics
Gugli első oldal, ott vagyok: [link] Mondjuk most macikos gerjedni fog, igaz ez nem szőrös. ;]

[ Szerkesztve ]

(#18038) Criton válasza Tomics (#18030) üzenetére

Criton
(őstag)

hát pedig megy le :U bár az a semmi kajától lehet inkább :DDD (többféle felülés)
Egyébként mitől menne le ? A megfelelő kaja+mozgás... Így tudom, a zsír alatt csinálok mindent, attól meg még a zsír sajnos ott marad.
Pont azért kérdeztem itt, hogy tud-e valaki segíteni, te valószínű nem, ha így reagáltál.
A többieknek köszönöm a segítséget.

[ Szerkesztve ]

(#18039) Tomics válasza Criton (#18038) üzenetére

Tomics
(PH! addikt)
LOGOUT blog

napi 1 óra aerob mozgástól :K (futás, gyors gyaloglás, bicikli stb...)
a felülés csak a hasizmot edzi, zsírt nem éget. nincs helyi zsírégetés. mellesleg ennyi felülés a gerincednek nem tesz túl jót, főleg ha szabálytalanul csinálod (látatlanba nem tudom). ha zsírégetés az elsődleges cél akkor többet érsz el a fent említett dologgal.

Boxer: Animalsex :F nehéz eldönteni melyik undorítóbb, macikos vagy a te beállítottságod :D ;]

[ Szerkesztve ]

(#18040) Boxer001 válasza Tomics (#18039) üzenetére

Boxer001
(PH! kedvence)

Hát ha ilyenek jutnak eszedbe bazzeg, akkor valami nagyon nincs rendben. :Y Na, téged is besoroltalak most már... ;]
Maci mindennél undorítóbb szerintem. :DDD

(#18041) Atomgeszi válasza Boxer001 (#18040) üzenetére

Atomgeszi
(őstag)

Ne bántsátok már szegény macit, a végén depis lesz és beül egy 5 literes lidl-s fagyis dobozzal a tv elé és bánatába azt fogja majszolni. :(

;]

Samsung Wave!! : ) - -*-* A jótékonyság otthon kezdődik!! -*-* || Malaguti F12 LC Digit '04 Ducati Capirex Replica || Eladó hardverek! http://href.hu/x/a0ui

(#18042) macikos

macikos
(PH! addikt)

B+ mi van itt? Felkelek erre azt látom, hogy lett tegnaptól 1,5 oldal csipet csapat :D Azt a ruzsamagdit meg ki hívta ide?

Criton: Figyelj!

Nem az a lényeg, hogyennyit mutat a mérleg. Attól mert lefogysz még nem fogsz jól kinézni. Amit te csinálsz, azzal azt fogod elérni, hogy lebomlanak az izmaid. Túl keveset eszel. Ráadásul ha kevés rajtad az izom, akkor még lassabban fogsz fogyni. A testeden az izom végzi a munkát, az égeti a zsírt. Ha nincs rajtad, akkor nem is fogsz fogyni.

A testépítőkön annyi izom van, hogy még ha 2-3-szor annyit esznek, mint az átlagember, akkor is fogynak.

Te miért nem közelíted meg úgy ezt a fogyást, hogy a te speciális diétád helyett( ami bocs, de szart sem ér, ennél még Kidus is többet eszik diétában, pedig ő 50 kiló és lány) áttérnél a helyes kajálásra és elmennél egy konditerembe?! Nem kell keveset enned, a lényeg, hogy jó minőségű, megfelelő táplálékot egyél. A konditerem pedig elengedhetetlen! Ilyen fekvőtámaszos szerencsétlenkedés semmit nem ér!

Végül pedig most nehogy megsértődj meg sírdogálj. Legyél férfi. Tudod mit akarsz. Fogyni, izmosodni, jól kinézni, megdugni Jessica Alba-t ( ja, azt csak én :D ). Szóval még ma délután elmész egy konditerembe és keresel egy személyi edzőt. Vagy még jobb, ha elmész egy konditerembe, megkeresed a legizmosabb embert, aki nagy sporttáskával jár, edzésn nem szól senkihez, viszont izzad mint a disznó és megkéred, hogy tanítson meg edzeni, mert olyan akarsz lenni, mint ő! :D

A nagy erő nagy felelősséggel jár

(#18043) P00By válasza macikos (#18042) üzenetére

P00By
(PH! nagyúr)

Ez kész bammeg :DDD

(#18044) Woodslave válasza macikos (#18042) üzenetére

Woodslave
(őstag)

:C

(#18045) Criton válasza macikos (#18042) üzenetére

Criton
(őstag)

Hát a többsége eddig meg azt mondta, hogy konditerem se személyi edző nem kell.
A legtöbb hely amit találtam 5alkalom edzővel egy jó 20.000forint -30.000 min...

Egyébként egy ideje arról van szó, hogy mennyit kell enni, megfelelő mozgás mellett.Konditerem meg edző nélkül. A futás tetszik. Minden nap kell, vagy legyen egy pihenő nap is?
Most nem a koplalást értem, hanem a megfelelő diéta és mozgást beszéltük.

[ Szerkesztve ]

(#18046) Márk01

Márk01
(kvázi-tag)

Összegezve az eddigi "termést": :)) :DD :C

===============================================================

(#18047) harry válasza Criton (#18045) üzenetére

harry
(PH! kedvence)

macikos arra célzott, hogy nem diétával kéne tökölni, hanem zabálni, és legalább akkora lenni, mint Noé bárkája, vagyis próbálja a saját képére formálni az erre tévedő embereket ;] Meg belevetni magadat keményen az egészbe, nyomni százzal mindent, edzés, kaja, stb.
Na most, ez jó dolog, de akinek nem célja a testépítés, annak nem biztos, hogy ez akkora élmény. Ellenben valóban megfontolandó, hogy komolyabban venni ezt az egészet, rendesen kajálni, edzeni, enni, és akkor tényleg elérhető egy jó, izmosabb forma. Diétával meg majd játszol később (ha szintén macikost követed, akkor majd 200kg körül :D)

(#18048) -=Libria=-

-=Libria=-
(PH! addikt)

na, a heten talatam magamnak egy termet a megfelelo helyen, igy jovo hettol ujra nekiallok edzegetni.

Tudnatok adni nehany tanacsot, mire erdemes figyelni, ha kifejezetten alakformalo hatast szeretnek elerni?
Az elmult kb 1 evben olyan 20 kilot leadtam, most olyan 196-197 cm vagyok es durvan 110-115 kg kozott ingadozik a sulyom.
Van 1-2 olyan testreszem, ahol nemileg lotyog a bor, illetve pocakom is van meg rendesen, egyreszt ezeket szeretnem csokkenteni/eltuntetni, masreszt lehetoleg ezt a 110 koruli sulyt is tartani szeretnem ugy, hogy kinezetben egy sportosabb testalkatot erjek el. Tehat mindenkepp szeretnem azt elkerulni, hogy a mostani testalkatomra meg raszedek izmot, sulyt, de az osszkep nem valtozik elonyosen. Sajnos par eve a nem tul megfontolt edzesterv miatt ezt sikerult produkalni, kinezetre kb zero valtozas ami a cel lett volna, sulyra viszont +10 kilo kb.

Dell XPS L502X fHD Core i5 SB 9cell + Dell Latitude E6410 + HP 4330s + HTC One X

(#18049) BÁ Nutrition válasza ruzsabazsa (#17988) üzenetére

BÁ Nutrition
(őstag)

[link]
akkor itt van egy neked való csaj:) ;)

http://www.youtube.com/watch?v=KKSQtQqLVdU&feature=player_embedded# ill "az a 10 ember ide, aki benne van a "kis" csoportba, többiek meg huzzanak""

(#18050) ruzsabazsa válasza BÁ Nutrition (#18049) üzenetére

ruzsabazsa
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Miért? Mert azt mondtam hogy szerintem egy lánynak nem szép a kocka has?Mi ezzel a problémád?..szánalmas

Útvonal

Fórumok  »  Fáradt gőz  »  Gyúrósok ide! Archívum XVII. (téma lezárva)
Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.