Nem.
[ Szerkesztve ]
Project : Phoenix
(#48001) Mozzarella válasza Terminator17 (#48000) üzenetére

Nem.
[ Szerkesztve ]
Project : Phoenix
(#48002) LOTR válasza Mozzarella (#47999) üzenetére

hmm, ezek szerint rosszul emlékeztem, ezt még lehet venni sportikás nutraplanet
lipo 6
One Ring to rule them all

Nos a mai nap folyamán, megrendeltem az anyagot. Elvileg holnap már remegve bonthatom ki. Epres ízben rendeltem, az még többnyire tűrhető szokott lenni ezeknél.
Illetve ehez hasonló tríkót tud esetleg valaki ? hogy hol lehetne kapni,csak nem 5000 ft ér, mer ennyiért veszek egy inget már. 
[ Szerkesztve ]
Terminatornál nincs alkudozás mert mindig a lealkudott árat írom ki ! ! ! ! ! ! ! // Asrock P55 Extreme // I5 750 //6 gb GB OCZ 1600 Mhz // PNY 480 GTX // OCZ 650 W // Samsung 2 TB // Cooler Master hyper Z600
(#48004) SzlobiG válasza Terminator17 (#48003) üzenetére

Én is rendeltem a kedvencemet.
Meg egy kis vitamint is mellé elvileg nekem is holnap hozzák.
Ma elkezdtem az xpandet így elsőre nem éreztem semmi különöset, pedig volt pihenő idő a no fokozókkal elég, remélem beindul majd pár nap alatt. 
Btag: Szlobi#2888 <<-Evil is Back!->>
(#48005) Terminator17 válasza SzlobiG (#48004) üzenetére

nahát neked mikre nem telik 
Terminatornál nincs alkudozás mert mindig a lealkudott árat írom ki ! ! ! ! ! ! ! // Asrock P55 Extreme // I5 750 //6 gb GB OCZ 1600 Mhz // PNY 480 GTX // OCZ 650 W // Samsung 2 TB // Cooler Master hyper Z600
(#48006) headhunter válasza Kassadin (#47981) üzenetére

Elfelejtettem oda írni, hogy az adatok, "időszámításunk előtti" állapotot tükrözik. 

én xtreme pump-ot próbáltam az Xpandből és kb hasonló szinten van az No-Xplode-al illetve SP250-el 
[ Szerkesztve ]
http://www.youtube.com/watch?v=_MuMSARgyJs

Bazzeg.
offseason..
"Szedjek-e valami fehérjét szerintetek, vagy inkább tisztán?"
(#48010) Kassadin válasza headhunter (#48006) üzenetére
Interneten mindenki azt ír, amit akar.
[ Szerkesztve ]
The pain is my best friend.

Sikerüljön neki, de nem lesz könnyű...
Btag: Szlobi#2888 <<-Evil is Back!->>

"most csak 122kg vagyok"
szegény ember 
Fan of !Hollywood Hírügynökség! Xbox360 gamertag: Lindom |Aki betartatja a törvényt azt ő maga is tartsa be.|
Jah én is ezen lepődtem meg. Nem tudtam hogy ez az ember ilyen izmos. Biztos minden videón csak behízva láttam. 

hm. 122 kiló, vékony....

a hasa, és a melle ami nagyon durva.
"Mi az, hogy vége van egy gyorsaságinak?! Olyan nincsen"

Végre egy olyan ember akinek van rendes felső mellizma![;]](/dl/s/v1.gif)
Beginning is easy - Continuing is hard.

Bulkpowders-ről még nem rendelt senki?
Mondjuk sok különbség nem látszik myproteinhez képest, de hátha a szállítás olcsóbb.
"Jól is néznénk, ki, ha mindenki az okokat keresné, a megoldásokat meg senki." After Monday and Tuesday, even the calendar says: W T F...
Hát nem szarral gurít a kiscsávó
Kíváncsi vagyok eléri-e a célját, de az biztos hogy mindent bele fog adni, csak ne sérüljön le.
kis helyzetjelentés: Tegnapi kar után kellemes izomlázam van. Ma nem edzettem, csak 30 perc tüdőkiköpős kardiót küldtem (most ilyenhez volt kedvem), szakad rólam a víz. Leküldtem fél doboz zsírszegény túrót, az utolsó pár falat majdnem visszajött
rohadt diéta, meg kell szenvedni...de legalább alakul a forma és látok változást. igaz, a súlyom nem változik 91-2 körül stagnál, de a tükör számít.
Holnap hát-has, este ha jó idő lesz bicajozás a Mátrába...
Tipo: laufaszt
majd ha kockásodik a has (jövőre talán
)
[ Szerkesztve ]

Boxer, aztán meg se kapta vagy mi volt 

akkor pattints be egy képet!
lássuk mi van.
kutya milyen szöveget?
![;]](/dl/s/v1.gif)
[ Szerkesztve ]
"Mi az, hogy vége van egy gyorsaságinak?! Olyan nincsen"
Ne lopd a szövegem. Kösz.

Szerk: Rakjá' képet. Ezt. 
[ Szerkesztve ]

á idevalósi, ilyenek a helyiek.. én is lassan
![;]](/dl/s/v1.gif)
Az önbizalom egyszerűen az a nyugodt, magabiztos állapot,ami pofára esés előtt eltölti az embert. "bár a két legismertebb tesztprogram, a Prime95, meg a world of warcraft hiba nélkül lefut" xD by Soni84
(#48022) Tamoo válasza Találtgyerek (#47882) üzenetére

Erről vélemény? napi 5ml nagyon kevés lenne? 
Eladó Mission mv-8 cinema pack, érdeklődni pm-ben.
(#48023) Terminator17 válasza Tamoo (#48022) üzenetére

jaj de csúnyán néz ki , mint a köptető 
(#48024) Tamoo válasza Terminator17 (#48023) üzenetére

Élőben csúnyább, még nem mertem felbontani, de 1-2héten belül esedékes 

Beszélsz össze-vissza.
Úgy volt, hogy rendeltem tőlük még kint Angliában, aztán kihozták, nem volt otthon senki, és vissza a feladónak..aztán email nekik...úgy emlékszem, hogy azt írták átvettem...a végén meg elnézést kértek, és küldték még1x. Azok a cuccaim vannak még mindig, most kezdem felzabálni őket. 
"Learn from yesterday, live for today, hope for tomorrow. The important thing is not to stop questioning." /Albert Einstein/
(#48026) Terminator17 válasza Tamoo (#48024) üzenetére

sok sikert 
(#48027) Boxer001 válasza Terminator17 (#48026) üzenetére

Ja trikóra: Decathlonban egész jó trikók vannak 1700-ért.
"Learn from yesterday, live for today, hope for tomorrow. The important thing is not to stop questioning." /Albert Einstein/

Én úgy emlékszem vagy egy hónapig leveleztetek, hogy mi a fax van, mert nem voltatok otthon, aztán a szomszéd gyerekhez lett bedobva, az meg letagadta, csak fura volt hogy egy hónap múlva ronikólmen lett titokban

(#48029) Terminator17 válasza Boxer001 (#48027) üzenetére

de pont ilyen styl? mert sima trikó van minden hol 

Szemben egy 8x-es mammer lakott. 
Terminátor
Nem pont ilyen, de vedd meg ezt b+, kit érdekel...ezért segítsen az ember. 
Mindig olyan kedves vagy az emberekkel.
Szerk: Jó alukálást! Majd alszok helyetted is!
![;]](/dl/s/v1.gif)
[ Szerkesztve ]

Írtam neki egy alternatívát, erre genyózik. 
Na viszlát, mentem aludni, holnap qrva korán kelek. Este meg még edzeni is kéne. 
(#48033) Terminator17 válasza Boxer001 (#48032) üzenetére

aggyá ilyen polót !!!!!!!!! olcsóér !! Lenézek majd 9 kerbe a Lurdyba ott láttam egy szkájtekes boltot azt körbe nézek...
(#48034) Manitou válasza Terminator17 (#48033) üzenetére

Amúgy se állna jól neki az a fajta mert nincs semmi melle, lógna rajta...
ha meg nem kell neki akkor vegye csak meg a drágát és nézzen ki benne úgy mint egy idióta

(#48036) God Vazzeg válasza Tomics (#48035) üzenetére

Kis kedves vagy
![;]](/dl/s/v1.gif)
Találmány gyártási joga eladó!

én 20 font-ról tudok, azért tértünk át myproteinre, mert olcsóbb a posta, különben előtte a bulk volt a favorit, de ez már vagy 4 éve volt...
One Ring to rule them all

Azt hiszem bevezetésre kerül a heti egy foci. Ma voltam haverokkal, és k.jó volt
Elég vicces ahogy a 93kg-mal sprintelgetek, de én futottam a legtöbbet 
"Egyszer fent...egyszer fent!"

És nem fájt, ahogy érezted, hogy égett el a kínkeserveren felszedett izmod? ![;]](/dl/s/v1.gif)
Amúgy helyes, focizz csak. Amúgy is jó erőnlétben vagy a sok futástól, irigyellek. Bár ma én is futkostam egy kicsit, amennyit bírtam, nem volt sok, de remélhetőleg ez csak a kezdet. 
"Szedjek-e valami fehérjét szerintetek, vagy inkább tisztán?"

93 kg vagy
bázzeg' akkor már nehezebb vagy nálam 1-1,5 kilóval...

[ Szerkesztve ]
http://www.youtube.com/watch?v=_MuMSARgyJs
(#48041) Terminator17 válasza Tomics (#48035) üzenetére

Azér egy ilyen trikóhoz van csöcsöm ![;]](/dl/s/v1.gif)
(#48042) God Vazzeg válasza Terminator17 (#48041) üzenetére

Csöcsöm nekem is, csak mellizmom nincs 
(#48043) Tamoo válasza Terminator17 (#48041) üzenetére

ez xar. ha már veszel olajat, akkor halolaj legyen, ne ALA, meg omega 6 (ebből viszel be eleget hidd el
)
ja már későn szólok 
[ Szerkesztve ]
nem fog szerepelni többet a Jack3d az aláírásomban az tuti

"Egyszer fent...egyszer fent!"

Jókor...
van 1 liter, ártani nemigen árt. Majd szép lassan betermelem, mondjuk egy év alatt 
(#48047) Matekb: Ráedzeni ugyan arra nem, ilyenkor nem jó terhelni, hagyni kell regenerálódni. Mást viszont edzhetsz...
[ Szerkesztve ]

Izomlázra (comb, mell) érdemes ráedzeni vagy nem?
(#48048) God Vazzeg válasza Matekb (#48047) üzenetére

Lájtosan átmozgatni lehet, de kemény terhelést tilos neki adni, lesérülhetsz 

A barátnőm ezeket szedné:
- Scitec Carni Matrix
- Scitec Perfect Fatloss
158cm, 51kg, 2 éve edz, szeretne 1 hónap alatt ledobni egy 2-3 kilót. Ch: 40g és fehérje: 75g.
A Carni Matrix-ot a heti 5 edzés előtt inná (1 adag), a Perfect Fatloss-t reggel fél adag, ebéd előtt fél adag módszerrel.
Reális a cél, mit gondoltok? Változtatnátok valamin?

A Carni Matrixból mehet egy adag minden reggek ébredéskor + edzés előtt.A Perfect Fatloss pedig kíméletes,mehet egész adagjával,vagy esetleg 3-3 reggel-délben. 
[ Szerkesztve ]
===============================================================