Láb vót,jó vót
(mivel csak lábra tudok edzeni)
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Általános témák
GAMEPOD.hu témák
Hirdetés
tween
(őstag)

Bibby
(PH! addikt)
"olyan színűt veszel, amilyet akarsz, nincs összefirkálva"
Mert a jó gyúrós állampolgár az egyszínű (sötétkék) pólót hord, vastagqrvajó minőségű nadrágot, bakancsban jár, soha nem dohányzott és nem iszik alkoholt, életében nem evett még hamburgert (nem is tudja hol van a Mcdonalds) és mindenkit gyűlöl aki az előzőeket máshogy gondolja.
Ja és hasitasi foreva' ![;]](/dl/s/v1.gif)
"Jól is néznénk, ki, ha mindenki az okokat keresné, a megoldásokat meg senki." After Monday and Tuesday, even the calendar says: W T F...
amúgy tegnap megjött az új doboz Whey Pro, milyen cuki csomagolást kapott, a régi szürke után, szép piros.
iPhone 4S

tween
(őstag)
Én a koromhoz képest cifra pólókat hordok,converse cipőt viselek(meg is kaptam a magamét érte),pedig "nincs karikás ostorom, nem vagyok betyár és nem hordok bő gatyát. A világ egyik legszebb és legnehezebb nyelvét beszélem...." 
...de az a hasitasi... 

Markgx10
(őstag)
Természetesen tőled elfogadom a dolgot, de nem történt itt semmi különös, ilyen volt már többször, meg lett említve, majd magától be is lett fejezve a téma, nem kell rögtön rasszizmust kiáltani, kicsit visszás, sőt undorító ebben a világban. És most mondom EZ gengerálja az indulatokat, hogy nagybetű felkiáltójelek, rasszitmus, fenyegetőzés, nem az, hogy 2-3 ember 1-1 hsz-ban megbeszélte majd abba is hagyta ezt. De mondom, téged tisztellek és tökéletesen elfogadom amit mondasz, mondjuk én eddig sem szólaltam meg ebben a kérdésben, ezután sem nagyon fogok, ezért nem is értem, mert én tényleg szórakozni járok ide, olvasni, hogy a haverok/barátok miket írkálnak
De azt ti is lássátok be, hogy itt semmi gond nem volt a világon s ha valaki gerjeszt valamit az most a moderátor volt.
The Spartans do not ask how many, but where they are. :)
Hány éves teccik lenni?
The pain is my best friend.
(#37007) runner 125 válasza Markgx10 (#37005) üzenetére
- Privát
- 2011-02-18 15:22:40

runner 125
(PH! nagyúr)

"Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!

macikos
(PH! addikt)
Ő is már nagyjából Woodslave-i korban van ![;]](/dl/s/v1.gif)
A nagy erő nagy felelősséggel jár
Aranyos volt. Leírta privátban. 

tween
(őstag)
Miért ő mennyi? 
[ Szerkesztve ]

Boxer001
(PH! kedvence)
Nemrég volt a 60. születésnapja.
"Learn from yesterday, live for today, hope for tomorrow. The important thing is not to stop questioning." /Albert Einstein/

macikos
(PH! addikt)
33 és a nyugdíj közt
Egyébként most a múltkor lett 36 talán. Ott már nem szégyen feladni ![;]](/dl/s/v1.gif)

Márk01
(kvázi-tag)
Igen néztem,és remélem holnap is bátran belenézek.
A Markgx10 37005 üzenete pedig tartalmazza a lényeget.
[ Szerkesztve ]
===============================================================

tween
(őstag)
Akkor alatta vagyok kettővel
feladni? SOHA!
mi a faxom ez a papagáj? 
Ennyire sz*r? Nem te vagy az első, aki kiakadt rajta.
Olyan kis pajkos, mint én. 
[ Szerkesztve ]

macikos
(PH! addikt)
Inkább tedd vissza a pedobeart, már úgyis megszoktuk 
Rendben, de most mondom hogy ha őstag leszek, coccolino maci lesz az avatarom *.*. Már most kezdj el rá felkészülni lelkileg.
[ Szerkesztve ]
(#37019) runner 125 válasza tween (#37014) üzenetére
- Privát
- 2011-02-18 15:56:00

runner 125
(PH! nagyúr)
Ne csináld, te is annyi idős vagy?
Valamiért 20 alá tippeltem - de, ezt vedd bóknak. ![;]](/dl/s/v1.gif)
"Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!
(#37020) Kassadin válasza runner 125 (#37019) üzenetére
- Privát
- 2011-02-18 15:58:39
Te mindenkit 20 alá tippelsz, és úgy csinálsz mintha te olyan idős lennél...
![;]](/dl/s/v1.gif)
(#37021) BÁ Nutrition válasza Boxer001 (#36972) üzenetére
- Privát
- 2011-02-18 16:02:06

BÁ Nutrition
(őstag)
töröltek ki valamit a topicból? mert nem látom hogy valami nagyon durva hozzászólások születtek volna

http://www.youtube.com/watch?v=KKSQtQqLVdU&feature=player_embedded# ill "az a 10 ember ide, aki benne van a "kis" csoportba, többiek meg huzzanak""
(#37022) runner 125 válasza Kassadin (#37020) üzenetére
- Privát
- 2011-02-18 16:02:42

runner 125
(PH! nagyúr)
E-e, Márkot nem. 
ui. Sőt, az elején macikosról is azt hittem, h apám lehetne, és kovsol-t is többnek gondoltam.
[ Szerkesztve ]
(#37023) macikos válasza BÁ Nutrition (#37021) üzenetére
- Privát
- 2011-02-18 16:02:55

macikos
(PH! addikt)
Ja, én értekeztem egy kicsit a tudodkikről 

deniro2
(senior tag)
Most nem vagyok igazán toppon, úgyhogy nem igazán értem mire akarsz kilyukadni...
Részemről utálom a mindenféle faszsággal összefirkált pólókat, a flitteres/tükröződős baromságoktól meg egyenesen falnak megyek, de még, ha tetszenének, akkor is kinőttem már az ilyenekből.
Arról ne is beszéljünk, hogy egy premium, 205 grammos Fruit póló, tripla varrással ~1k a lumaxnál, ha meg bemegyek a Replaybe, akkor 20k-ért kapok egy 150 grammosat, ami ugyan szarabb minőségű, de legalább fel van márkázva és így mindenki láthatja, hogy mennyi pénzt tudok elcseszni baromságokra...
Egyébként meg a bakancs utáni rész teljesen nem igaz, mert pont azért kell az olcsó póló, hogy maradjon pénz piára... 
Te iszol? Nem is vagy igazi bodys....
![;]](/dl/s/v1.gif)
(#37026) Boxer001 válasza BÁ Nutrition (#37021) üzenetére
- Privát
- 2011-02-18 16:48:35

Boxer001
(PH! kedvence)
Néhány hsz törölve lett, nem volt nagy szám.
"Learn from yesterday, live for today, hope for tomorrow. The important thing is not to stop questioning." /Albert Einstein/

deniro2
(senior tag)
Hát nem is... 
macikos: lehet venni darabra is. Néhány cucc van csak amit nem, de az jelzik az árnál.
[ Szerkesztve ]

macikos
(PH! addikt)
De a lumax az nagyker, nem? Darabra is lehet venni pólót?
FruitofTheLoomot eddig itt vettem: [link]

Atomgeszi
(őstag)
Mi turkálóba járunk, ott lehet igazán kincseket találni.
Persze járunk nagynagy ruhaboltokba, de szerintem meg sem közelítik a turiscuccok minőségét(persze válogatni kell, de megéri!)
Samsung Wave!! : ) - -*-* A jótékonyság otthon kezdődik!! -*-* || Malaguti F12 LC Digit '04 Ducati Capirex Replica || Eladó hardverek! http://href.hu/x/a0ui
Azok a ruhák most végülis honnan vannak/hogyan szerzik őket?

macikos
(PH! addikt)
Sok külföldi ember leveszi, zsákba berakják, ide elhozzák, te megveszed, majd pedig felveszed 
Ebben nagy biznisz van?

macikos
(PH! addikt)
Szerinted miért van minden második sarkon túrkáló?
Egyébként, vannak jó cuccok is a túrkálókban. Sokszor teljesen új, raktáron maradt ruhákat lehet megvenni, néhány száz forintért. Azt már írtam, hogy egyszer onnan lett nekem egy teljesen új, 24ezeres Levis farmerem 1000 valahány forintért. Papír, minden rajta volt.

Tamoo
(Arcképgyáros)
Előfordul, hogy én is vásárolok munkaruházatisban. Tegnap pl vettem egy fekete galléros fruitot. Igaz az nem pár száz forint volt, de legalább minőségi.
Na lassan befejezem az emésztést, megiszom a karnitint aztán tekerek valamennyit
nem sok kedvem van, de muszáj.
Eladó Mission mv-8 cinema pack, érdeklődni pm-ben.
Nem gondoltam volna, hogy ilyen értékes dolgokat is lehet találni.

(#37036) runner 125 válasza Kassadin (#37032) üzenetére
- Privát
- 2011-02-18 17:37:15

runner 125
(PH! nagyúr)
Halkan jegyzem meg - hatalmas.
Kintről tonnára veszik meg használt ruhákat, míg itthon pár száz / ezer ft-okért eladják darabját.

Yeffy DJ
(senior tag)
"Egyébként, vannak jó cuccok is a túrkálókban" - bezony! 
Mégsem lábazok, "fáradt a hátam" szerencsére, holnap meg családlátogatás, szal vagy láb, vagy mell most kimarad. Sztem mell lesz az. Abból még úgysem hagytam ki. A guggolást meg 7végén tudom gyakorolni, mert alig vannak olyankor...
Kondi powaa'! :) || NFS World: YEFFYDJ || "Everything is temporary..."
Alap
Én is igen sok cuccot szedtem össze turiból. Nem ratyit.
Szalmánátugró Jersey - A tehén nem más, mint egy olyan gép, ami ihatóvá teszi a füvet.

Markgx10
(őstag)
Én már nagyrészt a helyi angol turkálóból öltözködöm, az asszony kiválasztja a még szinte teljesen új dolgokat és egy ezresből megvan a farmer, lonsdale pulcsi, póló együtt
Anyagi megfontolásból álltunk át még vagy két vée, de most már kifejezetten örülök neki. Elmegy az asszony, hogy na most kompletten felruházlak az egész tavaszi-őszi szezonra és visz magával 2000-et ![;]](/dl/s/v1.gif)
ON: most megyek egy átmozgatóra, a héten nem voltam, fájt mindenem 
The Spartans do not ask how many, but where they are. :)
(#37040) BÁ Nutrition válasza Markgx10 (#37039) üzenetére
- Privát
- 2011-02-18 18:00:58

BÁ Nutrition
(őstag)
mondjuk az is durva hogy egy ilyen vesztendes faxom tudja milyen márkás pól meg 10ezer..
http://www.youtube.com/watch?v=KKSQtQqLVdU&feature=player_embedded# ill "az a 10 ember ide, aki benne van a "kis" csoportba, többiek meg huzzanak""
bic - váll - csuklya - has jó volt 
Imádom a papucsban guggolókat . 20kgmos gyerekeket trikóba ,
30kgmos gyerek CSAK 5szériát nyomott bicepszre 
"Ha ideologiám miatt kerülök börtönbe, a kedvenc íróimmal es politikusaimmal leszek együtt"

Zomb€€
(őstag)
Te jó ég milyet edzettem, meghalok...
Hogy lehet az, hogy előző melledzésen még szenvedtem 90-el fekvenyomásnál, most meg 105-be toltam 6-ot?
(megjegyzem, hogy nemrég tértem vissza, és mindig 30°-al kezdek, úgy sápadj le a kis súlyon!!!)
Másik meg hogy akkora niga' edzett a teremben, hogy én még ilyet emberben nem láttam. A karja volt vagy 60+ , 150-be nyomogatott 8akat, meg felment 160-ig is
Úgy néztem ki mellette mint ahogy Kassa nézhet ki macikos mellett ... ![;]](/dl/s/v1.gif)
[ Szerkesztve ]
"Egyszer fent...egyszer fent!"
(#37043) runner 125 válasza Zomb€€ (#37042) üzenetére
- Privát
- 2011-02-18 18:27:54

runner 125
(PH! nagyúr)
Te voltál? Ne csináld.., figyeltem is, h ez a gyerek boozy-e, h folyton stílöl. Bocs, legközelebb dumálunk.
![;]](/dl/s/v1.gif)

Yeffy DJ
(senior tag)
"...a helyi angol turkálóból..." - melyikbű?
"...lonsdale pulcsi..."
énisénisakaroookk... 

Kassa: nem igaz, csak ünnepien telt... 
Na végre a normális avatar...
Már szerkesztetted? ![;]](/dl/s/v1.gif)
[ Szerkesztve ]
Én vékony vagyok, macikos meg hát... Legalább megvéd, ha baj van. 
[ Szerkesztve ]
(#37046) Zomb€€ válasza runner 125 (#37043) üzenetére
- Privát
- 2011-02-18 18:32:30

Zomb€€
(őstag)
XD 
Végre egy poén, felírom.
![;]](/dl/s/v1.gif)
Kassa: pont ez a lényeg. 
Macikos: persze, nekiálltam fotózni...
[ Szerkesztve ]
"Egyszer fent...egyszer fent!"

macikos
(PH! addikt)
Kép van róla?
Az a jó még, hogy Angol turiban tényleg márkás, minőségi ruhákat lehet kapni. A sok idióta itthon meg 10-20 ezer forintot ad az új ggecco meg hasonló olcsó gagyikért.
Magas volt? Mennyire volt fedett?
És hol van ez a terem?
Szalmánátugró Jersey - A tehén nem más, mint egy olyan gép, ami ihatóvá teszi a füvet.
Jól van, lesz még olyan, hogy csókolommal fogsz köszönni.
![;]](/dl/s/v1.gif)
(#37050) Yeffy DJ válasza runner 125 (#37043) üzenetére
- Privát
- 2011-02-18 18:49:53

Yeffy DJ
(senior tag)
Most nézem ezt a hszt.
pppppfffffffffffffffffffffffffffff...