Hirdetés

2012. május 27., vasárnap

Útvonal

Fórumok  »  Fáradt gőz  »  Gyúrósok ide! Archívum XVII. (téma lezárva)

(#38001) Bubee82 válasza nepszter1 (#37999) üzenetére

Bubee82
(őstag)
LOGOUT blog

Éjjeli őr egy hullaházban.

Szalmánátugró Jersey - A tehén nem más, mint egy olyan gép, ami ihatóvá teszi a füvet.

(#38002) Woodslave válasza Bubee82 (#37961) üzenetére

Woodslave
(őstag)

na még valamit fűznék hozzá, csak tegnap már nem akartam ennyit okoskodni. Csak annak "magyarázata" nem mintha magyarázkodnom kéne, de hátha van akinek tanulságos. :K

A lényeg abban van - és ezt neked szerintem nem kell magyarázni, hiszen ha nem így lenne akkor most is edzenél és tökéletes táplálkozással 80 kilós versenyformában lennél - hogy a valóság és a "mit akarunk, vagy mi lenne jó" között van egy egész kicsi különbség. Pont ma van az egyéni vállalkozóknak az szja fizetési határidő és 670k-t kéne befizetnem (nem panaszképp, mert én tehetek róla nem voltam rendes adózó elköltöttem a pénzt olyan luxuscikkekre mint lakás és autó törlsztő, irodabérlet és benzin kocsikázásra). de mivel nem fog megtörténni ezért kb 2-3 hónapig apeh inkasszóval fogok a számlámon figyelni, úgy hogy közben azért nem kéne éhenhalni. Nem meglepő (talán) ha nem minden gondolatom a fehérje grammozására irányul :D

Pár dolog megváltozik az ember életében és más helyre kerülnek dolgok.(ja meg nem is lettem izmos :O :D ) Van 1 gyerekem, meg egy útban van, munka, feleség stb.

Ettől függetlenül szeretek edzeni, élvezem minden percét, és hiszem, hogy a testformálás leghatékonyabb módja. De mivel mint mindenben ebben is meg kell találni a motivációt, hitet, ami jó esetben a testalkatod változása de adott esetben szükséged lehet olyan dolgokra, amik alátámasztják hogy nem felesleges amit csinálsz, még akkor sem ha mondjuk az elmúlt 1 - másfél évben nem lettem mr. olympia. Ezért én ilyen "lelki" megerősítéseket keresek. (ezek nem a "Phd tanulmányok"). Másik oldalról a testépítés, táplálkozás meg "szellemi" hobbim is, ezért rengeteg blogot meg hasonlót olvasok ilyen témákban, amikből néha ide is csepegtetek (Phd tanulmányok ;] ) De úgy gondolom hogy lehet helye ilyennek is.

Így mivel - és itt a lényeg - felszabadítom magam annak a gondolatától amit sokan sulykolnak az emberbe, hogy napi 6-szor kell enni 300 gramm fehérjét meg mindenféle kieget különben semmit nem ér az egész, ezért szívesen járok edzeni akkor is ha ezen elmélet szerint nem lesz jó semmire. És nem feltétlenül nagy teljesítmény, de 33 évesen heti kétszer konditerembe járok, 1-2 futni, nem pedig kocsmába. És ha ezt életem végéig tudom csinálni - és a lényeg a fenntarthatóság akkor már többre megyek mintha fél évig all out nyomon, de elmegy a kedvem, vagy az élet beint. :K

Hát ezt tuti nem olvassa el senki ;]

nem fog szerepelni többet a Jack3d az aláírásomban az tuti

(#38003) athomi válasza Manitou (#37963) üzenetére

athomi
(PH! kedvence)

melyik terembe jársz?

Az elmélet és a gyakorlat közt elméletileg nincs különbség! Gyakorlatilag van!

(#38004) Bubee82 válasza Woodslave (#38002) üzenetére

Bubee82
(őstag)
LOGOUT blog

Elolvastam és kösz h leírtad. Mondjuk akkor sem volt szép az a bizonyos mondat, amit védekezésként írtál. Akartam is rá reagálni, mert azt nem akartam annyiban hagyni, de aztán mégse tettem. És nem is fogom. Mindenkinek megvan a saját baja, így nekem is.

Tudom, h milyen a felfogásod, így tudom h te meg akarsz maradni a szélsőséges felfogások között, a középúton. Éppen ezért nem értettem azt a kettősséget, amit mostanában felmutattál itt. De főleg a tegnapi volt egy kicsit bicskanyitogató, azok után h lassan mindent - elméletben - kizárnál a táplálkozásodból. Mégis az ellenkezőjét csinálod - gyakorlatban.

Még annyit, h én már régebben kiábrándultam abból, h a táplálkozástudományi irományokat bújjam, pedig annyira érdekelt h kész lettem volna ezzel komolyabban is foglalkozni. De ez már régen volt. A gyakorlat megmutatja h milyen utat kell járni.

Asszem részemről ennyit a témáról. Kár ezen tovább ugrálni, zárjuk le szvsz. Én nem fogok tovább okoskodni, ígérem.

[ Szerkesztve ]

Szalmánátugró Jersey - A tehén nem más, mint egy olyan gép, ami ihatóvá teszi a füvet.

(#38005) Woodslave válasza Bubee82 (#38004) üzenetére

Woodslave
(őstag)

pont ezért írtam, mert nem akartam hogy besértődj véletlenül, mert nem annak szántam. mert ha valaki te értessz a dolgokhoz és ezt gyakorlatban is felmutattad. :R És mivel ez gyúrós fórum nem new age meg paleo ezért a te "okoskodásod" (ami nem az) jobban idevaló. :K

(#38006) Bubee82 válasza Woodslave (#38005) üzenetére

Bubee82
(őstag)
LOGOUT blog

Nem sértődtem meg :N csak nem esett jól.

Mellesleg én is hasonlóképpen gondolkodom ám mint te. Amellett h megmarad a szigor és a keménység egy diéta során, próbálok kilépni a dogmákból és próbálkozni - gyakorlatban. Lásd legutóbbi diétám alkalmával, amikor bepróbáltam a tejtermékek fogyasztását folyamatosan. Számított? Igen, mert élvezetesebb volt a diéta, több energiám volt (zsír). Mégis talán ez sikerült a legjobban. Ehhez két tényező járul még hozzá: edzésmódszer és kemény fizikai munka. És véleményem szerint, aki egy kemény diéta és súlyzós edzés mellett kemény fizikai melót csinál, annak KELL ez a többlet.

Ez egy tapasztalat, ami megmutatta, h ha bizonyos dolgok bekerülnek az egyenletbe, akkor másokat kiszedhetünk, anélkül h az eredmény változna :K

Ez sehol nincs leírva :)

[ Szerkesztve ]

(#38007) deniro2 válasza Woodslave (#38002) üzenetére

deniro2
(senior tag)

33 évesen heti kétszer konditerembe járok, 1-2 futni, nem pedig kocsmába.

Na, itt b@sztad el... :D
Amúgy szerintem nyugodtan okoskodhattok, én szívesen elolvasom, ha meg néha nem, akkor is elfér a topikban. :K

(#38008) Boxer001 válasza Woodslave (#38002) üzenetére

Boxer001
(PH! kedvence)

Elolvastam és sírtam is közben.

"Learn from yesterday, live for today, hope for tomorrow. The important thing is not to stop questioning." /Albert Einstein/

(#38009) Kassadin válasza Marlie (#37997) üzenetére

Kassadin
(PH! addikt)
LOGOUT blog

A heti 3 az stimmel, de fel van osztva mondjuk pl. hétfő mell-hát, szerda kar-has, péntek láb-váll. A kettő közötti pihi napon meg szoktam mondjuk lájtosabb futkározást csinálni.

[ Szerkesztve ]

The pain is my best friend.

(#38010) Bubee82 válasza deniro2 (#38007) üzenetére

Bubee82
(őstag)
LOGOUT blog

A sok melegedés mellett, alighanem tényleg megfér egy-két ilyen jellegű off is :U ;]

(#38011) Woodslave válasza Boxer001 (#38008) üzenetére

Woodslave
(őstag)

;] tudtam hogy valakit meghat :O már megérte :D

Deniro: ja tudom, az legalább meglátszik :D (meg ahhoz kellenének haverok :D )

[ Szerkesztve ]

(#38012) brownus válasza Woodslave (#38002) üzenetére

brownus
(PH! addikt)

tiszteletem! :R

hát ha én is körbenézek magam körül, (én is 33 , mindjárt 34 vagyok) kiemelkedek az átlagból és ez elégedettséggel tölt el. de szomorú is, hogy ez így van, hogy ezt nem nehéz elérni. ez jól mutatja az emberek hozzáállását az egészséges életmódhoz... nagyon át kellene nevelni a népet... mozogjanak, mindegy mit, csak legyen benne rendszer

engem az motivál a legjobban, hogy én nem akarok úgy kinézni 20-30 év múlva ahogy a többség kinéz, és nem akarok mindenféle bogyókon élni (vérnyomás csökkentő, cukorbetegség, stb... sorolhatnám egy ideig, hogy miken él a nagy átlag)

meg ha egyszer lesznek kölykeim/unokáim, ne a fizikai/egészségi állapotom legyen a kizáró ok, hogy nem tudok velük játszani, kirándulni...

htc iS - CM7.2rc2 ॐ

(#38013) Márk01 válasza deniro2 (#38007) üzenetére

Márk01
(kvázi-tag)

Egyetértek. :K
Ahhoz képest amiket itt olvasok,(időnként és újabban)a ti "okoskodásotok",felüdülés és szinte már "nobeldíjas". :D

[ Szerkesztve ]

===============================================================

(#38014) Markgx10 válasza brownus (#38012) üzenetére

Markgx10
(őstag)

Te 34 leszel? :Y Mi találkoztunk korábban, én azt hittem fiatalabb vagy nálam, tényleg jól tartod magad :D

On-t nem tudok írni, de örömmel olvastam a Wood kontra Bubee anyagot :D

The Spartans do not ask how many, but where they are. :)

(#38015) tween válasza Márk01 (#38013) üzenetére

tween
(őstag)

nem tetszenek a kötekedő alakok? ;]

(#38016) Márk01 válasza tween (#38015) üzenetére

Márk01
(kvázi-tag)

Nem, a kötekedéssel nincs baj(az itt "kötelező" ;] ),de újabban már professzori értekezéseket olvashatunk a testépítésről,akár 1-2 napos edzésmúlttal is. :DD

===============================================================

(#38017) Markgx10 válasza Márk01 (#38016) üzenetére

Markgx10
(őstag)

Én sem igazogok már ki, hogy ki kicsoda, de az olyan hsz-okat, ami mondjuk 70 sor és expanderrel kezdődik, azokat van olyan, hogy nem fogadom meg ;] :D

The Spartans do not ask how many, but where they are. :)

(#38018) tween válasza Markgx10 (#38017) üzenetére

tween
(őstag)

na azokra írtam, hogy Hitchcock regények...

(#38019) kovsol válasza Márk01 (#38016) üzenetére

kovsol
(PH! nagyúr)

nekem a kedvencem mikor két hét után megmondja, hogy az új étrendjétől nem fejlődik hiába eszik kétszer annyit mint eddig :DDD

[ Szerkesztve ]

Fan of !Hollywood Hírügynökség! Xbox360 gamertag: Lindom |Aki betartatja a törvényt azt ő maga is tartsa be.|

(#38020) jericho69

jericho69
(tag)

Nekem az tetszett mikor 3 éve egy kb. 60kilós osztály társam vett 100szem naposim-t és 4 nap után abba hagyta a szedését, mert nem látszott rajta semmi változás :D Azt mondta, hogy nem dolgozza fel a szervezete :U

(#38021) tween válasza jericho69 (#38020) üzenetére

tween
(őstag)

...miért nem dugta fel magának alulról,hátha jobb lett volna a felszívódás ;]

(#38022) P00By válasza Markgx10 (#38014) üzenetére

P00By
(PH! nagyúr)

A fotón is sokkal fiatalabbnak nézett ki! :Y :D

(#38023) God Vazzeg válasza Markgx10 (#38017) üzenetére

God Vazzeg
(PH! kedvence)

Mennek itt néha olyan dumák, hogy csak vigyorgok magamban, de lusta vagyok már írni hosszabb esszét, ki miért hüJe :D Inkább csak figyelem ki mire jut a hüJeségeivel :DDD

Találmány gyártási joga eladó!

(#38024) God Vazzeg válasza tween (#38021) üzenetére

God Vazzeg
(PH! kedvence)

Ezzel óvatosan, nemrég megjegyeztem egy srácnak hogy azért nem hat a kreatinja, mert nem tudja a titkot, hogyan kell kikerülni a gyomrot: tölcsérrel kell beszórni a végbélbe, és onnan 100%-ban szívódik! Nem hiszed el, de az edzés végén megköszönte a srác, és mondta hogy elmegy venni tölcsért!! :DDD

(#38025) tween válasza God Vazzeg (#38024) üzenetére

tween
(őstag)

...na erre már azt sem lehet mondani,hogy nagy az Isten állatkertje,mert hízelgő lenne...

(#38026) brownus válasza God Vazzeg (#38024) üzenetére

brownus
(PH! addikt)

lol :)) ilyen nincs:D

htc iS - CM7.2rc2 ॐ

(#38027) Kassadin válasza God Vazzeg (#38024) üzenetére

Kassadin
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Persze, csak kitaláltad! :P ;]

[ Szerkesztve ]

The pain is my best friend.

(#38028) Tomics

Tomics
(PH! addikt)
LOGOUT blog

"Kicsi lány, óóóó, szija heló, álljunk össze mint két kicsi lego" :)) [link]

(#38029) P00By válasza Tomics (#38028) üzenetére

P00By
(PH! nagyúr)

Jaj, ne! Remélem nem indítottam el lavinát :DDD

(#38030) tween válasza Tomics (#38028) üzenetére

tween
(őstag)

langyulunk langyulunk? :U

(#38031) Bibby válasza Woodslave (#38005) üzenetére

Bibby
(PH! addikt)

Mondjuk ez már rohadtul kellett szerintem ide. :K

"Jól is néznénk, ki, ha mindenki az okokat keresné, a megoldásokat meg senki." After Monday and Tuesday, even the calendar says: W T F...

(#38032) God Vazzeg válasza Kassadin (#38027) üzenetére

God Vazzeg
(PH! kedvence)

Csak szeretnéd.. Van a teremben pár olyan srác, hogy bexarnál egy edzés alatt ha ott lennél :D

(#38033) macikos válasza brownus (#38012) üzenetére

macikos
(PH! addikt)

Nebamármeg, hogy 33 éves vagy! :Y Azt hittem, hogy ilyen 20-21 éves kis porbafingó vagy, mint mondjuk Runner :D Lehet az avatarod zavart meg. Sok ember van itt a fórumon, akit fiatalabbnak gondolok, aztán kiderül, hogy 10-15 évvel öregebb.

A nagy erő nagy felelősséggel jár

(#38034) Tomics válasza macikos (#38033) üzenetére

Tomics
(PH! addikt)
LOGOUT blog

30on túl már csak a lefelé van nem is értem mit keresnek itt ;] :DDD

(#38035) God Vazzeg válasza Tomics (#38034) üzenetére

God Vazzeg
(PH! kedvence)

Azt te csak szeretnéd :K :D ;]

(#38036) tween válasza Tomics (#38034) üzenetére

tween
(őstag)

..na távozz a transzi bárba,ahol elvették a szüzességed.... ;]

(#38037) Tomics válasza God Vazzeg (#38035) üzenetére

Tomics
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Van remény számomra is, azt mondod? :Y

tween: kuscsi, mingyá mehetek hullákat zsákolni :((( :D

[ Szerkesztve ]

(#38038) Zomb€€ válasza tween (#38036) üzenetére

Zomb€€
(őstag)

Nem hiába tetszik neki az aláírása... :U

Wood: én közben kortyolgatom végig. És nem is tudom mennyire esne jól egy edzés előtti 1L-es BCAA adag elfogyasztása.

[ Szerkesztve ]

"Egyszer fent...egyszer fent!"

(#38039) Boxer001 válasza macikos (#38033) üzenetére

Boxer001
(PH! kedvence)

Te az itteni arcképe alapján tippeled meg, hogy ki hány éves (ugye nem?), vagy miből gondoltad 20-21 évesnek?

"Learn from yesterday, live for today, hope for tomorrow. The important thing is not to stop questioning." /Albert Einstein/

(#38040) Woodslave válasza Bibby (#38031) üzenetére

Woodslave
(őstag)

a lényeg hogy kussoljak mi? ;]

na szavazásra bocsátom a kérdést, hogy a BCAA-t edzés előtt toljam be, vagy kortyolgassam végig edzés közben.

(#38041) Bubee82 válasza Woodslave (#38040) üzenetére

Bubee82
(őstag)
LOGOUT blog

Utóbbi.

(#38042) Woodslave válasza Zomb€€ (#38038) üzenetére

Woodslave
(őstag)

10 grammot oldok fél literben

Bubee: ok, mondjuk jól elkúrja az edzést mert valami okádék az íze. :D

(#38043) Tamoo válasza Woodslave (#38042) üzenetére

Tamoo
(Arcképgyáros)

Öntsél hozzá karnitint, az finom :DDD

Eladó Mission mv-8 cinema pack, érdeklődni pm-ben.

(#38044) Zomb€€ válasza Woodslave (#38042) üzenetére

Zomb€€
(őstag)

Véletlenül nem glutamint iszol? ;]
Milyen BCAA? Nekem Sciteces zöld almás, és k. ízlik.

[ Szerkesztve ]

"Egyszer fent...egyszer fent!"

(#38045) macikos válasza Boxer001 (#38039) üzenetére

macikos
(PH! addikt)

:D

A Two Stupid Dogs-ból van az avatarja (ami kb. 10 évvel ezelőtt ment) és azt a mesét gondolom nem 24 évesen nézte (ezek szerint igen :D )

Egyik kedvenc részem: [link]

:D

[ Szerkesztve ]

A nagy erő nagy felelősséggel jár

(#38046) Woodslave válasza Zomb€€ (#38044) üzenetére

Woodslave
(őstag)

:D sima BCAA express

(#38047) brownus válasza macikos (#38045) üzenetére

brownus
(PH! addikt)

igen, imádtam őket:) a 90es évek közepén ment, még az angol CN-ön néztem:)

htc iS - CM7.2rc2 ॐ

(#38048) Tomics válasza macikos (#38045) üzenetére

Tomics
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Kiskoromba csak ezt a 2 állatot meg a macskát tudtam lerajzolni, (rajzból mindig nyalogattam a 2-est), imádtam én is :C

Te vagy a nagy kutya, ezért szeretted te ezt!

Angol CN 4ever! Az adta meg a nyelvtudásom alapját :DD
Sálálálálálálááááááá :D

[ Szerkesztve ]

(#38049) Bubee82 válasza Woodslave (#38042) üzenetére

Bubee82
(őstag)
LOGOUT blog

Én legutóbb ilyet vettem: [link] Az íze tűrhető lenne, ha nem lenne olyan édes, mint a méz. A BCAA Xpress-hez meg tegyél Bolerot (almásat), úgy elfogadható lesz.

Meg szvsz ne szöszmötöljél fél literrel. Duplázd meg.

[ Szerkesztve ]

(#38050) Woodslave válasza Bubee82 (#38049) üzenetére

Woodslave
(őstag)

a scitec olcsóbb :D , duplázzam meg a mennyiségét bcaanak?

Útvonal

Fórumok  »  Fáradt gőz  »  Gyúrósok ide! Archívum XVII. (téma lezárva)
Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.