Hirdetés

2012. május 27., vasárnap

Útvonal

Fórumok  »  Fáradt gőz  »  Gyúrósok ide! Archívum XVII. (téma lezárva)

(#34001) Yeffy DJ válasza Kassadin (#34000) üzenetére

Yeffy DJ
(senior tag)

Én ma néztem meg kíváncsiságból sógorékkal a frissen megnyílt bigyótekk boltot, és vettem fekete Brutal shakert. Szerintem ezek jó shakerek, én jobban szeretem a lecsavarható tetejűt, mint amihez ilyen rögzített a kupak.
Holnap láb.

Kondi powaa'! :) || NFS World: YEFFYDJ || "Everything is temporary..."

(#34002) Bibby válasza Kassadin (#34000) üzenetére

Bibby
(PH! addikt)

Biotech-es olcsó és jó, csavaros és nem ereszt, nem pattan le véletlenül.

"Jól is néznénk, ki, ha mindenki az okokat keresné, a megoldásokat meg senki." After Monday and Tuesday, even the calendar says: W T F...

(#34003) Manitou válasza icecave (#33999) üzenetére

Manitou
(PH! kedvence)

Ha már turmixoknál tartunk, akkor a leturmixolt tonhal, vagy a leturmixolt csirke is említésre méltó ;]

Én a tejbegrízt lekvárral megkenve szoktam enni. Ja meg kakaó+fahéj feltéttel :D
Évi egy-kétszer befigyel. Régebben majdnem napi szinten ettem ezt :D

Yeffy DJ Brutal shaker jó, olyat vettem unokaöcsémnek multkor ajándékba. Nekem sima sciteces van ,de ezzel sincs semmi bajom, csak megfelelő technikával kell használni. Nekem még sosem "robbant" fel, pedig megvan vagy 4 éve .

[ Szerkesztve ]

(#34004) Yeffy DJ válasza Bibby (#34002) üzenetére

Yeffy DJ
(senior tag)

Így van. Pont ezt mondom.
Manitou: lekváros? Az komoly... :DDD
Szerk.: na igen, én is szeretem. 1 évig volt Brutalos, az a "füstszürke" színű, sajna költözéskor eltűnt. Azóta vettem a Bibby által linkelt pirosat, illetve most ezt a full feketét.
Szerintem is nagyon minőségi, olcsó, és jó.
Ellenben ma néztünk Hervisben Bt-s övet, hááát... az nem jött be annyira. Bár az se volt drága.
Te amúgy mióta edzel?
Szerk2.: :DDD Egyszer már megkóstolom.
Medve: először nekem is ez jutott eszembe... :DD

[ Szerkesztve ]

(#34005) Manitou válasza Yeffy DJ (#34004) üzenetére

Manitou
(PH! kedvence)

:K Jegjobb :)

(#34006) macikos válasza Manitou (#34003) üzenetére

macikos
(PH! addikt)

Ki az az Évi?

;]

A nagy erő nagy felelősséggel jár

(#34007) 14adam válasza Bibby (#34002) üzenetére

14adam
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

nekem kifolyt. Rá a ruhámra minden :U lehet,hogy user error volt de amikor megnéztem akkor jól volt rajta a tető

Hosszbordás szíj eladó: 1038mm---> T56 - www.pcvizhutes.hu

(#34008) Manitou válasza macikos (#34006) üzenetére

Manitou
(PH! kedvence)

vv ;] :D

(#34009) Yeffy DJ válasza Manitou (#34008) üzenetére

Yeffy DJ
(senior tag)

:O

;]

(#34010) harry válasza 14adam (#34007) üzenetére

harry
(PH! kedvence)

Azt egyszer csúnyán benéztem én is, jó rászorítottam - csak épp nem a helyen meneten, bedobtam táskába, és amikor vilin vettem fel a tatyót láttam az emelésnél, hogy folyik belőle a víz :D Persze user error.

A Dym sékereket néztem, egyet vennék is, bár többen zavarónak találják, hogy feka műanyag, így lényegében nem látod, mennyi cucc van benne (hol a vízszint). Meg nem tudom, a nyomás-kiegyenlítő szelepnek mennyi értelme van, főleg, egy pattintós kupak esetén, egyszerűen nyitok rajta egyet. De majd kipróbálom.

the weak will fall, the strong remain - no pain, no gain

(#34011) becso13 válasza harry (#34010) üzenetére

becso13
(fanatikus tag)

A fekete Dym shaker nem jó. Azon kívül, hogy jól néz ki, sok jó tulajdonsága nincs. Fekete, emiatt nem látni, meddig van és a pattintója is nehezen nyílik. Inkább a régi fehér Dym shakeremet használom helyette.

(#34012) Kassadin válasza Bibby (#34002) üzenetére

Kassadin
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Köszönöm mindenkinek a segítséget. :R

The pain is my best friend.

(#34013) Tamoo válasza Yeffy DJ (#34001) üzenetére

Tamoo
(Arcképgyáros)

Egerben nyílt "bigyótekk"? Kéne nekem is egy csavaros shaker.

Eladó Mission mv-8 cinema pack, érdeklődni pm-ben.

(#34014) Zomb€€

Zomb€€
(őstag)

Az nagy gáz, ha a BCAA-s vasszert reggel bekeverem itthon, de csak este iszom meg edzés alatt? Mert ez a fehérjének a wheypronak nem nagyon tesz jót, de vajon a BCAA kiállja a próbát? (...)

"Egyszer fent...egyszer fent!"

(#34015) icecave válasza Zomb€€ (#34014) üzenetére

icecave
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Miért nem viszed le a shakerben szárazon, és engedsz hozzá vizet és rázod össze ott, edzés után?

Ha fontos neked a célod, akkor megoldást találsz, ha nem, akkor kifogást.

(#34016) P00By válasza icecave (#34015) üzenetére

P00By
(PH! nagyúr)

(#34017) Bibby válasza icecave (#34015) üzenetére

Bibby
(PH! addikt)

Ezt mondjuk én sem értem, 5 gramm port egy kis zacskóban is el lehet vinni bárhova, max rendőri motozásnál lehet gáz belőle. :)

"Jól is néznénk, ki, ha mindenki az okokat keresné, a megoldásokat meg senki." After Monday and Tuesday, even the calendar says: W T F...

(#34018) Jojo5 válasza Bibby (#34017) üzenetére

Jojo5
(senior tag)

Amikor suliba edzek mindig van nálam 2 kis zacsi egyikben fehérje másikban meg az edzés előtti NO fokozó... :K

[ Szerkesztve ]

http://www.youtube.com/watch?v=_MuMSARgyJs

(#34019) Zomb€€

Zomb€€
(őstag)

Látom sikerült megint a konkrét kérdésre választ adni, köszönöm ismét :R
:W

[ Szerkesztve ]

(#34020) MrLaszloMan válasza Zomb€€ (#34019) üzenetére

MrLaszloMan
(lelkes újonc)

Mi a baja ha összekevered előre?

(#34021) Bibby válasza Zomb€€ (#34019) üzenetére

Bibby
(PH! addikt)

Neked meg sikerült megint hülyeséget kérdezned, A napokban nagyon rágyúrtál erre. :U :K
Fogalmunk sincs lesz-e baja, de akkor is csak egyszerűbb megoldásokat adtunk.

(#34022) Zomb€€ válasza Bibby (#34021) üzenetére

Zomb€€
(őstag)

Nem értem mi volt ebben a hülyeség...de hagyjuk is.

[ Szerkesztve ]

(#34023) icecave válasza Zomb€€ (#34022) üzenetére

icecave
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Az, hogy mi értelme egész nap áztatni azt a szegény BCAA-t, mikor a normális emberi gondolkodást feltételezvén egyszerű és logikus tanácsot adtunk, hogy hogy célszerű megoldani ezt. Semmivel sem bonyolultabb, mint a te egész napos áztatásod. Persze, ettől még nem kell arra hallgatni, aki értelmes tanácsot ad...
Gondolom, azért nem tud senki (így én sem) állást foglalni abban, hogy vajon lesz-e baja a BCAA-nak az egész napos úsztatástól, mert valahogy senkinek sem jut eszébe így csinálni ahogy te. Ez csak jelent valamit nem? Viszlát! ;] ;]

(#34024) MrLaszloMan válasza icecave (#34023) üzenetére

MrLaszloMan
(lelkes újonc)

Én mindig összekeverek mindent előre,és semmi rosszat nem tapasztaltam tőle. :U

Zomb€€ : Keverd csak össze nem lesz semmi baja.

[ Szerkesztve ]

(#34025) Zomb€€ válasza icecave (#34023) üzenetére

Zomb€€
(őstag)

Ok, akkor leírom h miért is akartam egész nap áztatni...
Sokkal egyszerűbb nekem reggel elkészülni úgy, hogy mindent készre pakolok a táskámban és kondiban csak fel kell használni a dolgokat.
Igaz hogy közben melóban vagyok, ahol van víz, de k nem akarom hogy a sok laikus sztereotip ember azt lássa, hogy port iszok, mert csak...
Szal tényleg kipattant az agyamból annak az elvetemült gondolatnak a szikrája, hogy reggel bekeverem. Nabumm.

De ne köszöngess, leléphetsz angolosan is ;]

(#34026) icecave válasza Zomb€€ (#34025) üzenetére

icecave
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Nalátod, ha már az elején elmondod, miért akarod, nem feltételezem hogy nem vagy 100% :D, így már értem. Az előítéleteket meg megértem, régebben, még a fősulis időkben úgy hívtak az ismerősök, hogy "poros" :D Ebből is látszik, mennyit értettek a testépítéshez.

(#34027) Tamoo válasza Zomb€€ (#34025) üzenetére

Tamoo
(Arcképgyáros)

Lehet drága, lehet szar, lehet láttad már, de belinkelem, hogy ilyen is létezik: [link]

Eladó Mission mv-8 cinema pack, érdeklődni pm-ben.

(#34028) BÁ Nutrition

BÁ Nutrition
(őstag)

vadröfi lesz a zebéd:)
[link]

http://www.youtube.com/watch?v=KKSQtQqLVdU&feature=player_embedded# ill "az a 10 ember ide, aki benne van a "kis" csoportba, többiek meg huzzanak""

(#34029) Zomb€€ válasza BÁ Nutrition (#34028) üzenetére

Zomb€€
(őstag)

Ezt a belvárosban lőtted?:D

Tamoo: állat az a séker =|

(#34030) BÁ Nutrition válasza Zomb€€ (#34029) üzenetére

BÁ Nutrition
(őstag)

nem. és nem én lőttem, nem én vittem haza
viszont én sütöm meg, és én eszem meg:)

[ Szerkesztve ]

http://www.youtube.com/watch?v=KKSQtQqLVdU&feature=player_embedded# ill "az a 10 ember ide, aki benne van a "kis" csoportba, többiek meg huzzanak""

(#34031) harry válasza icecave (#34026) üzenetére

harry
(PH! kedvence)

Rossz hozzáállás :U Nyilván van valamilyen oka annak, hogy így csinálja, neked nem teljesen mindegy, hogy mi az? Ha tudsz abban segíteni, akkor válaszolsz, ha nem, akkor ne hülyézd le azért, mert te nem tudod, miért csinálja.

(#34032) icecave válasza harry (#34031) üzenetére

icecave
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Mondjuk,ha az utána lévő hozzászólásomat is elolvasnád....

[ Szerkesztve ]

(#34033) kovsol válasza BÁ Nutrition (#34028) üzenetére

kovsol
(PH! nagyúr)

nálunk meg sima disznó vágás volt, friss sült husi :B

Fan of !Hollywood Hírügynökség! Xbox360 gamertag: Lindom |Aki betartatja a törvényt azt ő maga is tartsa be.|

(#34034) Kassadin

Kassadin
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Volt edzés, remek volt, de még messze van a nagy súlyok emelgetése... :U ;]

(#34035) macikos

macikos
(PH! addikt)

Ez mekkora idióta: [link]

:W

(#34036) deniro2 válasza Zomb€€ (#34025) üzenetére

deniro2
(senior tag)

Én a teremben szoktam vizet ereszteni a cuccra... Gondolom ott nem néznének rád sem ferde szemmel... :U

(#34037) Krisztián válasza macikos (#34035) üzenetére

Krisztián
(őstag)

Szerintem meg igaza van :U

(#34038) macikos válasza Krisztián (#34037) üzenetére

macikos
(PH! addikt)

Ha legalizálnák, akkor az hova vezetne? Kifelé ez milyen képet mutatna? Úgy kokszolna mindenki, mintha csak c-vitamint szednének.

(#34039) Krisztián válasza macikos (#34038) üzenetére

Krisztián
(őstag)

Most is kokszol mindenki. :DDD Ami most megy csak képmutatás, ezért lenne egyszerűbb ..+ígyis tudja mindenki szerintem róluk hogy kokszosok. A dopping meg mindig egy lépéssel a kimutatás előtt fog járni, úgyhogy lehet sikítozni hogy koksz koksz, a labor szerint mindegyikük natural.

[ Szerkesztve ]

(#34040) BÁ Nutrition válasza macikos (#34038) üzenetére

BÁ Nutrition
(őstag)

akkor legalább nem a bodysokat basztatnák folyamatosan..
mert ugye a Phelps az tisztán nyert x olympiát, meg a Cseh Lacika is x világbajnokságot..

(#34041) Tomics válasza BÁ Nutrition (#34040) üzenetére

Tomics
(PH! addikt)
LOGOUT blog

minden élsportban van dopping, és akinek van egy kis esze ezt tudja.

ha legalizálnák a kis 14 évesek vennék a boltba aztán valamelyik idióta beledöglene, na abból lenne botrány. igaz hogy aki akarja most is megteheti, de ne terjedjen már el még jobban...

(#34042) MrLaszloMan

MrLaszloMan
(lelkes újonc)

Már megint a koksz :C
Ha legalizálnák legalább meglenne az esélye az embereknek, hogy tiszta terméket vásároljon ne zsákbamacskát.Aki meg eszetlenül használja az megérdemli.Nem tudom sajnálni az olyanokat aki úgy kezd el lejárni edzésre,hogy már 1 hete koxol nem is piti dózisokkal.

(#34043) macikos válasza MrLaszloMan (#34042) üzenetére

macikos
(PH! addikt)

Nálunk a 18 éves srácok kokszolnak alig 0,5-1 év edzés után. Fehérjét nem esznek, mert az drága.

(#34044) harry válasza icecave (#34032) üzenetére

harry
(PH! kedvence)

Mondjuk, ha értelmeznéd is, amit mondok...
Igen, olvastam, és pont emiatt reagáltam, mert csak azután találtad értelmesnek a kérdést, hogy elmagyarázta neked - és pont erre mondtam, hogy minek, azért kérdez valamit, mert neki arra van szüksége, akkor is, ha te nem érted.

(#34045) MrLaszloMan válasza macikos (#34043) üzenetére

MrLaszloMan
(lelkes újonc)

Nem baj hulljon a férgese. ;] De gondolom az edzésről sincs sok fogalmuk :DDD

(#34046) harry válasza MrLaszloMan (#34042) üzenetére

harry
(PH! kedvence)

Attól, hogy legális, miért lesz tisztább? Szerintem ugyanúgy kaphatsz szart. Vagy indokolatlanul drága lenne, és ismét az alternatív forrásokhoz fordulnának.

De szar dolog az egész, sportként kéne erre tekinteni, ami meg az egészségről szól, nem arról, hogy hányadik vagy, vagy mekkora. Persze, kinek-mi a célja, aki nem sportként, hanem kihívásként áll egy guggolás elé, azt nem érdekli, hogyan, de meg akarja csinálni (nyilván én is akarok fejlődni, és egyre jobb lenni, de nem minden áron). Ennek nem látom sok értelmét. Illetve annak nem, hogy ha valaki versenyezni akar, hogy megmutassa, neki megy, idő után nincs esélye koksz nélkül, és ez nevetséges.

[ Szerkesztve ]

(#34047) macikos válasza MrLaszloMan (#34045) üzenetére

macikos
(PH! addikt)

Nem. Van köztük olyan, aki keményen edz és nagyon komolyat fejlődött. 100-ból 1.

(#34048) Kassadin válasza macikos (#34043) üzenetére

Kassadin
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Ez komoly? Én minnél hamarabb szeretnék fehérjét venni, hogy jobban fejlődjek. :DDD
Csak hát az anyagiak ugye. Érdekes amit írtál és egyben elszomorító is.

(#34049) MrLaszloMan válasza harry (#34046) üzenetére

MrLaszloMan
(lelkes újonc)

Azért mert meg tudod venni mondjuk gyógyszertárba a BEVIZSGÁLT terméket amibe az van ami rá van írva.Az ára drágább lenne de én biztos ott vásárolnék :DDD

(#34050) Kassadin válasza harry (#34046) üzenetére

Kassadin
(PH! addikt)
LOGOUT blog

"Illetve annak nem, hogy ha valaki versenyezni akar, hogy megmutassa, neki megy, idő után nincs esélye koksz nélkül, és ez nevetséges."

Pedig az élsportban nem igen lehet megmaradni legális szerek mellett... Gondolj bele, milyen "pozitív" hatásai vannak a doppinszereknek, és lehet hogy majd x idő múlva tönkremegy a szervezetük, de ők ebbe nem igen gondolnak bele. :U

[ Szerkesztve ]

Útvonal

Fórumok  »  Fáradt gőz  »  Gyúrósok ide! Archívum XVII. (téma lezárva)
Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.