Hirdetés

2012. május 28., hétfő

Útvonal

Fórumok  »  Fáradt gőz  »  Gyúrósok ide! Archívum XVII. (téma lezárva)

(#12001) Csyppa válasza Quan-Chi (#11995) üzenetére

Csyppa
(senior tag)

[KÖTÖZKÖDÉS]Lehet én vagyok az alien de nekem még hasam is van.[/KÖTÖZKÖDÉS]

"-Mit szív? -Ezüst Marlborot meg a rendőrök vérét, de ebbe most ne menjünk bele."

(#12002) penene válasza Quan-Chi (#11995) üzenetére

penene
(őstag)

:D Mindenki kihagyja a hasat - haránt, stb., de gondolom megy ezerrel az is a fő izomcsoportok után. :D

Nekem azért jó a külön edzés, mert így van idő/energia/kitartás a hasra.. Nekem ott is van mit hozni, mert az izomtömeg kevés, szal 5% tzsn se lenne szép kockás a has, nem úgy mint a többségnek.

"Szedjek-e valami fehérjét szerintetek, vagy inkább tisztán?"

(#12003) kovsol válasza Tomics (#11999) üzenetére

kovsol
(PH! nagyúr)

haverom 25kg val kezdett fekve nyomni három hónapja, most már kérlek múltkor ment neki 40kg val 6 ismétlés! és kb mindenben ennyit fejlődött, de mondtam neki ez be fog lassulni, annyira ne szokja meg a dolgot :DDD

Fan of !Hollywood Hírügynökség! Xbox360 gamertag: Lindom |Aki betartatja a törvényt azt ő maga is tartsa be.|

(#12004) Tomics válasza kovsol (#12003) üzenetére

Tomics
(PH! addikt)
LOGOUT blog

én 30al kezdtem :K :D jeeee ;]

(#12005) Quan-Chi válasza penene (#12002) üzenetére

Quan-Chi
(őstag)

úgy értettem hogy olyan nagyobb izom csoport ami külön napot igényel :C
én minden nap hasazok , szerencsére ennyi év edzés alatt elég masszív lett , és már akkor is látszik ha rendesen fedett :D kigömböjödik a zsírral együtt

kajaidőben kérem ne zavarjanak! 8:00-22:00

(#12006) Tipo16V válasza Tomics (#12004) üzenetére

Tipo16V
(fanatikus tag)

én meg 15 kilós rúddal :D

azt vettem észre hogy napról napra nehezebb vagyok, adja ez az anabolic protein fusion! :K :B

"Mi az, hogy vége van egy gyorsaságinak?! Olyan nincsen"

(#12007) BÁ Nutrition válasza Quan-Chi (#11995) üzenetére

BÁ Nutrition
(őstag)

volt egy csávó aki borsóból akarta fedezni a fehérjebevitelét

szerintem ő, csak gondoltam megkérdezem hogy halad:)

http://www.youtube.com/watch?v=KKSQtQqLVdU&feature=player_embedded# ill "az a 10 ember ide, aki benne van a "kis" csoportba, többiek meg huzzanak""

(#12008) Quan-Chi válasza Tipo16V (#12006) üzenetére

Quan-Chi
(őstag)

nálunk a legkisebb 20 kilós rúd volt , és asszem 25el ment simán ... 40re 1 hónapon belül felmentem, de utána az 50 meg a 60 nagy falat volt :C és érdekes ezután kezdtem el tolni a kiegeket meg tudatosan táplálkozni és elég hamar felment 100ra és itt nagyon sokáig álltam, aztán 4 ciklus HST és az 5ös maxom már 125 volt :C , pedig a gerincferdülés miatt elég asszimetrikus a mellem és a bal oldali rész hiányos és gyenge :K

BÁ Nutrition a borsó elég komoly cucc anyag! a császár szalonnát is úgy "csinálják" a disznó egy hónapig kukoricát kap ( abból zsír lesz) aztán 1 hónap borsó (ebből hús ) ! a szója után a borsó a leggazdagabb fehérjékbe és elég kiegyensúlyozott az aminosav profilja ... de nyilván nem egy marha steak :U

[ Szerkesztve ]

(#12009) whitezo88

whitezo88
(PH! addikt)
LOGOUT blog

volt ma lent egy tag, vagy 130 kiló, jó zsíros, mint egy hordó, de 140-160-180-200al nyomott fekve, majd szépen vissazfele... mondom ez igen.

iPhone 4S

(#12010) Tipo16V válasza Quan-Chi (#12008) üzenetére

Tipo16V
(fanatikus tag)

jó de én a 180 centimre nem voltam szerintem 60 kiló se!!!!! pont ma láttam egy ilyen gyereket, amikor befeküldtem a 65kg alá:D mondjuk most se jobb a helyzet, de legalább mindig többet mutat picit a mérleg, amióta rendesen odafigyelek a kajára (kb szeptember) és tolom a fehérjét szemmel láthatóan fejlődök.
BCAA megéri?:D

(#12011) macikos

macikos
(PH! addikt)

Én kezdetben max 50-et bírtam kinyomni fekve :)

Eagle16: Lábtolón a guggolásnál használt súly 3-4-szerese simán használható, csak még bele kell szoknod :)

Fred23: Amikor csinálod az állighúzást, inkább ne hajolj előre, mert megsérülhet a hátad, esetleg padnak támaszkodva csináld. Vállaszélességben kell fogni a rúdat amúgy is, csak itthon van belerögzülve az emberekbe, hogy állighúzni szűk fogással kell.

A nagy erő nagy felelősséggel jár

(#12012) Woodslave válasza macikos (#12011) üzenetére

Woodslave
(őstag)

és döntött törzsű evezés? annál is ugyanaz a pozíció.

Amúgy szűken fogva inkább csuklyára megy (aszondják)

nem fog szerepelni többet a Jack3d az aláírásomban az tuti

(#12013) adequate_cou válasza Quan-Chi (#12008) üzenetére

adequate_cou
(fanatikus tag)

A borsóba harmad-, negyedannyi fehérje van mint a szárazbabba, lencsébe vagy akár a sárgaborsóba.

(#12014) Osynho

Osynho
(őstag)

Az a vicc, h 16-17 évesen 80 kilót nyomtam maxra fekve, 0 edzésmúlttal, aztán pár év múlva álltam neki edzeni és 40 kilóval szériáztam... Fogalmam sincs mi történt velem közben. Nem éheztem, v vmi :DDD

[ Szerkesztve ]

(#12015) BÁ Nutrition válasza Osynho (#12014) üzenetére

BÁ Nutrition
(őstag)

vagy lehet elnézted a súlyokat:)

http://www.youtube.com/watch?v=KKSQtQqLVdU&feature=player_embedded# ill "az a 10 ember ide, aki benne van a "kis" csoportba, többiek meg huzzanak""

(#12016) BÁ Nutrition válasza adequate_cou (#12013) üzenetére

BÁ Nutrition
(őstag)

a legtöbb a gumibogyószörpben van:)

(#12017) Osynho válasza BÁ Nutrition (#12015) üzenetére

Osynho
(őstag)

Őőőő, nemhiszem :B Azért ennyit nemlehet elnézni :)

(#12018) Fred23 válasza macikos (#12011) üzenetére

Fred23
(senior tag)

Érzés alapján én is gondoltam rá, hogy meg lehetne sérülni ettől a gyakszitól, de mivel én ezt egy 30 kilós satuba fogott 15 kilós kézisúlyzóval csinálom, amire még ráaksztok egy 7 és egy 3 kilós súlyzót ( -otthon gyúrok, és ezek az eszközeim vannak- ), nem terhelem maxra a hátamat: ez a súly pont annyi, ami nekem bedurranást csinál, feszít és kicsit fáj utána, de nem tesz tönkre. Szóval jól fáj, ahogy kell. A hátam közepét semmi sem dolgozta még meg ennyire. De ha volna még egy 10 kilós súlyzóm, amit még rátennék, azt hiszem, akkor már esélyes lenne a sérülés.
A vállszélesség a satu nem túl nagy fogókarja miatt nincs meg, és nem is lehet meg, de maximális szélességen fogva megközelítheti ezt. Úgy viszont -szélesebb fogáson- nem érzem annyira az oldalsó vállamat, ezért csináltam elég szűken; úgy ég tőle az egész vállam. Egyszer majd teszek be képeket az edzéseimről... érdekes lehet teremhez szokott embereknek.

: igen, én voltam a borsóscsávó. Augusztusban hagytam abba a gyúrást, februártól csinálom megint. Borsót, lencsét továbbra is fogyasztok, de a tej lett az alap fehérje-forrásom, mert olcsó. Sok zsír van rajtam, de ez van, nyárra mégis össze fogok hozni egy elfogadható formát. Ma mérve bicók: 39-39,2 (b/j). De azt hiszem, karban gyorsan fel tudnék jönni, nálam a derék a kritikus pont, nagyon nehezen megy le.

Tipo16V: nem, csak nincs rá keret. De így is tudok fejlődni.

[ Szerkesztve ]

(#12019) BÁ Nutrition válasza Fred23 (#12018) üzenetére

BÁ Nutrition
(őstag)

borsó helyett tej:DDD
gratulálok.

miért nem eszel mindjárt füvet?
abba legalább vannak rostok is:) ;]

[ Szerkesztve ]

(#12020) Tipo16V válasza Fred23 (#12018) üzenetére

Tipo16V
(fanatikus tag)

és a por alapú magas fehérjeforrásokat megveted?

én szerintem megyek, és megsütöm magamnak a tojást, továbbá túrót eszek joghurtal, hamár a "természetes" fehérjeforrsáoknál tartunk. és utána megiszom a Ceruza Róbert által favorizált koxomat :DD

[ Szerkesztve ]

(#12021) adequate_cou válasza Fred23 (#12018) üzenetére

adequate_cou
(fanatikus tag)

Egy liter tej 30g fehérje ami legolcsóbban akciósan 99 ft, és mellé benyomsz egy csomó zsírt és tejcukrot ahelyett hogy ugyanennyiért vennél tiszta tejsavófehérjét, hát gratula :)

(#12022) Quan-Chi válasza adequate_cou (#12013) üzenetére

Quan-Chi
(őstag)

érdemes megnézned a fehérje tömegszázaléka 1-2% eltéréssel az összes általad említett hüvelyesnek 25% körül van ... szóval lényegtelen ezen vitázni melyikbe van több 0,1003 mikrogrammal !? a lencse annyival "töményebb" hogy alacsonyabb a víztartalma .

a tejjel meg semmi gond nincs , 30g tejsavó 100kcal , míg egy liter tej 500kcal . nincs semmi baj azzal a tejzsírral és tejcukorral ha nem vagy rá érzékeny! megeszel egy közepes csokit és bőven több cukor-zsír megy be! mikor elkezdtem edzeni nemsokkal később elkezdtem a suliba házi tejet hordani ( szomszédnak voltak tehenei , és 80ft / liter áron adta a teljes kezeletlen tejet ... szépen fejlődtem tőle ) szóval nyomassad a tejet ( ha tudsz házit )

[ Szerkesztve ]

(#12023) adequate_cou válasza Quan-Chi (#12022) üzenetére

adequate_cou
(fanatikus tag)

Mea culpa, száraz változatban kb. megegyezik valóban.

(#12024) Quan-Chi válasza adequate_cou (#12023) üzenetére

Quan-Chi
(őstag)

nekem nem kell meggyóni :C , csak ne a hibát keresd és ne OFF-olj ! inkább írj valami használhatót :R

(#12025) BÁ Nutrition válasza Quan-Chi (#12024) üzenetére

BÁ Nutrition
(őstag)

viszlát! :)

(#12026) Fred23 válasza Quan-Chi (#12022) üzenetére

Fred23
(senior tag)

Valahol azt olvastam, hogy a házi tejben lévő zsírok emelik a tesztószintet. Amit én veszek, az viszont a SPAR egyik legolcsóbb teje, de szerintem összetétel alapján elég jó: 34g fehérje / liter ( ch-49, zsír 15 ). Én napi 2 litert fogyasztok. Ja, és ez a tej 129Ft.

Osynho: De megy mellé más is, nem csak tejen élek !

[ Szerkesztve ]

(#12027) Osynho válasza Fred23 (#12026) üzenetére

Osynho
(őstag)

Jah de ez még akkor is csak 68g összesen, ráadásul szét van hőkezelve stb. :U Mellé csak zőccségekből viszed be a fehérjét?

(#12028) LOTR :DDD :C

[ Szerkesztve ]

(#12028) LOTR

LOTR
(PH! addikt)

régi szép idők emlékére, ha kedveskedjek nektek ezzel:

...edzetek patkányok! ;]

[ Szerkesztve ]

One Ring to rule them all

(#12029) Quan-Chi válasza Fred23 (#12026) üzenetére

Quan-Chi
(őstag)

itt van mellettünk a SPAR , muterék is azt a tejet isszák :C az azért erős hogy emeli a teszto szinten . tulajdonképpen az összes többszörösen telített zsír hozzájárul az egészséges tesztoszteron termelődéshez ... de én úgy tudom a tej zsír nem tartozik a legjobbak közé ...sőt ! bajod nem lesz tőle , de nem egy teszto bomba a tej

(#12030) Atomgeszi válasza LOTR (#12028) üzenetére

Atomgeszi
(őstag)

:D :D

Samsung Wave!! : ) - -*-* A jótékonyság otthon kezdődik!! -*-* || Malaguti F12 LC Digit '04 Ducati Capirex Replica || Eladó hardverek! http://href.hu/x/a0ui

(#12031) dragonfx

dragonfx
(PH! addikt)
LOGOUT blog

de vad volt ma a bicepszezés, 20as huztam az egykezest. :K

Na ééésss?::DDD

(#12032) kovsol válasza dragonfx (#12031) üzenetére

kovsol
(PH! nagyúr)

neked a magyar amúgy anyanyelved?

Fan of !Hollywood Hírügynökség! Xbox360 gamertag: Lindom |Aki betartatja a törvényt azt ő maga is tartsa be.|

(#12033) macikos válasza Quan-Chi (#12029) üzenetére

macikos
(PH! addikt)

Az van, hogy Drugs moderátor Bunny-t megfosatja a tej, tehát szar! Nem szabad innia senkinek! Azóta az összes kezdő gyúrós a tej témára egyből ugrik, hogy nem szabad inni, mert a Bunny aszonta.
Persze az se jó, ha valaki erre alapozza a fehérje bevitelét, de ettől függetlenül nem kell úgy kezelni a tejet, mintha méreg lenne.

(#12034) Tomics

Tomics
(PH! addikt)
LOGOUT blog

LEsukov lábazik
jó nagy bele van :D nekem is így néz ki a belem guggolásnál basszameg :U

itt meg kai bohóckodik a kis bu.. :D

showder klubbos csávó kész. :C

(#12035) Ap3x89

Ap3x89
(fanatikus tag)

üdv! itt linkeltétek ezt a 12. hét nevű videot youtubrol ennek a leírását amit említ a csávó azt milyen oldalon lehet megtalálni? írjon valaki egy linket légyszi, előre is köszi

Xbox 360 slim --Crysis 2 -- Forza 3--- Gamertag: ApAt1zS

(#12036) dragonfx válasza kovsol (#12032) üzenetére

dragonfx
(PH! addikt)
LOGOUT blog

képzeld ja :DDD

(#12037) kovsol válasza dragonfx (#12036) üzenetére

kovsol
(PH! nagyúr)

akkor szerintem az a gond, hogy nekem is ;]

(#12038) LOTR válasza Tomics (#12034) üzenetére

LOTR
(PH! addikt)

legjobb showder klubos jelenet Mogács Dánieltől: [link] :D

One Ring to rule them all

(#12039) Tomics válasza LOTR (#12038) üzenetére

Tomics
(PH! addikt)
LOGOUT blog

ez beteg bazzeg. gyerekkorába ez miket csinálhatott :D

(#12040) macikos válasza LOTR (#12038) üzenetére

macikos
(PH! addikt)

Ez a Jameses nem tudom miért akkora szuper poén...

Viszont a mai adásban szakadtam rajta, főleg amikor a kezét mutatta, meg hogy a villamoson mit csinált :D

(#12041) Tomics válasza macikos (#12040) üzenetére

Tomics
(PH! addikt)
LOGOUT blog

az a rögtönzött poén is jó volt mikor búgott a hangja :D
beteg poénjai vannak nagyon :U :D

(#12042) Atomgeszi

Atomgeszi
(őstag)

Egy kis reggeli big tits. :)

Samsung Wave!! : ) - -*-* A jótékonyság otthon kezdődik!! -*-* || Malaguti F12 LC Digit '04 Ducati Capirex Replica || Eladó hardverek! http://href.hu/x/a0ui

(#12043) kovsol válasza Atomgeszi (#12042) üzenetére

kovsol
(PH! nagyúr)

valahogy a fejével nem vagyok kibékélve, de amúgy jó :))

(#12044) dragonfx válasza kovsol (#12037) üzenetére

dragonfx
(PH! addikt)
LOGOUT blog

:C :)) :DD

atomgeszi>>sexy chick.... :DD ....jól meg lehetne rángatni hátúlról a hajánál fogva :))

(#12045) Bibby válasza Ap3x89 (#12035) üzenetére

Bibby
(PH! addikt)

Itt találod.

"Jól is néznénk, ki, ha mindenki az okokat keresné, a megoldásokat meg senki." After Monday and Tuesday, even the calendar says: W T F...

(#12046) Woodslave

Woodslave
(őstag)

komolyan a topic kezd a gyakorikerdesek.hu színvonalára süllyedni, borsó lencse mint fehérjeforrás, tesztonövelő tej, ch ürítés hogy utána zsírt égessünk.... :Y

Dunkel írjál már valami értelmeset :K :D

Már lassan csak Atomgeszi képei miatt érdemes benézni ide :( :C

[ Szerkesztve ]

nem fog szerepelni többet a Jack3d az aláírásomban az tuti

(#12047) dunkel válasza Woodslave (#12046) üzenetére

dunkel
(fanatikus tag)

Erő, izom, minden reggel tejet iszom!
Viszlát! ;]

You gave me life, now show me how to live!

(#12048) Quan-Chi

Quan-Chi
(őstag)

remek, letekertem a szoba bringán 30 km-ert , rendesen lefőttem ... így már jól indul a nap :C

(#12049) kovsol válasza Quan-Chi (#12048) üzenetére

kovsol
(PH! nagyúr)

ezt a távot mennyi idő alatt szoktad letolni ?

(#12050) P00By válasza LOTR (#12038) üzenetére

P00By
(PH! nagyúr)

Nekem is ez az egyik kedvencem! Mikor először láttam, majdnem beszartam :DDD

Útvonal

Fórumok  »  Fáradt gőz  »  Gyúrósok ide! Archívum XVII. (téma lezárva)
Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.