Randa egy ötezredik hsz lett... 
"Jól is néznénk, ki, ha mindenki az okokat keresné, a megoldásokat meg senki." After Monday and Tuesday, even the calendar says: W T F...

Randa egy ötezredik hsz lett... 
"Jól is néznénk, ki, ha mindenki az okokat keresné, a megoldásokat meg senki." After Monday and Tuesday, even the calendar says: W T F...
(#5002) philoxenia válasza Bibby (#5001) üzenetére

Javítottam..... 

volt már itt ilyen? 
nem fog szerepelni többet a Jack3d az aláírásomban az tuti
(#5004) hejesírásó válasza kovsol (#4997) üzenetére
hát
izé.
nem fosok, de azért jó lágy lett tőle. meg sok gáz. de cserébe amit megettem pl tegnap 1 kor ebédre az 7 kor már kint volt az extrúderen! ez figyelemre méltó gyorsulás.
így esélye nincs a hájamnak nőni!
puha papír kell 
[ Szerkesztve ]
(#5005) Bibby válasza philoxenia (#5002) üzenetére

Erre kár volt, így még inkább él a kijelentésem.
Valami valósat, szépet...
(#5006) philoxenia válasza Bibby (#5005) üzenetére

(#5007) whitezo88 válasza philoxenia (#5006) üzenetére
(#5008) philoxenia válasza whitezo88 (#5007) üzenetére

(#5009) harry válasza hejesírásó (#4996) üzenetére

"rízs és krupli + husik nagyon nem jó kombináció"
Ez így holt biztos, hogy nem stimmel, ez a diéta és a tömegelés alapja is, a kulcs a mennyiségekben, rendszerességben, és az ezen kívüli kaján van.
the weak will fall, the strong remain - no pain, no gain
(#5010) macikos válasza philoxenia (#5006) üzenetére

Valós képek, még a Will Harris-es is!
harry: Te is minek szólsz bele?
Az összes testépítő rizs meg húst eszik, mert ők se tudják mit kellene, bezzeg itt a topikban a sok fosó...
![;]](/dl/s/v1.gif)
[ Szerkesztve ]
A nagy erő nagy felelősséggel jár
melegszendvics, virsli, mákostészta kell a népnek!
iPhone 4S

Carnitin a szervezetben az energia termeléséhez szükséges zsirsavakat szállítja oda, ahol azok energiává, ATP-vé alakulnak. Az ajánlott napi adag felnőttek esetében az igénybevételtől és a testsúlytól függően 200-1000 mg, amit edzések előtt ajánlott a szervezetbe bevinni. Tökéletesebb felszívódás miatt a folyékony jobb megoldás. Az megint egy más kérdés, hogy a 100 % tiszta, fermentációs eredetű L-karnitin az igazi megoldás, a szintetikus eljárással készülttel szemben, mivel D-karnitin is termelődik, ami nem a legjobb. De ebbe ne menjük bele. A bibi a cholinnal van. Az egyik oldal azt állítja, hogy Cholin (50mg) a Carnitin hatásosabb, míg a másik oldal azt szajkózza, hogy sem zsírégető, sem fáradság érzést tompító hatása nincs. Szerintem maradjunk az előbbi feltételezésnél, és a Peak ezen a területen is tökéletes (2.880Ft). De azzal vitatkoznék, hogy árban ez a legolcsóbb, és legjobb választás, mivel 3.100Ft-érrt 120db-os u.a. összetétel ugye nyerőbb ár. Vannak, akik Carnitin-króm-pikolinát termékre esküsznek. Ez meg csak akkor igaz, ha nagyon nagy fizikai megterhelés, sport, vagy tök legyengült szervezet kapja a dózist. Egyéb esetben nem kimutatott a hatás. Tök jó megoldás a CLA, Omega zsírsavak egyidejű alkalmazása a carnitninnel.

Kíváncsi lennék egy ilyen dózis hatására is.
L-carnitin 960 mg
Taurin 240,0 mg
Pyridoxin 0,98 mg

De hogy nem, a whey fusiontól, protkóm lett 

Zárható. ![;]](/dl/s/v1.gif)
"Szedjek-e valami fehérjét szerintetek, vagy inkább tisztán?"
(#5016) hejesírásó válasza whitezo88 (#5011) üzenetére
és jó sok porcukor azon a mákos tésztán!
(#5017) God Vazzeg válasza hejesírásó (#5016) üzenetére

Szigorúan 13g cukor kell rá! Ki van kísérletezve! 
Találmány gyártási joga eladó!

Olyan kérdésem lenne, hogy tömegelés alatt, ha beiktatok a héten egyszer egy 30perces aerob futást, az még gondolom nem oszt, nem szoroz.
-Battletag: CarajoEsp#1838 -Steam: CarajoEsp -WP7 Gamertag: CarajoEsp1-BF3: HUNGeriEnd

Na sercintőgépek inkább erre válaszoljatok! 
"Szerintetek kövessek valami piramis stílust vagy inkább fix ismétlés-sorozat?" (kreatin kúra alatt- hátha számít valamit)
Samsung Wave!! : ) - -*-* A jótékonyság otthon kezdődik!! -*-* || Malaguti F12 LC Digit '04 Ducati Capirex Replica || Eladó hardverek! http://href.hu/x/a0ui

Nemigazán.
Atomgeszi - ahogy jobban érzed, ezt így általánosan szerintem nem lehet megmondani, én mindenesetre a piramis mellett maradnék, mondjuk 15-8 ismétlés között.
the weak will fall, the strong remain - no pain, no gain

pár napig nem olvasom, erre mi fogad...
azt hiszem nem is fogok most visszaolvasni
on is legyek
1 hónapja nem edzettem
vagy ez offnak számít? 
One Ring to rule them all
(#5022) God Vazzeg válasza LOTR (#5021) üzenetére

Viszlát!
![;]](/dl/s/v1.gif)
Találmány gyártási joga eladó!
(#5024) adequate_cou válasza swoody (#5023) üzenetére

Mellről nyomás gépen.
Ma volt válledzésem, ezt elnézve szégyellem magam.
[ Szerkesztve ]
(#5025) swoody válasza adequate_cou (#5024) üzenetére

Én is arra tippeltem csak nem értem minek csinálja kétszer?
Én holnap fogok vállazni és ugyan azt amit a kis emberke
a videón. Kivéve utolsó gyakorlat mert nincs ilyen gép.
[ Szerkesztve ]
(#5026) adequate_cou válasza swoody (#5025) üzenetére

Mert mellé rak egy kis etanolt is vazzeg
és neki lehet, nemhogy kétszer, háromszor megy elülső vállra mert befigyel meg az elejen-kozepen egy előre emelés is.
(#5027) swoody válasza adequate_cou (#5026) üzenetére

Melyiket részesítsem előnybe vállról vagy mellről nyomás? 2-3 hete csak mellről nyomok azelött felváltva csínáltam egy héten mellről másik héten vállból nyomás volt azelött meg mindkettő volt.
Csak abba hagytam,hogy mindkettő legyen egy edzésen mert ,hogy azt mondták sok.

szerintem azt amelyiktől jobban érzed
... esetleg A-B hetes felosztásban mind2őt 
kajaidőben kérem ne zavarjanak! 8:00-22:00

Remélhetőleg holnapra meglesz tömegnövelő.
(#5030) adequate_cou válasza swoody (#5027) üzenetére

Azt kell csinálni amitől jobban fáj(az izom persze).
Úgy hiányzik a régi érzés, mikor még gimiben jártam terembe addig öltem mellről nyomással a vállam amíg azt nem éreztem, hogy leborulok valamelyik batár állat elé és könyörgök, hogy üssön le úgy fáj 
Most meg még hozzá kell szoktatni a terheléshez őket, ma volt az első edzésük. ![;]](/dl/s/v1.gif)
[ Szerkesztve ]

Most edzés előtt iszom egy tömegnövelőt, hogy legyen némi energia, mert elhúzódott meeting, remélem nem fogok behányni. ![;]](/dl/s/v1.gif)
A semminél jobb lesz tuti. 
"Szedjek-e valami fehérjét szerintetek, vagy inkább tisztán?"
Akinek kell a tejpor.hu-s árlista az irjon rám .
"Ha ideologiám miatt kerülök börtönbe, a kedvenc íróimmal es politikusaimmal leszek együtt"

Csimnáld egykezessel , az a tuti
Én már teljesen elhagytam a kétkezest, ez nem olyan sérülésveszélyes se.
[ Szerkesztve ]

Az miért van, hogy valaminél 18% másnál meg 25% az ÁFA?
A glutaminnak és kreatin mononak jó ára van
Kár hogy hiába olcsó, pénzem akkor sincs rá
Pedig milyen jó is lenne edzés után 100g 93%-os WPI + 50g glutamin 
A nagy erő nagy felelősséggel jár
Jaja sajnos mire én meg eszek 10KG fehérjét addigra megromolott
"Ha ideologiám miatt kerülök börtönbe, a kedvenc íróimmal es politikusaimmal leszek együtt"
(#5036) adequate_cou válasza macikos (#5034) üzenetére

A kurva anyjukat, eddig 16 volt siman az izolatum, most 16.5 + áfa, és az a gáz, hogy még úgy is megérte nekik basszameg, rohadt mocskos banda, rájöttek, hogy ebbe van a péz 
Viszont így meg már jobban megéri a koncentrátum.
izonal 4,41 Ft egy g fehárje
koncinal 3,125
Ja es a muscleteam is lassan emel majd arat, mivel mar nagy kiszerelesben is több szazzal dragabbra jön ki a izolatum mint naluk a kilos.
[ Szerkesztve ]
(#5037) do3om válasza adequate_cou (#5036) üzenetére

Nekem már úton van 10kg. Kiderűl rendesek-e.
Én bízom benne hogy lespanoltam velűk a dolgot ![;]](/dl/s/v1.gif)
(#5038) adequate_cou válasza do3om (#5037) üzenetére

Mi az hogy lespanoltad, olcsobbert vetted?

Eddig mindkettőt egykezeseel nyomtam.Vállból marad az egykezes de mellről rúddal fogom.
Már csak azért is mert a profik is úgy nyomják. 
[ Szerkesztve ]
(#5040) adequate_cou válasza swoody (#5039) üzenetére

Mellből rúddal, lehet máshogy?
[ Szerkesztve ]
(#5041) swoody válasza adequate_cou (#5040) üzenetére

Kicsit hátra döntöd háttámlát kb. 86°
de nem az igazi,úgy.
Régen azért csínáltam úgy mert 40 kilónál is fájt a vállam ha rúddal csínáltam.
[link]ehh, na ezért szoktam én lábazás után kapaszkodni 
ma jól sikerült meghúznom a hátam, gerincem. csukjánál. 
www.pc-style.hu - Első magyar minimal modding oldal.

Mi lenne, ha bemásolnád ide, vagy feltöltenéd valahova. Vagy ez titkos? 
You gave me life, now show me how to live!
(#5044) LOTR válasza God Vazzeg (#5022) üzenetére

hát igen, nem akarom kérni, hogy foglaljátok össze az elmúlt két hét *értelmes* történéseit 

Abban az esetben, ha vidékre kell postázni, csak 2010 jan.- 11 én postázunk legkorább!
A bármely termék postai költsége 2000 Ft, postázáshoz kérem adja meg, a termék nevét, darabszámát, az Ön nevét, postázási címét, irányítószámát és mobiltelefonszámát.
A natúr tejsavófehérje koncentrátum termékeinket WPC80 – WPI , body buildingesek, erőemelők, birkózók vásárolják fehérje pótlásra.
Kézi shakert, vagy turmixgépet használnak, tejjel vagy vízzel oldják a tejsavófehérje koncentrátum port.
A tejsavófehérjékkel kapcsolatban kérem tekintse meg ezt a linket weboldalunkon http://www.tejpor.hu/tejsavofeherje_koncentratum.html
A food and diary angol nyelvű tejipari szaklapokból fordíttattuk!
A termékek ízesítésére vonatkozó javaslatot, a: http://www.tejpor.hu/wpc80.html 7. pontjában olvashatja
A Német, WPC 35 tejsavófehérje koncentrátumot csak 25kg- os kiszerelésben értékesítjük, ami 24.000 Ft +18%Áfa
A Holland, WPC 80 tejsavófehérje koncentrátumot 10kg- os kiszerelésben értékesítjük, ami 20.000 Ft. +25%Áfa
Tekintse meg termékünket itt: http://www.tejpor.hu/wpc80.html
Az instant WPC 80 tejsavófehérje koncentrátum 10 kg os forgalmazását az év elején szeretnénk elkezdeni,
A Francia, Instant WPI tejsavófehérje izolátum bevezető ára 16500 Ft +25%Áfa, 5kg os kiszerelésben értékesítjük.
Tekintse meg termékünket itt: http://www.tejpor.hu/wpi.html
A WPC35 fehérjetartalma 100g WPC35 34g fehérjét tartalmaz, ultraszűréses technológiával állították elő – tömegnövelő fehérje
A WPC80 fehérjetartalma 100g WPC80 83g fehérjét tartalmaz, ultraszűréses technológiával állították elő – izomtömeg növelő fehérje
A WPI fehérjetartalma 100g WPCI 93,5g fehérjét tartalmaz, keresztáramú ultraszűréses technológiával (Cross-Flow Ultrafiltration) és mikrofiltrációs eljárások kombinációjával állítják elő. – tiszta, magas biológiai értékű fehérje, gyorsan felszívódik és instant, versenyzők használják!
Az új termékek megjelenése 2010 január 1- 2 hetére várhatóak!
Dextróz 5kg os kiszerelésben: 450 Ft/kg +25%Áfa 2815Ft
Maltodextrin 5kg os kiszerelésben: 550 Ft/kg +25%Áfa 3440 Ft
Fruktóz 5kg os kiszerelésben: 650 Ft/kg +25%Áfa 4065 Ft
L –Glutamin aminosav 3kg os kiszerelésben: 5500 Ft/kg +25%Áfa 20625 Ft
Taurin 3 kg oskiszerelésben: 2550 Ft/kg +25%Áfa 9565 Ft
A kreatin monohidrát termékek megjelenése 2010 február 1- 2 hetére várható!
Kreatin Monohidrát 3 kg os kiszerelésben: 2550 Ft/kg +25%Áfa 9565 Ft
A bármely termék postai ( Magyar posta szállítja) költsége 2000 Ft, ehhez kérem adja meg nevét, postázási címét és mobiltelefonszámát.
Abban az esetben eljön érte 2000 Ft ot spórolhat!
Mielőtt vásárolni szeretne, a pontos információk miatt kérem hívjon fel mobilon !
Raktárunk: XXII. ker. Budapest Kardvirág u.5
Üdvözlettel:
Buda Levente
06205544513
Buda Family Kft
www.tejpor.hu
info@tejpor.hu
(#5046) adequate_cou válasza Shodan (#5042) üzenetére

16 évesen szedtem fel ennyit a földről ![;]](/dl/s/v1.gif)
Igaz most nem menne 
(#5047) LOTR válasza adequate_cou (#5045) üzenetére

Jaja ez lesz. De várom már a hétfőt. ![;]](/dl/s/v1.gif)
Szerintetek innen kiküldik a cipőt MO-ra??
Samsung Wave!! : ) - -*-* A jótékonyság otthon kezdődik!! -*-* || Malaguti F12 LC Digit '04 Ducati Capirex Replica || Eladó hardverek! http://href.hu/x/a0ui

nem lefelejteni a kuponkódot, ami 5% kedvezményre jogosít!!!

MP99707
ad: kösz! Számomra még nem tiszta, ez a holland protein holland licenc vagy onnan is hozzák?
You gave me life, now show me how to live!