Nekem nincs bajom Kaival,jó arcnak tűnik 
Mr. O nem közvetíti valamelyik tv csatorna 
"Mi az, hogy vége van egy gyorsaságinak?! Olyan nincsen"

Nekem nincs bajom Kaival,jó arcnak tűnik 
Mr. O nem közvetíti valamelyik tv csatorna 

ESPN America? 

Mi az? hol lehet azt fogni? nekünk van eurosport, sport1, sport2, sportklub. 

Sziasztok!
A múltkor sem volt túl nagy érdeklődés, de azért megkérdem:
Valakit nem érdekelne Dymatize Elite Whey? A 2,27kg-os 8k(max 8,5k árfolyamfüggő) körül lenne Angliából postával együtt, az összes íz beszerezhető, de min 4 db fölött lenne ennyi az ár.

Most lett a UPC-nek HD-ban, két hete kb.

Engem egy érdekelne, lehet, hogy 2 is, de egyet mondok tutira.
Bp-i vagy?
[ Szerkesztve ]

Ohh, érdeklődő, ment egy privi...
(#22008) BÁ Nutrition válasza laci06 (#22007) üzenetére

előre kell fizetni? vagy bemondásra elég hogy kell
http://www.youtube.com/watch?v=KKSQtQqLVdU&feature=player_embedded# ill "az a 10 ember ide, aki benne van a "kis" csoportba, többiek meg huzzanak""

Hali!
Az lenne a kérdésem, hogy mit kéne csinálnom, hogy a rajtam lévő felesleges zsír el tudjon égni rendesen? pl szobabicót hogyan és mennyit, vagy futópad is jó? (tehát gondolom kell egy bizonyos idő meg egy pulzushatár)
És esetleg tudnátok nekem abban segíteni, h edzés előtt miylen kis "házi" turmixot tudnék összedobni? pl tojás, tej, túró, cukor vmi ízesítő és ezt összeturmix <-- ezt vhol olvastam de remélem ti tudtok ennél finomabbat vagy sokkal hatásosabbat

Boxer hol van már? Ide ő kell! 
A nagy erő nagy felelősséggel jár
(#22011) laci06 válasza BÁ Nutrition (#22008) üzenetére

ha megbízhatónak tartod magad, akkor elég bemondani
ha nem, akkor is... ahogy nézem van rá igény... ha másnem majd apránként elviszitek őket, vagy nem?

Ilyen áron biztosan el tudod majd adni, ha most van rá kereted.

"Jól is néznénk, ki, ha mindenki az okokat keresné, a megoldásokat meg senki." After Monday and Tuesday, even the calendar says: W T F...
(#22013) BÁ Nutrition válasza laci06 (#22011) üzenetére

egy epreset bevállalok, aztán ha bejön a termék akkor később több is kell majd. általában egy 4-5 kilót meg szoktam enni havi szinten
http://www.youtube.com/watch?v=KKSQtQqLVdU&feature=player_embedded# ill "az a 10 ember ide, aki benne van a "kis" csoportba, többiek meg huzzanak""

priviben is megtaláltak már ketten...
ez igy egy este alatt nem rossz...
valaki, aki jobban ismeri a márkát segítene összerakni, hogy milyen ízeket lenne érdemes rendelni?
(#22015) macikos válasza BÁ Nutrition (#22013) üzenetére

Inkább kárba, mint pocsékba
![;]](/dl/s/v1.gif)
Tegnap bicepszezek 68 kilóval, erre mellettem kis fiatal csaj nyak mögül nyomott, barátja segített neki. A csaj erőlködött, de úgy, hogy: ahhh, ahhhhhhh
mintha hátulról szúrkálták volna egy 30-as lecsókolbásszal. Mondanom se kell, hogy mindenre fel voltam készülve, csak ilyem erotikus hanghatásra nem
Majdnem eldobtam a franciarudat 

ő tudna nekem segíteni ezekben a dolgokban?
esetleg ha még nem ettem, akkor így kezdésnek milyen fehérjét ajánlanátok? nem tudom h vannak e bizonyos keménységi fokozatai de nekem nem az a lényeg h 2 hónap alatt 50bicóm legyen! egy egyszerű fehérje megtenné, amibe csak természetes van!
[ Szerkesztve ]

Te úgy egy héttel ezelőtt olvastad a reakciómat az akkori írásodra?

"Jól is néznénk, ki, ha mindenki az okokat keresné, a megoldásokat meg senki." After Monday and Tuesday, even the calendar says: W T F...
Nos.
Ugy tunik ebbol az e-cigibol leszokas lesz-lett, rohadtul gyenge, de harmadik napja nem gyujtottam.
Helyette spontan elsirom magam neha. Nagyon jo 
Gyenge szar vagyok, de akkor is leteszem most mar.
Tegnap gondoltam kieresztem a gozt a futogepen, egy ora alatt sem sikerult, ugyanolyan feszulten masztam le rola, izzadtan es ehesen, szivesen szetvertem volna a berendezest is, de aztan inkabb hazamasztam.
Ma megint lemegyek, miutan jobb otletem nincs, addig tolom amig negykezlab maszas nem lesz belole.
Sulyozni nem merek, mert annyira feszult vagyok, hogy csak leserulnek en barom.
Minden csodalatos 
Assuming Control
(#22019) BÁ Nutrition válasza kkrisi (#22016) üzenetére

nekem az volt a célom jó sok évig hogy mikor lesz má 50es karom. Godnak detto. nem nagyon valószínű hogy az a veszély fenyeget hogy hipphopp felugrik a karod 32ről 50re...
a legegyszerűbb az lenne hogyha elolvasnád az első hozzászólásban található dolgokat lehetőleg 5x. és utánna vársz egy hetet, gondolkodol rajta, és még 5x. aztán ha van kérdésed gyere vissza
(#22020) BÁ Nutrition válasza Kidus (#22018) üzenetére

?? attól hogy morcos vagy miért sérülnél le? inkább csak jobban meghajtod nem?
(#22021) Kidus válasza BÁ Nutrition (#22020) üzenetére
Ja, tul jol....
Assuming Control
(#22022) LOTR válasza BÁ Nutrition (#22019) üzenetére

ja és ezen kívül 3 üdvözlégy, meg 10 miatyánk... minden este 
One Ring to rule them all

Kurva nagy

Részvétet könnyen kap az ember, az irigységért azonban keményen meg kell dolgozni
Nah szetcsaptam magam.
Jol esett ![;]](/dl/s/v1.gif)
Assuming Control

Nekem csokis van, 2 mérőkanál megy a 2dl vizhez és igy tuti az íze! (lányom szerint olyan mint a nyuszis kakaó) Nagyobb doboz nem olcsóbb?
Samsung Galaxy Note GT-N7000 mindenre..

Vaníliás, epres, toffee-s finom nagyon. El is gondolkodtam, hogy inkább eper kéne
. Csokis nekem annyira nem jött be valamiért. Többi ízhez még nem volt szerencsém.

csak h mar ma este tudj bringazni ![;]](/dl/s/v1.gif)
legalabb 50 perc legyen porgetve es ne menj ~130-as pulzus fole (ez kortol is fugg). a legtutibb az lenne, ha beszelnel egy spinning-edzovel, mert o tudna neked konkret edzest javasolni intervallumokkal, pedalfordulatokkal, amivel hatekonyabb lehetnel, de kezdesnek eleg a min 50perces egyenletes is.
futopad is jo, idotartam es pulzus ugyanez.
kajat meg majd a tobbiek.
csakugy:
tegnap nem voltam edzeni. es jo volt
ma viszont megyek. es az is jo lesz.
dodge charger - ford mustang - dodge challenger

bazz én most rendeltem 
New level... -Nem akarok nagyon kigyúrt lenni -Akkor ne gyúrd ki magad nagyon bazzeg... Ja és GUGGOLJ! Mert valahol, odakint, egy csaj a maxoddal melegít...

Tegnapi lábazás brutálra sikeredett.
Nagyon jó erőben voltam. A guggolástól úgy bedurrant a lábam, hogy már hazafelé is úgy mentem mint egy robot 
40 1x10
50 1x10
60 1x8
65 1x6
70 1x2 ![;]](/dl/s/v1.gif)
60 1x6
50 1x10
40 1x14
20 1x20
Piramisban nagyon jól érzem a hatást. Ha a csúcsban hagyom abba akkor annyira nem lesz izomlázam. Így viszont az utolsó erőm is elfogy mire végzek 
Lábtolón is eljutottam 125-ig 
New level... -Nem akarok nagyon kigyúrt lenni -Akkor ne gyúrd ki magad nagyon bazzeg... Ja és GUGGOLJ! Mert valahol, odakint, egy csaj a maxoddal melegít...

fejlődni fgosz gyorsan 
jó alulról indulsz mondjuk ![;]](/dl/s/v1.gif)
nem fog szerepelni többet a Jack3d az aláírásomban az tuti

Remélem nem offolom szét a topikot...
Érdeklődtek priviben is, ma délután, késő este rendelni fogok, az ízek (írom az angol nevüket, mivel egy-kettőt nem tudom minek kéne forditani):
Green Apple
Butter Cream Toffee
Orange Dreamsicle
Pina Colada
Berry Blast
Caffe Mocha
Chocolate Mint
Chocolate Foudge
Guormet Vanillia
Rich Chocolate
Smooth Banana
Ebből kéne kiválasztani 3-5 izt...
Jelezték többen a toffee-t, vanilliára is érkezett igény, illetve Bá egy banánosat kért. Ezen kivül gondolom csokis az ami kéne, de melyik a 3 közül?
Nagyobb is lenne, de több mint kétszer drágább mint a kicsi, mivel most erre van akció, ezért ez éri meg jobban (kicsit vicces mondjuk...)...
[ Szerkesztve ]

Aerobként (nem túl magas intenzitás) talán 40-60p... én nem kedvelem annyira, unalmas, és sokak szerint nem is olyan hatékony, mint mondjuk egy intervallum edzés (ahol van pl. perc laza rész, perc teljes lendülettel, és ebből több sorozat). Én ez utóbbit javaslom, pl. 20p. Bringa, lépcsőzés, úszás, futás, békaügetés, mindegy.
Edzés előtt nem innék turmixot, legalábbis ilyen házit nem, ez inkább utána mehet, de a tojást kihagynám, ha mindenképp akarsz enni, akkor dobd be utána rántotta formában.
Edzés alatt esetleg gyümölcslé/vízzel keverve, kis szőlőcukorral, vagy limonádé, ilyesmi.
the weak will fall, the strong remain - no pain, no gain

Ne legyél hülye, a büdös életben nem lesz 50es bicepszed, főleg nem poroktól, ez csak instant kaja, de már ezt is mondtuk párszor.

Hogy a faxba hihetik ezt az emberek?
Szomorú és szánalmas is egyben 

Szerintem inkább a nagy súly lehet para, ha nem emelsz túl sokat, akkor nem gond a súlyzózás. Kisebbel is ki tudod készíteni magad. Nincs ott boxzsák?
De kitartás, sikerülni fog 

én ezért nem futok, mert félek, hogy másnap nem tudok megállni és lefutok egy szupermaratont 
Én se akartam soha nagyon izmos lenni, mondjuk ez sikerült
(nemafaxt akartam
)
nem fog szerepelni többet a Jack3d az aláírásomban az tuti

Igen vigyázni kell bazira mert hipp hopp teljesíted a vasember távokat ![;]](/dl/s/v1.gif)
Mondjuk futni nem egy nagy szám. Felhúzol egy cipőt azt go...
A Maraton már megvolt nekem
( mondjuk nagy késztetést nem érzek, hogy még egyszer lefussam egyszer elég volt )
Én is vigyázok nehogy nagyon izmos legyek 

Hát igen úgy nem lenne kihívás ha rögtön sikerülne 100Kg-al leguggolnom. Illetve leguggolni lehet most is leguggolok annyival. Csak felállni nem tudnék többet 
(#22040) BÁ Nutrition válasza laci06 (#22032) üzenetére

én észre sem vettem hogy van vanília akkor inkább nekem is az kő ebből

Húh, megkaptam a feladatott. Egyik hölgy ismerősöm nagyon bió módon el(vagy mi
) és ő kérdezett tőlem szálkásításhoz vmi természetes, színezékmentes terméket? 
Azt is mondta ne ilyen amerikai bioméreg legyen 
Szóval tudtok vmit ami nagyjából megfelel ennek? 

ízesítetlen WPC80? 
"Szedjek-e valami fehérjét szerintetek, vagy inkább tisztán?"

Ez a "jaj, nehogy 50-es karom legyen a fehérjétől", akkora emberi butaságot tükröz, hogy nem igaz. Főleg, ha arra gondolok, hogyha még igaz is lenne, biztos nagyon zavarná. Titokban minden férfi ezt akarja, csak fújolni könnyebb. Milyen szar lenne, ha az átlag pókhasú vagy átlag csontváz emberek reggel úgy ébrednének, hogy 90 kilósak, 5% zsírral, 50-es karral. Olyan nincs, hogy egy férfi ne vágyna erre.
Múltkor is megkérdezik tőlem, hogy: "ugye ilyen fehérjéket nem szedel?" mondom de, erre elkezd sunyin nézni a hülyéje. Amikor meg leállok valakivel beszélgetni, egyből elkezdi nézegetni a könyökhajlatomnál azt a néhány repedést.
Másik dolog, amitől hülyét kap az ember: [link]
Na ehhez is nagy ész kell. Fogyni akarok? Akkor nem eszek b+. Hasonlóan, mint a ciginél, nem akarok cigizni, ezért el sem kezdem, ha mégis, aztán le akarok szokni, akkor abbahagyom. Itallal ugyanez van. Esténként a főutcán azt látni, hogy 15-16 éves kis ribancok a pasijaikkal rohangálnak a főutcán, hónuk alatt Metaxával, Jagerrel, stb. Pofoznám fel mindet.
Tegnap amitől nagyon kiakadtam, nézem a Duna TV-t, volt valami családbarát műsor, fogyásról volt benne szó, káros cuccokról, stb. Erre idióta nő betelefonál, hogy rajta van 4-5 kiló felesleg, érdemes lenne-e elkezdeni-e szedni pajzsmirigy hormont?
Nem káros? Mondom ilyen nincs b+.

van! én, mert nekem elég lenne egy 40es is
de ha szabad azt mondani én büszke vagyok az elért eredményeimre... ha belegondolok abba, hogy 2004ben kezdtem el komolyabban sportolni, ebben felváltva volt (egy-egy kisebb szünettel egészen mostanáig) gyúrás-úszás-futás-km-úszás-és megint gyúrás...
most megint km, heti 2x, és heti 2x gyúrás is. kicsit meguntam a vasakkal a játékot. kell a változatosság.
tehát 2004ben 55kg voltam, ma már 70kg. tudom 15kg 6 év alatt lófasz de én csak normálisan próbáltam kajálni, meg edzések után ittam egy kis turmixot. ebben a 6 évben volt bő félév vegás időszak is, és még akkor is jött rám pár kg.
[ Szerkesztve ]
htc iS - CM7.2rc2 ॐ
1 üveg jagernél vagy sétálós emberkénél nincs jobb!!! 
![;]](/dl/s/v1.gif)
nekem már most 40-es, igaz tiszta zsír
kell az 50es mindenképp
[ Szerkesztve ]

Én már úgy kb megbékéltem néhány alapigazsággal.
Például sohasem fogják nekem elhinni hogy mi kell a diétához, hiába tudom jól elmondani (persze ha az újságban az van hogy ha két hétig banánt eszel attól lefogysz, az tuti módszer).
A másik meg hogy sohasem fogom tudni elmagyarázni hogy mi az a "fehérjepor", úgy hogy megértse, felfogja, elfogadja, nem pedig csak hülyének nézzen. 
En pont tegnap lattam egy not a teremben, iszonyat ahogy kinezett.
Ugye itt a legtobben koverek, esetleg csak kicsit husik, es mindenki aki terembe jar, leginkabb ezzel kuzd.
Nagyon keves szazalek van, aki ropiember es izmosodni akar. Az olyanok el se jutnak a terembe valamiert, talan nem erzik ugy, hogy lehetnenek vastagabbak.
Szoval itt volt a no, a sok kover kozt, rovid gatyo, kicsi top, es rohadt buszke volt magara, messzirol latszott.
Ugy nezett ki, mint egy csontvaz, amire bort eroltettek, meg par megviselt izmot esetleg.
Alakra iszonyu, vegtagok vekonyak, arcbor racsoffadva a fejere, haja logott, kozben meg a dereka konkretan zsirosnak tunt, segge szinten lottyedt.
Latszott rajta, hogy ehezik mint az allat, kozben emelgette ott a sulyzokat es probalt bicepszezni, hat szar volt nezni 
Gondolom kello butasaggal lehet ennyire szarul is enni, meg elhinni hogy az ehezestol es gyumolcsdaraboktol lesz jo alakod.
Munkatarsam is 2 eve jar edzeni, eleg szarul nez ki, jo nagy segge van meg vastag combja, hust persze nem eszik, csak gyumolcsot meg zoldseget, azt is issza ( gyumile, zoldsegle ), es bar edesseget csak ritkan eszik viszont kenyerke reggel lecsuszik. Es kozli velem, hogy szarul csinalom. Legalabb ne szoljon bele.
Masik munkatarsam meg azt mondja, miert fogytam le, ossze vagyok szakadva.
Ugy, hogy jelenleg ugyanugy 53 kilo vagyok mint mikor kezdtem, csak most nem zsirban....
Ahh, bohocok.... 
Szerk:
Valami ilyesmi volt a no, pedig ez a csaj nezett mar ki jol is, de ezeken a kepeken.... meg ruhaban is rossz, pedig oltozteto, meg sminkes, meg profi fotos stb.... szogletes palca.
[ Szerkesztve ]
Assuming Control

Lehet neked nem volt fiatalkorod, mert nem fértél be a kocsmába
de szerintem semmi gond azzal, ha középiskola alatt az ember iszik. Én is ittam, igaz nem volt pénzem ilyenekre, csak Durbincs sógorra
, aztán most meg már semmilyen alkalomból nem vagyok hajlandó alkoholt fogyasztani. Tizenéve nem iszok semmilyen töményet. Egy jó pár éve még egyedül a bort megittam haver pincéjében, de az utóbbi években már abszolút semmit. Változik az ember, öregszik, rájön, hogy nem a diszkó (ott is nagyon nagyon sok éve voltam), a pia, meg a cucc az élet és magától abbahagyja. Szerintem, persze lehet, hogy nem nekem van igazam

The Spartans do not ask how many, but where they are. :)
de 
én is abbahagytam

|| Bandusz Oklitusz Egyetemisz Alkeszosz || Eladó Oakley Jupiter Matte Rootbeer/Bronze napszemüveg || Eladó 19k-s utalvány, Bata cipőboltba ||!