Hirdetés

2012. május 28., hétfő

Útvonal

Fórumok  »  Fáradt gőz  »  Gyúrósok ide! Archívum XVII. (téma lezárva)

(#30001) God Vazzeg válasza SzlobiG (#30000) üzenetére

God Vazzeg
(PH! kedvence)

Ne dobd ki, küldd el nekem :K :D

Találmány gyártási joga eladó!

(#30002) runner 125 válasza Boxer001 (#29994) üzenetére

runner 125
(PH! nagyúr)

:DDD

..Boxer, én így szeretlek""!

:D

"Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!

(#30003) Atomgeszi válasza SzlobiG (#29998) üzenetére

Atomgeszi
(őstag)

Jah.. akció akció de miből van készleten? Megint nincs készletesen semmi amit szerettem volna. :W
"Kényszer megoldásként"erre gondoltam, vélemény? Esetleg más csokis fehérje? Valaki talált vitaminpackot sportikán??(olyanra gondolok mint a daily one scitec csak esetleg olcsóbban meg halolajkapszula.)

[ Szerkesztve ]

Samsung Wave!! : ) - -*-* A jótékonyság otthon kezdődik!! -*-* || Malaguti F12 LC Digit '04 Ducati Capirex Replica || Eladó hardverek! http://href.hu/x/a0ui

(#30004) penene válasza Atomgeszi (#30003) üzenetére

penene
(őstag)

Én meg annyi mindent vettem a múltkori akció alkalmával, hogy abból még alig fogyott, és már itt lenne a köv. akció. :U :N

"Szedjek-e valami fehérjét szerintetek, vagy inkább tisztán?"

(#30005) Polacheck válasza Atomgeszi (#30003) üzenetére

Polacheck
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Twinlab csokis szerintem jó, az előző 40%-os napon abból táraztam be.

less qq more pewpew!

(#30006) Atomgeszi válasza Polacheck (#30005) üzenetére

Atomgeszi
(őstag)

Igen én is abból küldtem az arcba, jobb mint a dym mert ettől legalább nem jönnek a pattanásaim mmerenként hanem elenyésző. Viszont most nincs a csokisból, a vaníliást meg epreset ezekből nem szeretem. A nutrabolics van már csak olyan árban és abból van csokis is. Valaki azt ismeri? Mutlivitamint vett valaki sportikáról? Melyik jó?

[ Szerkesztve ]

Samsung Wave!! : ) - -*-* A jótékonyság otthon kezdődik!! -*-* || Malaguti F12 LC Digit '04 Ducati Capirex Replica || Eladó hardverek! http://href.hu/x/a0ui

(#30007) Janesz válasza Woodslave (#29990) üzenetére

Janesz
(őstag)

baszki...ezt a On fehérjét 5év múltán is visszakapom..:)
ki volt számolva az adagom..nem adhattam többet,megérthetnéd végre..:D
ha fehérje kell,menj le Márkhoz Egerbe..mindig van nála egy 6kg-os cytogen csak klubtagok részére..meg vagy 20 szabad szobája is ahol elalhatsz..:D

(#30008) becso13 válasza Atomgeszi (#30003) üzenetére

becso13
(fanatikus tag)

A Reflex halolaj van a legjobb árban. Vitamint én olyat nem találtam, amit keresel. ISS Super Vitamin Pak van jobb áron, mint a Sciteces Multi Pro, de most sajnos nincs :S

(#30009) SzlobiG válasza Atomgeszi (#30003) üzenetére

SzlobiG
(PH! félisten)

Igen ez nem tetszett nekem se akartam volna vitamin packot, de ami jó árba is lett volna az nincs raktáron. Ezt a vitamint rendeltem ilyen árba szerintem megéri napi 2-t fogok szedni belőle, de még van bioteches előbb azt fogyasztom el.:)

Fehérje van pedig csomó féle: Dyma?Myofusion?

Mind2 minőségi márka és jó árba is vannak most ugye és raktáron is van.

Btag: Szlobi#2888 <<-Evil is Back!->>

(#30010) Woodslave válasza Janesz (#30007) üzenetére

Woodslave
(őstag)

régi szép idők :D Sajnos van ami nem változott, te még mindig izmos vagy én meg még mindig nem :D

nem fog szerepelni többet a Jack3d az aláírásomban az tuti

(#30011) G@ß!

G@ß!
(senior tag)
LOGOUT blog

Sportika szeró off... (kicsit túlterhelték :D )

i9000 + CM9 nightly 04.22 + Devil 0.72

(#30012) LOTR válasza SzlobiG (#30009) üzenetére

LOTR
(PH! addikt)

a legjobb ára megint is a 4,5kilós on-nak van, de még ez is kicsivel myprotein fölötti ár, persze készleten nincs... [link]

One Ring to rule them all

(#30013) macikos válasza Boxer001 (#29994) üzenetére

macikos
(PH! addikt)

:DDD :C

LOTR: Edzés előtt azért nem jó nyújtani, mert csökken az izomerő. Ezért például az erőemelők nem nyújtanak. Edzés után azért nem jó nyújtani, mert ki az, aki egy normális edzés után nyújtani akar? Tegnap is annyira bedurrant a karom, hogy hiába engedtem el, lazán tartottam, mégis derékszögben be volt hajlítva, annyira bedurrant a bicepszem. Na most az biztos k*rva jó lett volna, ha megfogom aztán elkezdem gyilkolászni...
Régen én is nyújtottam edzésen, csak rájöttem, hogy hülyeség. Azóta mindig edzés után 2-3 nappal nyújtok. Akkor még be van töltve rendesen az izom, vérbő, stb. és nagyon jót, kellemeset lehet nyújtani, olyat, hogy például nekem mell és hát nyújtás után a mellem és a hátam is bedurran, leizzadok egy kicsit és érzem, hogy jól sikerült a nyújtás.

A nagy erő nagy felelősséggel jár

(#30014) kovsol válasza macikos (#30013) üzenetére

kovsol
(PH! nagyúr)

hogy nyújtasz te, hogy bedurransz és le is izzadsz :F

(#30015) Woodslave nem akartam ennyire keményen fogalmazni ;]

[ Szerkesztve ]

Fan of !Hollywood Hírügynökség! Xbox360 gamertag: Lindom |Aki betartatja a törvényt azt ő maga is tartsa be.|

(#30015) Woodslave válasza kovsol (#30014) üzenetére

Woodslave
(őstag)

azt hogy leizzad még megértem. Szerintem attól leizzad 130 kilósan, hogy ül a kanapén. ;]

nem fog szerepelni többet a Jack3d az aláírásomban az tuti

(#30016) runner 125 válasza kovsol (#30014) üzenetére

runner 125
(PH! nagyúr)

..szerintem valami szado-mazoval vegyíti. ;]

"Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!

(#30017) penene válasza kovsol (#30014) üzenetére

penene
(őstag)

Nyújtásnak pont az a lényege, hogy kinyújtsa az izompólyát, amelyik pl. be van durranva (= meg van rövidülve). (or sg like this! :P )

Ez okozhat izomlázat, mert ettől függetlenül ez ugyanolyan terhelés (lásd pl. merevlábas felhúzást, ahol gyakorlatilag nyújtod a combbict).

Amikor nem bírja csak derékszögig kinyújtani a karját, akkor az olyan szépen meg van rövidülve, hogy öröm nézni.
Egyébként valszeg nem fontos pont edzés után nyújtani, ha heti 1x átnyújt mindent, az is fasza. Nekem kényelmesebb lenyújtani rögtön, mert legalább meleg az izom, nem kell köv. alkalommal alaposan átedzeni a nyújtáshoz - én tuti nem csinálnék nyújtást külön, annál lustább vagyok.
Kivéve amikor jó kis kar edzés után én is szeretem derékszögben hagyni a karom, mert úgy keményebbnek látszom. ;]

[ Szerkesztve ]

(#30018) PókerFész^^ válasza kovsol (#30014) üzenetére

PókerFész^^
(tag)

:F
bedurran? akkor én vmit roszul csinálok mert nekem semmi se lenne belőle ha most elkezdenék nyújtani a hátam(helyét)...

áj láv szifon

(#30019) kovsol válasza penene (#30017) üzenetére

kovsol
(PH! nagyúr)

kösz a semmit :D nem magyaráztál meg semmit igazából, ő úgy állítja hogy ettől durran be és nem az eleve bedurrant izmait nyújtja, vagy én nem tudok olvasni? amit te írsz az hol magyarázza ezt ? én nyújthatom holnap utánig akkor se fogok bedurranni tőle, épp hogy lazább lesz után az izmom

[ Szerkesztve ]

Fan of !Hollywood Hírügynökség! Xbox360 gamertag: Lindom |Aki betartatja a törvényt azt ő maga is tartsa be.|

(#30020) penene válasza kovsol (#30019) üzenetére

penene
(őstag)

Én az ellenkezőjét magyaráztam. Szerintem nem kéne bedurrannia attól, pont hogy kinyújtja a bedurrant izmot (bedurranás = megrövidült izomrostok). De attól még terhelés az is, tehát érezheti=izomláz.

[ Szerkesztve ]

(#30021) macikos válasza kovsol (#30019) üzenetére

macikos
(PH! addikt)

Azért ezt a bedurranást nyújtásnál nem úgy kell érteni, hogy annyira bedurran, mint edzésen.

(#30022) brownus válasza swoody (#29993) üzenetére

brownus
(PH! addikt)

köszönöm!

:DDD

htc iS - CM7.2rc2 ॐ

(#30023) God Vazzeg válasza penene (#30020) üzenetére

God Vazzeg
(PH! kedvence)

Többféle nyújtási technika van, olvass utána :)

Találmány gyártási joga eladó!

(#30024) Jojo5

Jojo5
(senior tag)

oltás vagy oltás ? :DDD

http://www.youtube.com/watch?v=_MuMSARgyJs

(#30025) Tomics válasza swoody (#29995) üzenetére

Tomics
(PH! addikt)
LOGOUT blog

hogy lehet ilyet kérdezni? istenem :U

(#30026) Yeffy DJ válasza Janesz (#29987) üzenetére

Yeffy DJ
(senior tag)

És mindezek ellenére így nézel ki? :Y Hát elmégy ám a... :DDD
Azt tegnap elfelejtettem megkérdezni, hogy egyébként mennyi ideje edzettél/edzel? Full natúr vagy volt vmi fújtatópor? :DDD Mi miatt hagytad abba? Nem volt elég inspiráció, vagy már elérted, amit szerettél volna?
Erről a motorozásos dologról is mesélhetnél egy pöppet... :P Jó drága sport, mi jót dolgozol, hogy így tele vagy? ;]
Bocsi a sok kérdésért, csak érdeklődöm... :B

Ma jó kis pihi, holnap láb. Köszi az eddigi sorrendes tanácsokat, szinte biztos, hogy be fogom vezetni. Rem, jó lessz.

Kondi powaa'! :) || NFS World: YEFFYDJ || "Everything is temporary..."

(#30027) enginev3.0

enginev3.0
(őstag)
LOGOUT blog

Megvettem a fehérjét, bár lehet nem a legmárkásabb de csak 750-es aztán majd lesz nagyobb, meg jobb :) most erre futotta, amíg kibírja addig jó aztán meg lesz a pénz remélhetőleg.

Ahogy olvastam, egy adag kb 30-40g. Tejben vagy vízben jobb? Bár ez ízesített csokis, ami miatt ha minden igaz valamivel nehezebben oldódik fel, de ettől függetlenül örülök hogy ez is meglett :)

Hány alkalommal ajánlott inni? Ahogy néztem van aki minden nap 2 adagot iszik, van aki csak edzéses napon iszik 2 adagot, esetleg ha rizst és húst is eszek azon a napon akkor csak 1 adagot. Én úgy gondoltam hogy csak edzéses napon iszom 2adaggal. Az elég vagy többi napon is érdemes iszogatni?

Ja és megtanultam húst sütni, finom csirkecsöcst rizzsel, filézettet :U :D

Illetve mennyi tejbe tegyem? vagy vízbe... 3dl elég ?

[ Szerkesztve ]

Néha amikor nincs itthon senki, zsírral kenem be a testem, és azt játszom, hogy csiga vagyok // ‎"Mondtam, hogy 5 perc és ott leszek... Nem kell emiatt fél óránként felhívni"

(#30028) volcano

volcano
(tag)

a legjobb formula szerintem a jumbo. ára is viszonylag jó(11.990) ahhoz képest hogy 4,4kg és be is válik. 10 gyurosbol 9 ezt ajánlja :D

"Azt nem tudom, hogy a harmadik világháborút milyen fegyverekkel fogják megvívni, de a negyediket biztos, hogy botokkal és kövekkel." /Albert Einstein

(#30029) Bibby válasza enginev3.0 (#30027) üzenetére

Bibby
(PH! addikt)

Ha én nem tudom mi az a fluxuskondenzátor, akkor nem fogok venni belőle.
Te ugyanígy vagy a fehérjével. Felesleges volt.

"Jól is néznénk, ki, ha mindenki az okokat keresné, a megoldásokat meg senki." After Monday and Tuesday, even the calendar says: W T F...

(#30030) csigacska

csigacska
(tag)

Nah ma voltam edzeni, váll-lábnak indult, de csak váll lett belőle, a teremben 3 óta nincs áram, így 16:30 körül érdekes volt szürkületben, majd full sötétben mobilok fénye mellett edzeni. :DDD Amúgy kovsol kollégával járok edzeni általában, bár ő ma még nem volt, és lehet hogy nem is megy, így hogy full sötét van. :DDD

Tudom, tudom, új vagyok (bár a topicot már fél éve olvasom) és majd kapom a viszlátot. ;]

[ Szerkesztve ]

(#30031) kovsol válasza csigacska (#30030) üzenetére

kovsol
(PH! nagyúr)

na szép :U ma kar edzés várható pedig, de akkor halasztom úgyis 9 ig nyitva a terem, majd elmegyek később remélem helyrejön addigra
lábazást bepótolhatod holnap velem
ugrást meg ne vedd komolyan, mert kell a segítség még mellezésnél ;]

[ Szerkesztve ]

(#30032) mocsanisi válasza volcano (#30028) üzenetére

mocsanisi
(senior tag)
LOGOUT blog

Na ezzel nem értek egyet... :U

enginev3.0: Egyet kell értenem Bibby-vel :)

‎"Ismerd el sporttársaid eredményeit! Ne őket húzd le hanem meríts belőlük erőt és motivációt, hogy te is még magasabbra emelkedhess! Tisztelet, alázat, akarat! Ez az élsport!"

(#30033) SzlobiG válasza volcano (#30028) üzenetére

SzlobiG
(PH! félisten)

"10 gyurosbol 9 ezt ajánlja"

Igen és ez mind a builderen vásárol.:D

Btag: Szlobi#2888 <<-Evil is Back!->>

(#30034) macikos válasza csigacska (#30030) üzenetére

macikos
(PH! addikt)

Bubiból is kettő van, Márkból is, csigából is, mi lesz itt még B+?! :D

(#30035) kovsol válasza macikos (#30034) üzenetére

kovsol
(PH! nagyúr)

csak nehogy jöjjön egy grizli ;] ;]

(#30036) csigacska egyszerűbb lesz ha délelőtt megyünk edzeni ezután :K

[ Szerkesztve ]

(#30036) csigacska válasza kovsol (#30031) üzenetére

csigacska
(tag)

A holnap nem jó, majd jövő héten pótolom, de akkor már viszek valami bergrilz féle túlélő csomagot, ki tudja mi lesz... :DDD

(#30037) csigacska válasza macikos (#30034) üzenetére

csigacska
(tag)

Van még 1 csiga? :D Fel sem tűnt eddig nekem.

(#30038) macikos válasza csigacska (#30037) üzenetére

macikos
(PH! addikt)

[link]

Ő is ugyanilyen csodálkozó tekintetű. Nem rokonod? :D

(#30039) LOTR válasza macikos (#30013) üzenetére

LOTR
(PH! addikt)

edzés előtt nem nyújtok, hogy miért nem, azzal tisztában vagyok én is, de edzés után mindig
az nem magyarázat, hogy neked akkor nincs kedved, ezért jobb 2-3 nappal utána :D
minden edzés után nyújtok mindenre, függetlenül attól, hogy mit edzettem

One Ring to rule them all

(#30040) runner 125 válasza macikos (#30034) üzenetére

runner 125
(PH! nagyúr)

Márkból 3.

(#30041) Tomics

Tomics
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Joj0 +10 év fegyház után betömegelve :DDD [link]

[ Szerkesztve ]

(#30042) csigacska válasza macikos (#30038) üzenetére

csigacska
(tag)

Áháá, nem rokon. :DDD

(#30043) Yeffy DJ válasza Tomics (#30041) üzenetére

Yeffy DJ
(senior tag)

:DDD :C
Nekem egyébként a fejéről elsőre Bog ugrott be... sry, Bog... :DD

(#30044) P00By

P00By
(PH! nagyúr)

Az eheti 3 edzésem jó szar volt minden szempontból :( Se erő se kedv. Remélem a jövőhét rendben lesz, mind az 5 edzés csak nem lesz vacak :)

(#30045) macikos válasza Yeffy DJ (#30043) üzenetére

macikos
(PH! addikt)

Bog biztos olvassa a topikot... egyébként tényleg olyan :D

Ez a Zack Khan mekkora egy lób*szó nímand lehet már élőbe, kva nagy. Ahogy issza a turmixot nagyon menő, ahogy csurog végig a kezén, ebből is látszik, hogy nem egy hamupipőke a srác :D

(#30046) PókerFész^^

PókerFész^^
(tag)

ez a előadás nagyon unalmas :O
mennék már enni :DD

áj láv szifon

(#30047) Yeffy DJ válasza macikos (#30045) üzenetére

Yeffy DJ
(senior tag)

Nem mondtam, hogy olvassa, de biztos ami biztos alapon beírtam... nehogy hatalmas kickass legyen a vége... :DD
Amúgy ugye? Tökre ő ugrott be elsőre... :DDD

Ja, szép nagy állat. Biztos sok a fújatópor. ;]

(#30048) BÁ Nutrition válasza macikos (#30034) üzenetére

BÁ Nutrition
(őstag)

belőlem pl 1 is sok:DDD

http://www.youtube.com/watch?v=KKSQtQqLVdU&feature=player_embedded# ill "az a 10 ember ide, aki benne van a "kis" csoportba, többiek meg huzzanak""

(#30049) brownus

brownus
(PH! addikt)

sportika baszodjon meg a 40% kedvezményével... :(((

htc iS - CM7.2rc2 ॐ

(#30050) Atomgeszi válasza brownus (#30049) üzenetére

Atomgeszi
(őstag)

Mivan nincs raktáron valami? Szerintem kb semmi nincs raktáron. :)

Útvonal

Fórumok  »  Fáradt gőz  »  Gyúrósok ide! Archívum XVII. (téma lezárva)
Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.