Lájkolnám a lájkod! 

(#46001) P00By válasza God Vazzeg (#46000) üzenetére

Lájkolnám a lájkod! 

tőled nem ezt vártam 
"Mi az, hogy vége van egy gyorsaságinak?! Olyan nincsen"

lehet mert a monitor megcsalt 
Az önbizalom egyszerűen az a nyugodt, magabiztos állapot,ami pofára esés előtt eltölti az embert. "bár a két legismertebb tesztprogram, a Prime95, meg a world of warcraft hiba nélkül lefut" xD by Soni84

Én nem ilyenekre gondoltam, nálunk nem egy két olyan 20 év alatti volt aki nyárra bekoxolt felszedett 10 kiló vizet, majd kb jövő év márciusába láttuk megint össze esve azt kezdődött előröl a menet.
Btag: Szlobi#2888 <<-Evil is Back!->>
Hát halljátok, siralmas dolog történt ma velem, d.e lementem az Orczy kertbe ugrálókötelezni meg gyakorolni egy kis Burpee-t a vasárnapi versenyecskére, de basszus ez a Burpee még annál is nehezebb/fárasztóbb mint amilyennek elsőre gondoltam:S Kénytelen leszek minden nap vasárnapig lemenni és gyakorolni:S

Tegnap hallottam először, teljesen magával ragadott!

(#46007) headhunter válasza Bibby (#45999) üzenetére

Jó cikk! 
Hozzászólások között egy Humor Harold szösszenet :
Jeno_bacsi
Van egy ősi kínai recept erre a problémára: Mindenki az életvitelének megfelelő módon táplálkozzon. Aki kubikol az egyen sok zöldséget, kalóriaszegény tejtermékeket, aki az asztal mögött robotol annak javasolt diétás mangalicaszalonna és marhalábszárpörkölt fogyasztása, esetenként némi töpörtyű, friss kenyérrel, makói hagymával lehetőleg. Vagy fordítva. Ki-ki igényei és lehetőségei szerint alakíthatja a saját formáját. A hangsúly megválasztása szintén saját döntés
Délelőtt 9-től
Délben
Délután
Este 8-tól
Éjfél
Hajnal 2-től
[ Szerkesztve ]
Én még mindig nem kaptam választ, szóval legyél elégedett önmagaddal. 
Tipo: Én reggel/este is jókat szoktam edzeni, nem lehet hogy közvetlen edzés előtt eszel és az a baj? Az engem is kikészítene.
The pain is my best friend.

nem mert eltelt kb 1,5óra, régebben meg kb 20percel ebéd után jártunk edzeni, és semmi bajom nem volt. csak simán nembirom az 1 kaja utáni edzést, ahogy jay cutler se 
(#46010) sNORh válasza headhunter (#46007) üzenetére

éjszakás műszak után a legrosszabb..
Az önbizalom egyszerűen az a nyugodt, magabiztos állapot,ami pofára esés előtt eltölti az embert. "bár a két legismertebb tesztprogram, a Prime95, meg a world of warcraft hiba nélkül lefut" xD by Soni84
Magasat ugrottam már ha lehet nevezni magasságnak
aztán sikeresen eltaroltam mindent mint a tekebábú és a könyökömre ráestem lezsibbadt a kezem azt hittem ott döglök meg . De már jobban van . Szóval a héten pihenő .
"Ha ideologiám miatt kerülök börtönbe, a kedvenc íróimmal es politikusaimmal leszek együtt"
Igen,már tényleg fél éve edzek,de a suli miatt csak olyan heti 2 alkalomra van időm,és akkor is csak olyan 1 vagy pedig másfél órát szoktam lent lenni az edzőterembe,de most azt tervezem,hogy ugye itt az év vége,és most a nyára való tekintettel egy héten 3x akarok majd menni edzeni.Amúgy meg tavaly Decemberbe kezdtem el,ja és 21éves vagyok...azt majd el felejtettem,hogy azért a fél év alatt elég sokat fejlődtem az edzésnek köszönhetően

(#45990) BÁ Nutrition : Miért kéne újjá születnem ? Nem értem. Újjá születés nélkül nem lehet kocka hasam és mellizmaim ? Hmm ? Nem vágom....

[ Szerkesztve ]
"A bitófán is csak adddig nehéz,míg hozzá nem szokik az ember"
Üdvözlet a napfényes Erdélyből! Rohadt meleg van, a tökömről is izzadtság folyik. Meló mára off.
Csak a Jack3D ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!

Csak azért kérdeztem mert én is fél éve edzem, de nem kérdezek ilyen butaságokat.
(#46017) macikos válasza joamilestoné (#46013) üzenetére

Ezért nem kellett volna annyit utaznod, itthon is ugyanúgy szakad mindenkiről a víz 
A nagy erő nagy felelősséggel jár
(#46018) God Vazzeg válasza macikos (#46017) üzenetére

Találmány gyártási joga eladó!

Hu, uszodába baromi jó volt!
Úgy vettem észre mintha, kreatintól jobban(reggel megittam 5 gr-t
) menne az úszás is. Persze mikor ezen így elméláztám úgy másfél liter víz ment be az orromba és direkte jött ki a számon is.
Azzal felfüggesztettem az úszást estére.
Jó akkor már szerencsére pont megvolt a tervezett távolság. 
[ Szerkesztve ]
Samsung Wave!! : ) - -*-* A jótékonyság otthon kezdődik!! -*-* || Malaguti F12 LC Digit '04 Ducati Capirex Replica || Eladó hardverek! http://href.hu/x/a0ui

Jó ez a "God-féle" szálkásítás (edzés utáni aerob), ma már 96-on vagyok, szépen megy lefelé a zsír.
kép
Az igaz hogy egyre kevésbé nézek ki úgy mint aki gyúr, de legalább egyre inkább hasonlítok a homokos férfimodellekre![;]](/dl/s/v1.gif)
[ Szerkesztve ]
Beginning is easy - Continuing is hard.
Hoppá. 
(#46022) God Vazzeg válasza Ijk (#46020) üzenetére

Nem azért mert az én módszerem (dehogynem
), de elég jó 
(#46023) Ijk válasza God Vazzeg (#46022) üzenetére

Pedig írhatnál egy könyvet és meggazdagodnál mint Norbi![;]](/dl/s/v1.gif)

Mondjuk olyat nem szeretnek olvasni a fogyni vágyó emberek amelyikben fizikai munkáról szó van.
Beginning is easy - Continuing is hard.

Remélem a továbbiakban is inkább ennél a beállításnál maradsz...
A múltkori képek elég érdekesek voltak 

jó lesz ez...
de látom neked is a hasad közepén van a zsír... üdv a klubban 
http://www.youtube.com/watch?v=_MuMSARgyJs

majd elfelejtettem... részvétem a kutyusod miatt
[ Szerkesztve ]
http://www.youtube.com/watch?v=_MuMSARgyJs

Ja, részvétem! Tegnap ezt elfelejtettem.
Ma reggel orvosi segítséggel, de meghalt a mi kutyánk is. Muszáj volt elaltatni, mert reggelre epilepsziás rohama lett. Tegnap este is már nem tudott magáról, teljesen kész volt.
A mi tacsink is rengeteget szenvedett már a vége felé. Nem tudott lábra állni, nem evett stb.
Szóval altatás lett a vége.
(#46029) God Vazzeg válasza Ijk (#46023) üzenetére

... és már meg is bukna a könyv
Ha tenni kell érte akkor már nem elérhető 

Mit tesz egy jó fénykép
csak így tovább!
Én is nyomom most edzés után is az aerob-ot. Pihenőnapon 1óra edzésnapon félóra. Igyekszem minél kevesebbszer kihagyni. Remélem némileg tudom kompenzálni a mérsékelten szar kajálást.
Eladó Mission mv-8 cinema pack, érdeklődni pm-ben.

Végre telefonnal fényképezel! 

"Ismerd el sporttársaid eredményeit! Ne őket húzd le hanem meríts belőlük erőt és motivációt, hogy te is még magasabbra emelkedhess! Tisztelet, alázat, akarat! Ez az élsport!"
Februar 1 ota 15 kilot fogytam 
Gondoltam reszletezem kicsit, de mivel ugyis csak egy "Viszlat!" lesz a reakcio, annyit mondok:
Viszlat! ![;]](/dl/s/v1.gif)
(#46034) God Vazzeg válasza gaborbol (#46033) üzenetére

Képet vagy tünés
![;]](/dl/s/v1.gif)

újra ittvan!!!! 
mi a helyzett állása jelenleg? kiló?
2 hónapja nem voltam eddzeni, nem ettem normálisan, sőt még alkoholizáltam is
Jön a nyári szünet, vissza a szigorú kaja, szigorú kemény edzések. Tartom amúgy a 71 kilót
Nem vagyok magamra büszke, össze kell szedni magam...

"Ismerd el sporttársaid eredményeit! Ne őket húzd le hanem meríts belőlük erőt és motivációt, hogy te is még magasabbra emelkedhess! Tisztelet, alázat, akarat! Ez az élsport!"

ugyanez....majdnem...edzés megvolt mindig, kaja sose....nem szart ettem sokat, hanem szart ettem keveset....1 napi kajám igy nézett ki 3 hétig kb: reggel: fél7: fél szelet kenyér
fél7 és délután 2 között 1 zsemle, üresen.....2-3között ebéd...rendes meleg kaja...utána edzés...majd vacsorára vmi szar.
fogytam 2 kilót, de abból már 1,2kg visszajött 1 hét alatt, szóval most ráálltam énis a sok kajára, ha nem is 100% tiszta, de sok kajára.
(#46038) gaborbol válasza God Vazzeg (#46034) üzenetére
Majd szemptember vegen, addig: Viszlat! 

visszaolvasgattam hogy régen mennyi hülyeséget irogattam priviben
félelmetes ![;]](/dl/s/v1.gif)
nehéz lesz felülmúlni 
http://www.youtube.com/watch?v=KKSQtQqLVdU&feature=player_embedded# ill "az a 10 ember ide, aki benne van a "kis" csoportba, többiek meg huzzanak""
(#46040) penene válasza BÁ Nutrition (#46039) üzenetére

A fórumra írt hszekről ne is beszéljünk!
![;]](/dl/s/v1.gif)
"Szedjek-e valami fehérjét szerintetek, vagy inkább tisztán?"

Edzés utánra a fehérje mellé mindenképpen kell gyorsan felszívódó szénhidrát, vagy elég a bolognai pizza?

Neked tök mindegy. ![;]](/dl/s/v1.gif)
"Learn from yesterday, live for today, hope for tomorrow. The important thing is not to stop questioning." /Albert Einstein/

Irigykedsz, mi? Csak kérdés, mire.. az edzésre, vagy a pizzára, vagy a fehérjére? ![;]](/dl/s/v1.gif)
(Amúgy gyógytorna volt = nem gyúrós, de erősítő lábedzés) 
MOD: A bolognait választottam, kis jumboval. 
[ Szerkesztve ]

A pizzára irigykedem. Száradna rád.
Be kell érnem lecsóval, pedig mostanában kizárólag szemét kajákat akarok egész nap. 
Két pofára tudnám enni a sült krumplit, jól megfűszerezve, sajttal a tetején, rántott hússal (disznó húsból természetesen), megőrülök. 
[ Szerkesztve ]
"Learn from yesterday, live for today, hope for tomorrow. The important thing is not to stop questioning." /Albert Einstein/

Jó is az. 
Én is beiktattam a heti 1-2 rántott hús + sültkrumpli kombót, sokkal jobb a közérzet. 
Tegnap mondjuk jókai bableves + paprikáskrumpli virslivel volt, hát utána nem voltam éhes egy darabig.
És ez is igencsak szemét kajának minősül...
[ Szerkesztve ]

Szerintem én is ezt fogom tenni. Jó kis zsírban sült húsok, krumpli...legjobb...aki olajjal szórakozik, próbálja ki. Mondjuk ti ehhez hülyék vagytok. ![;]](/dl/s/v1.gif)
Nekem nemrég 3 napom kajája borjú pörköltből/rántott húsból állt, az se volt túl xar. ![;]](/dl/s/v1.gif)
[ Szerkesztve ]
Neked aztán mind1 szemét vagy tiszta kajálás ![;]](/dl/s/v1.gif)

Na, a két csontváz kajáról beszél, aranyos
![;]](/dl/s/v1.gif)

Tiszta kajálásom még sose volt, de akkor se lenne, ha puhos lennék. Na nehogy már ne ehessek azt, amit akarok.
Szerintem neked is mindegy. ![;]](/dl/s/v1.gif)
Macikos nekem minden vágyam, hogy olyan lehessek, mint te: nagy, büdös, szőrös, zsírgombóc. ![;]](/dl/s/v1.gif)
[ Szerkesztve ]