Hirdetés

2012. május 27., vasárnap

Útvonal

Fórumok  »  Fáradt gőz  »  Gyúrósok ide! Archívum XVII. (téma lezárva)

(#4001) Manitou válasza P00By (#3997) üzenetére

Manitou
(PH! kedvence)

Hé, ez az én dumám :W :D

Nem baj rákontrázok:
Vagy elementtel ! :D

cerkarobi
1,25kiló volt valami 7k, az nem tudom miért drága , szerintem az egyik legolcsóbb kreatin.

[ Szerkesztve ]

(#4002) Vandit. válasza Manitou (#4001) üzenetére

Vandit.
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Dymatize mikronizált 1000+100g 5500 körül van akciótól függően. :K

A tudatlanság nem végleges állapot, a hülyeség igen. >A világürből nézve a föld kék és fehér, NEM VÉLETLENÜL BMW>>Better.Make.Way.. Óvakodj a türelmes ember haragjától!!! --Utólag okosnak lenni olyan, mint előre hülyének

(#4003) Quan-Chi válasza Vandit. (#4002) üzenetére

Quan-Chi
(őstag)

én is most vettem DYM 1100g-os kreatint akciósan a Sportikán! és könnyen oldódik fasza! rohadtul nem kell cukor a kreatinhoz mert a felszívódás maximalizálásához szükséges magas inzulin szintet el lehet érni több féle képpen is! pl ( fahéj , magnézium , arginin , vanádium szulfát , alfa lipon sav , ribóz , MCT , vitargo, glükózpolimer...stb )

de amúgy mi ez a peak reklámozás ? meg ész osztás ? ne akard már megtanítani a halat úszni :C

kajaidőben kérem ne zavarjanak! 8:00-22:00

(#4004) Manitou válasza Vandit. (#4002) üzenetére

Manitou
(PH! kedvence)

Az mégjobb :K ár/tömegben legalábbis

(#4005) Jojo5

Jojo5
(senior tag)

ez a grapefruitos Hot Blood ihatóbb mint az alap gyógyszerízű :C
egyébként meg hát volt és faja volt :U

http://www.youtube.com/watch?v=_MuMSARgyJs

(#4006) Osynho válasza Quan-Chi (#4003) üzenetére

Osynho
(őstag)

Ezt kifejtenéd bővebben? :U Én most is maltodextrinnel szedem a kreatint. Hogy tudnám elhagyni?
Kreatin-etil-észterről mi a véleményetek? Monohidrát után ezt próbálnám ki.

(#4010) penene válasza Osynho (#4006) üzenetére

penene
(őstag)

Pont abban a HSZben írta le a nem is kevés alternatívát...
Egyéb módszer az elhagyásra: nem rakod bele. :)

"Szedjek-e valami fehérjét szerintetek, vagy inkább tisztán?"

(#4011) philoxenia

philoxenia
(MODERÁTOR)

cerkarobi a Fórum nem reklámfelület, ha a boltodat akarod reklámozni, olvasd el a Médiaajánlatot!
Ide csak akkor írj, ha meg tudod állni, hogy ne minden második posztod reklám legyen, most töröltem pár hozzászólásod, legközelebb nem fogom egyenként, hanem reklámregnek tekintem a nicket és mindenestől törlöm!

(#4012) Markgx10

Markgx10
(őstag)

Jó napot, uraim! :R

Mivel januártól komolyabbra veszem a figurát, így most praktikus okokat figyelembe véve termet váltottam. Akartam már eddig is, de amit próbáltam az ultraszar volt, ez viszont közel van, fasza (ha az előzőt 100%-nak veszem, akkor ez 90%, ami már tökéletesen megfelel), és 7000 helyett csak 5500 egy hónapra, szóval meg vagyok elégedve.
Amit sajnálok, hogy férfiak nem járnak, csak hülyegyerekek (kurva menő cuccban, 3kg-os súllyal pózol a tükörben kategóriájú), viszont az edző srác a Janesz által is jól ismert Major Attila, aki ide jött át vagy két éve és ő segít, ha olyan gyakorlat van. Szóval, minden feltétel adott, hogy jövő héttől beinduljon a henger :D Lelkesedésem az egekben, ilyen már pár éve nem volt, alig várom már, hogy kezdődjön :D Holnap még a terembe megyek, 24-én délelőtt egy ilyen MMA-s valamire, aztán 3 nap pihenés és zabálás, majd hétfőtől hajrá :D

The Spartans do not ask how many, but where they are. :)

(#4013) Woodslave válasza philoxenia (#4011) üzenetére

Woodslave
(őstag)

végre :R :D Köszönöm

[ Szerkesztve ]

nem fog szerepelni többet a Jack3d az aláírásomban az tuti

(#4014) Markgx10 válasza Woodslave (#4013) üzenetére

Markgx10
(őstag)

Vamzer ;]

Én bírom cerkarobit, nem kéne kitiltani semmiképp, még ha néha tesz is egy-két linket :D Azért jó, hozzáértő hsz-ai vannak, az meg még jobb, hogy dunkel mesterrel kicsit vitatkoznak, mert így több oldalról is láthat egy hozzám hasonló hobbigyúrós dolgokat a tápkiegekkel kapcsolatban és könnyebb választani, ha vásárolni akarok. :K Szerintem teljesen szakmai viták szoktak ezzel kapcsolatban menni :U

(#4015) cerkarobi válasza Markgx10 (#4014) üzenetére

cerkarobi
(lelkes újonc)

Kösz

reggel 3 hozzászólásom volt. Az egyikben a creatinról akartam értekezni, és véleményt nyílvánítani, ha már szóbakerült vitargo/monohid/dextr/, de hát ennyi.

(#4016) dunkel válasza cerkarobi (#4015) üzenetére

dunkel
(fanatikus tag)

Nyugodtan nyilváníts véleményt, de NEM kérjük sem a termékajánlódat sem a linket a homiteam honlapra. :R

You gave me life, now show me how to live!

(#4017) philoxenia válasza cerkarobi (#4015) üzenetére

philoxenia
(MODERÁTOR)

Mindkét törölt hozzászólásodban ott a reklámlink. Egyébként meg ha értekezni akarsz, javaslom a következő fórumot:[link]
Itt nem szoktunk ilyen mélységekig belemenni, lévén tudtommal valódi szakemberek /orvosok/ nem fórumoznak ebben a topikban. /Nyilvánítani.... a másik szavunk egy fegyver/sporteszköz neve/
A harmadik hsz.-ről csak annyit, hogy az eleve jópofizás volt csak.....

(#4018) cerkarobi válasza dunkel (#4016) üzenetére

cerkarobi
(lelkes újonc)

A plébános már is megszólalt. És terjeszti az igét. :W
A harangszó csak 10-kor lesz, a gyülekezet még nincs kész a buzizásra. Igen értelmes tőled :C

[ Szerkesztve ]

(#4019) ithomas válasza cerkarobi (#4018) üzenetére

ithomas
(senior tag)

Ne kötölőzködj....

Mer fejen leszel csapva a Peaklapáttal! ;]

Real eyes realize real lies!

(#4020) Myki19

Myki19
(fanatikus tag)

Ezt azoknak a seggeknek írom,akik mind mind linkelgetnek,köztük jómagam is,Az vesse cerkarobira az első követ,aki nem linkelt itt még semmit,hisz orbaszájba reklámozzák enyierővel a sportikát is,meg sorolhatnám.Még ha rosszat akarna az arc,de nem azt akar,és tovább megyek,nem az ővé a bolt,hanem csak egy jóféle vásárlójuk,Na mind1 nem ragozom tovább!

Ha 10 Tyúk 10 Nap alatt 10 Tojást tojik! Akkor hány tyúk hány nap alatt hány tojást tojik?Ha ma nulla fok van és holnap kétszer ilyen hideg lesz akkor hány fok lesz holnap?

(#4023) P00By válasza Quan-Chi (#4003) üzenetére

P00By
(PH! nagyúr)

(#4024) cerkarobi válasza ithomas (#4019) üzenetére

cerkarobi
(lelkes újonc)

Egy ilyen díízájonosra gondoltál :DD
Remélem ez elég homi :Y

(#4025) God Vazzeg válasza dunkel (#4016) üzenetére

God Vazzeg
(PH! kedvence)

Ez eléggé Bunnys volt :D

Találmány gyártási joga eladó!

(#4026) philoxenia

philoxenia
(MODERÁTOR)

Myki19 állj le légy szíves, nincs erre semmi szükség! Egy - két link miatt soha nem szóltam volna, ezek csak a megmaradt hozzászólásai. Minden link ugyanazt a boltot hozza, a hozzászólások pedig gyakran azt a célt szolgálják, hogy más termékét/boltját leszólva a sajátját linkelje.[link] ennyi erővel írjatok össze pár boltot és tegyük be az első hsz.-be? :F A végét nézd, az eleje takarítva.
Nem akarok "szakmailag" beleszólni, nem foglalkoztam a témával, de ha valaki mondjuk a videokártyáknál, vagy a fényképezőgépeknél hasonló stílusban linkelgetne ennyire hosszú ideje, már páros lábbal lett volna kirúgva.

[ Szerkesztve ]

(#4027) Myki19 válasza philoxenia (#4026) üzenetére

Myki19
(fanatikus tag)

Ez a "fáradt gőz" nem pedig egy szakmai topik,itt te is tudod jól sokkal több minden belefér mint egyébként.Jogos,hogy időnként cerka túlzásokba esik,de mindazonáltal,ő csak jót akar,amit pár gyöpös agyú máshogy értékel.

Ha 10 Tyúk 10 Nap alatt 10 Tojást tojik! Akkor hány tyúk hány nap alatt hány tojást tojik?Ha ma nulla fok van és holnap kétszer ilyen hideg lesz akkor hány fok lesz holnap?

(#4028) cerkarobi válasza Myki19 (#4020) üzenetére

cerkarobi
(lelkes újonc)

Nyugi van..., mert a tulzott stressz, minusz -10kg izomtömegvesztéssel jár :DD

akkor pedig a kurva jó proteinből amit ..... helyen vásárolsz, akkor nem fog működni. :Y

(#4029) penene válasza Myki19 (#4027) üzenetére

penene
(őstag)

A különböző Kiegek kibeszélése, ajánlása szerintem is belefér.
De cerka tényleg sokszor túlzásokba esik, és marketingeli a saját bizniszt. Ha ezt normálisan teszi, akkor van helye. Ha csak fossa nem törődve senkivel, amit a papíron lát, akkor heló. :)
Engem spec. nem zavar, a zavaró hszeket átpörgetem - mint ahogy Ti is az enyéim. ;]

De Márknak pl. már segítség volt, őt sikerült beszerveznie. :C ;]

[ Szerkesztve ]

(#4030) Markgx10 válasza penene (#4029) üzenetére

Markgx10
(őstag)

De őszintén az edzeni vótam, jóvót meg a milyen beteg vagyok épp 43kg-osan ;] ;] (viccelek, meg ne sértődj) hsz-ok mennyivel jobbak? Semennyivel.
Én szeretem, ha vita van tegnap pl. tök jó vita ment cerkarobi és dunkel mester között, többet tanultam belőle, mint máskor hónapok alatt. Ha ehhez az kell, hogy linkeljen, akkor legyen az. Persze ez a saját véleményem. :U

Szerk: Ja, igen, én már rendeltem és kurva gyors volt, nem volt pk. és nagyon jó áron volt. Azóta változott meg a véleményem nekem is. Ugye az ember a piacon ugyanabból a termékből mindig a legolcsóbbat választja (már ha van esze :D) és amit én vettem az mondjuk 4000-el olcsóbb volt, mint az extremefiten vagy a shop.builderen, a sportikán meg azt nem árulják. Na, mindegy, én nem akarom reklámozni, de én spec. szívesen nézem a linkelgetést, mert amúgy is tápkiegpatesz vagyok és szeretem a csodaszereket :D

[ Szerkesztve ]

(#4031) Woodslave válasza Myki19 (#4020) üzenetére

Woodslave
(őstag)

:D ezt a "jóféle vásárlójukra"

látom neked se hamis cuccot adtak ;] :DDD

(#4032) penene válasza Markgx10 (#4030) üzenetére

penene
(őstag)

Hogy sértődnék már meg?? :Y :R

Szerintem sincs akkora gond ezzel, bár nyilván először fura volt, hogy se egy heló, meg miafaxvan, és nyomta a marketing dumát... De most már kezd szocializálódni is, szóval jó uton halad Tajgetosz felé! :D

Lassan neki is Viszlát! ;]

[ Szerkesztve ]

(#4033) DeckardCain

DeckardCain
(senior tag)

Na megvan a laborleletem :DDD

Májfunkció rendben teljesen(máriatövis tablettát szedtem ebben a két hétben, ártani nem ártott :) ), vas szintem is rendben. Délután megyek is edzeni. Labor közelébe nem akarok menni jó ideig.

Ma váll lesz. Edzés előtt G-bomb, utána pedig fehérje-l-glutamin-bcaa, és zabálom a pipi húsit. :DDD

Szóval happy van, minden a régi lesz..

[ Szerkesztve ]

(#4034) Vandit. válasza Markgx10 (#4030) üzenetére

Vandit.
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Így van, akinek nem tetszik cerkarobi linkje, az nem olvassa. Ennyi. :) Minek kell itt háborogni nem értem. :F Akit nem érdekel az ignorálja a hsz-eit.

A tudatlanság nem végleges állapot, a hülyeség igen. >A világürből nézve a föld kék és fehér, NEM VÉLETLENÜL BMW>>Better.Make.Way.. Óvakodj a türelmes ember haragjától!!! --Utólag okosnak lenni olyan, mint előre hülyének

(#4035) Markgx10 válasza Woodslave (#4031) üzenetére

Markgx10
(őstag)

Rendelj valamit, tesó és megváltozik a véleményed ;]

(amúgy még egy helyen találtam egy Methyldrol-klónt az ebay-en, ha érdekel :D olyan 8000-re jönne ki postával :U)

Szerk.: most nézem, hogy már 195-ért lehet venni dollárt, szóval 9550, ha kettőt rendelnénk, 8700-ha hármat, sorry :B :D (egyébként már a klónok gyártását is leállították, szóval ha még valaki érezni akarja a magas vérnyomást, hátfájást ;] és heti 10kg erősödést, az most lépjen :D )

[ Szerkesztve ]

(#4036) cerkarobi válasza dunkel (#3998) üzenetére

cerkarobi
(lelkes újonc)

A plébánosnak azért megválaszolnám :W ,
a dextróz nem megy sehová, nem azt írtam, hogy csak és kizárólag dextróz-t kell monohidrát mellé szedni. Példálóztam, mert ő a legolcsóbb.
Plébános írd már le mi is kémiailag a vitargó? Kisegítelek. Hidrós kukorica/vagy/és/burgonya keményítő. És akkor mi a maltodex?

Na mindegy. Én tudok egy terméket, ami nem cukor, és 200g dextrózzal egyenértékű, ha abból 8g-ot használsz(!!) és nem cukor(!!) Ha azt használná valaki amino/protko/creatin mellé akkor a probléma a legoptimálisabban oldódna meg.

A krea AKG-ról továbbra is fenn tartom, hogy jó megoldás, a plussz hatások miatt is, amiket fenntebb leírtam valahol. :C

(#4037) Myki19 válasza Woodslave (#4031) üzenetére

Myki19
(fanatikus tag)

Hehe:) hát nem jellemző:D meg most meg is dupláztam a dózist ;]

(#4038) harry válasza Myki19 (#4027) üzenetére

harry
(PH! kedvence)

Attól függetlenül eleinte csak linkpateszkodás volt. Ha meg most egy adott témáról akar írni (mittomén kreatin monohidrát), akkor írjon, ehhez végképp nem kell linkelni sem terméket, sem boltot :U

the weak will fall, the strong remain - no pain, no gain

(#4039) philoxenia válasza Myki19 (#4027) üzenetére

philoxenia
(MODERÁTOR)

Azzal, hogy valaki konkrét boltokat is linkel, nem lenne baj, de olyan egyszerűen nem elképzelhető, hogy egy bolt legyen csak a piacon,ami a mondott terméket árulja... Mindenkinek mindent elhiszek általában, de az ennyire tendenciózus egy oldalra húzás már nekem is gyanús. Ha a terméket több helyről is be lehet szerezni, illő, hogy időnként a másik bolt/üzlet is szerepeljen, még ha nem is ott esetleg a legolcsóbb. A Fototrenden például általában vigyázunk, hogy több , legalább két-három helyet linkeljen mindenki, ha mód van rá akár egyszerre is, vagy az egyik terméket az egyik helyről, a másikat a másik helyről, hogy ne legyen reklámgyanús a dolog. Sok esetben meg elég a gyártói információ, amihez a gyártó honlapját is lehet linkelni....

(#4040) Woodslave válasza Markgx10 (#4035) üzenetére

Woodslave
(őstag)

dehogy rendelek. Szintet léptem, rájöttem hogy semmi nem számít, csak az egészségem, nem mérgezem magam porokkal ;]

(#4041) cerkarobi válasza philoxenia (#4039) üzenetére

cerkarobi
(lelkes újonc)

Nem fontos válaszolni?
Magamnak teszem fel hangosan, mert én egy kicsit lökött vagyok, szeretek hangosan beszélni.
Amikor valaki itt feltesz egy kérdést, edzéssel, termékkel kapcsolatban, 99%-ban egyből sárga oldal link, pedig szakmailag sokkal-de sokkal jobb MAGYAR nyelvű oldal is létezik. Nem írom ide a linket, s megnyugtatlak, az nem az az oldal ahonnan én vásárolok, mert ők csak scitecet árulnak, amit mivel nem veszek nincs mit írnom róla.

(#4042) Markgx10 válasza Woodslave (#4040) üzenetére

Markgx10
(őstag)

:O Rossz irányba haladsz ;] :D

(#4043) cerkarobi válasza Woodslave (#4040) üzenetére

cerkarobi
(lelkes újonc)

Apám Te tudsz valamit amit én még nem :Y
Bár már létezik folyékony protein is :W

(#4044) penene válasza philoxenia (#4039) üzenetére

penene
(őstag)

Helló.

Szerintem az világos mindenkinek, hogy cerkarobi nem reklámgyanús, hanem reklámoz. De mivel itt láthatólag senkit nem zavar, talán érdemes lenne megtartani, mivel a reklámjával segít nekünk.

Persze ez lehet, hogy nem működik a PH rendjében... :)

[ Szerkesztve ]

(#4045) Woodslave válasza cerkarobi (#4043) üzenetére

Woodslave
(őstag)

igen. De majd te is rájössz. :K

(#4046) Markgx10 válasza Woodslave (#4045) üzenetére

Markgx10
(őstag)

Kezdem azt hinni, hogy komolyan gondolod. :F Mesélj már valamit, hogy mi volt a gond, ami alapján így döntöttél, vagy a gyerek miatt vagy anyagi dolgok miatt vagy motivációs problémák miatt? :U Vagy csak szívatsz? :D

(#4047) dunkel válasza cerkarobi (#4036) üzenetére

dunkel
(fanatikus tag)

Igazából nem is neked írom, mert te csak write-onlyba működsz, de olvassák többen is a fórumot :)
Dextróz: legegyszerűbb cukor, emésztés nélkül mehet a véráramba, onnantól glükóznak híjjuk'
Maltodextrin: komplex ch-nak állítják be, mert több összekapcsolt dextróz molekulából áll. A kémiai kötés viszont nagyon gyenge, ezért ez is egy nagyon gyors ch, hasonló inzulinválasszal mint a szőlőcukker.
Vitargo/waxy maize: Alapanyag ugyanaz: burgonya, árpa, rizs, kukorica stb. És? A tej az alapanyaga a túrónak meg a tejsavó proteinnek, még sincs semmi közük egymáshoz. A kulcsszó: amilopektin. A nagy különbség, hogy ennek a molekulatömege sokszorosa az előbbieknek, ozmolaritása viszont töredéke. Ez mit jelent? 1. a gyomorból sokkal hamarabb fel tud szívódni 2. egyszerre nagyobb mennyiséget is gyomorpanaszok nélkül be lehet vinni.

Nem kerékpárosok vagyunk, de szemléltetésnek jó a példa: nem mindegy, hogy 1 liter sportitalba amit isznak tekerés közbe 50g vagy 120g szénhidrátot tudnak bepakolni...

Inzulinutánzók vannak és nagyon hasznosak/hatásosak, és az én véleményem az, hogy az edzés utáni időpontot kivéve jobb egy nem elsősorban cukorra épülő kreatin formula.

(#4048) dunkel válasza cerkarobi (#4041) üzenetére

dunkel
(fanatikus tag)

...mert ők csak scitecet árulnak

Na ezt te sem gondoltad komolyan, a legnagyobb választék náluk van az országban :U

(#4049) Quan-Chi válasza Osynho (#4006) üzenetére

Quan-Chi
(őstag)

Osynho kifejtem neked bővebben :C
inzulin reakciót nem csak cukorral lehet elérni , és cukor/inzulin nélkül is lehet felszívódásra/hasznosulásra pozitív közeget létrehozni ! én soha nem szedek cukrot kreatin mellé! nem hiányzik a plusz zsír/kcal ! ráadásul cukorbetegséghez vezethet a hosszútávon napi 4-5x 30-40g cukor, és az inzulinszint gyors fel-le változása se tesz jót !
szóval érdemes 1g arginit meg 1-2gramm glutamint + 300/600 Mg-Ca betolni kreatin mellé ! elvileg 1g glutamin 10g cukornak megfelelő inzulin reakciót vált ki ! az arginin meg gyorsítja az anyagcserét és vérbőséget okoz így hatékonyabb a kreatin és gyorsabban jut el az izomba, magnézium is javítja a hasznosulást míg a kálcium savmegkötő hatása révén csökkenti a gyomorsav "erejét" így kevésbé károsul a kreatin! a foszfát molekula és a ribóz még igazán hatákony a kreatin mellé, ám ezeket külön nemnagyon csak méregdrága transzportokba árulják! pl BSN CellMass semmi más csak egy kis kreatin + egy jó adag foszfát ! és a világ tán legjobb kreatin készítménye !

szóval cukor helyett olcsón :

CA-MG ( javaslom a BIOTECH USA Ca-Mg-Zn (100szem), 1490-ért )
Arginin ( javaslom a Biotech Arginin 1000 (100szem) , 2990-ért)
glutamin ( javaslom a Dymatize Glutamin 1000g 11990-ért)
így hidd el még jobb lesz mint cukorral ;]

cukor kontra , az edzés előtti 1órában és edzés közben fogyasztott cukor drámaian csökkenti az edzés álltal kiváltott növekedési hormon szintet! míg 1-2g glutamin/arginin/BCAA kombó akár 2-3x os növekedési hormon szintet is eredményezhet :K

[ Szerkesztve ]

kajaidőben kérem ne zavarjanak! 8:00-22:00

(#4050) philoxenia válasza cerkarobi (#4041) üzenetére

philoxenia
(MODERÁTOR)

Itt például maguk a termékek vannak csak felsorolva, forgalmazó nélkül. Még így is reklám, de csak a gyártónak....

Útvonal

Fórumok  »  Fáradt gőz  »  Gyúrósok ide! Archívum XVII. (téma lezárva)
Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.