Hirdetés

2012. május 27., vasárnap

Útvonal

Fórumok  »  Fáradt gőz  »  Gyúrósok ide! Archívum XVII. (téma lezárva)

(#47001) Boxer001 válasza macikos (#46988) üzenetére

Boxer001
(PH! kedvence)

Elolvastam...én ilyen 20-30-as sorozatokra képtelen vagyok átállni, faxnak van rá türelme, meg még magamhoz képest is nevetséges súlyokkal ott lihegni. Szóval nálam ebből nem lesz új lökés. :U :D
Viszont a felső rész nekem is nagyon szar...de hogy előre tegyem a ferde nyomásokat? áááááá :W :D Na mindegy, ha nem is ezzel a módszerrel, de rámegyek a felső részekre.
Vállban is újítanom kell, az is biztos.

[ Szerkesztve ]

"Learn from yesterday, live for today, hope for tomorrow. The important thing is not to stop questioning." /Albert Einstein/

(#47002) macikos válasza Boxer001 (#47001) üzenetére

macikos
(PH! addikt)

Én jó ideje azt csinálom, hogy ferdepados egykezes nyomással kezdek. Nincs olyan ember, akinél ne lenne gond a mellizom felső részével. Ha nem is mindig edz így valaki, néha nem árt így csinálni.

A nagy erő nagy felelősséggel jár

(#47003) Kassadin válasza Zomb€€ (#46983) üzenetére

Kassadin
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Volt benne anyag is nyilván...

The pain is my best friend.

(#47004) -Mike- válasza macikos (#46988) üzenetére

-Mike-
(őstag)

A cikkben a kép helytálló? A gyakorlatok oda mennek, ahová jelölték őket?

Complicated human being.

(#47005) macikos válasza -Mike- (#47004) üzenetére

macikos
(PH! addikt)

Igen. Mondjuk a negatív nyomást nem szabad komolyan venni, annak ellenére, hogy minden fiatal azt csinálja mellezés gyanánt.

(#47006) Kassadin válasza macikos (#47005) üzenetére

Kassadin
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Nekem még anno Tamoo mondta hogy a negatív pados nyomást hanyagoljam és majd csak akkor nyomjam ha lesz "valami". Szóval én nem nyomom, pedig fiatal vagyok még. :DDD

(#47007) Tamoo

Tamoo
(Arcképgyáros)

Én a negatív nyomást nem tekintem alapgyakorlatnak. Régebben csináltam, de nem éreztem a mellemből szinte semmit. Azt az időt még pluszban inkább eltöltöm pozitív+egyenes padon. Pozitív 100x hasznosabb. Szerintem.

Otthon meg csak három gyakorlatot csinálok mostanában mellre: 6munkasorozat egyenes pad 6munkasorozat pozitív egykezes fekvenyomás különböző szögekkel variálva, 4 vagy 6 sorozat tárogatás. Szűken mostanában már nem nyomtam, de néha azt is előveszem. Fekvenyomást meg úgy szoktam hogy 2melledzés piramisban, a következő meg mindig kisebb súllyal nagyobb sorozatszám és nem emelek. Minden mellezés után izomlázam van, úh csak ér valamit.

Eladó Mission mv-8 cinema pack, érdeklődni pm-ben.

(#47008) Boxer001 válasza macikos (#47002) üzenetére

Boxer001
(PH! kedvence)

Morning.
Nagyon sokat kivesz ez a kezdés erőben a sima pados nyomásra? Valamennyit biztosan. :U Na majd néha akkor ezzel fogok kezdeni, de azért nem viszem túlzásba. :D Nálam az is gond lehet, hogy a ferdepadot túl alacsony szögre szoktam állítani, régebben nagyobb szögben nyomtam, azt valamiért elhagytam...és úgy rémlik, hogy akkor fejlettebb volt a felső rész...na erre is visszaállok. :U
Váll edzést kell még megreformálnom. Mintha Bubinak lenne valami csoda edzésterve vállra, majd jelenj meg te kerti törpe, és regélj. ;]

Tegnap volt a teremben egy akkora állat...190 centi körüli, full izom csóka, qrva jó karok, vállak, minden...nálunk mondjuk akire már azt lehet mondani, hogy izmos, az mindegyik kémiázik, meg nem erősített forrás alapján. :D

[ Szerkesztve ]

"Learn from yesterday, live for today, hope for tomorrow. The important thing is not to stop questioning." /Albert Einstein/

(#47009) Woodslave válasza Boxer001 (#47001) üzenetére

Woodslave
(őstag)

szerintem neked az is új lökés lesz most hogy lejársz edzeni. ;]

nem fog szerepelni többet a Jack3d az aláírásomban az tuti

(#47010) Kassadin válasza Boxer001 (#47008) üzenetére

Kassadin
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Te is nyomod majd a kémiát, aztán fel se fog tűnni. :)) ;]

(#47011) Boxer001 válasza Woodslave (#47009) üzenetére

Boxer001
(PH! kedvence)

Azt tudom, de én már tovább gondoltam a dolgokat, és visszamentem az időben, hogy a jelenben/jövőben korrigáljak olyan dolgokat, amiket mindenképp kell. :D De te ezt nem értheted, olvass inkább cikkeket, de ne linkelj, és ne is írj. ;]
Kassadin
Rajtam nem segítene semmilyen kémia, a genetikám blokkol minden koxot. ;]

[ Szerkesztve ]

(#47012) Woodslave válasza Boxer001 (#47011) üzenetére

Woodslave
(őstag)

:K ok. Látszik semmit sem tanultál ;]

(#47013) Boxer001 válasza Woodslave (#47012) üzenetére

Boxer001
(PH! kedvence)

:O Ne bántsál már te görénypatkánypondró. :W :D

(#47014) macikos válasza Boxer001 (#47008) üzenetére

macikos
(PH! addikt)

Az attól függ. Ha csinálja az ember, akkor már maximálisan bele kell adni mindent, így meg utána sima padon már azért fáradtabb szoktam lenni. Én 30 fokosra szoktam állítani a padot, szerintem nem kell magasabbra venni.

(#47015) BÁ Nutrition válasza Boxer001 (#47008) üzenetére

BÁ Nutrition
(őstag)

én úgy mellezek hogy először van a vízszintes pad, utánna 30 fokos+rúd(meg súlyok is nyilván:DDD) azután 30fokon egykezesek, és legvégül felsőcsigás keresztezés.
ez az edzőtársam gyak.sora, régebben én is próbáltam minden mást, de ez jön be legjobban, fejlődök is tőle rendesen úgyhogy minden klafa.

tegnaptól a gilda 2be járunk, bazz ott mennyi tesó van :Y ;] de legalább vannak nagyon fullos csajok is, az kompenzálja:)

Maci: én 45ös padon nem is szeretek nyomni, ott már elég sokat kap a váll is, azt meg jobban szeretem vállnapon edzeni:) a 30 pont jó

[ Szerkesztve ]

http://www.youtube.com/watch?v=KKSQtQqLVdU&feature=player_embedded# ill "az a 10 ember ide, aki benne van a "kis" csoportba, többiek meg huzzanak""

(#47016) kovsol válasza BÁ Nutrition (#47015) üzenetére

kovsol
(PH! nagyúr)

Ahova jártam ott volt olyan aki 60 fokoson tolta, hiába mondtam nekik, hogy így váll is besegít már túlságosan.

Fan of !Hollywood Hírügynökség! Xbox360 gamertag: Lindom |Aki betartatja a törvényt azt ő maga is tartsa be.|

(#47017) -Mike- válasza Polacheck (#46995) üzenetére

-Mike-
(őstag)

Melyik cipő volt az? Típusát megtudod mondani?

Complicated human being.

(#47018) Boxer001

Boxer001
(PH! kedvence)

Szóval azt mondjátok jó a 30 fokos...mert pont azt akartam írni, hogy lehet arról kéne átváltanom valamivel nagyobb fokra.

Felső csigás témát viszont soha nem szoktam, lehet ha beiktatom, akkor már megindul a dolog. :)

(#47019) Polacheck válasza -Mike- (#47017) üzenetére

Polacheck
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Aha, egy nike lunar glide+ 2 volt. Itt találtam is olcsón.

less qq more pewpew!

(#47020) joamilestoné

joamilestoné
(senior tag)
LOGOUT blog

Gaborlol, ez a stresszhelyzet nem tesz jót nekem. Megbeszéltük, hogy "versenyzünk" a diétával, erre nekem sikerült az eddigi legkisebb csökkenést hoznom, mindössze 0.4 kg-el mutatott kevesebbet a mérleg, mint egy héttel ezelőtt. :F

Csak a Jack3D ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!

(#47021) Polacheck válasza joamilestoné (#47020) üzenetére

Polacheck
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Hány kilónál jársz most? (minuszban és egyébként is)

less qq more pewpew!

(#47022) joamilestoné válasza Polacheck (#47021) üzenetére

joamilestoné
(senior tag)
LOGOUT blog

Mínusz 14.6-nál tartok, 95.4-et mutat a mérleg jelenleg ~191 centi mellé.
Ez már fasza forma lenne, ha a 95 kiló java része izom lenne, csak sajna ez zsír. 85 a célkitűzés, és onnan jöhet a tömegnövelés.

(#47023) kovsol válasza joamilestoné (#47022) üzenetére

kovsol
(PH! nagyúr)

0,4kg se rossz, de esetleg kicsit növelni kellene az aerobot, esetleg +10percet ráraksz és lehet több lesz belőle így, vagy nem tudom mennyi CH -t eszel naponta, esetleg azon lehetne picit csökkenteni, ha még lehet rajt.

Fan of !Hollywood Hírügynökség! Xbox360 gamertag: Lindom |Aki betartatja a törvényt azt ő maga is tartsa be.|

(#47024) ezzio

ezzio
(tag)

Kézi súlyzóhoz szeretnék súlyokat venni, az lenne a kérdésem, hogy rá fog menni a súly a rúdra?

(#47025) Kassadin válasza ezzio (#47024) üzenetére

Kassadin
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Ez mi most hogy mondjuk meg? :DDD Létezik vékonyabb meg vastagabb rúd is.

Boxer001: Te szemétláda. :DDD ;]

[ Szerkesztve ]

(#47026) Boxer001 válasza kovsol (#47023) üzenetére

Boxer001
(PH! kedvence)

Rajta, ez nem a tájszáúlás topic. ;]

(#47027) BÁ Nutrition válasza Boxer001 (#47026) üzenetére

BÁ Nutrition
(őstag)

inkább Raj :DDD

http://www.youtube.com/watch?v=KKSQtQqLVdU&feature=player_embedded# ill "az a 10 ember ide, aki benne van a "kis" csoportba, többiek meg huzzanak""

(#47028) josy1990 válasza Boxer001 (#47026) üzenetére

josy1990
(újonc)

Sziasztok.
Szeretnék egy kis "izmot" vinni az életbe:d
178cm 50kg?! (20 at taposom)
Szerintem eljött az ideje egy kis változásnak.
Problémák:
ugyebár tömegnövelés. Akármennyit eszek a zsir elkerüli az intim szférám:d (gyors az anyagcserém a doki szerint)
Hogy tudnám ezt legyűrni?
Jöttek tippek hogy étrend kieg., tojássárgája nyersen stbstb.
Ezek mennyire reálisak?
Tippet, tanácsot örömmel elviselném:d
Köszönöm.

(#47029) BÁ Nutrition válasza josy1990 (#47028) üzenetére

BÁ Nutrition
(őstag)

ne futkározz túl sokat. legyen rendszeres a kajálásod. gondolom most nincs étrended.

(#47030) macikos válasza josy1990 (#47028) üzenetére

macikos
(PH! addikt)

Írd már le, hogy egy nap mikor és mit szoktál enni.

(#47031) SzlobiG válasza josy1990 (#47028) üzenetére

SzlobiG
(PH! félisten)

Látom van itt más is aki ektomorf.:D

Én is ilyen 50kiló körül voltam ilyen magasság mellé 2.5 éve azért is kezdtem el az edzést, ha komolyan neki kezdesz és erőlteted a kaját, akkor menni fognak felfele a kilók főleg ha veszel valami tömegnövelőt nekem azok eleinte nagyon sokat hoztak, de mióta elértem a 70kilót azóta kb semmit nem érnek...

Btag: Szlobi#2888 <<-Evil is Back!->>

(#47032) josy1990 válasza SzlobiG (#47031) üzenetére

josy1990
(újonc)

Macikos:
Napi 4-5x eszek annak tudatában hátha jönnek a kilók.
Reggel: szendvics, péksüti
8-10h között: Ugyancsak szendvics meg valami édesség.(ez mániám :DD )
Ebéd(13-14h között): Leves, főzelék, pörkölt stb. szóval főtt kaja
18-20h között: ismét szendvics vagy valami szilárd kaja+ gyűmölcs (ez néha kimarad)
Éjjel: u.a mint az ebéd.

SzlobiG: tömegnövelőt én is elkezdtem 1x jött is szépen kiló. De azt mondták hagyjam abba mert fiatal vagyok és nem tesz jót a fejlődésnek(16 évesen)

(#47033) Kassadin válasza SzlobiG (#47031) üzenetére

Kassadin
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Elfogy a fehérjém, én is megpróbálok majd egy tömegnövelőt, hátha...

(#47034) nepszter1

nepszter1
(őstag)
LOGOUT blog

Tegnap voltam egy házibuliba volt egy kurva nagy állat srác de ilyen kis alacsony volt , kérdeztem tőle mondom kaja rendbe van ? aztmondja jajajaj sokat eszek anyám szokott csinálni Medgyes pitét mondom jólvan:D mondom lábazni szoktál aztmondja persze
120kgmal kezdte el a guggolást legelőször .

az ilyenektől a falra mászok

"Ha ideologiám miatt kerülök börtönbe, a kedvenc íróimmal es politikusaimmal leszek együtt"

(#47035) Bibby válasza josy1990 (#47028) üzenetére

Bibby
(PH! addikt)

Valaki nem jegyzetelt véletlenül, hányadszor látjuk már azt hogy "akármennyit eszem nem hízok semmit"? Szerintem lekörözte a "nem akarok túl izmos lenni"-t is. :W

Egyél annyit mint macikos, utána mondd hogy akármennyit.
Ennél tutibb tippet nem fogsz kapni: EGYÉL TÖBBET. Mondjuk kezdetnek ebédelj egy nap háromszor.

"Jól is néznénk, ki, ha mindenki az okokat keresné, a megoldásokat meg senki." After Monday and Tuesday, even the calendar says: W T F...

(#47036) jericho69 válasza Bibby (#47035) üzenetére

jericho69
(tag)

Vagy irány a Mcdonalds :D

(#47037) joamilestoné válasza kovsol (#47023) üzenetére

joamilestoné
(senior tag)
LOGOUT blog

Ha a ch-n csökkentenék, akkor az már fejfájással járna, ebben biztos vagyok.
Több aerob lesz, így ahogy mondod! :)

(#47038) josy1990 válasza Bibby (#47035) üzenetére

josy1990
(újonc)

Kedves srác vagy... azt kívánom ne legyen semmi rendellenességed.. ha mégis akkor rúgjanak beléd párat :K Véletlenül ne olvassam el az előző 42k hozzászolást?

(#47039) joamilestoné válasza josy1990 (#47038) üzenetére

joamilestoné
(senior tag)
LOGOUT blog

De, elolvashatnád, meg az előző topikokat is. Addig meg zabáljál, amennyi belédfér és edzzél. De vigyázz, mert túl izmos leszel, ha túlzásba viszed!!!!

(#47040) Bibby válasza josy1990 (#47038) üzenetére

Bibby
(PH! addikt)

Nem írtad hogy beteg vagy, csak azt hogy gyors az anyagcseréd.
Ja, és véletlenül de, olvass. Ne a 42 ezer hozzászólást, hanem néhány alapvető dolgot. Húsz évesen az ember már tudja azért hogy az interneten mindent megtalál egy kis önszorgalommal.
Vedd úgy hogy ha változtatni akarsz az életeden, akkor itt kezdődik, akaraterő-teszt. Csodák nincsenek.

"Jól is néznénk, ki, ha mindenki az okokat keresné, a megoldásokat meg senki." After Monday and Tuesday, even the calendar says: W T F...

(#47041) P00By válasza josy1990 (#47038) üzenetére

P00By
(PH! nagyúr)

Arra próbált még finoman( ;] ) utalni, h sokan írják sokat esznek. Ezzel szemben amit leírtál az egy vicc, mennyiségileg is meg minőségileg is. De majd a többiek megmondják a frankót. Nem mondta senki sem, h olvasd el az összes hozzászólást!

(#47042) josy1990 válasza Bibby (#47040) üzenetére

josy1990
(újonc)

Gondoltam ez a topik kis segitséget ad de nem:) nembaj ahogy mondtátok a net csodára képes. Az étrend meg ennyire fos tudom.. Nem évek óta csinálom hanem most szeretném elkezdeni.. 1-2 tanácsot szerettem volna amire figyeljek..(tipikus kezdő hiba stb) na mind1. köszönöm ezt a sok"értékelhető" hozzászolást :DDD :(

(#47043) gaborbol válasza joamilestoné (#47020) üzenetére

gaborbol
(senior tag)
LOGOUT blog

Az is tobb a semminel, ha kevesebbet viszel be mint ammenyit felhasznalsz fogyni fogsz.

Szokott olyan lenni hogy stagnal kicsit vagy alig valltozik aztan a kovetkezo heten meg megindul, nem kell aggodni.

Nekem is oda kene figyelni, de reggel 6-tol este 10 ig nyomom a melot jelenleg 2 ember minuszban vagyunk ,enni sincs idom :W

(#47044) headhunter

headhunter
(senior tag)

"Helyes" (arányos) testméretek? :F

Nálam a vádli, együtt mozog a felkarral, szinte cm-re.

Felkar = Vádli ?

Vádli < 20-30 cm Comb (pl.: 45-ös vádlihoz, 65-75cm comb?)

[ Szerkesztve ]

(#47045) Woodslave válasza headhunter (#47044) üzenetére

Woodslave
(őstag)

azt mondják a görög ideál a vádli, nyak, bicepsz egyenlősége (lehet nyakaznom kéne azért nem nő a karom? :F :D )

meg most olvastam egy olyat, ha a derekad a bicepszed 2*-nél kevesebb akkor izmosnak nézel ki. :U :D

Kb ennyi értelme van ezen lamentálnod. Rakjál be képet aztán megmondják jól nézel-e ki ;]

(#47046) LOTR

LOTR
(PH! addikt)

látom van egy új versenyzőnk aki olvasni ugyan nem képes, de azt már az elején kijelenti, hogy nem segít neki senki :D

"jól van", sok ilyen lesz még ez szinte biztos :D

One Ring to rule them all

(#47047) BÁ Nutrition válasza josy1990 (#47042) üzenetére

BÁ Nutrition
(őstag)

én írok neked olyan étrendet amitől megnősz de nem fogod betartani úgysem.

reggeli: fehérjeturmic+50g zabpehely
10 óra: 200g rizs, 200g csirkemell
12 óra ugyanez
15 óra ugyanez
18 óra 1 csomag pufirizs, + fehérjeturmix
21 óra tojásrántotta
lefekvés előtt 200g túró

hajrá ;)

(#47048) SzlobiG válasza josy1990 (#47032) üzenetére

SzlobiG
(PH! félisten)

"tömegnövelőt én is elkezdtem 1x jött is szépen kiló. De azt mondták hagyjam abba mert fiatal vagyok és nem tesz jót a fejlődésnek(16 évesen)"

Miféle baromság ez? Fehérje+szénhidrát nem tesz jót? :Y

Btag: Szlobi#2888 <<-Evil is Back!->>

(#47049) BÁ Nutrition válasza SzlobiG (#47048) üzenetére

BÁ Nutrition
(őstag)

gondolom valami szakértő volt aki megmondta hogy "ezek a porok meg minden szar amit szednek" milyen ártalmasak

(#47050) Terminator17 válasza SzlobiG (#47048) üzenetére

Terminator17
(fanatikus tag)

NEEEEEEEEEEEEEEEE xDDDDDDDDDDDD
ez olyan mint a laikus öreg anyám,az is mondja a faszságoakt hogy bajom lesz meg ilyenek. Hozzá teszem nem szedek még porcit se mert nem tehetem meg,de szivesen tolnám az arcomba :DDD pl 100% whey protein professional

Más: látom itt az emberek többségének hízás gondjai vannak,hát nekem is !
Viszont nemrég szakítottam életem nőjével kb 5 hónapja, azt pont hízókúrában voltam mikor benyőgte az unalmast. Hát sztem tudjátok a sztorit,hízóbol azzonal fogyó kúra lett,hányiger kerülgetett a kaja láttán stb. tehát akkor felszedtem 2 kg 1-2 hónap alatt ezt sikerült leadnom 2 nap alatt. Miután kezdtem jobban lenni,kajálni is kezdtem egyre többet. Aztán jön a Spéci Terminator technika ;] heti 3-4x citromos sör napi 5-6x kaj mellé. én este vagy késő délután toltam befele őket. 78 ról 3 hónap alatt sikerlt 82 kg ra feljönni,ez nállam igen nagy szó,emrt ha hízok 1 kg akkor szinte sirva fakadok az örömtől. Igen fura és groteszk szerintem,mivel dextróz + maltodextrin (gyengék kedvéért,mert láttam vannak itt olyanok is nem csak mászterek,szóval ez a két dolog szőlőcukor akar lenni) együtt nem ért annyit pedig naponta 4 adagot toltam. Kaja nállam szénhidrát központú volt/van. Fehérjét héba hóba itt ott ettem, de edzés után 6 tojást lezavartam azért mindig,viszont ezt az étkezést leszámítva CSAK szénhidrátott ettem. Teremben van 1-2 haverom akiknek elmondtam ezt a mesémet,lehülyéztek, kipróbálták és üvöltözve jöttek hogy mekkora isten ez a recept. :U

Terminatornál nincs alkudozás mert mindig a lealkudott árat írom ki ! ! ! ! ! ! ! // Asrock P55 Extreme // I5 750 //6 gb GB OCZ 1600 Mhz // PNY 480 GTX // OCZ 650 W // Samsung 2 TB // Cooler Master hyper Z600

Útvonal

Fórumok  »  Fáradt gőz  »  Gyúrósok ide! Archívum XVII. (téma lezárva)
Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.