Hirdetés

Aktív témák

  • Quan-Chi

    őstag

    válasz punk17 #11803 üzenetére

    ez a baja a magyar piacnak , felkapták ezt a szar Scitec -et és mindenhol ezt nyomják , pedig közel nem a legjobb gyártó és nem is olyan húde olcsó (főleg az új terméki)
    külföldi oldalakon (főleg amcsira gondolok) egész máshogy néz ki a kínálat mint itthon ! legtöbb helyen nincs is Scitec :C a Dymatize egy nagyon jó minőségű gyártó , az elmúlt egy évben használom és végtelenül meg vagyok vele elégedve ! átlagban egy kicsit drágább de valami olcsóbb mint a scitec de szerintem sokkal jobb ( gondolok itt íz, oldódás , emésztés , hatás , csomagolás )

    az hogy mekkora egy ajánlott adag az lényegtelen. különböző embereknek különböző a tápanyag igényük . nyilván egy 50kilós 16 éves gyereknek sok lesz az a közel 300g-os adag. de egy erősen doppingoló 140 kilós erőemelő lehet duplákat iszik edzés után .

    összeszámlálod a kajából elfogyasztott kalóriákat , és kiegészíted 3000-3500-4000 körülre kiegészítővel , ennyi , tök mind1 mekkora egy adag :K

    természetesen Osynho kolegának igaza van , normális kaja nélkül kár komoly dolgokba gondolkodni! de ezt az 5-6 étkezés dolgot nem kell szentírásnak venni , a kalória és tápanyag mennyiségre kell gondolni ! ha reggel tolsz egy 40-50g fehérjét 100-150g zabbal meg vagy 2 kanál len/oliva olajjal az kitart délig , délbe zúzol egy HC ebédet nassolsz utána egy kicsit , 2-3 órára rá elmész edzeni , közvetlen edzés után a turmix, rá egy órára egy vastag vacsora , meg lefekvés előtt pár főtt tojás vagy egy tégely túró is bőven hatékony :K

    [ Szerkesztve ]

    kajaidőben kérem ne zavarjanak! 8:00-22:00

Aktív témák