Hirdetés
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Bővíti a Strix Halo kódnevű dizájn képességeit az AMD
- Komolyan ráállt a csúcs-GeForce-ok átalakítására Kína
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
turho
addikt
válasz
kelzsoca #44696 üzenetére
Az utóbbi években a készülékek, pl. kifejezetten a mobil-eszközök ciklusideje úgy lerövidült hogy a support is harmatos
Majd eladjuk az R10-est a T-nek
Laacko: nekem, ha ilyesmibe fogok, tuti hogy akkor szól a feleségem: drágám tudnál jönni egy kicsit segíteni? De ha nem így van, akkor telefonon keresnek (egyetlen hívásom azon a héten) vagy anyósom kinyomja a házban a biztosítékot az öreg mikróval. Ezért én ilyenkor relaxálok, rágyújtok, aztán várom hogy mi üt be
Ha semmi más nem jön be, akkor 10 perc múlva adják ki a frissen flashelt rom újabb, javított verzióját -
Laacko
tag
#44694 xakta: Akkor ha mindent a leírtak szerint csinálok. Akkor menni fog a csodazip.. Nem esik ki az akksi.. nem lesz földrengés semmi csak egyszerűen ahogy le van írva csinálom..
-
kelzsoca
félisten
mi is történhet akkor ha csodzippelés közben valahogy kiesik a telefonból az akksi.
Ha minden jól megy akkor a nagy semmi, és lehet újra kezdeni, nálam flash alatt merült le és kapcsolt ki a telefon.
(#44695) B-L-A-C-K
Még 2.2-es rom se biztos hogy lesz, a 2.3 meg álom marad, ha a T-n múlik.
(#44697) Laacko
Mindent úgy csinálj és nem lesz gond.
-
xakta
tag
válasz
B-L-A-C-K #44692 üzenetére
Ja mint a 2.2 , arra is mindig az a válasz hogy szerdán.
#44691 Laacko: mi is történhet akkor ha csodzippelés közben valahogy kiesik a telefonból az akksi. Játszunk el a gondolattal .
#44695 B-L-A-C-K: igen látom , hogy zsenge kezdő vagy , azért kaptad ezt a poént !
#44696 mondjuk én ezt nem próbáltam , de akkor nincs gáz!
-
Glatius
őstag
válasz
Laacko #44689 üzenetére
Nem rémhírek voltak azok, csak olyan műveletet tartalmaz, amit feleslegesen butaság megcsinálni, mert elég mélyen túrja fel a készülék pici lelkét, és ha esetleg közben egy akku kiugrás vagy hasonló történik tényleg levélnehezékké válhat.
B-L-A-C-K
Nem humor volt az....
A hivatalos 2.2-t ígérgették egy darabig, de már alig 16 nap van hátra határidőig... nem vagyok derűlátó.
a 2.3-at ne is reméljük! -
Laacko
tag
-
kelzsoca
félisten
Ez igaz, viszont a full a haladó felhasználóknak készült, tehát........
Most az hogy mit tettem be a data/app mappába semmit sem jelent, aki akarja letörli az összes alkalmazást, vagy cseréli vagy bármi, de fel is lehet dobni úgy ahogy van, viszont nálam a 3 napos aktív használat melletti akksiidő úgy jött ki, hogy úgy tettem fel a romot ahogy letölthető, tehát semmit sem módosítottam rajta.
(#44689) Laacko
mod: Értem, hát tedd fel a csodazip-et, és viheted is vissza a készüléket.
Bár azt nem értem, ha tudtad hogy nagyon pixelhibás akkor miért nem használtad a gyári rommal
-
turho
addikt
válasz
Glatius #44684 üzenetére
Az 1 készüléken belőli szórásról beszéltem. Arra céloztam,hogya ZTE Blade-kban belül azért 10-20 százaléknál nagyobb fogyasztási eltérések nincsenek, nem lehetnek. A túl jól sikerült ARM6-osokat nagyobb készülékekbe teszik nyilván. Azta szórást jól ismerem amitről írsz, miszerint nem dobunk ki semmit, megnézzük mit tud,és címkézzük.
Eszembe jutott anno a P4 1.6A és a 2.4B CPUGlatius: még mindig a külsős rádió-multimédia-csicsázó cuccok valamelyikére gyanakszom. De én sem tudok (eddig legalábbis) pl. rádióban segíteni, sem inampban, mert nemigen akarnék erről a telóról zenét hallgatni, és 15 éve nem hallgatok rádiót. Ha néha hallom, ugyanaz a 20 szám megy mint 1995-ben
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
B-L-A-C-K #44678 üzenetére
Melyik CM7-est szeretnéd, ami magyar? Olyat kérsz, amiben nincs BT vagy olyat amiben GPS nincs, esetleg egy olyan megfelel amiben a proxi szenzor érzéketlen... ?!
Valaki írta, hogy feltette az n19--est. Csak súgok: ez egy nagyon-nagyon rossz döntés volt. Inkább az én n17-esem kellett volna, legalább az működik és könnyű bele programokat tenni...
Amúgy: holnap szerda!
Megfőzzem még jobban az n19-est?
-
Jim76
aktív tag
válasz
kelzsoca #44677 üzenetére
Távol álljon tőlem az akksimerülős hsz-eket szaporítani, de egyértelműen az r10b (nálam a full van fent) -vel együtt feltelepített app-ok valamelyike(i) szívják az akksit. Nálam a gyári és az r8 sem csinált olyat, hogy este 80%-al leteszem, és reggelre 42%-on van, úgy, hogy előtte kipkapcsolom a wifit, 3g-t, és rányomok az alsó 3 gombra, hogy felébred-e rá, és nem, tehát rendesen "alszik".
Már vagy 3x kikapcsolásig merítettem, és fullra feltöltöttem, így az sem lehet gond, hogy nem tudta bekalibrálni magát a tényleges akkuhasználathoz.
Viszont! , ha este újraindítom, és semmit nem indítok el, csak az advanced task killer froyo, meg a juice defender indul, és fut a háttérben, az atk 30 perces kill freq-el, akkor 70%-ról reggelre 65-66-ra merül csak... Ha időm lenne, próbálgatnám egyesével az appokat eltávolítgatni, hogy melyik a bűnös, de sajna nincs rá - tehát az r10b az kiváló, köszönet érte - az előre "hozzácsomagolt" cuccok valamelyikével van a gond ez szinte 100%. -
Glatius
őstag
válasz
Laacko #44680 üzenetére
1. hsz. csodazip.
turho
El kell hogy keserítselek, a szórás az elektronikában nem, nagy, hanem iszonyatos. Gyakorlatilag nem készül selejt, minden a gyártás befejeztével, a bemérő-válogytó-feliratozó-csomagoló részlegen válik el. Még a processzorokat is utólag programozzák fel, aszerint hogy hogy sikerültek: ugyanarról jön le a négymagos 3GHz-es a hárommagos 2,8-as, és a kétmagos 2.4-es is.... attól függően, hogy sikerült.
-
turho
addikt
válasz
kelzsoca #44677 üzenetére
Alkatrészileg úgy gondolom, hogy az integrált elektronikában nemigen lehet nagy minőségi szórás, pláne fogyasztás terén. A félvezetők gyártástechnikája miatt sem, ez már nem a 70-es évek. Viszont a Wifi-jelerősségnek már lehet minőségi szórása (antenna ugye, elég ha nem tökéletes a geometria) és az adott környezet is eldönti, mennyit eszik.
Akkuk szórása elektronikai tapasztalatom szerint <= 20%.
Kijelző fénycső <=10%
GSM modul fogyasztása meg 1-2-8 dologtól függ.Zsoca, nekem még mindig vesszőparipám a hangutasítás és hanghívás. Érdekel, nem azért mert fontos, hanem mert sosem lehetett olyan készülékem ami tudta, És olyan meg pláne nem ami offline tudja. Tudsz ilyenről, ami offline, net nélkül működik? Érdekel technikailag, ennyi
Gondolom az Android maga abszolút nem "gyenge" hozzá.
xakta: rossz telefonáló vagyok, nemigen tudnálak felizgatni se
Laacko: nehogy azzal vidd vissza hogy nem megy a flashelés amit a ph-n mindenkinek sikerült
-
kelzsoca
félisten
válasz
B-L-A-C-K #44678 üzenetére
Hivatalosan soha! (soha ne mondd hogy soha, de nem várható)
(#44680) Laacko
Pontosan miért is vinnéd vissza?
Már megint kezd eluralkodni az az örület hogy mindenki ész nélkül fut vissza a T-hez a telefonnal cserélni, ez szép és jó, csak majd a ZTE mondd valami csúnyát, és a végén semmiféle csere nem lesz csak javítás (tudom még nincs, de ha kell megoldják a hazai szervizelést valószínűleg)
-
Laacko
tag
válasz
kelzsoca #44200 üzenetére
Sziasztok!
Tegnap este felraktam a ZTE-mre ezt a FLB-R10b_HUN_full Romot.
Most hogy tudnám visszarakni a gyári t-mobosat? Elég fontos lenne, mert holnap vissza kell vinnem a telefonomat :S Olvasgatta hozzászolásokat, de amikor recoveryből próbálom telepíteni, akkor kiírja, hogy install aborted azután, hogy installing update-t kezdeni el csinálni.Plíz help
-
B-L-A-C-K
titán
2.3-as magyar rom mikor jelenik meg?
-
kelzsoca
félisten
Mert valami van vele, ennyi pszichopata a népmesében sincs mint akik itten rínak.
Nem, hát én elhiszem hogy lehetnek/vannak problémák (és az jó is hogy leírják egyébként) csak az a furcsa hogy ez igen kevés embernél jelentkezik, náluk viszont egybefüggően ugyanaz, persze eléggé szórnak ezek a készülékek a minőségben is, így lehet hogy van amelyik kényesebb, van amelyik kevésbé, pont mint a wifinél, vagy az akksinál is, tökéletes rom nincs és soha nem is lesz, még ha a ZTE kiadja is a 2.2-es romot (mert a T csak közzéteszi) az sem lesz mindenkinél hibátlan.
Nagyon jó példa erre a hivatalos 2.1-es rom, elég sokan panaszkodnak is rá, érdemes figyelni a topicot.
Persze az ide betévedt felhasználók többsége már vmi 2.2 vagy 2.3-as romot használ, de ha csak a gyári 2.1-es lenne én mernék fogadni hogy sokkal több hiba kibukna mint a jelenlegi főzött romokkal. -
turho
addikt
Ha nem vagyok paraszt, megadnád az éjszaka is tökhangerőn bekapcsolva tartott készüléketek számát? Illetve hogyan lehet Telenorból R-beszélgetést kezdeményezni?
Ingyenes robot-központot zaklatok, majd az is jól összetojja magát ha rosszMerülésre a tippjeim külső appok közül a médialejátszók (Rádió!), néhány brutális mindentbele-widget, esetleg a gányabb GPS progik.
Ami nem tetszik az R10-ben (sem) eddig (mert R8-ban is volt) az a scrollozás beragadása.
-
dawoka
csendes tag
No, mivel annyian sírnak-rínak, gondoltam leírom pozitív tapasztalataimat, mert túl soknak érzem a user-error gyanús hápogást.
Nem vagyok egy prograomzók gyöngye, de ha elolvasok egy észszerű és érthető utasítást akkor aszerint be merek vállalni kisebb-nagyobb szoftver beavatkozásokat.
Március elseje óta vagyok Blade tulaj, kb 7-én fel is toltam rá kelzsoca r8 romját. Szépen felment rá, nem volt pofonegyszerű, de a telepítési útmutatók átböngészése után felmerülő körülbelül 3 kérdésemre itt a fórumon kielégítő választ kaptam. Szépen belaktam, testre szabtam, összehasonlíthatatlan a gyári rommal... majd előbújt az új r10es romMivel szántam rá kb egy szűk órát és vettem a fáradtságot hogy használjam a keresőt és tüzetesebben átolvassam az első HSZ-t így egy alapos backupot követően feltoltam az r10 lite romot, a restore után egy fél órával pedig már élvezhettem az észrevehetően kevésbé akksifogyasztó rom örömteljes használatát a korábban belakott és visszaállított felhasználói felületemen!
Úgyérzem ha valaki nem ''idenekemazoroszlánt'' stilben akar fullnonpluszultra csittifitti űberROMot a kis készülékére és rászánja azt az egy órácskát előtte (nem pedig utána a fejfájást magának meg másoknak, és a plusz 3 órát hogy rendbetetesse), akkor mindnyájan vidám kis ZTE tulajdonosok lehetünk
Nem állt szándékomban sem személyeskedni, sem mások lelkivilágát bolygatni, akinek nem inge ne vegye... csak szerettem volna pár jó tanáccsal élni annak érdekében hogy rávilágítsak: mindent lehet, csak akarni kell
peace
d -
Glatius
őstag
válasz
kmisi99 #44668 üzenetére
Nem adnak ki naponta két új romot. Egyáltalán nem adnak ki romot. Mellékes, hogy a közös tárhely nyilvános, és szedi le a félkész holmit boldog boldogtalan.
Üzemidővel kapcsolatban: ha nem mindenkinek merül gyorsan R10-zel akkor nem system app a bűnös, hanem valamelyik másik. Innentől kezdve pedig user függő. A zsebmarket jellegű szoftverezettséggel minden ROM zabáni fog.
Zsebmarket.... Hűdeteccik!
-
Ronam
addikt
válasz
kelzsoca #44667 üzenetére
egyetértek.egyre többet olvasom,hogy mennyi a hiba az R10ben,meg akksi gondok.sokan azt írják inkább R8.szvsz rakás fos az R8 az R10hez képest minden szempontból.az meg hogy a cm7-től többet vár pár ember mint az R10-től,hát rossz vicc.használtam az eredeti R10et és a zsoca félét is,mind2 tökéletesen fut,hibákba nagyon nem futottam.az akksi is jól bírja egy kalibrálás után.olvasgatok modacon és mindenki ezt a ROM-ot ajánlja,nem láttam túl sok elégedetlen usert.
-
turho
addikt
Akku legújabb észrevételem, R10B FULL.
Megvolt a formázás, tegnap reggel 6:45-kor levettem töltőről. 1 perc telefonálás, 3-4 perc matatás,de eseménytelen, letett pihenő teló. Ma reggelre (Pont 24 óra múlva) 97%.
Reggel hétkor feltettem rá egy live wallpapert (szándékosan, a vizes leveleket), meg fájlkezelőztem 2 percet, letettem. Most 89 % este 6:10-kor, azaz 36 óra alatt, de szinte csak standbyban. Setcpu fut, 122-710 Mhz beállításokkal.
Ez csak jó híra gáz az viszont az, hogy eszerint a beragadt app-ok meg ilyesmik nem legenda. A live Wallpaper nemige eszik viszont eszerint annyit mint hittem, ha a teló csak le van téve, valószínű szinte semmit, ha nema homescreenen vagyunk, nem tudom csökken-e a cpu-terhelése ennek a csicsa-appnak.
Hívásokkal még nemigen teszteltem, abszolúte nem telefonbu*i a családunk sem, nem volt kit zaklatnom még semmiért. Majd hívogatom az ingyenes Telenor számot
Ronam: szűkíteni kellene a kört, melyik app szívatja az üzemidőt a kelzsoca-romban, illetve milyen alkalmazásokat kapcsolgat be jellemzően minden user itt a fórumon. Lenne egy minimális esélye megtalálni, mi "hibádzik" az R10-ben. Mert valami van vele, ennyi pszichopata a népmesében sincs mint akik itten rínak.
-
xakta
tag
Hozzáteszem szerintem sincs sok értelme az OC-nek , esetleg ha vagy 900MHz-r be lehetne lőni , de ez esélytelen. Nekem a 729 volt a vége . Ott még nem lesz a teló deziré killer. Afölött freeze és reboot. De a 729MHz is nokedli volt úgyhogy minden alap.
#44668 kmisi : ebben egyetértünk , a végén már ha nyomsz egy F5-öt lesz egy ujabb build kint
De másrészről meg mire megjelenik a hivatalos 2.2 addigra a 3.0 is felejtős lesz lehet.
-
kelzsoca
félisten
válasz
anglergab #44662 üzenetére
Csak sokan panaszkodtak akkumerülésre R10b-vel.
Akkor lehet nem egy forumot olvasunk, mert én meg pont nem ezt olvasom, sőt az r10b rommal olyan akksi időt értem el, amit előtte még egy rommal sem, de biztos nem értek hozzá
(#44665) gordonfreemN
Csupán csak annyi lett volna hogy amit leírt infókat talán még sem kellene kitenni nyilvánosra a forumra az átlag felhasználók közé (tisztelet a kivételnek)
Csak azért mondom mert ha mindenki ész nélkül nekiáll bizonyos scripteket módosítgatni abból nem lesz jó dolog, bár engem nem érdekel, csak ezután azt nyúzzák aki megosztotta.
-
sto1911
veterán
válasz
anglergab #44653 üzenetére
Miért nem használtok FLB-R8-at? - en azt hasznalok, csak amikor kijott a 10-es, akkor felraktam, de uezt a hibat tapasztaltam, mint mostansag par ember. A "hajtja nekem a hulyeseget" (v. hasonlo) megjegyzesen akadtam ki.
@(#44662) anglergab: a lefele clock neve DC, azaz downclock
Just FYI
-
xakta
tag
válasz
kmisi99 #44661 üzenetére
Szerintem én is kipróbálom, á mégse kíváncsi vagyok az akksi üzemidőre. Ha kibírja 3 napig addigra meg lesz nightly 22 is talán
anglergab: köszi az infót . Nem nyúlok hozzá csak érdekelt a módszer. Setcpu marad.
OFF:
Amúgy meg mi értelme van a rom cserélgetésnek ?? Egy jófajta kis alap 2.1-es T-rom azt cső!!kelzsoca: relax !
-
anglergab
addikt
Egy script (init.d-ben) módosításával lehet overclockolni (természetesen ekkor nem kell program, igaz, profilokat sem lehet beállítani). A túlzott akkumerülés oka, OC-t illetően, fontossági sorrendben (fontos->kevésbé fontos):
1. OC profilok használata
2. OC program használata
3. OC vagy lefelé clock.
Tehát az igazán jó megoldás OC-hez script szerkesztése -- haladó felhasználóknak, természetesen.(#44660) kelzsoca
ok. Csak sokan panaszkodtak akkumerülésre R10b-vel.
Nekem az R8-cal semmi ilyen problémám nem volt + eszembe jutott, hogy voltak gondok az R10-zel (kezdetben); még mindig az R8_update-et használom, nagyon jól működik. -
kmisi99
addikt
Na fent van a nightly 19. Kíváncsi leszek mennyire kiforrott már.
-
kelzsoca
félisten
válasz
anglergab #44658 üzenetére
Nincs is piszkálva kernel szinten az r10
Mihez képest?Jajj, hát az R8-hoz képest, mi máshoz....
Az R10b rom rendben van, ha jellemző hiba lenne a telefonálás közbeni elhalkulás akkor legalább 1000 ember ütné ész nélkül a bill-t és írna a topicba, nem gondolod??
Másfelől nem értem, hogy miért jó az SD ext-es /data/app megoldás.*
Le van írva világosan mire való, akinek kell használja akinek nem az nem.
-
anglergab
addikt
válasz
kelzsoca #44655 üzenetére
Kelzsoca: Tehát az R8 és R10 kernele azonos?
Nincs is piszkálva kernel szinten az r10
Mihez képest?Másfelől nem értem, hogy miért jó az SD ext-es /data/app megoldás.*
A legtöbb felhasználónak szerintem bőven elég az internal storage kapacitása, sőt, az sokkal gyorsabb is, mint az SD. Arról nem is beszélve, hogy ugye kötelező az ext partíció, tehát, ha jól értem, csak az SD-t használja a user appokhoz a telefon. Lényegében az userdata partíció nagy részének áthelyezése az SD-re.
*Van erre logikus magyarázat?ux1:
alapvetően nem az OC okozza a bajt (ha ésszel van használva), hanem a third party programok, amik az OC-t vezérlik. Tehát az egyes házirendek (profilok, triggerek), azok alkalmazása leterhelhetik a CPU-t feleslegesen.
Hangsúlyozom, hogy szerintem nincs értelme az OC-nek. -
-
anglergab
addikt
válasz
sto1911 #44651 üzenetére
Miért nem használtok FLB-R8-at? Én azzal még semmilyen problémát nem tapasztaltam.
Úgy emlékszem, hogy nem sokkal az R10a megjelenése után világossá vált, hogy ott elrontott valamit flibblesan. Kelzsoca nem is ajánlotta akkoriban senkinek az R10-et. Pár nap múlva pedig valamiért újra előkerült az R10b (mint "ajánlott" rom): azóta igen sokan panaszkodnak (üzemidő, stb.).Most komolyan: miért kellett az R10-et újra elővenni, ha nagy hibák kerülhettek bele, akár kernel szinten (az R8-hoz képest)?
A másik: ha valaki akkumerülésre panaszkodni szeretne, győződjön meg előtte arról, hogy az OC le van tiltva (lefelé is!), nem használ semmilyen OC alkalmazást, továbbá nem használ ismeretlen, gyanús third-party alkalmazást pár napig!
-
xakta
tag
Na úgy látszik bejött a akksi kalibrálás 2ó 47p. idáig és 97% , és volt benne telefonálás és widget basztatás. De kíváncsi vagyok , ezért szarrámerítem az akkut.
-
kelzsoca
félisten
(#44648) tpeti78
(#44647) kmisi99Most erre mit mondjak, tegyétek fel a 2.1-es gyári romot, vagy használjátok a 2.3-as Cyanogenmod romokat, esetleg a 2.2-es modacos romokat.
-
tpeti78
senior tag
Sziasztok!
R10 lite-nál olyat csinált,amikor nézegettem a gyári csengöhangokat,egyiknél beakadt,nagynehezen kiléptem,de csengett tovább a homescreenen is.A widgeteket egymásra pakolta,egyenként kellett leszednem,majd visszaraknom öket.Újra inditottam,widgetek megint összevissza,megint helyre pakoltam....Ez mitöl lehet? -
xakta
tag
Esetleg hardverhiba nem lehet ?
kelzsoca megelőztél !
-
kmisi99
addikt
Na dejó úgy látszik a az flbr10 lite is olyan ami nem nekem való! Hiába raktam újra a romot szarakodik hívásoknál! Az első pár hívásnál jó volt de most megint szar. Most hol elment a hang és a főhangszórón ment egy fél másodpercig majd visszajött majd megint csak nem hallottak. Rakhatok fel valami régi lassút
Ugyan ez volt anno az r11-12 vel a hangszóró befagyott állandóan belassítva az egész telefont. És csak nálam jelentkezett a hiba
-
-
Mr.C
őstag
válasz
lsebestyen #44638 üzenetére
hát nekem pont forditva van... sztem powerAMP kevesebbet fogyaszt, viszont nem lehet akkora hangeröt kicsikarni mint a Mixzingben, viszont a mixzing többet fogyaszt és még a widget is behal... (már 2x ujra kellett telepitenem emiatt).
Ez az én tapasztalaom -
lsebestyen
addikt
válasz
Thrawn #44619 üzenetére
ilyen nekem is volt, azt mondtátok h birka vagyok h letöröltem, és újból felraktam applanetről
de nekem megoldotta egy kártya formázás...máskülönben, teljesen normális zene számokra írta ki h hibásak...
am ha már témába van poweramp...nektek nem merül tőle nagyon? mert én mixzinget használtam amíg nem volt jó a poweramp, és az mintha energiatakarékosabb lenne, de lehet h csak beképzelem magamnak. -
xakta
tag
Félek feltenni a R10b full-t ! Nem kéne ? Kiszolgál a light is csak érdekelne, a full miként muzsikál, de nem szeretnék adatvesztést. Mennyire jellemző ez ?
-
ux1
addikt
kelzsoca:
és a reménykedők... Ugyan miből gondoljátok, hogy kelzsoca akkujának karakterisztikája egyezik a tietekkel? Honnan az túróból ismerné pl. az én akkum állapotát ez a bin? :
-
turho
addikt
-
Glatius
őstag
kelzsoca
A ROMokban használt magyarított AnySoft volt a bűnös, a tegnapi galibát az okozta, hogy be volt kapcsolva a kurzormozgatás a hangerőszabályzóval. Kikapcsolásával megszűnt a probléma. Akár a blogba is bele lehetne írni, hogy ez a funkció bugos. Vagy egyszerűen kihagyni, úgyis mindenki keres megfelelőt.
-
Ronam
addikt
válasz
maggi1886076 #44627 üzenetére
nálam a sygic aura a nyerő.próbáltam már jó párat de ez jött be a legjobban
-
maggi1886076
addikt
ki milyen GPS programot használ?
-
Kaics
aktív tag
Kollégák!
Minden különösebb előjel nélkül elhalt a telóm (FLB R8_Hun) GPS-e és eltűnt egy lerakat alkalmazásom.
Meg tudná valaki mondani, hogy mi lelte?
-
Keeperv85
nagyúr
-
kelzsoca
félisten
De egyébként nyugodtan megcsinálhatod, csak mondtam hogy nem hinném hogy másképp viselkedne
A lényeg hogy vagy teljesen fel van töltve vagy teljesen le van merítve az akksi akkor kell recoveryből wipe battery stats-ot nyomni neki, a megfelelő kalibrációhoz 3 teljes feltöltési és lemerülési fázis kell, az általam közétett fájl pont ilyen
(#44611) Thrawn
Maga a program hibás, másnál is ilyen, ez nem rom tól vagy készüléktől függ.
(#44615) xakta
Nem lett volna rá szükség éppen ez a lényeg hogy ha megeteted a rendszerrel a fájlt, akkor már helyen olvassa a dolgokat, és az szerint jár el.
-
Thrawn
félisten
Egy barátomnak frissítettem a telefonját először R8_Hun-ra, majd aztán kínomban R10b_Hunra, de...
Egyik rommal sem megy a PowerAMP, hiába töltöm le a Marketből, elindul, megadom neki a zenekönyvtárat, beszkenneli, minden ok. Viszont egy számot sem tud lejátszani, valami "Too many failed" mittoménmit ír ki. Ötlet?
szerk: OLED-es San Franciscoja van, ha ez számít.
-
Gabbo
aktív tag
Visszakanyarodva egy kicsit az akku-kalibrációhoz.
Véleményetek szerint ez jó megoldás lehet?
akku 100%-ra feltölt----recovery----wipe battery stats----lemerít, majd bekapcsolva feltölt.
Működhet?
-
Crell
csendes tag
Feltelepítettem a drivet, de csak a felugró ablakokat szüntette meg, a kártyát még be olvasni még mindig nem tudja...
Edit:Érdekes most már behozta ahogy a drivert újratelepítettem végső reményként..bár most megint elkezdet ablakot dobálni de legalább kártyát behozza -
kelzsoca
félisten
- neha 1-1 prg nem indul, csak egy ures kepernyo latszik, altalaban kilove es ujra elinditva jo.
Ezek gondolom olyan programok amihez superuser engedély kell.
- a kereses nem megy, se a menubol, se a widget. A marketbol felrakott mukodik.
Nincs fent google search alkalmazás, azért nem megy alapból.
-
hkpsz
csendes tag
válasz
Peat;) #44593 üzenetére
Ja csak hogy pontositsam: a fizikai gombok mindig mukodnek! Nem fagy meg a telo csak az erintokepernyo problemas.
Most elinditottam egy Angry Birds-ot de utana megint megmakacsolta magat. Az erdekes, h elotte elinditottam a CPU Control-t 600/122-vel es az angry birds elkezdett akadni picit. Remelem csak a takarekos mod miatt.
Csak este fogom tudni downgradelni, addig szivok.Egyebkent mar elotte is csinalt erdekeseket:
- neha 1-1 prg nem indul, csak egy ures kepernyo latszik, altalaban kilove es ujra elinditva jo.
- a kereses nem megy, se a menubol, se a widget. A marketbol felrakott mukodik.
- neha indulaskor bejelentkezesi hibat mond es ujra be kell irnom a jelszavam (ez kb 3x jelentkezett ket napja, azota nem)
- egy programban (Remote Web Desktop) a szurke elkekuleset tapasztaltam, gondolom ez uaz, amit a csodazip javit. Kesobb nem lattm ujra, okozhatta a CPU Control?
- beallitottam ebresztest egyik ejjel es reggel, amikor vegre folkeltem, varta a pin kodot... jol elkestem :/ -
Keeperv85
nagyúr
válasz
Sztlaci #44601 üzenetére
Akkor települt a driver mégis... legalábbis egy része. Viszont sem az adb, sem semmi komolyabb program nem látja a telót majd. Tudom: lehet Pc nélkül is telepíteni rá. Hát jó szórakozást, ha valaki arra tart igényt. Az meg a másik, hogy minimum utálatos dolog, hogy az eszközkezelő tele van felkiáltójelekkel...
Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- PlayStation 5
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- BestBuy topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Spórolós topik
- Elite: Dangerous
- További aktív témák...
- IPhone 14 Pro 256GB gyári független
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független akku 97% Apple jótállás
- Realme 12 Pro 5G 256GB Submarine Blue, Karcmentes, Gyönyörű Állapotú, Kék, Garanciális
- Xiaomi 14T Pro 1TB Titan Gray, Karcmentes, Gyönyörű Állapotú, Szürke, Garanciális
- Xiaomi 14T Pro 1TB Titan Gray, Karcmentes, Gyönyörű Állapotú, Szürke, Garanciális
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest