Hirdetés
- Rengeteg monitor kapott G-Sync Compatible hitelesítést az új GeForce driverben
- Kinyitja a pénztárcáját az Apple, hogy behozza a nagy lemaradását
- Kína bekérette az NVIDIA-t, de szerintük nincs hátsó kapu a chipekben
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- RAM topik
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Apple MacBook
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
kelzsoca
félisten
válasz
mr.nagy #44199 üzenetére
Hát ez nem elég
Pedig azt mondtad mindent úgy csinálsz ahogy le van írva
Telepítés után nem kell reset.
.................................................A romot lehetőleg így tegyétek fel (minden adat törlődni fog!)
Recoveryből menjetek végig ezeken:
- wipe data/factory reset
- wipe cache partitionadvenced menüpont alatt:
-wipe dalvik cache
mounts and storage menüpont alatt:
- format boot
- format system
- format data
- format cache
- format sd-ext (ha van ext particiód)Ha ezeket végigzongoráztad jöhet a rom telepítés!
install zip from sdcard menüpont:
- choose zip from sdcard
Kiválasztod a romot, majd felteszi, aztán újraindítod a telefont, és szép lassan indul a rom (az első bekapcsolás rom felrakása után hosszabb időt vesz igénybe)
-
kelzsoca
félisten
válasz
mr.nagy #44192 üzenetére
Mindent megformáztál úgy ahogy kell?
A betöltés utolsó fázisában csúszik el a történet, ilyen már nálam is volt, kimaradt valamelyik formázás, vagy nem megfelelően ment végbe.
...........
Keeperv85Gyorsabban jönnek CM7 romok mint a napszakok változása, ráadásul hibákkal teli, le sem tesztelik, azért egy profi csapattól nem ezt várnám.
-
ebay11
csendes tag
hi fórum!
mint friss zte blade tulaj, két dolgot nem értek:
miért nincs gyári keretprogram a telefonhoz, miként pl. a samsung kies? mi a kies alternatíva blade-hez?
a gyári akku nem sokrav elég. gondoltam semmi baj, az ebay biztos tele van erősebb utángyártott akkuval. de nincs csak gyári 1200 mah. tényleg nem lehet erőssebb akkut szerezni?
köszönöm
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
mr.nagy #44195 üzenetére
Előre mondom, hogy én nem próbáltam ki ezt a rom-ot és nem is fogom a közeljövőben, de olyan boot loop-ot, amiről most írsz még egyszer sem láttam, pedig volt vagy 40 féle rendszer már a telón, teljesen névtelennek számító rom műhelyből is 64-es VM Heap-el..
Kimaradhatott valamelyik wipe szerintem. Majdnem biztos vagyok benne...
-
mr.nagy
tag
Sziasztok!
Szeretném feltenni az FLB_R10HUN lite verziót. A frissítést a leírtak szerint csinálom, le is fut rendesen. Azonban az újra indítás után az istennek nem indul el a rendszer. Már legalább 6-szor próbáltam az installt újra futtatni hátha, de csak nem akar elindulni.
Valakinek van ötlete mit csináljak?
-
Működő ZombieDefense van zte re
?
-
greenmaur
tag
Az normális ,hogy screen off módból visszatérve a setCPU 51 fokosnak jelzi az aksi hőmérsékletét egyfolytában? Még ha csak 5 percre megy screen off-ba akkor is.
-
Lenry
félisten
ha már egyszer partícionálva van az SD, akkor nem kell minden ROM előtt újra, ugye? elég csak az ext-t formáztatni
-
TOZ
addikt
FLB_R10HUN. Na ezzel is haxolnom kell, majd, hogy menjen Telenoron az MMS. MCR R11-en is megszenvedtem ezzel....
-
sunahunter
senior tag
Már napok óta bugos az automata fényerőbeállításom.
Amikor átkapcsolgatom, a max után jön az auto, és semmi nem változik. Aztán gondol egyet, és módosul. De van, hogy ennek kell fél nap. Tapasztalta valaki ezt? -
dim dim
tag
üdv fórum!
ki tudja: 2.2 androidnál hogy lehet módósítani az app ikonok képernyőjét? vagyis, ne lefelé lehessen görgetni az ikonok képernyőjét, hanem oldalra lehessen lapozni-miként 2.1-ben volt?
másik dolog: ha elsődleges szempont az akku üzemidő, melyik a legjobb rom?
köszönöm
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
kagzer #44179 üzenetére
Egyébként is... IGENIS meg lehet ott állítani! Csak a gombra nem érzékeny már. Direkt írtam, hogy működő adb mellett mivel lehet megállítani. Az meg ott van a fastboot mellett, mert az arra épít. No comment...
@Gabbo: EZT is elolvastad?
@dim dim: Melyik 2.1-ben lehet oldalra lapozni?
Amúgy: Go Launcher EX. Alapban pont oldalra lapoz...
-
turho
addikt
válasz
kelzsoca #44113 üzenetére
Azt hittem, a live wallpaper is lekapcsol ha a teló "pihen", így valóban nincs értelme. Ideális az lenne ha teljesen lekapcsolna az a háttér amikor nem kell látszódnia. Mert amúgy vannak jópofák, valljuk be
6:30-kor vettem le a töltőről, azóta is 100 %.
Wallpaperral meg widgethegyekkel már 92-88 %-on állna. -
Keeperv85
nagyúr
Engem meg éppen az szívat meg ebben a pillanatban...
Az egyik nem erre a platformra készült, a másikat naprakésznek érzi. Ez egy nagy rakás...
Ezzel a "nem áll meg ott" dologgal meg... OLVASSATOK MÁR VISSZA! PLS! PLS!
Benne van az első hsz-ben is már... feladom...
-
Gabbo
aktív tag
válasz
csaresz002 #44175 üzenetére
Én is magamnak telepítettem.
-
kagzer
aktív tag
Jó reggelt.
Tegnap csináltam egy teljes kisütés + töltés ciklust. Ma tesztelem a merülést. -
Gabbo
aktív tag
válasz
csaresz002 #44171 üzenetére
Persze, telepítettem a drivereket. Köszönöm a linket.
sch_a fórumtárs: Megpróbálom, köszi!
-
Gabbo
aktív tag
Üdv mindenkinek!
Először is hatalmas UP és tisztelet a masinának!
Viszont lenne egy kis problémám: Rootolnék, aksi ki-be, hangerő+ nyomva tart bekapcsnál. Hát nekem bizony nem áll meg a kis droidnál, betölt a rendszer.
Valaki tudna segíteni?Előre is köszönöm.
-
r0by
addikt
válasz
Keeperv85 #44167 üzenetére
Én is lemondtam egy ideig a cm7-ről. Zsoca r10 lite-ot tettem fel helyette
, még szombaton.
Az akksi viszont érdekesen működik most, tegnap délután 4 óta 18%-on van, pedig este is meg most reggel is nyomkodtam. Már rá akartam dugni a töltőre, de mondom, merítsük le teljesen. Azóta ott áll, mint Katiban a gyerek.
Szóval valamit bekavarhatott cm7 akksi terén ezzel a gyors merüléssel. -
Keeperv85
nagyúr
válasz
sunahunter #44166 üzenetére
Arra várhatsz... ha annyira stable lesz, mint amennyire RC inkább nem kell. Az n19-es fagyott az előbb és eldobta a hálózatot is... kb ez volt az utolsó esélye. Ma még telefonálni akarok, úgyhogy megy fel a 2.1. Azzal legalább nem kell azon tűnődni, hogy vajon tényleg fel tudom-e venni...
-
Glatius
őstag
róland fórumtársanaknak ez a lelete nem hiányzik nagyon az 1. hsz. -ból?
A 2.1-A2SD szerintem előzmény nélküli.
-
ux1
addikt
N.E.W.S. !!!
cm_blade_full-19
md5sum: 88f00cd37b8daa5a1f2ddb6bf2ce7c32
84.64 MB 2011-03-14 04:46:38Csakhogy Keeperv85-nek legyen mit tesztelnie
-
ux1
addikt
News
cm_blade_full-18.zip
md5sum: ee0a59f49e84c0ace89377a7738b0bb684.65 MB 2011-03-13 04:56:23
KeeperV85: Ébren vagy még???
-
gordonfreemN
addikt
válasz
gordonfreemN #44149 üzenetére
De hogy ha már balgaságokat beszélek itt, akkor egy kis pozitívum jár. Mivel benéztem a legend felbontását, így igen figyelemreméltó, hogy majd dupla annyi pixellel épphogy röccenősebb a blade. Marad a mérhetetlen elismerésem, és ettől már csak jobb lehet.
Más: PL a Legendben mennyi a processzor használat alja? Mert azon agyaltam, ha gazdaságosabb a 122MHz, akkor miért nem azt állította be a gyártó, hisz egyértelmű, nem?
-
válasz
gordonfreemN #44152 üzenetére
lehetne több idő is a hsz-ek szerkesztésére
ha sikerült akkor jó
-
gordonfreemN
addikt
válasz
Lejárt az időlimit. Bocs nem szóltam, ott 320x480 a téma...
szerk: Természetesen elötte, vagy pedig frissítek. Köszi hogy megnézted, majd lehet újrateszem...
Sikerült. -
válasz
na megnéztem neked a minit is. Letöltöttem, beállításoknál átállítottam desktopra, beírtam h www.pocketnow.com és már be is dobta az oldalt és nem a mobilos változatot. Az oldal betöltése előtt vagy után próbáltál átváltani desktopra?
szerk.: nincsmit, akkor lehet vmi gubanc van a beállításoknál. De egész megtetszett most ez a mini, kicsivel gyorsabb, mint a HD de sok kényelmi funkció nincs benne ami a nagytestvérben igen, úgyhogy maradok a hádénál
-
rakal
senior tag
Felraktam az FLB 10 Lite-ot.Szép,jó,de nemhogy eszi,egyenesen zabálja az akksit.
2-3 óra alatt 20-30% töltöttség lemegy(erős használat mellett,WiFI etc.)
Ez valahogy mégsem fiziológiás szvsz.... -
gordonfreemN
addikt
Legend 1:50-nél elég érdekesen viselkedik a legendben a böngésző, mint a vaj, ugy zoomolja, görgeti a mobilarena oldalát 2.1-el. Hát a mi kis bladeünkről ez nem éppen mondható el. Majdnem, de azért nem. Ami számomra érdekes, hogy az ott is egy MSM7227 és a blade-ben is egy 7227. Akkor tehát?
-
válasz
gordonfreemN #44147 üzenetére
Én a HD-t használom a "desktop toggles" kiegészítővel, amivel egyszerű váltani android és desktop mód között és ha desktopon van akkor az úgymond rendes oldalakat tölti be
-
gordonfreemN
addikt
Dolphin minivel hogyan tudok egy lapot desktop módban megjeleníteni? Sajna ha a settingsben átállítom a user agent-et desktop-ra, az nem segit a pocketnow akkor is m.pocketnow-ként töltődik be és halálra bassza az agyam, hogy hiába akarom a WWW-t eröltetni neki, nem megy
-
kelzsoca
félisten
válasz
dr_ace #44140 üzenetére
Akkor megnyitod a zip fájlt mondjuk total commander-el vagy winrar-al és kitörlöd belőle a framework mappát, de az app mappát benthagyod, ha végeztél bezárod, és felmásolod az SD-re és recoveryből felteszed, ez esetben cserélődik az Mms.apk (tehát a gyári sms kezelő javítva lesz)
A lockscreen az lesz ami a romban eredetileg is volt.
(#44143) dragon1993
-
kelzsoca
félisten
Anti-update.zip (az ellenszer erre: katt )
MD5: bfb8c9a032f7c869cd29aa9536d0188c
- Visszaállítja az eredeti FLB-R10b_hun romokban található témát
- Javítja a gyári SMS alkalmazást (beérkező üzenetnél rezgés+fekete háttér)
- Automatikusan törli a system/app mappából a PowerControl.apk alkalmazást -
dr_ace
aktív tag
válasz
kelzsoca #44135 üzenetére
én nem raktam fel (még) az update-et, mert én is maradnék az eredeti power widgetnél, és a csúszka nélküli lockscreennel is teljesen kibékültem már, viszont a rezgő sms jelzés, és a fekete alapszínű sms progi tetszene.
vagy annyi féle verzió úgysem lesz ahány féle igény? -
djozsi
senior tag
A csúszka és az SMS hibajavítás szerintem simán maradhat, ha nem nagy pluszmeló, azokra senki nem panaszkodott, hasznos update mindkettő.
-
embe
nagyúr
..khmmmm én is "restorozok". Nekem is jobban bejön a régi powerwidget.
-
djozsi
senior tag
Azért fel lehetett volna hívni a figyelmet az update leírásában, hogy így működik a dolog... :\
Visszacsinálni lehet valahogy?
Restore-on kívül, mert az nekem 5-ből 4-szer bootlooppal ér véget szóval nem szívesen használnám.szerk.: kelzsoca
Köszönöm szépen.
Nem rossz szándékból írtam, amit írtam az elején, csak legközelebb ilyet tényleg írj bele a leírásba, sok kellemetlenség elkerülhető vele. Szóval építő jellegű kritika akart lenni. -
Monyos
aktív tag
Régebben talán itt kérdezte valaki , hogy lehet-e a gyári launcher lapozható oldalainak számát csökkenteni , úgy tudom nem jött még válasz.
Valaki vmi megoldás?? -
kelzsoca
félisten
Valamit-valamiért elv van itt is használatban
(#44126) dragon1993
Mondtam hogy ne tegyétek fel mert bugos, nálam például rom csere, vagy backup alatt össze vissza ugrál a kép.
(#44125) embe
Semmi extra, nem a rommal van problémájuk, csak a mai "javítás" és az értesítő sávban elhelyezhető power widget borzolja az urak kedélyét, mivel nem elég 1x kattintatni a változtatáshoz hanem 2x kell
-
dragon1993
őstag
Feltettem az új 3.0.1.4. -es recovery-t eddig is vol a mount and storage alat wipe music és wipe recovery menüpont ?
-
embe
nagyúr
Fent van a 10 -es rom. Lassan kezdem belakni. Most látom, hogy van update már hozzá. Megy is a recoveryből a backup készítés.
De arra én is kíváncsi lennék, hogy milyen problémák vannak, egy a gyárinál jobb romnál?
Jobb = gyorsabb + funkciókban gazdagabb. -
-
kelzsoca
félisten
válasz
lsebestyen #44116 üzenetére
Bemész az üzenetekhez, rányomsz hosszan a beviteli mezőre, és kiválasztod amit akarsz használni.
-
lsebestyen
addikt
miért nem tudok r10-be más billentyázetet használni? a smart keyboard pro-t szeretném használni. a nyelv és billentyűzetnél kiválasztom, de utána is a gyári marad.
-
-
turho
addikt
válasz
csaresz002 #44106 üzenetére
Mi a gond, ugrott kettőt
-
kelzsoca
félisten
válasz
csaresz002 #44106 üzenetére
Az r8 fel is lett fejlesztve, de sajnos nem hozta azt amit elvártam tőle, viszont az r10-el összejött
-
B-L-A-C-K
titán
Be lehet az állítani hogy ha gépre csatlakoztatom, ne töltsön. Ha igen hol?
turho: kuka.
-
hodostamas
addikt
-
kelzsoca
félisten
válasz
csaresz002 #44103 üzenetére
Az r8 már a habokban sincs, ott a 10-es annál nincs jobb jelenleg.
(#44104) róland
Felesleges, szerintem semmi értelme.
-
róland
veterán
Ezt próbálta már valaki Blade-n?
-
kelzsoca
félisten
válasz
csaresz002 #44101 üzenetére
Nem, nem gond.
Aktív témák
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Futás, futópályák
- RAM topik
- BestBuy ruhás topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Mindenki Z Fold7-et akar
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Tőzsde és gazdaság
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Akku: 87%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Akku: 83%, Átlagos, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 Pro 128GB Akku: 98%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3055
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3054, 96% Akkumulátor
- Bomba ár! Dell Latitude E5530 - i5-3GEN I 4GB I 250GB I HDMI I 15,6" HD I Cam I W10 I Gari!
- Új Dell 13 XPS 9315 FHD+ IPS i7-1250U 4.7Ghz 10mag 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
- DELL Precision 5560 i7-11850H 16GB 512GB T1200 FHD+ 1 év garancia
- PS4 + VR szemüveg / Számla / Garancia /
- Honor 200 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest