Hirdetés
- Szénszál és réz találkozik az Inno3D egyslotos RTX VGA-in
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Cserélhető filtereket biztosít az Elgato legfrissebb, 4K-s webkamerája
- A YouTube-ot is betiltják a gyereknél az ausztrálok
- Gyilkosságban és öncsonkításban akart segíteni a ChatGPT
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Milyen TV-t vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen processzort vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
A ZIDOO médialejátszó topik célja, hogy segítsük egymást
a minél jobb moziélmény elérésére
és a problémák megoldására.
Feltöltés folyamatban.
Ötleteket és segítséget Pü-ben várok.
Zidoo is not streaming player.
AZ új PRO boxok már
rendelkeznek
DRM L1
támogatással.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tibiajax
nagyúr
ha valakinek már van 3000es szériás zidooja- vagy az uj dune-je, megírhatja esetleg, milyennek látja a képét - az eddigi zidook-hoz (dune-khez) képest
jobb-e valóban az amlogic mint a realtek, érdemes-e váltanom az 1000pro-mról -
-
Skynet258
veterán
válasz
Tibiajax #18794 üzenetére
Ennél a frissítésnél sajnos túl kell esni rajta.
Én szerencsére csak 3 mappabol adom be a dolgokat egy NAS-rol, utána elszorakozik magában amíg letolti a boritokat meg mindent. Lehet ha csinálsz backup-ot a HT-rol akkor azt vissza tudja tenni de nem próbáltam, frissítettem és ment vissza gyarira, majd újra "belaktam".
-
Tibiajax
nagyúr
válasz
Beni2360 #18788 üzenetére
ugyanaz. az aspect ratio állítgatása semmit nem változtatott, ezen a bug-on:
el van csúszva a kurzor. itt pl, ha enter-t nyomok, konkrétan, a Fit(DAR) -ra nyomok.. tehát az egyel lejjebb levőre nyomok akkor entert
tiszta gáz. és ez a legutolsó fw felrakása óta van nálama főmenü oké, almenübe ha belelépek, akkor van egy féllel elcsúszva az egész sor
-
SZKEBE75
senior tag
Szevasztok,
Milyen HDMI kábelt használtok ezekhez a készülékekhez?
-
Pierre75
senior tag
Akinek z9x pro-ja van és feltette, megírná, hogy működik-e neki, ha igen találkozott-e hibával? Hogyan lehet uninstallálni, ha vissza akarunk térni a gyári sw-hez?
https://www.mcbluna.net/wp/zidoo/zidoo-ziuicancer-v2-5-2-mcbluna-net/ -
Tibiajax
nagyúr
-
Tibiajax
nagyúr
nálam a legfrisebb fw felrakása óta, lejátszás közben ha setup-ot nyomok, lejjebb vannak csúszva az almenük, ill. maga a kurzor is.. másnál is van ilyen gond?
-
blakey
titán
válasz
djnice #18770 üzenetére
A311D2 (GT-KingII) esetében, ami nagyon hasonló az S928X-hez, a szokásos NR kikapcsolás némileg javít az élesítésen és valóban egész jó a felskálázás, viszont CE alatt még vannak javítanivaló dolgok. Egy ideje azt használom, mert sokkal gyorsabb, pörgösebb az NO és a CE22, szerencsére minden általam használt kiegészítő jól működik, úh. sok esetben már napi használatra is alkalmas.
-
djnice
veterán
válasz
Tibiajax #18751 üzenetére
Ha lesz időm csinálok. Alapjában véve (banding, clipping) az Amlogic képe jobb, mindig is jobb volt. Felskálázásban az új S928X már egész jó, de sajnos natív képmódban is túlélesít. A Dune egyelőre nem adta ki a 8K-s modellek device tree forrását, így a CoreELEC nem fut rajta, pedig azzal meg lehetne nézni hogy ezt a túlélesítést mi okozza. Ugoos S928X-hez már van CE, de olyan készülékem nincs jelenleg.
-
Skyhunter
őstag
Az új amlogic chippel ellátott Zidoo lejátszóknál van olyan egység, ami :
- belső, 2,5 vagy 3,5 HDD fiókos
- és van rajta USB-slave port a file-ok átviteléhez?
-
Vhiktor
nagyúr
válasz
Vhiktor #18760 üzenetére
A legangyobb baja, hogy az infrának tökéletesen rá kell látnia a Z9X-re, kb csak szemből működik jól, kicsit nagyobb szögből már nem. Így telejsen szívás a használata. Arról nem is beszélve, hogy ha esetleg mozi szobában hátul van elhelyezve a lejátszó akkor teljes KO. Nekem elől van de nem középen, ha nem pontosan úgy tartom a távot ahogy kell akkor vége, ez masnapság már elfogadhatatlan.
Egyébként nem értem, hogy minimum miért nem ezt a távot adják az összes zidoo boxhoz, mert azért ez sem annyira prémium hogy ne férjen bele. Egy rendszert mindig a leggyengébb eleme határoz meg, így gáz gagyi távot adni gyárilag.
-
gulyasa
őstag
-
Vhiktor
nagyúr
válasz
Vhiktor #18753 üzenetére
Az anyaghasználata sokkal jobb mint a gyári távnak amit a Z9X-hez adnak, keskenyebb és vékonyabb is, így sokkal jobban illik a kézbe.
A gombkiosztás egy kicsit más (illetve valamivel több gomb van rajta), de ez nem probléma.A bluetooth kommunikáció miatt vettem. Utálom az infrát.
Ami nagyon jó, hogy amint kézbe vesszük azonnal bekapcsolódik a háttérvilágítás rajta, ami egyébként sokkal jobban látható mint a gyári távon. A gombok textúrája is jobban tetszik.
Összességében a V12 mellett a gyári Z9X távnak erősen gagyi kínai szaga van.
Nekem megérte a kiadott összeget.
-
Vhiktor
nagyúr
Ma megjott a v12 táv. Augusztus 15.-én rendeltem
-
-
djnice
veterán
Megvolt a gyors összehasonlító teszt a Dune 8K és a Zidoo 8K között. A képminőségük 100%-ban megegyezik, kivéve a Dolby Vision-t. A Dune levágja a fekete szintet 3.5%-kal a referencia szint felett és nem működik a CMv4.0 sem. Ezek a Zidoo-nál jók. A TV-Led mód amúgy mindkettőnél fake.
-
válasz
Beni2360 #18742 üzenetére
Köszi a segítséget!
Az elemek újak voltak, nem tölthetők. A táv világít rendesen (eddig is zidoo-m volt, ott is lehetett mindig látni a fényén, ha merülnek az elemek).
Nincs sajnos olyan beállítás, mint az Z1000-ben. Egérrel minden működik egyébként megfelelően. Ha nem BT-s a táv, ahogy írod, akkor a távvezérlő is működik, mert az infra villog megfelelően kamerán keresztül. Valami a géppel lehet, a jel fogadása nem működik. Sajnos. A korábbi tulaj megoldja, megbeszéltem vele.
Köszi! -
Beni2360
Topikgazda
Most már gép közelben vagyok és látom, hogy nem Bt a táv. Milyen elemeket tettél bele?
Nem szereti a tölthető aksikaz és a gyenge lemerült elemeket. Mit mond a régi tulaj, azon kívül, hogy nála ment? Keress rá esetleg a táv resetelésre.
Nekem van egy olyan távom, de az téged nem segít ki. Van a beállításokban a távra beállítási lehetőség? A Z1000 proban van.
Esetleg ha megy az angol a kinti fórumban keress rá és érdelődj vagy olvas. Nekem nincs több ötletem. -
válasz
Beni2360 #18740 üzenetére
Szia! Köszi, segítettél, mert előtúrtam egy usb egeret és azzal tudom irányítani. Már csak azt kellene megtalálnom, hogy lehet-e újrakonfigurálni valahol a távirányítót. Feltételezem, hogy ha nem ment tönkre benne valami, akkor azzal megoldódna a probléma. Viszont nem találok erre lehetőséget.
Amit írtál korábban az ennél a távirányítónál nem működik. Egy komolyabb zidoo leírásában megtaláltam ezt a részt:
Viszont az én távirányítómon hiába nyomom a kör lefelé gombját és a menü gombot egyszerre, nem történik semmi. A zidoo z10 pro távja annyiban különbözik a leírásban lévőtől, hogy azon nincs a page és hangerő gombok között a további 3 gomb. A z10 pro leírása pedig nem tartalmaz a távirányító párosításával kapcsolatban semmit.
A táv hátulján csak a távirányító tanítására ad instrukciókat, mikor a tv távjáról áttanítasz pár funkciót.
Köszi, ha még eszedbe jut valami!
szerk: közben eljutottam az android beállításokban a bluetooth beállításokba. Működik a bluetooth, mert látja a szobában lévő xiaomi hőmérőt
viszont ott a távirányítót nem, szóval úgy nem tudom csatlakoztatni
-
-
Üdv! A probléma a következő. Zidoo Z10 pro lejátszó, most került hozzám. A lejátszót hátsó gombbal bekapcsolom, rendben indul, azonban a távirányítóra nem reagál. A távirányító működik, világítás megy, a kamerával ellenőriztem, az IR is működik, de hiába nyomok bármilyen gombot, nem csinál a lejátszó semmit. Korábbi tulaj 2 héttel ezelőtt ezzel a távirányítóval használta.
Sajnos az appal nem tudom irányítani, mert ahhoz telepíteni kéne, de az ugye nem megy anélkül, hogy el ne jutnék a QR kódhoz, amit be kéne olvasni vele.
Esetleg van ötlet még, hogy mit tudnék kipróbálni. Köszi! -
válasz
Beni2360 #18730 üzenetére
Köszönöm szépen
vissza olvasva láttam egy linket, de nem igazán tudok eligazodni rajta, melyiket is töltsem le. De meg nézem pc is hátha úgy jobban átlátható
szerk. Még lenne egy kérdésem, ha már az új szériás box szóba került. Megéri váltani z1000pro -ról z3000 pro-ra? Nyilván a 8k nem használom ki, anyag sem igazán van, és tv -ém se. De szebb lehet a képe , vagy bármi ami miatt megéri váltani rá ha a 8k nem szempont?
-
Sziasztok!
Látom van új verzió. Van z1000pro ra is? Ebből is van G verzió? Továbbá magyar ez is? Köszönöm a választ.
-
Skyhunter
őstag
válasz
Beni2360 #18721 üzenetére
Ahogy másik topicban írtam, megoldódott. Ki lehet kapcsolni a belső vinyót, illetve van ventiszabályozás. Energiagazdálkodás menü alatt volt, vagy nem vettem észre, vagy elsiklottam felette korábban. Sajnos a legkisebb fokozat, a 20% az, ahol már nem hallatszik ez a kis zúgás.
De hogy ne csak "off" legyen.
Az új UHD8000 bemutató videójában van ez új táv, (talán V12 a neve) backlites és mozgásra bekapcsol, nagyon menő. Nézegettem a Z30 és a Z3000 adatlapját, de nem derül ki, azok milyen remote-t kapnak.
djnice, ha megjön majd a Z3000, beszámolsz milyen a lejátszó (és a táv)? -
Beni2360
Topikgazda
-
Beni2360
Topikgazda
válasz
Skyhunter #18718 üzenetére
Nézd meg a beállítást, hogy nem véletlenül alvó módba van kapcsolva.
A Z1000 pro-ban van 3 venti állítási mód.
Kikapcsolásnál teljesen le áll minden.
De amíg nem döntesz tégy egy okos konnektort a betáphoz és kapcsold ki ha már nem kell. Ez egy olcsó megoldás. Egyébként az a venti már kis olajra éhes vagy csere érett szvsz. A 3 éves z1000 prom venti hangját még a párom sem hallotta még. -
Skyhunter
őstag
Nekem jelenleg egy Dune HD Pro Vision 4K Solo-m van. Alapvetően elégedett vagyok vele, egy dolog zavar nagyon. Használom a belső vinyó fiókot, és ezért állandóan, még kikapcsolt állapotban is pörgeti a hűtőventillátort. Nem lehet kikapcsolni, sem fordulatot állítani. Mély, szinte búgó hang, vájtfülemnek sajnos nagyon zavaró. Gondoltam rá, hogy lecserélem.
Dune hd solo 8k vs Zidoo Z30 Pro -ban gondolkozok én is, bár nem tudom, hogy ezek az újak csendesebbek, vagy van-e vmi beállítási lehetőség.
Z3000 Pro-nál belső vinyóhasználatnál csendben marad a készülék (?), majd írjátok meg. -
Tibiajax
nagyúr
válasz
Beni2360 #18714 üzenetére
nem....
posterwall. rámész egy filmre, katt, és van egy poster ill a nagy háttérkép, ugye.
na, amikor azokat módosítani akarod, visszalépsz, bal felső gomb, és poszter módosítása (vagy valami ilyesmi)
eddig ezt megvolt, de nem láttad egyből amire módosítottad, vissza kellett jönni főmenüig majd ujra posterwall és akkor láttad márr az uj kisképet, meg ha belemnetél az új hátteret.de most már azonnal látod, ha módosítasz, azonnal változtatja, ennyi.
ez amúgy jó, mert én sokat éltem vele, sokszor volt hogy nem tetszett se a kis plakát, se a háttérkép amit berakott magától elsőre -
Beni2360
Topikgazda
válasz
Tibiajax #18713 üzenetére
Erről a bejegyzésről nekem Az utolsó cserkész film ugrott be.
Most az összes-poszter oldalon a biritókép nagyság váltásárol van szó? Mert nálam eddig működött. Voltak olyan beállítások amihez ki kellett lépni a HT-ból, hogy meg tudja változtatni de az a fő oldara vonatkozott. -
Tibiajax
nagyúr
válasz
thomasvold #18711 üzenetére
..még egy javítás: apróság, de létező hiba volt, amikor egy film kis/nagyképét változtatod, ki kellett jönni teljesen posterwallból és vissza hogy lásd, most már nem kell, egyből megváltoznak
-
Vhiktor
nagyúr
Z9X -1. Lassabb lett és 3d filmek tekerésénél kilép a 3d módból majd vissza. Idegesítő.
Egyetlen egy pozitívuma van, hogy újra mennek a trailerek.
HT 5.0 designja nem jön be. -
djnice
veterán
válasz
sony89 #18705 üzenetére
Mit kellene összehasonlítani? Ugyanaz a SoC és az Android verzió is, csak a borítókezelő alkalmazás más. Ami biztos, hogy a Dune saját lejátszómotorja pontosabban kezeli a BD/UHD menüket. Amit lefogok ellenőrizni, ha megérkezik a Z3000 Pro, hogy van-e különbség képben, mert a Zidoo elvileg javította a black clipping-et DV alatt. Arról hallgatnak, hogy alapból a Zidoo is túlélesít-e, azt is megfogom nézni.
-
sony89
tag
Azért megnéznék most már egy Dune hd solo 8k vs Zidoo z30 Pro összehasonlító tesztet!
pl melyiket érdemesebb megvenni, mert árban kb. hasonlóak...
Új hozzászólás Aktív témák
Tomp fórumlakókn összefoglalója miként készítsünk Dolby Vision videót a ZIDOO X szériás lejátszóhoz.
Egy cikk egyik fórumtársuntól a
ZIDOO UHD200 lejátszóról.
Hang rendszer
oldaláról.
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Óvodások homokozója
- Autós topik
- Filmvilág
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA XPG 600W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS B550M R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Zalman i3 NEO Gigabyte 850W
- Új és újszerű 15"-16" Gamer, irodai, üzleti, készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!