Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen processzort vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- RAM topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
A ZIDOO médialejátszó topik célja, hogy segítsük egymást
a minél jobb moziélmény elérésére
és a problémák megoldására.
Feltöltés folyamatban.
Ötleteket és segítséget Pü-ben várok.
Zidoo is not streaming player.
AZ új PRO boxok már
rendelkeznek
DRM L1
támogatással.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Folaci888
újonc
HDMI -n megy ki, és azt hiszem auto-n van.
Próbáltam mindenhogy. -
Folaci888
újonc
Tegnap vagy negyedórát küzdöttem mire lett DTS hang. Új szoftver, Z3000 Pro
. -
RockCNC
őstag
Z9X 8K és az új 1.2.01 friisitésben is vannak időközi lefagyások, még van mit csiszolni!
Olyankor elég, ha pár másodpercet visszatekerek és megy tovább. -
Beni2360
Topikgazda
válasz
marcellp #19684 üzenetére
Gyakorlatilag a z9x egy kategóriás feljebb lépés. Jó kiforrott készülék, sajnos több támogatásra már nem számíthatunk. A DoVi-nál vannak határok de lehet vele élni. Nekem is evvel a SOC -al van a boxom. Én pl sosem használtam a Bt.
Meg kell venni és olcsón kitenni a régit. -
marcellp
csendes tag
-
marcellp
csendes tag
Sziasztok! Zidoo Z9X vagy Zidoo Z9X 8K? Mindkettő képes lejátszani 3D filmeket vagy lejátszani más filmformátumokat kadenciahelyesen? Melyiket érdemes venni? Van egy jó öreg X9S-em, és szeretném lecserélni. Megvásárolhatom Futeko webshopon? Köszönöm!
-
Bandikaq
csendes tag
Sziasztok! Nekem a másolást PC to Zidoo között az alábbiak szerint sikerült megoldanom. Laptopon win11-el sikerült Beni2360 videója alapján. PC-ről win 10 edunál volt kis probléma, 1 nap google: win smb beállításokba kell belenyúli, engedélyezni kell a fiók beállításoknál
I tried gpedit.msc:
Computer Configuration\Administrative Templates\Network\LanmanWorkstation
and set insecure guest logon to enable.
Restarted the computer
-> Also doesn't work
then i uncommented the line in /etc/samba/smb.conf#map to guest = Bad User
forrás: https://superuser.com/questions/1610325/windows-10-edu-smb-share-not-available
ezután már ment a hálózati hely hozzáadás. A másolásokat total commanderből indítom, intézőbe beillesztéssel. Simán megy átlag 60 MB/s-al. A legnagyobb file, amit próbáltam, 60 GB
-
geno2018
csendes tag
válasz
Beni2360 #19617 üzenetére
Annyi előrelépés történt, hogy Z30Pro- ban van (Wake-on-lan) és felébreszti a lejátszót.
( azonos helyi hálozaton)
Be lépek a felületre telefonon keresztül és ott kijelölhetek, másolhatok stb....
De az PC-Zidoo másolás 10GB felett, még mindig nem megy. Csak van itt valaki aki ilyett vett, vagy másik amlogic-os tipust. És tudja mondani, hogy neki megy, vagy nem. -
kokokka
addikt
Tesztelem az új TV-met (már vagy két hete
), és most feltűnt egy "hiba" a Z9X-el. Van 2-3 HDR10+os teszt fájlom, de mindegy mit állítok a Zidoo-n, minden esetben csak HDR10-et ir ki a TV úgy, hogy a saját lejátszója tökéletesen felismeri a formátumot. Ha a TV-re dugott HDD-rol játszom le beépitett vagy telepített appal akkor is, ha belső tárhelyére teszem a fájlt akkor is. Csak a Zidoo-val nem írja ki a TV a jobb sarkába, hogy HDR10+. HLG, PQ16, HDR es DV is tökéletesen megy, átvált a TV és ki is irja a formatumot, de ez a HDR10+ valamiert nem megy. Mi lehet ennek az oka?
-
Én kizárólag a filekezelőt (media center) használom, nem használom sem a plakátok sem a trailer funkciót. Ott indítok el mindent, és számomra csak az a fontos, hogy a filmek hibátlanul és a kódolás adta maximális minőségben menjenek. Ezzel valószínűleg abba a rendkívül elhanyagolható kisebbségbe tartozom, akiknek az előbbi nem fontos... Ugyanakkor elfogadom, hogy ha már tudnia kellene ezt, akkor sokan szeretnék tényleges media playerként használni, úgy válogatni a filmek között, ahogy egy streaming csatornánál tesszük. Mindenesetre nagyon kevés olyan kódolás létezik, amit ma és még jó ideig a Z9X és Z9X Pro vonal (Realtek RTD1619DR/RTD1619BPD) ne tudna hibátlanul lejátszani.
-
RockCNC
őstag
-
RockCNC
őstag
-
vkz
csendes tag
Kedves Mindenki!
Sok év Popcorn után tettem egy kört Android TV irányban, de nem az én világom. A kérdés ha most nem új lejátszóban gondolkodnék akkor a régebbiek közül mi lehet meg jó választás?
Egy UHD2000 mire nem elég napjainkban?
Vagy egy Z10 Pro?
NAS-ról nézek filmeket, nagyrészt FHD, ritkábban 4K.
Nincs házimozi rendszer csak egy elég jó sztereó. Van külön zenelejátszóm (Eversolo A6 - ezért is néztem Zidoo-t) abban elég jó dac, és coax bemenet is (ez fontos, mert mert HDMI ARC nincs, Toslink meg foglalt) de nem muszáj azt használni, analóg bemenet van bőven az erősítőn.
Pamasonic Oled TV-n nézem.
Mivel elég sok év lemaradásom van ezért kérnék tanácsot.
Előre is köszönöm! -
Sziasztok. Mostanában egyik filmnél se tudom megnézni az előzetest. Azt írja nem található! Nem emlékszem már annó hol lehetett az beállítani? Vagy másnál sincs már ez? Köszi a választ. Z1000pro-t használok ha esetleg ez számítana.
-
Bandikaq
csendes tag
Sziasztok! Segítséget szeretnék kérni. Ha a playról telepítettem egy alkalmazást, annak a csempéje miért nem jelenik meg az appok között? A beállításokban az alkalmazásoknál megvan, el is indul, de egyszerűbb lenne, ha a gyári appok csempéje mellett szerepelne. 1.1.70 G van fent.
-
embe
nagyúr
A zidoo forum nálatok is szarakodik, vagy csak nálam ment el a böngészőben valami? Az utóbbi 2-3 napban nem tölt be.
-
bonat
senior tag
na frissítettem egészen 1.1.60-ról egészen 1.2.01-ig
az első update után 1.1.7.0-nál már online is megtalálta a frissítéseket azonnal
reboot után már fel is hozta az UPDATE ablakot -
embe
nagyúr
válasz
szepi0808 #19615 üzenetére
Több Zidoom is volt. Visszakerestem, és én is 8 éve vásároltam az elsőt. És ahogy Beni is írta 1x vagy 2x jött csak az OTA frissítés. Mindig penről kapta meg az update-t. Hogy mi dönti el hogy jelez-e az OTA frissítés... Passz. Lehet sorozatszám alapján belövi melyik piacra készült, s ez dönti el?
-
bonat
senior tag
na mivel most sokan a frissítési lázban vagytok én is megnéztem....
nálam még v1.1.60 verzió van fent a Z9X 8K-n
magától nem talál frissítést....
akkor most nekem kell frissíteni? -
geno2018
csendes tag
válasz
Beni2360 #19595 üzenetére
Köszönöm a segítséget. De még kérdeznék. Azt írod, hogy a 60-80GB Videókat is másolta.
A realtek csippes HDD-s tipusokra gondolsz? Esetleg tudsz valakit, aki "közelebb van a tűzhöz" Mert a Nas-os verzió még müködhet, de ha frissítéssel, vagy valami mással megoldódna az volna a legjobb.
Köszönöm a válaszod. -
szepi0808
senior tag
-
szepi0808
senior tag
Z3000 pro nem frissít v1.1.80 – v1.2.01-re. Sem online, sem pendrive-ról.
Z3000-PRO_R_v1.1.80_to_v1.2.01_202501081608_diff-package.zip.md5
Sőt nem is látja az usb frissítéskor a file-t, hogy kitudjam választani.
Érdekes.
Új hozzászólás Aktív témák
Tomp fórumlakókn összefoglalója miként készítsünk Dolby Vision videót a ZIDOO X szériás lejátszóhoz.
Egy cikk egyik fórumtársuntól a
ZIDOO UHD200 lejátszóról.
Hang rendszer
oldaláról.
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD+ 2TB HDD
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest