Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
-
PROHARDVER!
A ZIDOO médialejátszó topik célja, hogy segítsük egymást
a minél jobb moziélmény elérésére
és a problémák megoldására.
Feltöltés folyamatban.
Ötleteket és segítséget Pü-ben várok.
Zidoo is not streaming player.
AZ új PRO boxok már
rendelkeznek
DRM L1
támogatással.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Beni2360
Topikgazda
válasz Tibiajax #18937 üzenetére
Bocs de erre szokták mondani, hogy sufni tuning. Veszek egy 130-165 e Ft gépet de nem veszek pár dodoért adaptert hanem bújok a polc alá, szedem szét, cserélgetek rakom össze ahelyett, hogy egy mozdulattal kiveszem és cseréltem benne a hdd-t. . Milyen sebességgel másolsz a gépeden?
Mert én hálózaton olyan 80 Mb/s másolok.Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
Beni2360
Topikgazda
válasz Tibiajax #18932 üzenetére
Lehet venni olyan adaptert amibe a 2.5"hdd fér bele és a 3.5" helyére dugható. Még anno a mobil rack idejében vettem.
[ Szerkesztve ]
Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
a347
aktív tag
-
Beni2360
Topikgazda
válasz Tibiajax #18802 üzenetére
Nekem a Z1000 pro mellett 3 db amlogic boxon van mindegyikben egy egy SD kártya és azon fut a CE Linux rendszer ami egy KODI. KB 20-25 e Ft beruházás. Most tesztelem az egyiken az újdonságot a DV videók lejátszását. Még FEL típusú anyagom csak tesz videóban van.
Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
Beni2360
Topikgazda
válasz Tibiajax #18796 üzenetére
Mint írtam frissid egy új letöltéssel.
Valami hiba lehetett S kinontásnál és ezért van.
Ez nem kerül sok időbe.Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
Skynet258
veterán
válasz Tibiajax #18794 üzenetére
Ennél a frissítésnél sajnos túl kell esni rajta. Én szerencsére csak 3 mappabol adom be a dolgokat egy NAS-rol, utána elszorakozik magában amíg letolti a boritokat meg mindent. Lehet ha csinálsz backup-ot a HT-rol akkor azt vissza tudja tenni de nem próbáltam, frissítettem és ment vissza gyarira, majd újra "belaktam".
-
Beni2360
Topikgazda
válasz Tibiajax #18791 üzenetére
Szerintem töltsd le az fw- t még1x és indítsd újra a telepítést. Hátha jó lesz.
-
Beni2360
Topikgazda
válasz Tibiajax #18789 üzenetére
Sima videó lejátszás közben is?
Hogy jön ide a TV M5 adása?
Egy képet a kijelző felbontása beállitásáról küldenék?[ Szerkesztve ]
-
-
Beni2360
Topikgazda
válasz Tibiajax #18782 üzenetére
Meg van értem
Nézd meg az Aspect ratio-t> fit-re állítsd.
Az állitódhatott el.[ Szerkesztve ]
-
Beni2360
Topikgazda
válasz Tibiajax #18780 üzenetére
Ha arra gondolsz, hogy lejátszás közben az egyik színes gombra aplikált beállítások nyíljon meg nálam rendbe van. Most néztem meg.
-
djnice
veterán
válasz Tibiajax #18751 üzenetére
Ha lesz időm csinálok. Alapjában véve (banding, clipping) az Amlogic képe jobb, mindig is jobb volt. Felskálázásban az új S928X már egész jó, de sajnos natív képmódban is túlélesít. A Dune egyelőre nem adta ki a 8K-s modellek device tree forrását, így a CoreELEC nem fut rajta, pedig azzal meg lehetne nézni hogy ezt a túlélesítést mi okozza. Ugoos S928X-hez már van CE, de olyan készülékem nincs jelenleg.
-
Beni2360
Topikgazda
válasz Tibiajax #18715 üzenetére
Én a gyüjtőben össze rakott borító képét szoktam változtatni de egyből változott. Pl volt A fekete lista sok évada és ott cserélgettem a borító képeket még tavaly de rögtön kicserélte.
-
Beni2360
Topikgazda
válasz Tibiajax #18713 üzenetére
Erről a bejegyzésről nekem Az utolsó cserkész film ugrott be.
Most az összes-poszter oldalon a biritókép nagyság váltásárol van szó? Mert nálam eddig működött. Voltak olyan beállítások amihez ki kellett lépni a HT-ból, hogy meg tudja változtatni de az a fő oldara vonatkozott.Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
embe
nagyúr
válasz Tibiajax #18697 üzenetére
Én a Z10Pro-ra csak feltettem, sokat nem teszteltem vele. Viszont amit észrevettem, a Z1000pro-n, hogy a blu ray menüt mintha gyorsabban töltené be - nem gondolkodik.
[ Szerkesztve ]
Onkyo TX-L20D, 4K Dolby Vision, streamer, HDMI, USB, phono, fehér 2.1-es erősítő eladó
-
Beni2360
Topikgazda
válasz Tibiajax #18692 üzenetére
Ott van a ....86 hsz egy kép
.
A tégla alakú amit prezentálták, bal oldalt látod. És a kék színes amit gyorsan fabrikáltam. És lejjebb meg is osztottam egy üres ikont amibe azt írsz ami neked mappa neved van.[ Szerkesztve ]
-
Beni2360
Topikgazda
válasz Tibiajax #18687 üzenetére
Megcsinálod az ikonokat bemásolod a Zidoo storage pictures mappába öket. Majd a fő menünél rá mésza az ikonra pl: kedvencek > menü gomb > ikon modosítás és betallózod a megfelelő ikont.
Linkeltem a ...84 hsz egy rövid videót a HT5-ről.[ Szerkesztve ]
-
Beni2360
Topikgazda
válasz Tibiajax #18685 üzenetére
Sok választás nem lesz mivel állítólag ez az utolsó fw ezekre a CPU-kra.
Ilyenre cseréltem ideiglenesen a fö oldali ikonokat. [kép][ Szerkesztve ]
-
Beni2360
Topikgazda
válasz Tibiajax #18661 üzenetére
8 évvel ezelőtt az X8 sem támogatta, és nem is fogja. Erre ne is várjál. Mai gépekkel nem gond átkonvertálni. Vagy vegyél egy amlogic boxot 13-15 e közt és egy SD kártyára felteszem egy CoreElec rendszert ami egy KODI és DV lívül mindent lejátszók. Nekem van 3 db a Z1000 pro mellett. Sorozatokra azt használom hétközben.
-
-
-
blakey
titán
válasz Tibiajax #18647 üzenetére
Az Amlogic jó, eddig is jó volt, sok esetben jobb, mint a Realtek.
ELADÓ: Homatics Box R 4K Plus *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
embe
nagyúr
válasz Tibiajax #18644 üzenetére
Rendben, megértem. Amiatt is írtam, hogy az én felhasználói szokásaimban, és eszközkörnyezetben nem veszek észre különbséget.
Mondjuk én is egy Fujitsu táppal használtam.[ Szerkesztve ]
Onkyo TX-L20D, 4K Dolby Vision, streamer, HDMI, USB, phono, fehér 2.1-es erősítő eladó
-
peter60kettő
csendes tag
válasz Tibiajax #18567 üzenetére
A raspberry hardver-volumio szoftver stream egy igen jól működtethető duó szerintem (már amennyire én a témában az évek során összeolvasgattam.)
Én egyáltalán nem használok stream-et - tudom, ez képtelenül a anakronisztikusnak hathat manapság,
de én egy relatíve vén fószer vagyok;ha meg akarok szerezni egy filmet, zenét vagy bármiféle anyagot, akkor megkeresem, hogy honnan tölthetem le (jellemzően egyszer s mindenkorra), és ráteszem egy 4 GB-os HDD-re (amit majd hamarosan egy SSD-re cserélek),
és úgy, ill. onnan nézem/hallgatom, tehát engem a Zidoo stream praktikuma és minősége egyáltalán nem érint.A sztereó kontra multi, avagy ha úgy tetszik, a 2.0 - 5.1/9.1, vagy egy harmadik közelítésben
a DTS-HD Master
és
a DSD/MQA nálam valóban teljesen külön válik
hardverben (erősítő, hangfalak, és a kábelek tekintetében is).
és kvázi szoftverben is.Szerintem egészen más jelleg, igény és tech háttér a kettő;
amire az egyik fenomenális, arra a másik többnyire max. középszerű (s nyilván nem is annyira a - komolyabb - hangfalak, inkább az erősítők terén). Oké, elektronice eleve másra tervezték őket.És aza egyetlen 'közös pont' az én jelenlegi esetemben a Zidoo, mint ún. forrás vagy lejátszó.
Lehet;
ha kissé megburzsujosodom... ill. -nék (ez a mából nézve nem túl sanszos), akkor talán megtartanám a Zidoo-t csakis mozira,
és a digit futómű funkciót, azaz a 2.0 'forrásigényét' kiváltanám, mondjuk, egy jobbféle Auralic-ra, például.Ám ahhoz, hogy egy efféle csoda összejöhessen, azt hiszem, már túl régóta vagyok a bolygón - ezzel a (mostani) személyiség készlettel már aligha keresek annyi pénzt meg, mint amennyit pl. 30-40-es éveim idején tehettem.
De nem baj ez;
nem sava' szőlő, és nem is sirámnak szánom, amit írok, mert a lényeg, hogy volt-megvolt az az időszak, amikor azzal a gondolattal ébredtem, hogy nem kívánhatok többet - úgy en bloc.(Ez viszont a mai körülmények között olyan etikai és mentalitásbeli kompromisszumokra kényszerítene, amiket már nem vállalnék be - és amúgy még húsz-harminc éve se volt muszáj, ha volt némi tartás az emberben tudod; szemkontakt a tükörrel, meg efféle, elavult La Manca-s lájf romantikák.)
De nagyon elkanyarodtam, elnézést mindenkitől.
Köszönöm a velem megosztott tapasztalatodat és gondolataidat.
-
peter60kettő
csendes tag
válasz Tibiajax #18561 üzenetére
...és itt egy részletes, mégis
viszonylag rövid,
gyorsan áttekinthető táblázat az általad megemlített, korábbi Zidoo modellek és az 5000-es közötti különbségekről - ezek közül számomra (csak egy hozzávetőleges arányt mondok) 10-ből 9 fontos plusz, például, hogy a 'multisága' mellett pl. afféle digit futóműként is megfelelő minőséget adhasson
(mert világszerte igen szuper kis digit futóműveket kapni már a Zidoo 5000-es áráért - pláne egy ilyen a 'modifikált' árú példányért -, csakhogy ők csupán audiót tudnak - igaz, abból egyértelműen magasabb szintű a produkciójuk, mint a Z.5000-esé, de hát, valamit valamiért, ugye).Szóval, a link:
https://www.futureland.fr/lecteur-multimedia-nas/45299-164944-zidoo-uhd5000.html#/1-couleurs-noir -
peter60kettő
csendes tag
válasz Tibiajax #18561 üzenetére
Kedves Tibiajax,
kösz a keresetlen szavakat!
A 18560-as, Vhiktornak írt válaszom jó része feléd is válasz - azzal a plusszal, hogy a búgságosságban van sajna, igazságod.
(Még?) nem jött elő annyi nyűg talán, mint amennyiről te írsz, de ez lehet részben azért is, mert még csak nemrég érkezett meg a gép.Az új sorozatú ESS dac chip egyébként nekem jobban bejönni látszik, mint az AKM (legalábbis, ami az Oppo 203-asomban van), de dac ügyben némileg én is másképp gondolkodom,
ezért idővel (talán ősszel) egy jófajta 'chi-fi' dac-cal váltom le a Zidoo (egyébként ilyen környezetben nagyon nem rossz) ESS chipjét.Egy "létra" dac lesz az utód (R2R), a Musician Audio Pegasus II.-es modellje, hozzá rittyentve terv szerint egy Lyngdorf TDAI3400-as 2.0-ás erősítőt - tehát az ő spéci 'dán' dac-ja se igen jut majd gyakran szóhoz a Pegasus mellett.
Nekem tehát a legtöbb dologban eléggé más volt az elvárásom, mint a tiéd;
az analóg, ill. audió rész volt a fontos, hogy erős legyen - méltó a hangfalakhoz, meg a Lyngdorfhoz (s persze, a Pegasushoz, hogy ne már egy rakás híg fost konvertálgasson egy ilyen szuper dac, ugye).Meg az volt még döntő szempont, hogy legyen a gépnek egy komolyan vehető XLR kimenete,
tudjon natív DSD 64-től 512-ig, és MQA-val is dolgozni - és mindebben is a fentiekhez méltó minőségben.
Az egész bemadzagozás pedig Nordost Heimdall 2-es, ez a sorozat nálam nagyon bevált, meg egy AQ1200-as tápszűrővel.Még nincs tehát itt a Lyngdorf, "csak" egy 8-as sorozatú Marantz 2.0-ás, 70 wattos erősítőhöz kötődik a Zidoo, de engem ámulatba ejtett, hogy mi jön ki a rendszer végén egy
combosabb méretűjobb minőségű felvételt elindítva.Szóval, az igen sanszos, hogy nem egy az egyben kaptam maradéktalanul minden euró centért a legjobb ár/érték arányt, de a nekem fontos paraméterek - és a végeredmény - szempontjából egyelőre több mint elégedett vagyok.
A bugokkal viszont - és itt abszolút él a te igazad - tutira a gép vagy a magam élete végéig meg kell majd időnként küzdenem, de ez most (még? ) úgy tűnik, nekem belefér.
Köszönöm, hogy írtál nekem, és azt is, amit.
[ Szerkesztve ]
-
peter60kettő
csendes tag
válasz Tibiajax #18558 üzenetére
...nem, semmi kardba dőlés nincs tervben;
ha ez az általad említett 'feleslegesség' derülne ki - márpedig ha így van, akkor derüljön is ki! - azon esetben fogom, és eladom a holmit, s veszek egy, a saját elképzeléseimnek megfelelőbb vasat. Neked, nektek pedig megköszönöm majd a segítséget.
Szóval, kérlek is benneteket;
nyugodtan toljátok arcba nekem - közérthetően megfogalmazott érvekkel -, ha ökörséget csináltam vagy szimplán csak hibát vétettem ezzel a vétellel, mert szerintetek van jobb alternatíva. Nem fogom védeni hozzá nem értésem (hülyeségem) mundérbecsületét.Elég részletesen leírtam lentebb;
- milyen környezethez,
- milyen célra és
- miféle megfontolások alapján választottam épp azt, amit.
Ha van jobb ötlete bárkinek, azt köszönettel fogadom majd, nem pedig hőzöngő seggfejséggel - saját elvárásom szerint legalábbis (amúgy meg ezt diktálná az ésszerűség és önnön érdekem is).[ Szerkesztve ]
-
Beni2360
Topikgazda
válasz Tibiajax #18398 üzenetére
Megnéztem de szvsz mivel az egész Funkció billentyű a videó lejátszására hajadzik nem használható a zenei lejátszáshoz. Egy mappát találtam most az MP3 ott nem megy.
-
Beni2360
Topikgazda
válasz Tibiajax #18390 üzenetére
Látod az ára magáról beszél.
Az 1000- nagyon jó készülék főleg ha zene is játszik mivel egy jó minőségű trafó van benne.Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
Beni2360
Topikgazda
válasz Tibiajax #18386 üzenetére
Már 8 évvel ezelőtt is lebeszéltek arról a gyártóról. Éppen a napokban olvastam, hogy mekkora átverés az Egreat vagy a Zapati rendszer.
Z1000 prot használtan vennék?[ Szerkesztve ]
-
embe
nagyúr
válasz Tibiajax #18326 üzenetére
És megvan hogy honnan ismerős "Nils Holgersson"
Most néztem/hallgattam a Bruce Springsteen & The E Street Band London Calling Live In Hyde Park koncertfilmet, ott vigyorog a vinyón.
És pl. ebben a "jelenetben jó az alakítása" . A jelenet második felében.
Első perctől ismerős volt a név, de ugye itt én "csak" Bruce Springsteen-re koncentráltam.Onkyo TX-L20D, 4K Dolby Vision, streamer, HDMI, USB, phono, fehér 2.1-es erősítő eladó
-
Kapanyél
őstag
válasz Tibiajax #18322 üzenetére
Tehát összegezve: most van egy sokszázezres lejátszód, ami nem natív MQA player, csak azért, hogy egyetlen készülékben legyen a média lejátszó minden funkciója.
Igaz, ha boldog tőle valaki, mindegy mennyire elképesztően nagy és fölösleges…köröket tesz.Hús vagyook, hús, hús, hús, hús, húús!
-
Beni2360
Topikgazda
válasz Tibiajax #18322 üzenetére
Csak gratulálni tudok hozzá és sok örömöt a használatához.
Ahogy szokták mondani,aki mer az nyer.Azóta többszőr szellöztetek és szúnyoghálót is felengedtem, hátha ide is berepül valami csoda zidoo.
Köszönjük a beszámolót.
[ Szerkesztve ]
-
embe
nagyúr
válasz Tibiajax #18316 üzenetére
Nem akarlak rábeszélni, egyáltalán nem hisz a Te pénzeddel nem szeretnék játszani , de én sokszor flasheltem, semmi gond nem volt. A stabil nagyon ritka. És az is hogy a béta rosszabb. legalábbis nekem ez a tapasztalatom.
Amikor megvettem a Z10pro-t megszokásból az előző Z9X fw-t tettem rá. Rá is ment, csak a kijelző mutatott minden ákombákomot. Egy gyors flash és helyreállt a rend.De a lényeg hogy már most hozza az elvártat neked. Jó szórakozást hozzá, használd megelégedéssel!
-
embe
nagyúr
-
Beni2360
Topikgazda
-
Beni2360
Topikgazda
válasz Tibiajax #18284 üzenetére
Nem tudom olvastad-e ezt a blogot? Ez a wind böngésző ablakban jobbra fent található a topikunkban. Hátha találsz valami útmutatót benne. Ehhez nem értek.
-
Beni2360
Topikgazda
válasz Tibiajax #18282 üzenetére
Köszi és nm.
Szomorúan konstatálom, hogy nálad nem ment.
De ezek szerint az opció él csak másik erölködő kell.[ Szerkesztve ]
-
Beni2360
Topikgazda
válasz Tibiajax #18273 üzenetére
Nem amit linkeltem ami besült. Új letöltés és a leírás szerint. Hátha most végig fut. Vagy a flash-elés
[ Szerkesztve ]
-
Beni2360
Topikgazda
válasz Tibiajax #18271 üzenetére
Töltsd le újból, hát ha sérült az első letöltés és próbáld megcsinálni. Ha gond van még mindig ott a 14 nap.
-
Beni2360
Topikgazda
válasz Tibiajax #18267 üzenetére
Amit linkeltem ott van a letőltesi dobozban egy leírás link, hogyan kell csinálni. Olvasd nyugodtan át és döntsél. Ne zavarjon, hogy a másik boxhoz van a leírás.
Miért akarsz vissza menni? Mi a gond a mostanival?[ Szerkesztve ]
-
szelroli
csendes tag
válasz Tibiajax #18267 üzenetére
Nem akarok bele avatkozni. Esetleg rosszat ajánlani. Mivel láttam hogy Beni nem ajánlja a flasht. Nem tudom.. Nekem z20 pro van. Én sem tudtam régebbi verziót telepiteni. Visszafelé nem engedte. A gyári visszaállítás pedig csak az alkalmazásokat és a beállításokat illetve az adataimat állitotta vissza. A fireware verziót nem. Ezért írjak illetve hozták létre a recovery flash. Én haszntam és azzal álllitottam vissza.
https://www.mcbluna.net/wp/zidoo/zidoo-z2600-recovery-image-v1-0-52/
Nyilván ez a te dolgod. -
Beni2360
Topikgazda
válasz Tibiajax #18261 üzenetére
Mint irtam töltse le a letőltő oldalról az utolsó nem beta fw-t és avval probálkozzál. Vagyis ha jól látom a Z2600-nak csak egy fw van fent azt töltsd le.
A Flash-t meg ne akard az a tégla újjá szuletesere van. De ha nem megy a régebbi akkor mentés HT adarok és a beállításokból a gyári visszaállítás.
Flash-al ledaral mindent és egy új rendszert tesz fel.[ Szerkesztve ]
-
Beni2360
Topikgazda
válasz Tibiajax #18259 üzenetére
Nem nagyon. Csak ha jól emlékszem amit a honlapon kiadtak nem beta és utána mehet a kiválasztott beta-t.
[ Szerkesztve ]
-
embe
nagyúr
-
embe
nagyúr
-
Beni2360
Topikgazda
válasz Tibiajax #18241 üzenetére
Meg kérnélek. hogy a
trágár szavakat
mellőzd a topikban mert törölni fogom a hsz-t.
KöszönömBéni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
embe
nagyúr
válasz Tibiajax #18238 üzenetére
Csak futólag olvastam bele amit írtál.
Egy javaslat: A zenelejátszó alkalmazásban is tudsz mintavételezést állítani. Van "natív" is. Már nem emlékszem, hogy a 48 az a stock beállítás lenne-e.
Nézd meg! Az ok. hogy a Zidoo Fő settingsben azt állítottad, de konkrétan a zenelejátszó alkalmazásban is állítsd be![ Szerkesztve ]
-
blakey
titán
válasz Tibiajax #18238 üzenetére
Komolyabb minőségi zenehallgatáshoz az Android néha kevés. Sajnos sok esetben 48kHz a legmagasabb mintavételezés, kevés az olyan eszköz/eset, amikor magasabb mintavételezés is működik. Tenéhez, évek óta inkább Amlogic boxot használok CoreELEC-kel, külső DAC-al, ami USB-n, koaxon vagy éppen optikain kapja az "anyagot". A CoreELEC alatt futó Kodi is maximum 384kHz-ig működik, de az legalább működik, mindig a megfelelő frekvenciára vált, jó, minőségi a hang, lehet, hogy neked is azt kellett volna választanod.
ELADÓ: Homatics Box R 4K Plus *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
Beni2360
Topikgazda
válasz Tibiajax #18231 üzenetére
Látom sok választ kaptál nekem már nem maradt semmi. A leg egyszerűbb egy G-fw-vel frissítés ni és már ott is a play áruház amit az öszben leirta szerint regisztralsz és máris tölthető le a Tidal.
-
szelroli
csendes tag
válasz Tibiajax #18225 üzenetére
Nekem zidoo z20 a Windows alatt formatált NTFS tárolókat is felismeri. Nincs ilyen gond.Egy partícióra NTFS-el is minden hdd működik. Saját tárhelyéhez csatolva és zidooval formázva is használom. Illetve most úgy tesztelgetem.Ez a Google play áruházas dolog már nem nagyon érdekel. Én elengedem mert ezidáig nekem onnan semmi nem működött stabilan. Egyedül a YouTube. Igaz mindent még nem próbáltam. De nagyon sok alkalmazást.
[ Szerkesztve ]
-
gulyasa
őstag
válasz Tibiajax #18223 üzenetére
Nekem a régi Z9X van (RTD 1619DR chip), de külföldi fórumon téma, hogy az új Zidoo-k (az összes RTD 1619BPD chipes) eléggé válogatós a csatlakoztatott meghajtók tekintetében - akár külső USB-s, akár belső SATA-sról van szó. De úgy látom, leginkább az NTFS fájlrendszerrel vannak problémáik. Van akinek sikerült úgy megoldania, ahogy kérdezted. Lementette máshová az anyagokat a használni kívánt meghajtóról, újra formattálta exFAT vagy EXT3 vagy EXT4-re. Aztán SMB-n keresztül rámásolta a fájlokat és ez megoldotta a problémát. De ez csak 1-2 embernek jött be.
Szerk: Akkor ahogy az előttem írták, próbáld GPT-re átalakítani.A lejátszóra jelenleg telepített firmware-től függően Google Play-ed úgy lesz, hogy ha:
1. Az App menüben találsz Play ikont és esetleg nem működik, akkor azt regisztrálni kell. (A topik összefoglalóban megtalálod a leírást).
2. Ha az App menüben nincs Play ikon (és a többi Google szolgáltatáshoz tartozó app sincs rajta), akkor két megoldás van:
2.a. Letöltöd és telepíted APK-ból a gappinstaller-t, majd ezután regisztrálod a Play áruházat.
2.b. A zidoo.tv fórumról letöltöd a legfrissebb Google-s firmware-t (jelenleg a Z2600_11_v1.0.75_G_202401091109_ota-package.zip a legutolsó), telepíted és regisztrálod a Play-t.[ Szerkesztve ]
Samsung S23+ 512GB, LG OLED 48" C1, Zidoo Z9X, OCTAGON SF8008 4K UHD E2, Sony WH-1000XM3, LG HBS-FN6, JBL REFLECT AERO, Lenovo Tab M10 2nd Gen
-
-
gygabor1981
csendes tag
válasz Tibiajax #18223 üzenetére
Szia!
Ezzel én is szenvedtem mire rájöttem.
Szóval az a lényeg, hogy partició táblát meg kell változtatni az ssd-n. Ugyan ez vonatkozik a merevlemezekre. Ha MBR particiós táblával van formázva, nem is fogja látni. A zidoo csak a GPT particiós táblákkal beállított tárolókat észleli. Nem kell a zidoval formázni, ezt meg tudod csinálni windows alatt is. -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tomp fórumlakókn összefoglalója miként készítsünk Dolby Vision videót a ZIDOO X szériás lejátszóhoz.
Egy cikk egyik fórumtársuntól a
ZIDOO UHD200 lejátszóról.
Hang rendszer
oldaláról.
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest