Új hozzászólás Aktív témák
-
.LnB
titán
De jót játszottam tegnap! De megint nem Xbox-on, szóval csak itt fér bele, hogy írjak róla.
Szóval az elmúlt napokban, hetekben párszor szembe jött velem a Half-Life. Podcastben emlegették meg ilyesmi. Gondolkodtam is rajta, hogy elő kellene venni. Aztán valahogy felmerült a Black Mesa "remake". Amit tegnap gyanútlanul ki is próbáltam. ÉS eléggé ott ragadtam előtte! Ez a felújított változat pont olyan minőségben tárja elénk a játékot, mint ahogy emlékszünk rá. Ahogy az emlékezetünk megszépíti.
Mert a Black Mesa bizony nagyon is megszépíti azt: [link] Bitang jó kis cucc. Egy seggel el is jutottam a Tentacle-s rész végéig. A Chapter 7-be.
Tök érdekes, hogy bár játszottam minden résszel természetesen. Lehet, hogy nem is egyszer játszottam végig, de nem voltam az az atom HL szakértő. Viszont most, mintha izommemóriából játszottam volna. Mindig tudtam mit kell csinálni, pik-pakk ment minden. Pedig ha megkérdeztek volna róla, annyira emlékeztem volna, hogy az elején a vonattal kell menni a játéknak.
Így utólag rémlik egyébként, hogy olvastam híreket erről a modról. Úgy emlékszem, hogy rengeteg idő alatt készült el talán?! Na mindegy is, mert megérte. Nagyon minőségi cucc.
Úgy megörültem neki tegnap, hogy akartam írni róla pár gondolatot valahova. Hát ide sikerült.
Új hozzászólás Aktív témák
- itt sincs warez!
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Óra topik
- Eredeti játékok OFF topik
- Fotók, videók mobillal
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hatalmas pofont adna az USA a kínai chiptervezésnek
- Huawei Mate X6 - keleti oldal, nyugati oldal
- További aktív témák...
- HP 17-bs075ng kisfogyasztású 17"-os olcsó laptop kezdéshez!!!AkciÓÓ
- A Legolcsóbb!!!! Asus core i7-es notebook GeForce VGA kiárusítás!!!AkciÓÓ!
- Apple MacBook Pro (2010 MID, Geforce , SSD)
- Precision 5570 15.6" FHD+ IPS i7-12700H RTX A1000 32GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- ÚJ Bontatlan Apple Watch 10 46mm Cellular Rose Gold !! aktiválástól 1Év nemzetközi APPLE GaranciA
- Apple iPhone 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 1TB játékkonzol extra kontrollerrel garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest