- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Jókora gond volt az ASRock bizonyos alaplapjaival
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- Samsung LCD és LED TV-k
- VR topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
icemad
nagyúr
Na azt nem hiszem, hogy a benzinest /dízelt nem fogják engedni. Egyszerűen muszáj lesz, mert az emberek inkább vesznek majd egy lerúgott használtat, mint egy új elektromost. Nálunk a cégnél is lehet kérni elektromos autót /kisbuszt, kb 60 emberből 4 kérte, abból 3 irodista, és tudja az irodánál tölteni. Az az egy melós meg fix helyen van. Én pl 2-3 hetente új projectet kapok, arra meg nem tudok számolni. Egyik héten 30 km oda-vissza az út naponta, a következőn meg 400 km naponta. Annyit meg nem bír egy kisbusz, tele szerszámmal meg anyaggal. Úgyhogy én is azt mondtam, hogy dugják fel maguknak. Ráadásul olyan feltételeket szabtak a cégnél, hogy a hajam égnek állt.
Szerk. : Hollandia egy sötétzöld ország... Most már azon gondolkodnak, hogy az autópályán újra engedik a 130km/h tempót, mert a 100-as korlátozással semmit nem értek el. Nem lett kevesebb a károsanyag kibocsátás és baleset is ugyanannyi van. Csak senki nem tud haladni miatta. Komolyabb támogatás (mint pl Magyarországon) meg nincs az elektromos autókra, így szarnak rá. Szóval a benzin/dízel még egy ideig velünk lesz.
Egyébként pl az otthoni napelemes támogatás is megszűnik lassan itt, szóval csak a környéken 3 cég ment csődbe emiatt. Nincs megrendelés, mert egyszerűen nem éri meg már napelemet felrakatni. Van egy két elvetemült, aki még bevállalja, de azok a saját zoknijukat is megennék, ha azzal megmentik 3 csirke életét...
Új hozzászólás Aktív témák
- itt sincs warez!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Kötelező újdonság kerül a telefonok dobozába e hónaptól
- Vicces képek
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Nintendo Switch 2
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Milyen okostelefont vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Bontatlan MacBook Pro M4 Max 16" 36GB/1TB/1 ÉV Apple Gar./
- Seasonic Focus GX 850 Gold tápegység (garis 2033-ig)
- Chieftec SMART SERIES GPS-500A8
- Apple iPhone 14 128GB Akku: 87%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Apple Watch Ultra 2 49mm LTE Megkímélt, Karcmentes, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- DELL Thunderbolt Dock - WD19TB modul 02HV8N (ELKELT)
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest