Hirdetés
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- A konkurens hardvereken is működőképessé tette az XeSS 2-t az Intel
- Rengeteg monitor kapott G-Sync Compatible hitelesítést az új GeForce driverben
- Kinyitja a pénztárcáját az Apple, hogy behozza a nagy lemaradását
- Kína bekérette az NVIDIA-t, de szerintük nincs hátsó kapu a chipekben
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
tiv83us
veterán
Ha a gep 2008-ban lett gyartva, azokon mar lennie kell HDMI kimenetelnek.
Persze ha csere/javitott gep, akkor lehet nem, de akkor abban max alaplapot vagy driver-t csereltek, attol az meg lehet 2005-os gyartmany is.nesh20: Nem akarok uzletronto lenni, de azert azt szogezzuk le, hogy a KOTOR 360-on a jatszhatatlansag hatarat surolja.
-
nesh20
aktív tag
Sziasztok.
Bocsi az OFF-ért.
-kdM- Nekem megvan a Star Wars - Knights Of The Old Republic 1 és 2.
Ha érdekel eladom 3000-3000 FT-ért darabját. Posta van, előreutalásnál állom.
Ajándékba kaptam még anno de sajnos engem nem köt le.
Tok, borító, kis könyv minden megvan. Viszi az XBOX 360. -
ToBeY
nagyúr
Valakinek volt már 3 ledes hiba újabb HDMI-s Xbox-nál?Ment már tönkre?
Csak azért mert holnap venni szeretnék egy 2008-as premiumot (nem HDMI-s) és azt mondja az eladó, nem kell bele hűtésmod mert ez már nem megy tönkre.Mivel mórikált gép így az MS gari necces ha netán gáz van
-
-kdM-
senior tag
engem az erdekelne meg, hogy itthon mennyiert lehet szerezni sw: kotor-t? (ha egyaltalan lehet, mert en igy hirtelen nem talaltam semmit)...10 fontot meger?
-
taylorp
senior tag
Egy kis segítség kellene.
Eddig amit a PC-hez használtam hangszórót kötöttem rá a BOX-ra. Létezik valamiféle jack elosztó, amin esetleg van switcher? Hogy ne kelljen állandóan dugdozni? -
-kdM-
senior tag
válasz
(Kolombusz) #21288 üzenetére
aham, koszi...az ilyenfajta buherat akkor inkabb kihagyom
mondjuk engem pc szerverrol dobtak ki mert "tul gyorsan lottem g3-al"
...pedig tudtommal nincs ilyen cheat
-
(Kolombusz)
veterán
Ez azt jelenti, hogy van egy plusz gomb valahol az alján, amit ha megnyomsz, hármat lő.
Egy barátomnak van, nem sokat ér. Automata fegyvereknél semmit, némely félautomatával jó csak. Pl. G3-ra jó, ha silencer van rajta, mert úgy nem üt akkorát és nagyon gyorsan lő így.
Meg desert eaglel és barrettel lehet ijesztgetni a népet. -
Peat;)
veterán
Ok köszi, mass effect lesz, occsóbb, most ez is számít, fallout ára majd megy lejjebb még.
-
-kdM-
senior tag
szeretnek venni egy masodik kontrollert es ahogy nezegetem az ebay-t sok helyen latok olyat hogy "rapid fire mod"...ez konkretan mit takar? (felautomata fegyverekkel gyorsabban lehet loni vele?) es ezt mennyire toleraljak live-on?
-
Kasza08
őstag
válasz
Peat;) #21281 üzenetére
Ha az angol jól megy, akkor Mass Effect, sokat beszélnek benne, és neked válaszolgatni, szóval elküldheted az anyjába, de be is nyalhatsz neki
Persze a Fallout sem nélkülözi az angol középfokút.
Fallout3-at nagyon szidtákpedig aki játszott vele, az azt mondta, hogy isten játék. Tiv játszott mind2-vel, kérdezdd meg őt is.
-
nofi
addikt
válasz
Peat;) #21281 üzenetére
Mindkettővel játszottam, igaz PCn, de a lényegen nem változtat. A Fallouttal még nem végeztem, reményeim szerint majd boxon végigtolom. Jóval hosszabb mint a Mass Effect és nekem ez a posztapokaliptikus világ jön be jobban, szvsz sokkal kidolgozottabb is. Utóbbi is tetszett, egy kellemes sci-fi sztori kicsit pozitívabb, színesebb világképpel.
Felirat mindkettőben van, ellenben a Mass Effect annyiból könnyebb, hogy elég egyértelműek a küldetések, inkább csak a trécselés ami sok beszéddel jár. A Falloutban azért sokkal fontosabb szerepe van a beszédnek és sok mindent csak naplókból, feljegyzésekből lehet kibogarászni -
Peat;)
veterán
Volt valami teszt belinkelve, hát azt megnyitottam, szó se róla a fogyasztás játék alatt csökkent kömény 10% max körülit, nem hinném hogy ennyi megváltja a világot..
egy jól szellőző hely és rosszul szellőző hely tényezővel is nagyobb különbség hozható ki melegedésben.
Az a 256 mega jó dolog, ha az arcade-hoz jár külön azon kívűl a memkártya is. Ugyanis sokan inkább nem frissítenek, hogy legyen elég hely a mentésekre, memkártya hordozható és nem különben kb 3-4ezer ft-os érték.
Kérdés: Fallout3 vagy Mass effect? Aki játszott mindkettővel írja le melyik nagyobb alkotás a maga kategóriájában, illetve melyiknek könnyeb a nyelvezete. Felirat bekapcsolási lehetőség gondolom van mindkettőben angolul, meg muszáj is hogy legyen párbeszédnél, de érteni is szeretném a szöveget így ha nagyon meredek valamelyik akkor az egyszerűbbet választanám.
-
kisJack
aktív tag
válasz
(Kolombusz) #21272 üzenetére
Kösz, feltalálom magam, csak azt próbáltam érzékeltetni hogy kissé érzékenyen érintett, mivel erre építettem a hétvégét. Mellesleg kb. 3 fok van és esik az eső.
-
kisJack
aktív tag
Le vagyok törve mint a bili füle.
Felhívtam a boltot ahonnan rendeltem a boxot, mert már kezdett gyanús lenni hogy még mindig nem ért ide, mire közölte a tag hogy nem tudta feladni, mivel ő sem kapott 60 gigásat. De akkor könyörgöm miért ígéri meg? Azért rendeltem tőle, mert máshol azt mondták hogy jelenleg nincs készleten...
Most úgy néz ki a dolog hogy hétfőn érkezik, tehát kedden kapom meg, de ezek után nem tudom mit higgyek. Mindenesetre a hétvégémnek lőttek. Mást nem is terveztem, úgy volt hogy play ezerrel.
Ez van.
-
capafog23
őstag
Bad company-ba annál a résznél hogy nem akarjátok hogy felvegyen a helikopter és ezért felrobbantjátok az antennatornyokat, ott jön egy helikopter és darabokra lő, akármivel lövöm, mit kéne csinálni?
-
heihachi
addikt
Nem értem mi ez a nagy jasper láz. Semmit nem lehet róla tudni, mégis mindenki azt keresi. És ha gyári hibás az összes, és egyik sem bír ki fél évnél többet? És ha ezekben meg más alkatrész pusztul meg idő előtt? A falconok legalább már bizonyítottak, azok bírják a gyűrődést, nincs velük gond, miért nem jó az?
-
Kasza08
őstag
válasz
(Kolombusz) #21253 üzenetére
haverod vagy valakid nem tudja odaadni neki? Jó lenne ha jönnél cod5-ni
darky@: okés, Bro0k93, vegyél fel és megbeszéljük
-
OddMan
őstag
Valakinek sikerült már "jasper"-t vennie? Megnéztem pár helyet én is, de egyelőre mindenhol a "falcon"-t nyomják.
-
OddMan
őstag
válasz
(Kolombusz) #21256 üzenetére
Nagyszerű, biztosan megveszem, ha egyszer elkészülnek vele.
-
burgatshow
veterán
Mindegy!
Nálam az a verzió lesz, hogy veszek egy ilyet, meg 800 Ft-ért egy optikai 1 méteres kábelt, aztán azzal lesz összedugva a box és az erősítő.
Sárga composite megy a tévébe, a hang meg optikán az erősítőbe.
Már csak fél óra és van erősítőm!
-
OddMan
őstag
A "The Witcher" című játék létezik Xbox 360-ra?
-
(Kolombusz)
veterán
Basssszdmeg MS, hogy azt mondta tegnap az ÜFSZ-es csaj, hogy ma még tuti nem jön a UPS a konzolomért, így hazajöttem 5 napra Miskolcra, erre most telefonál a futár, hogy jönne a gépért.
-
kisJack
aktív tag
válasz
Djuree #21250 üzenetére
Ízlések és pofonok Djördj.
A mai nap folyamán, ha nem csap bele a villám a futárszolgálat autójába, megérkezik a boxom! Már nem bírok magammal, játszani akarok! Itt van a Forza2 és a Halo3, a géppel érkezik a GTA4...
Tudnátok mondani USA reg-hez szükséges adatokat? Jöhet priviben is! -
capafog23
őstag
Res 5 demot kipróbáltam, bejön, pedig nem vagyok oda a zombis játékokért.
Csak az a bajom hogy a sima zombikkal elbánok, de mindkét demo pályán jön egy erősebb zombi, elsőn egy ilyen nagy baltás, másodikon meg egy láncfűrészes. Próbálkoztam velük egy ideig aztán feladtam.Más: Vicc, hogy tegnap felmentem live-ra mert már untam az alap témát, erre nézem és ingyen szinte semmi új téma nincs mindegyik pontba kerül ...
Kipróbáltam még egy trial játékot castle akármi így menni kell egy kis csávóval, pajzsal és szinteket léphetsz, nah az jó volt, csak a pálya végi boss felénél mondta hogy heló itt a trial vége. -
capafog23
őstag
Nem lenne jó ötlet első hsz-be rakni egy linket amibe benne van a ph-sok live neve?
(más topicba is van ilyen) -
heihachi
addikt
Végig toltam a GTA4-et. 55 óra játék után 66%-nál ért véget a gamma számomra. Nem untam még meg, még szívesen nyomnék pár küldetést, ha lenne
Összességében az egyik legjobb játék, amivel valaha játszottam, felírtam a top10-es listámra.
-
misirulez
senior tag
Hello!
Nem jut eszembe a konzolbolt neve ami a nyugati és a jászai között van a körúton.
Nem tudja valaki?Üdv
Misi -
ToBeY
nagyúr
Hello
Honnan lehet megtudni mikori egy Xbox360?
Ma veszek itt a PH-ról egyet (Premium-ot) a gyerek azt mondja cserébe kapta vissza gariból 2008 szeptemberbe viszont nem HDMI-s. -
greeny7
tag
Sziasztok!
Még tavasszal amikor vettem ezt a konzolt, 1 hónapig tudtam használni számítógépen keresztül ugye a Live-ot. Most ismét megpróbáltam azt, hogy lássa a box a hálózatot (nincs live előfiz), hogy letölthesse az új dashboard-ot, de a teszt esetében MTU hibát kapok. Az MTU-t beállítottam a Routeren 1492-re. Box-->PC-->wireless router (Linksys WRTG54G). Május óta, semmi knofig nem változott. Próbáltam neten utánanézni, de mindenhol az volt, hogy az MTU-t kell állítani, de azt hiába tettem, továbbra is az a hiba. Van valamilyen ötletet vagy tanács?
Előre is köszönöm
-
X@b3e
addikt
válasz
->Raizen<- #21223 üzenetére
És PC-vel is használható?
-
OddMan
őstag
Ha veszek egy ilyet, akkor lesz HDMI és optikai kimenetem is ugye?
Microsoft HDMI AV kábel (XBOX360)
Termék: Microsoft HDMI AV kábel
Model szám:
Csomagolás: Doboz
Tulajdonságok:
- HDMI-HDMI kábel (2 méteres)
- Optikai 5.1-es hangkimenet
- RCA sztereo hangkimenet
Kompatibilis: XBOX 360
Garancia: 1 év -
OddMan
őstag
Csalódottan jöttem haza nemrég a Székesfehérvári mm-ból. Rengeteg Xbox 360 konzol van mindenféle kiszerelésben, de mindegyik "falcon", jasper egy darab sincs.
Ha valaki megy mostanában a Budaörsi mm-be az írhatna, hogy ott mi a helyzet. -
tiv83us
veterán
Nos, atvettem a javitott boxomat vegre az irodabol.
Hozzacsaptak egy honapos Live Gold-ot a gep melle, meg ugy latom kicsereltek az egesz alaplapot.
Holnap megy elado sorba, aztan veszek belole nehany jatekot -
Prof01
veterán
válasz
->Raizen<- #21224 üzenetére
Oké! Vegyél fel: DjPr0f
-
OddMan
őstag
válasz
Prof01 #21196 üzenetére
Nem, olyat se. AV kábelt adnak, ami van egy videó és 2 stereo hang csatlakozó és az optikai, de az nem fér el a HDMI mellett, szal mókulni kell kicsit hozzá.
Ez az jelenti, hogy az A/V bemenetbe lévő adapternek az oldalából egy kicsit le kell faragni, hogy a HDMI kábelt is be lehessen dugni?
Esetleg tudnál felrakni valami képet arról, hogy mit értesz mókolás alatt? -
->Raizen<-
veterán
-
mad1
veterán
Koszonom uraim.
Sajna akkor szerviz lesz belolle.
-
X@b3e
addikt
válasz
p_milan #21110 üzenetére
Nem a piacon, de csak mert azt mondja róla vki, hogy Jasper, azért én is szeretnék meggyőződni róla, hogy tényleg az, nem csak marketingfogás.
Más, úgy tudom, az Xbox 360 Wireless Racing Wheel PC-vel is használhtó. Igaz ez? És minőségében/tudásában milyennek mondható egy Logi DrivingFX-hez és MOMO-hoz képest?
-
Kasza08
őstag
No emberek, hála kedves Prof01 fórumtársunknak van 3 hónap goldom
Bro0k93, ezt tessék felvenni!
(Kolombusz) ha ráérsz, és visszajött a géped a garból majd végigtolhatnánk a cod5-t coopban. valószínűleg jön eddie141 kolléga is jön, Prof01, te és én
-
orkester
őstag
Játszik/játszott már valaki ezzel: The Last Remnant(rpg)?
-
joe69
senior tag
Jasper azonositas:
[link]
roviden: a regiek 14.2 amperosak, az uj 12.1A. ezt kell nezni -
p_milan
aktív tag
válasz
burgatshow #21201 üzenetére
Átadja. Box megy az erősítőbe hdmin, onnan pedig a tvbe. Teljeen jó.
Hirtelen nem találom, volt valakinek egy jó hónapja ezzel gondja, hogy csak kép volt neki, erősítő ne szólalt meg, de aztán beállította az erősítőt. -
DieHard
senior tag
válasz
burgatshow #21201 üzenetére
ez viszont engem is érdekel.
Aktív témák
- BestBuy ruhás topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Formula-1
- Tőzsde és gazdaság
- Kompakt vízhűtés
- Milyen légkondit a lakásba?
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Lenovo, Dell, HP, Panasonic Getac üzleti és ütésálló katonai laptopok + Ipad 6-13. gen. garancia
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- Új Dell 13 XPS 9315 Touch 4K+ HDR DolbyVision i7-1250U 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Garancia
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB 500GB Radeon Pro 5500M notebook garanciával
- Új FULL HD webkamera + Számla
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest