Hirdetés
- Rengeteg monitor kapott G-Sync Compatible hitelesítést az új GeForce driverben
- Kinyitja a pénztárcáját az Apple, hogy behozza a nagy lemaradását
- Kína bekérette az NVIDIA-t, de szerintük nincs hátsó kapu a chipekben
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
Prof01
veterán
Én már 3-4 napja nyomom a Bully-t. Nekem nagyon bejön. Eddig volt 1 fagyás, és a gyakori töltések kicsit zavaróak, de ezeket leszámítva nagyon jó.
-
misirulez
senior tag
Relax, Gyuri az, hogy valami hasonlít valamire az egy nagyon tág fogalom.
-Alapjába véve nem logikai, nem horror, nem taktikai fps hanem akció. ugy mint a gta.
-Lehet benne összevissza mászkálni, pl. utcán akárkit megütni. ugy mint gta.
-Küldetések sem egy sávban mennek hanem választhatsz magadnak. ugy mint a gta.
-Egyetlen egy főszereplőt irányítasz, nem pedig csapatot vagy kettő embert. ugy mint gta.
-Grafikai motor megegyezik a gta-val..és nem utolsó sorban:
Rockstar csinálta. ugy mint gta-t.Bár ha jobban belegondolok tényleg a bully inkább Put-Put moon-ra hasonlít, vagy az forza2-re, magam sem tudom eldönteni olyan nagy a hasonlóság.
-
pap
senior tag
Hali.
olyan kérdésem lenne,hogy adott egy hdmi-s xbox ,és egy dvi bementes monitor.
Akkor egy ilyen kábellal összetudom kötni minden erőfeszités nélkü?[link]
köszi
Nem kell semmit kalibrálni? -
misirulez
senior tag
splinter cell double agent-hez én nem találtam magyarítást, de azért biztos ami biztos megkkérdezlek titeket, hogy tudtok-e róla, hogy létezne?
-
woodbear
addikt
válasz
spammer #8087 üzenetére
Jaja! én nem egy embertől hallottam, hogy hatalmas játék a bully! csak a fagyás a baja, meg hogy ugyan az mint ps2-n volt, állítólag. Army-t én is kétszer tettem be a boxba, és másodszorra már vége is lett. De jó ötletek voltak benne! elég jó game lett, olyan gears of war, cod4-es környezettel! talán így jellemezetném leginkább. A hang nekem is csúszott meg néha megakadt a kép is az átvezetőknél, de a gametrailersen is megnéztem az átvezetőket, és ott is jelentkezik ez a hiba
szóval nincs gond
-
spammer
veterán
Nem sims, már ha a Bullyról van szó, olyasmi mint a GTA, csak iskolában kell mindenféle dolgokat csinálni. Én ezt olvastam róla. Azt mondják jó game, csak fagyogat.
Végeztem tegnap az Army of Two -val is, jó game volt, csak rövid, és a végén többre számítottam. Meg lehetett volna picit változatosabb, főleg az ellenfelek.
Átvezető videóknál előfordult h csúszott a hang (nincs szinkronban a szájmozgással), elég gáz.. Textúrákat 1-2 helyen késve pakolta ki. Néhol gyönyörű graf, néhol teljesen mosott..De azért jó volt
-
Djuree
félisten
válasz
misirulez #8085 üzenetére
nem egy olyan játékot láttam én amit istenítettek a tesztoldalak, aztán meg a játékkal senki sem játszott mert nagyon ratyi lett mégiscsak.
asszem olyan sims szerű játék. suliba mész, aztán otthon teszel-veszel stb. nekem nem kenyerem az ilyen játék. de egy próbát megér annak aki szereti a sims-eket...
-
misirulez
senior tag
Jah egyébként tudom ajálani...[link]
persze csak annak aki biztonsági másolatot akar készíteni.
10 verba dl 4k...Nem is olyan régen még 8-9k volt.
-
misirulez
senior tag
Bully: Scholarship Edition -el játszott már valaki?
Nemtudom meg"vegyem"-e
Graf-ja elég gyengének tűnik, és a nyelvtudásom sincs toppon.
Viszont gametrailersen baromi nagy pontokat kapott...Szerintetek?
-
ellington
tag
vezetékes kontrollert nem ad el valaki? vagy esetleg tudtok valami helyet, ahol lehetne venni?
-
dunc
nagyúr
A winyo nélküli arcade packnál van online játék,live?
Ja és az hdmi-s? -
Keksz
senior tag
Viszont ha regelsz van benne par jo funkcio
multkor vmit kerestem es akkor ezt az oldalt dobta ki.
-
Skynet258
veterán
Itt az összes, pontozva, kommentekkel, negatív-pozitív részek kiemelése. Be tudod állítani, hogy mi szerint mutassa az oldal (név szerint, pontok szerint, megjelenés szerint stb.).
A legjobb ilyen témájú hely szerintem -
spammer
veterán
-
mad1
veterán
valaki nem tud olyan oldalt ahol mar a megjelent jatekok vannak ????azt sem tudom mi jott ki eddig boxra.
-
Djuree
félisten
aki most akar gépet venni:
überkonzol akció:
!!!!! AKCIÓ !!!!!MÁRCIUS 10-12 - ig
AKCIÓS ÁRON
VÁSÁROLHATSZ XBOX 360 GÉPEKET !!!
X360 PREMIUM (HDMI) 64900 FT.
X360 PREMIUM+FORZA2+V.P.(HDMI) 69000 FT.
XBOX 360 ELITE 90000 FT.
-
Djuree
félisten
válasz
Kiskutya #8059 üzenetére
nekem is hamar ráállt a kezem a joyra, több mint 10 év pc-zés után. mostmár sztem megy úgy mint egérrel így fél év után. egyedül az rts-t nagyon szar joy-al nyomni. be fogok szerezni egy xfps-t mert rts az nekem a kedvencem és most jön egy pár jó rts. rts-hez tökéletes az xfps, oda nem kell gyorsaság.
-
spammer
veterán
Hát pedig a routernek kellene látni simán a boxot PC nélkül is, ezért router.
Dugd össze a PC-t és a routert kábellel és úgy próbáld meg (PC persze kikapcsolva).szerk: egyébként én azt mondom, hogy játékhoz jobb a stabil kábeles kapcsolat (boxba is kábel) mint a wifi. Persze más a helyzet, hogy ha messze van a router és nem lehet kábelezni.
-
30z.Samu
félisten
Oksa! Sorry az OFF-ért, csak érdeklődtem!
Kiskutya: Nekem sem lesz könnyű hidd el, én is lassan 7 éve csak PC-n játszottam.Játszottam konzolon, de az is autós volt meg Fifa.
(És be kell hogy valljam, sokkal jobb volt az irányítás
) Xboxot azért készülök venni, mert belefáradtam hogy évente több 10 ezret kell rákölteni a PC-re hogy menjen normálisan a játék. Költöm másra azt a pénzt, pl majd a kocsimba ha lesz
-
Ebit
addikt
"Az Activision új Guitar Hero III. csomag érkezését jelentette be.
A mától elérhető kiegészítés, azaz a Modern Metal csomag a Hole int he Earth (Deftones), az Almost Easy (Avenged Sevenfolds) és az Arsonist (Thrice) dalokat tartalmazza. Mindhárom eredeti stúdiófelvétel.
A csomagot már letölthetjük az Xbox Live Marketplace-ről".
-
MixY
tag
Hali!
Az a gondom, hogy csak úgy működik a Live, hogyha előtte bekapcsolom a szgépet.
Nem töltöttem le semmi frissítést, nem csináltam semmit, csak regiztem Live-on és kész. Mit kéne csinálni, hogy egyből tudjak csatlakozni a Livera, a szgép bekapcsolása nélkül?
(egy vezeteknélküli routerbe van dugva a gép is meg a box is, lehet az a baja?) -
Djuree
félisten
eladó pgr4!
promo verzió. a tokja meg a kiskönyv ugyanaz mint a simának, de a lemez simán csak fehér egy pgr4 felirattal. ezen kívül a játék maga full ua. mint a sima.
teljesen hibátlan, ára 6k... -
misirulez
senior tag
-
-
spammer
veterán
Ha több profil van, akkor az adott profil csak a saját mentéseit látja és módosíthatja, szerintem ez egyértelmű
Annyival foglal többet, mint amennyi a mentés amúgy is, tehát ha egy mentés 200kbyte, másik profillal ugyanaz 200 kbyte lesz és stb.
Tehát ha van 100 mentés egyiken, 100 másikon, igen, akkor 200-nak megfelelőt foglal, nyilván
-
spammer
veterán
Van usb csati, de a billt és egeret nem kezel játékok közben. Ahhoz kell egy xfps sniper 3.0 nevű átalakító és egy vezetékes controller. Előbbi 25-30 ezer forint. Nem éri meg, drága és nem lesz tökéletes. Ott a controller, simán meg lehet vele tanulni, kényelmes, játékokban jól configolt, élvezetes.
Más:
engem érdekelne a crysis, kiváncsi vagyok, milyen lenne boxon
-
dunc
nagyúr
Sokat emlegetett.x
-
dunc
nagyúr
Egyetértek anno a far cry sokkal nagyobbat ütött!!!
Most nagyon láma kérdés jön!! Felkészülni
Van rajt usb csati,ha igen bill.egér combo?
Nekem van egy logitech wave rádiós ganyém és cuppantanán ha menne vele!
Ja annyit dumáltunk már száraz hardverekről ,kéne egy kicsit élvezetesebb téma egy kis kedvcsináló valami ütös gaméról? -
dunc
nagyúr
Én is lassan belépek az x-360 táborába, személy szerint egy prémiumom lesz,hdmi-s új cpu val és elöszőr egy gamát veszek hozzá,nem lesz flasholva.Egyenlöre azonban egy sima gagyesz tv-re lesz rákötve mert ennyi a likvár...
-
Hopsz
tag
Ha több gamer profil van akkor a játékok külön mentenek és igy mindenki csak a saját profilján lévőt tudja betölteni és igy több helyet is foglalnak? (kicsit zavaros de most ez a legjobb amit össze tudok fogalmazni lényeg hogy ha több profilon ment ugyan az a játék akkor többet foglal?)
-
30z.Samu
félisten
-
Djuree
félisten
válasz
30z.Samu #8030 üzenetére
nem a grafot kell butitani henem normálisan megkódolni a játékot. ezeknél 10x jobban kinéző játékokat is elbírnának a mai hardverek (john carmack is mondta) de olyat nem lenne gazdaságos csinálni mert akkor ki fejlesztené a gépét ha a gyengébben is elfutna minden
a turok egy szar játék lett az elődökhöz képest és gyenge programozók csinálták a motort ezért szaggat. nem érdemes megvenni, van rengeteg jobb játék, sőt fps is...
-
30z.Samu
félisten
válasz
Kiskutya #8031 üzenetére
"elegem lett a szgep allondo fejlesztesebol de ez elgondolkoztat."
Teljesen egy a gondolkodásunk!A gépemet meg akarom tartani, mert ez így egy atom stabil gép, de fejleszteni nem nagyon akarom "hardcore" szinten. 3 évig tuti lesznek még játékok, lásd PS 2. Több mint 6 éve van és még van hozzá játék, több mint PC-re szerintem.
pap: Neked melyik Xbox van?Egy kis OFF: Szerintem a Crysis-re jobban oda fognak figyelni, mielőtt kidobják Boxra
-
spammer
veterán
válasz
Kiskutya #8031 üzenetére
Azért nem jellemző a szaggatás, nem kell ettől félned. Előfordulhat h megreccen, de az közelsem vészes. Akad persze 1-2 ilyen is mint a Turok, de mondom, nem jellemző.
Jövője van szerintem, 3 évig is akár, ha meg nem döglik előtte, márpedig addig szerintem nem fogja húzni a jelenlegi széria.. Szóval jövő van, élettartam meg zsákbamacska..
-
Kiskutya
veterán
válasz
30z.Samu #8030 üzenetére
szep. amugy eppen most keszulok venni 1 x-et pont raszantam magam mert mar elegem lett a szgep allondo fejlesztesebol de ez elgondolkoztat. szerintetek meddig van meg jovoje a 360-nak? 3evig meg fog menni?
egyebkent meg ez idegesit a szgepbe hogy szinte mindig kijon olyan game ami szaggat 1 kozepes konfigon ezt szerettem volna megszuntetni 1 x-el erre most olvastam a turokhoz hasonlo szaggatasrokrol........
-
Kiskutya
veterán
valahol azt olvastam hogy szaggat a turok x-en ez igaz?
-
spammer
veterán
Igen, a proci 65nm-es, a GPU maradt 90nm. Ez a falcon lap.
Jó játékok, a teljesség igénye nélkül:
Autós: Forza 2, PGR 4
Akció: Gears of War, Halo 3, COD 4Jó most az Army of Two is, Devil May Cry 4, meg van még sok, attól függ, milyen stílus érdekel.
gametrailers.com -on tudsz nézni videókat.
-
30z.Samu
félisten
-
spammer
veterán
válasz
30z.Samu #8021 üzenetére
Szerintem ne drive alapján dönts, hanem típus alapján.
Ha nem fontos neked a demo töltögetés liveról, akkor mindenképp Arcade-ot vegyél. Ez Falcon alaplapos, jelenleg ez a legmegbízhatóbb. Benq drive van benne, kicsit zajos (megszokás kérdése, nem vészes szerintem), de elvileg ez jól olvas mindent és nem karcol.
Ha kell a vinyó, akkor HDMI-s prémium. (Ami nem HDMI-s, az még a régi széria, jobban melegszik)
DVD drive infok itt: [link]
-
Skynet258
veterán
Várható volt... bár ha kijönne sem biztos, hogy megvenném. Inkább a következő generációs boxra lőném el ezt a lehetőséget (sőt, érzéseim szerint ott már kötelező is lesz), bár ha normális árban jönne...
Hát a frász tudja, ha rá leszünk kényszerítve (tehát a játékok nagy része, és az ütősebb címek blu-rayen jönnek), úgyis megvesszük. -
ellington
tag
7980-ra valaki?
-
misirulez
senior tag
Bully: Scholarship Edition-ről hallot már valaki valamit?
-
Djuree
félisten
parancsolj:
=2&data[id]=1179]ük
ez tuti a legjobb vétel a legújabb gépből....a legjobb konzolboltan -
Aktív témák
- Újszerű,garanciás,lemezes PlayStation 5 Slim 1TB eladó/beszámítás ok
- Nintendo Switch OLED Zelda Tears of The Kingdom Megapack! Új, Bontatlan!! Ingyen Foxpost!
- ROG Ally X (Garancia+Sok ajándék)
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 512GB lemezes játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Új, bontatlan dobozos XBOX Fire Vapor Limited Controller 2 év Microsoft garanciával
- Honor MagicBook 16 Ryzen 5 5600H 16GB 256GB FHD 144Hz
- Lenovo ThinkPad L15 Gen 2 - 15.6" FullHD IPS - i5-1135G7 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 12GB I 500GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF A620M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800 XT 16GB ZALMAN I3 NEO Gigabyte 750W
- Apple iPhone 14 Plus 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest