Hirdetés
- A konkurens hardvereken is működőképessé tette az XeSS 2-t az Intel
- Rengeteg monitor kapott G-Sync Compatible hitelesítést az új GeForce driverben
- Kinyitja a pénztárcáját az Apple, hogy behozza a nagy lemaradását
- Kína bekérette az NVIDIA-t, de szerintük nincs hátsó kapu a chipekben
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
libus
őstag
válasz
30z.Samu #40093 üzenetére
Ha 720p-re állítom az Xbox-ba a felbontást, akkor hogy lesz szép kép a monitoron? Hisz minden monitor akkor adja a legjobb képet, ha a felbontásán használja az ember. Legalábbis én így tudom. Vagy mivel sok játék nem tudja a 1080p-t, így ezért nem is célszerű Full HD-s monitort vagy TV-t venni?
-
syl5
őstag
válasz
Dj Polc #40091 üzenetére
Mi az a ts?
Ha arra gondolsz, hogy multiba egymással beszélni, akkor tudom, hogy arra való, csak én is reménykedtem, mint baliii, és kipróbáltam.
A játék hangja biztos nem szól így, live-on lehet hogy hallani benne amit a másik mond, de mikrofon nélkül értelmetlen(utóbbit nem próbáltam) -
baliii
senior tag
hello
át lehet állítani valahogy a dashoard kinézetét? mert nekem olyan, hogy a képernyő közepén vannak "négyzetek", és térben lehet meni úgy, hogy jobbra-hátra megy ha lapozgatok, de egyik haveromnak olyan, hogy "fülek" vannak és csak simán egy síkban megy jobbra-balra... vagy az csak azért van mert neki régebbi verzió? (ne frissített már vagy 1-1,5 éve, nekme meg új verzió van) -
30z.Samu
félisten
Sziasztok!
"Új" szerzeményem: Call of Duty 2!
Akit érdekel egy CoD 3, az írjon privit! Csak személyes átvétel lehetséges! -
libus
őstag
A héten én is beléptem a klubba, egy Xbox 360 Pro-val.
Most egy 100Hz-es 72-es sima Tv-vel használom, de így nincs valami jó képe.
Anno a monitoron sokkal szebb volt az NFS Shift, amit Pc-ről toltam.
Gondolom egy nagyobb LCD monitoron, vagy TV-n sokkal szebb kép van?
Keresgéltem is, és egy LED-es 24'-os LCD monitort találtam, ami jó lenne árban is.
Ez egy Benq G2420HDBL. Ami Full HD felbontású, azaz 1920x1080, 5ms, DVI, HDMI....
Én egy HDMI/DVI csatlakozóval gondoltam a csatlakozást az Xbox-mal. Ez jó? Ezt bírni fogja az Xbox? Mert hallottam, hogy HDMI csatlakozást nem bírja sokáig a chip.
Ezért gondoltam DVI-re.
A másik kérdésem az lenne, hogy ebben a 1920x1080-as felbontásban használná az Xbox-om a monitort minden játéknál? Vagy amelyik játék nem tudja ezt a felbontást, csak a kis HD-t, akkor arra állna át? De akkor nem lenne jó a kép minősége, mivel a felbontást kevesebben használnánk, mint a monitor ajánlott felbontása. Ugye?
Mert azt olvastam, hogy nem sok játék tudja az 1080p-t, s ezért is lennék kíváncsi, hogy akkor is ezt a felbontást adja-e ki a monitornak, vagy a kisebb felbontású játékokat rosszabb minőségbe fogom ezen a monitoron élvezni?
Különben jó ez a monitor az XBOX-hoz? Nem lesz nyújtott kép, meg ilyenek?? -
Davzone
senior tag
válasz
Davzone #40089 üzenetére
Elnézést hogy megint írok csak szerkeszteni már nem sikerült.
Szóval sikerült a beregelés el is fogadta a goldot,de a dashboardon azt irja silver.
Ha bemegyek a manage accountba akk ott meg a membershipbe az van hogy gold.
Mi a teendő ilyyenkor?
Várni kell míg aktiválódik?
Ki meg belépésmár megvolt de nem segített. -
Davzone
senior tag
Megint van egy problémám =)
Vettem 1 éve gold kártyát megvan a szám de amikor be akarom regelni kéri hogy adjam meg az adatokat.
Jo beirom meg valami londoni cimet is irok be de nem enged tovább.Valami baja van a zip code city vagy locale-al de nem tom mit akar.
Hogy tudok beregelni?Valaki pls help me!! -
baliii
senior tag
hello mindenkinek
azt néztem, hogy az headset 2,5 mm-es jack-el csatlakozik a kontrolerhez. na ha veszek egy 2,5-->3,5mm átalakítót akkor menni fog vele bármilyen füles?
üdv -
HagaNRG
őstag
válasz
rendiboy #40080 üzenetére
Kár, hogy nem érdeklődtem előbb a Forzáról.
Fifát gondoltam, hogy nem lesz bundle, de attól még olcsón lehet valakinek.
Winyót mennyiért keressek, csak, hogy képben legyek?
Nekem 60-as is elég lenne, egyszerre 3-4-nél tuti nem játszok több játékkal.
(most is csak azért lett kevés a 20-as, mert a köcs Forza telerakta majdnem) -
eddie17
addikt
Ettől a Bayonetta-tól nem estem hanyatt. Mókás, meg darálós, de a teljes tuti nem kéne..
-
HagaNRG
őstag
Fifa 10 nincs valakinek eladó?
Új, vagy használt, nem bánom.(esetleg 60GB HDD is érdekelne)
-
Hopsz
tag
Hello. Most vettem egy HD monitort ami TV is (16:9es,van VGA DVI komponens és scart csatlakozója is) most az Xbox-om a scarton csatlakozik rá de a képe nem valami szép mert szét húzza a képet a teljes látófelületre. a kérdésem az lenne ha vennék egy XBOX 360 komponens HD audióvizuális kábelt vagy egy XBOX 360 VGA HD Kábelt akkor szebb lenne-e a képe (képes-e az xboxom ami elvileg 2006os gyártású és nincs rajta HDMI kiadni olyan jelet)? és ha igen akkor a 2 kábel közül melyik a jobb?
Előre is köszi a válaszokat,(nem nagyon vagyok otthon ebben a kábeles témában) -
Barney1981
csendes tag
Az itt kapható jóárú Forza 3-ról van vkinek infója, hogy ez ugyanaz-e, mint amit normális formában lehet bárhol máshol kapni drágábban, vagy van valami eltérés?
-
mark75
senior tag
-
Mr.Grincs
veterán
ÚJ, HASZNOS INFÓVAL TUDOK SZOLGÁLNI!!
Ugye megkaptam az MS-től a transfer kábál készletet amivel 20as ról 120as vinyóra lehet másolni. Kiadtam bérbe ANTIHERO kollégának, gondolom ismerős a neve.
Neki van egy 20as és 250es vinyója és lássunk csodá működik a témaság. Át is másolt mindent a 20asról a 250esre a kábel és a cd segítségével. Szóval nem igaz hogy csak 20asról 120asra megy a dolog. Le kéne tesztelni egy 60as vinyón is. -
mergal
aktív tag
Sziasztok!
A Batman-ben vannak azok a titkos helyek amik falon vannak és be kell robbantani.... Ezeket hogyan lehet megcsinálni? Azt gondoltam hogy ha upgrade-elem akkor ezzel lehet majd távolról is de nem nagyon megy.
-
Dj Polc
tag
DLC-t hogyan tudok leszedni?
-
kommunism
aktív tag
válasz
SFONarayan #40060 üzenetére
nem is beszélve a beépitett hangfalról
-
-
SFONarayan
tag
válasz
kommunism #40056 üzenetére
Az enyém asszem 16:10-es... De keress vissza, ha konkrétan érdekel ez a VGA probléma... Arra határozottan emlékszem, h a VGA megoldással volt problémája vkinek... H ez most a port v a kábel hibája, v a Boxa volt hülye, már nem emlékszem... De a lényeg, h szerintem adj +5e-t a HDMI portért... Meg ha jól láttam, vannak ott más portok is, amik az olcsóbb monitoron nincsennek...
-
kommunism
aktív tag
válasz
SFONarayan #40054 üzenetére
mind2ő monitor 16:9 es képarányu ugyh elvben nem lehet baj.
-
Ceko
senior tag
Erre valaki? [link]
A hsz második felére lennék kíváncsi.
-
SFONarayan
tag
válasz
kommunism #40053 üzenetére
Ha nem is HDMI csatis monitort veszel, de DVI legyen legalább rajta... Nekem is egy HDMI-DVI átalakító módban van rákötve, és simán megy, a Box is érzékeli, és beállítja az 1680*1050-es felbontáshoz a képernyő arányát... Írták itt páran, h mezei VGA csatival voltak gondok, pont a képarányoknál, meg nem kezelte rendesen a HD felbontást... Legalábbis ha jól emlékszem ezekről panaszkodtak...
Ja, és ha szigorúan ezen 2 monitor közül megy a választás, add meg azt a +5e-t... -
Dj Polc
tag
válasz
philoxenia #40050 üzenetére
Jaa,okés.
-
SFONarayan
tag
Azt azért megvárhattuk volna, h mit mond neki a boltos, h miként intézi a 3 év gart neki, ha flashelte a gépét...
Mert azt kizártnak tartom, h saját készletről adna neki másikat, h "Tessék Pistikém (v ahogy hívják), látod itt a 3 év garancia"
-
Dj Polc
tag
válasz
philoxenia #40043 üzenetére
Ez nekem szól hogy ja morgult azért rakták ki vagy a többieknek vagy mi?
Csaba : Nekem még azt mondta van,aztán h nincs és akkor bezzeg nem hazudott!De végül mégis vettem náluk egy fár kráj kettőt. -
baliii
senior tag
na megint felteszem: ha banolt a gép akkor is lehet menteni a vinyóra?
-
SÜN!
tag
Ehh-ehh
Akkor azthiszem veszek majd 1 forzás packot konzolstúdióban.
Morgul adatlapján nincs kiírva, hogy bannolva lenne.
-
philoxenia
MODERÁTOR
A topik címében nem volt elég leírni, hogy nincs warez?
-
csaba1203
addikt
Te onnét rendeltél már? Van valami pozitív tapasztalatod?Ha igen oszd meg velünk légy szíves.Egyébként én is sok mindent rendeltem már a neten de ilyen "céghez" még nem volt szerencsém.Mindegyik nagyon pontos és korrekt volt ügyfél centrikusak.Ezeknél ez nem számít de holnap nagyon beolvasok nekik az tuti
-
SÜN!
tag
Sziasztok!
Most mi lett, hogy senki nem mer rendelni a konzolvilágtól?
Mi annak a cuccnak a neve amit a box hátuljához csatlakoztatsz és lesz net? (mintha valami wireless lett volna ennek is a neve)
-
Thome
veterán
válasz
SFONarayan #40016 üzenetére
Oszt' deríjje' már ki a kedves boltos, hogy te éppen milyen lemezeket használtál...
-
-
kelzsoca
félisten
válasz
Mr.Grincs #40019 üzenetére
Vannak itt furcsaságok
3x1 hónap az tényleg lol, hiszen addig párszor bannolhatják szerencsétlent
[ Módosította: philoxenia ]
-
pspfan11
csendes tag
Erre valaki?
-
SFONarayan
tag
válasz
Morgul #40015 üzenetére
3 LED garancia és Verbatim lemezek?
Biztos az én készülékemben van a hiba, de nem értem, h a GPU gagyi forrasztásának mi köze van ahhoz, h milyen lemezt használ a júzer...
MORGUL
Te tudod, ha eldöntött tény, h flasheled, akkor tedd... Nem tudom, h olvastad-e a viszonylag hosszabb hozzászólásomat a feltett kérdésedre...
-
Dj Polc
tag
válasz
norbitális #40006 üzenetére
Opsz.Igaz
(b+ nem volt igazam
)
-
Sundesz
addikt
Sziasztok!
Szeretnék venni PC-hez X360 kontrollert. Kérdésem az lenne, hogy tudnám X360-hoz és PC-hez egyaránt használni? Illetve kell hozzá valamilyen adapter a vezeték nélküli kontroller esetében?
-
baliii
senior tag
Sziasztok!
ha banolva van a gép live-ról és le van tiltva a vinyóra másolás, akkor azért például zenét, videókat tudok rá másolni csak játékokat nem? esetleg demókat? vagy ez mind ugrik? -
SFONarayan
tag
válasz
Morgul #39998 üzenetére
MORGUL!
Szia!
Pár gondolattal járulnék hozzá a kérdéseidhez...
Lehet utólag bővíteni vinyóval... És kell is, egyrészt, h kíméld az olvasódat, másrészt vannak játékok, amik kifejezetten igénylik, h vinyós legyen a gép...
A flash egy érdekes téma... Azt most hagyjuk, h NO WAREZ... Nézzük a tényeket...
Kezdem azzal, h én is flash-elni akartam, ahogy megvettem... Viszont olvasgattam itt kicsit, és elkezdtem gondolkodni... Kezdve azzal, h ugrik az 1+2 év gari... Azért ez nem kevés... Én anno PC-n toltam neten a HALO-t, baromi nagy élmény online játszani, csapatban küzdeni... Ha flash-elt a géped, levágnak (bannolnak) az XBOX Live-ról, ami egyrészt azt jelenti, h nem tudod használni a szolgáltatást, korruptá válik a profilod, másrészt a vinyóra telepítés lehetősége is ugrik a számodra...
Nálam ezek számítottak, ezért maradok tiszta...
Játékokat olcsón (bár ez relatív) be lehet szerezni... Csak pár példát említek: Resident Evil 5-öt 6e-ért vettem postával... Halo 3: 3e postával, GTA 4 5e postával... Halo 3 ODST + Halo 3 Multi lemez 5e postával... Ezek nem rossz árak, ha nagyon keresgéltem volna, lehet, h 1e-t is spórolhattam volna, de így sem panaszkodok... Szóval használtan 3-7e között már lehet találni játékokat, nem is a legrégebbieket... És ezeket Te is el tudod majd adni, v boltban egy összeg ráfizetésével másikra cserélni... Hogy egy viszonylag frisset is írjak... a pár hónapos FORZA 3 újonnan bontatlanul netshopból rendelve 6990Ft... nemrég még 16990Ft volt...
Az aranyozott HDMI kábel meg minőségibb...
Ennyit szerettem volna hozzáfűzni a kérdéseidhez...
Üdv!
Aktív témák
- Autós topik
- Sorozatok
- E-roller topik
- Elektromos cigaretta 🔞
- BestBuy topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- Tényleg helyettem elpakol ez a porszívó? - Roborock Saros Z70 teszt
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Mindenki Z Fold7-et akar
- További aktív témák...
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- AKCIÓ! ASRock Z370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD 2060 Super 8GB Zalman Z9 Plus Enermax 750W
- 8 GB-os GeForce RTX 2060 SUPER (OEM HP) - garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest