Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- CES 2026: jön az AMD CES előadása és az NVIDIA GeForce ON
- Milyen videókártyát?
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- OLED TV topic
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- eGPU tapasztalatok
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Azonnali alaplapos kérdések órája
Aktív témák
-
nsrking
senior tag
-
mergal
aktív tag
Sziasztok! Van egy eladó 256MB mem. kártyám. Posta van, személyesen meg Dunaújváros!
Érd. Priviben! -
heihachi
addikt
válasz
nsrking
üzenetére
De minek... Azon kívül, hogy igen szép a grafikája, nem sok érdeme van annak a játéknak PC-n, egy nagyon középkategóriás lövöldözős játék. namost azt a grafikát konzolon nem tudják hozni, az (szerintem) biztos, anélkül meg mit fog tudni felmutatni, ami miatt érdemes lenne megvenni?
-
bwoay
nagyúr
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
naaaa!
a DLC csak letölthető tartalmat jelent,
ami lehet ingyenes (ld. Burnout Paradise motoros pack), vagy fizetős (GTA IV) is. -
Fusion01
tag
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
Jaaaa.Kösz

-
nsrking
senior tag
-
ksasa
tag
Novemberben jön a dashboard update. Nem mellesleg a GTA IV DLC is.
[link] -
K3NZO
senior tag
Eladó játékok
Assasin's Creed 5000 Ft
Gears Of War 5000 Ft
Battlefield: Bad Company GOLD 9000 Ft
Örs környékén átvehető!
-
bwoay
nagyúr
válasz
heihachi
üzenetére
A DMC egy hardcore franchise, a 4-ik rész látványos,
de nehézség terén nyomába sem ér az első vagy a 3-ik résznek
Tény, hogy nem mindenkinek jön be (a másik két játékot meg max PS2-n,
Ps3-on próbálhatta bárki is),
de nekem meg a TFU volt sivár olyan szempontból, hogy szaladok,
mindenkit úgyis legyőzök, benyomom az ajtót,
megismétlem ugyanezt még 5x, a végén meg egy totál God of War féle
quick time actionnel lenyomom a lépegetőt.
Direkt nem könnyű szinten kezdtem, de simán végigszaladtam a pályán,
akkor haltam meg, amikor véletlenül leszédültem a pallóról, és lezuhantam.
Nálam h&s stíluson belül ennél jóval magasabban van a mérce,
de azt belátom, hogy ilyen téren a box nem is igazán domborít,
örülhetünk, hogy van rá DMC, mást ezen kívül viszont nem is tudok mondani. -
tiv83us
veterán
válasz
Kasza08
üzenetére
"Gyakni"? Osi kocka magyar szo

Peat: Igen, en is furcsalltam kicsit, hogy ez a kis kukorica jancsi hangar ajtokat dongol be egy rafingassal, meg kontenereket mozgat fel 100m-es magassagokba, mikor meg Yoda egy X-Wing alatt is majd osszefosta magat, amit ki kellett emelnie a mocsarbol...

Gondolom azert nyomattak tele ennyi "extraval", hogy mindenki lassa, hogy milyen impressziven megcsinaltak a dolgokat es jobban fogyjon...De ettol meg bejott...egyelore.
-
heihachi
addikt
Mondjuk nekem a DMC4 nem jött be túlzottan. Bemegyek egy szobába (vagy területre) lezáródik az ajtó, mindenkit levágok, kinyílik az ajtó, bemegyek a következő területre... Mondjuk szépnek szép, a kombók jók, stb, stb, szóval nem rossz játék, csak valamiért nem tudott igazán megfogni, nem éreztem azt, hogy ezt nemt udom abbahagyni. A főellenfelek egyszerűen brutálisak, azokat egyszer mindenkinek érdemes levágni. A demó alapján a SWTFU jobban bejött.
Ne is mond, tudom, hogy bennem van a gond
-
bwoay
nagyúr
SW:TFU rajongók!
Az a ti bajotok, hogy még nem játszottatok normális hack&slash játékkal.
Azért ez messze nem egy God of War, vagy Heavenly Sword,
esetleg DMC... -
Kasza08
őstag
Ma megszereztem a Condemned 2-t. Hú bazeg, rendesen paráztat!

-
Peat;)
veterán
válasz
tiv83us
üzenetére
Star Wars és egy nyamvadt lézerkardozós párbajt nem tudtak belerakni demoba.Régen is volt Star Warsos játék, amiben csak menni kellett, jedi knight asszem, meg az első új szériás mozinál is, azok sokkal jobban átadták a hangulatot és nem tértek el ilyen mértékben a kitalált világ szabályaitól. (ebben a demoban annyi cuccot megmozgattam az erővel 5 perc alatt, amennyit az eddigi összes filmben az összes jedi együttvéve
) -
tiv83us
veterán
válasz
heihachi
üzenetére
Az az igazsag, hogy en Apprentice levelen nyomtan, ugyhogy sok idot nem forditottam a vedekezesre, csak probalgattam az Erot meg gyaktam amerra lattam

Egyedul a vegen a lepegeto tudott kb 3/4-re lesebezni, annyira gyer az ellen leggyengebb fokozaton. De a vegen nagyon bejott az a kis kombo, amivel "ki lehet vegezni" a demo bosst. -
tiv83us
veterán
No, kiprobaltam a Force Unleashed-et, haaat, nem igazan az amire szamitottam, de szvsz kurvajo

Igazi hack&slash akcio, az engine fizikaja messze a legjobb amivel valaha is talalkoztam, ettol is olyan elvezetes vele jatszani es ettol egyedi. Csak kerdes hogy a jatek vegeig be fogom-e erni ezekkel, nem-e lesz tul monoton a folyamatos gyakas...
-
spammer
veterán
Hát a Forza 2-ben lehet driftelni az igaz (bár verseny közben nem az a cél h minnél jobban driftelj), de kifejetetten olyan h Drift mód mint pl. a GRID-ben, olyan nincs. A Forza egy komoly versenyjáték (persze közel sem tökéletes), míg a GRID, NFS olyan kezsüel mint a huzat. Ha valakinek a "janizós" drift játékmód kell, akkor ne a forzában keresse
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
1010
őstag
jöhetne már az új menü/felmásolás
ennyit húzni
nem tudom mi értelme van
azt nem tudom elhinni hogy szét tetsztelik és amiatt nem jön -
m3tr0
őstag
köszönöm a gyors válaszokat...
akkor már csak egy xboxot kéne vennem...olcsón, ezekkel a játékokkal
-
m3tr0
őstag
sziasztok
ma volt szerencsém kipróbálni egy xbox 360 premiumot.
nagyon bejött, a kérdés : van-e xboxra kifejezetten drift-es játék,amiben sok japán vassal lehet keresztbe autókázni?
Grid-et próbáltam az bejött,de hát az nem az igazi...
tudom,hogy PS -re vannak iylen játékok,csak azt nem tudom,hogy xboxra is vannek -e. -
FeeLing_
csendes tag
Hellosztok!
Olyan kérdésem lenne, hogy a Logitech momo force-os kormányt valahogy nem-e lehet rákötni az xbox 360-ra?
Üdv.
FeeLing
-
K3NZO
senior tag
Egyik boxról a másikra, hogyan tudom átmenteni a profilom? Tdom létezik valami kábel amit MS-től kell kérni de nekem sajna most arra nem sok időm lenne, hogy napokat ( heteket várjak a futárra ). A letöltött cuccaim nem sok van , inkább ami érdekelne azokk a mentéseim illetve achievementek, illetve a LIVE! előfizetés, hogyan is nézne ki ez esetben?
-
Djuree
félisten
tudna valaki segíteni?
ma eljön haver hozzám és hozza a boxát is, de nekem csak 1 tv-m van és ő a monitoromra kötné a gépét. de mivel nincs vga kábelem így nem fog menni. venni meg nem akarok erre a 2-3 napra.ha valaki lenne olyan szíves kölcsönadni a vga kábelét, ha van feleslegbe vagy megy nyaralni, akármi, akkor azt nagyon megköszönném. hétfő-kedd meg esetleg szerdára kéne. legkésőbb szerda este visszaszolgáltatnám. elmegyek érte bp-en akárhova. ma késő délután mennék érte.
előre is köszi.
-
spammer
veterán
válasz
Kasza08
üzenetére
Nem kell DL. Sima DVD, sőt DVD-RW is jó

szerk.: ja és nem kell meglepődni ha szaggat a videó, nem a lemez szar, én is megszívtam. RW-re írtam, azt hittem az RW rossz már, kiírtam sima DVD-re, azon is szaggatott.
De olvastam azóta h másoknál is, szóval valamit elszartak a demoval. Amúgy a játék közben semmi gond. -
spammer
veterán
válasz
Peat;)
üzenetére
Ne mérd a KOTORhoz, az RPG volt, ez meg inkább hack and slash akció. Szerintem nem is volt a készítők célja hogy KOTOR szerű legyen. Nem is ugyanaz a fejlesztőcsapat. A közös mindössze a SW univerzum. De ha kaszabolós cuccként kezeled, akkor szerintem egész korrekt lesz. Demo sajnos tényleg elég rövid, nem sokat mutat meg, éppen ezért bízom benne, hogy a full jobb lesz.
szerk: Lite On infora én is kiváncsi lennék

-
Peat;)
veterán
válasz
spammer
üzenetére
Köszi srácok. A játék így a kotor részek után bizony egy nagy szánalom.
A grafika rendben van, de 2 perc után kinyomtam miután kiírtottam mindenkit egy hangárban..ez felejtős, erre nem adok zsét, marad egyelőre a far cry2, meg fable2 ami ki van nézve idei vásárlásnak
meg régebbi címeket pótolok -
FishAir
senior tag
Elég nagy előrelépés történt liteon meghajtó téren. Kiolvasták belőle a kulcsot.
-
Prof01
veterán
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
Nekem megvan a Bully: Scholarship Edition, hamar meguntam. Az elején tetszett, de utána már egyre kevésbé. Néha le is fagyasztotta a boxot.

-
Kasza08
őstag
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
Igen.
PS2-n. Annyira nem rossz, de nem is jó. Rockstar, tehát nagyjából GTA feeling, csak rendőrök helyett tanárok vannak. Sok csínyt lehet csinálni, akkor egész este jól elvoltunk vele

Djuree:A sötét oldalon legyen a neveeed...mondjuuuk...Darth Maul

-
(Kolombusz)
veterán
A Bully-val játszott már valaki?
-
Djuree
félisten
válasz
Prof01
üzenetére
jaja, már egy ideje a dark side-on nyomulok, 1 évig bírtam pénzzel
muszáj volt, most jöttem ki a fősuliról, még nincs melóm, nincs pénz, ösztöndíjat már nem kapok, el kellett adnom minden játékot, még a fémdobozos biot is a szivem mexakad
ha lesz melóm veszek majd egy tiszta gépet és újra a fehér oldalon leszek
mondjuk már most megtakarítottam egy új box árát...
-
spammer
veterán
-
HagaNRG
őstag
Szevasztok!
Nem hiszem el, hogy ennyire állat játék ez a GH3.
Tegnap véletelnül a megnézett S11 South Park egyik része is erről az őrületről szólt. A végén még engem is elkap a láz.
De itt Uk-ban is vagy 15 ezer Ft a játék a gitárral együtt, ha jól rémlik.(ami joyyal kipróbáltam, 5 percig bírtam, ugyanúgy félrepengettem, mint a South Parkban a gyerekek apja, mikor nag hévvel nekiállt játszani).
-
Ukraan
aktív tag
Szevasztok!!!
Én is letöltöttem a Force Unleashed demót, amennyit láttam belőle, tényleg büntet
! Viszont egy kis gond felmerült. Mivel Arcade-om van, a leszedett demót kiírtam egy DVD-re, de nagyon lassú volt a töltés, sokszor megakadt a játék hangja, olvasás közben rángatta a fejet a lemez
. Erre a problémára nincs vmilyen ötletetek? Maxell lemezre írtam, ami lehet "Made in Dzsunka"
, próbáljam meg esetleg egy "rendes" TDK-ra? -
Djuree
félisten
Eladó gammerek:
Bioshock fémtokos verzió: 7k
Forza2: 4k
Turok: 5k
The Orange Box: 7kMind hibátlan, karcmentes, tokkal-vonóval.
-
Djuree
félisten
válasz
Kasza08
üzenetére
tudom, ha már statisztika legyen igazi

lol, most írt egy gyerek privit hogy a vegasban azt írja ki hogy no ammo mi lehet a baj?
életemben nem hallottam még a gyerek nicknevét, legalább annyit odaírna honnan "ismer" engem
de azért leírtam neki hogy lehet hogy kifogyott a töltény, lássa már milyen segítőkész vagyok 
-
Prof01
veterán
Ha vkit érdekelne:
Guitar Hero 3 PAL-os, új, bontatlan, fóliás 8000ft-ért vihető! -
Scoobyka
addikt
65en közöltétek a korotokat.....
és az átlag 24,676 ....!!
legfiatalabb:13
legidősebb:46több forum bevonásával készült!!!!
leggykoribb:17 és 24evesek bizonyultak
mindenkinek köszönöm!
további szép napot!
-
heihachi
addikt
-
Prof01
veterán
válasz
tiv83us
üzenetére
Én mediumon nyomom most az RB-t és elég jól megy. Pár óra alatt a 30. számig eljutottam. Még 37 vissza van, de azt hagyom holnapra.

Am. igazad volt, tényleg jobb az RB-s gitárnál.
Igaz, nem olyan élethű, de jobb rajta játszani. Nincsenek olyan közel a gombok és a pengetője is jobb sztem. 
-
tiv83us
veterán
válasz
Prof01
üzenetére
Igen, ez lenne a lenyege a GH, RB es hasonlo jatekoknak, hogy hasonlo elmenyt nyujtson egy laikusnak is, mintha tenyleg ott lennel es te jatszanal egy igazi hangszeren

En a RB-bol kulonoskeppen a dobot kedvelem, oda tenyleg kell nem keves ritmuserzek es sokat lehet fejlodni. Persze, valoszinuleg ha beulnek egy igazi dobszett moge, feljelentene mindenki aki el es mozog, hogy olyan hangokat hallatok, mintha az edenyeket dobalnam az asszonyhoz....de valoban baromi nagy elmeny, hardon vegig is toltam az osszes szamot /bar az Iron Maiden nem kis kihivas volt...
/. Most experten kb a 20. szamnal tartok es erzem, hogy fejlodok.Gamepad-del kizart, hogy elvezni tudnam mind a GH-t, mind a RB-et...
-
mtomas13
csendes tag
hy!
nah érdeklődni szeretnék, h ha minden egyes játéknál amit beteszek kiírja a piszkos lemez cuccost, akk valószínű az olvasó romlott el ugye?(olvastam, h az olvasóhiba elég gyakori) yah és ha kicseréltetem az olvasót akk a flashelés eltűnik a gépről?
bocs a szeleburdi fogalmazásért, de nem naon vágom ezt a műszaki nyelvezetet
előre is kösz haleeeeee -
Prof01
veterán
Nagyon király ez a GH3 gitár!
Sokkal nagyobb élmény, mint kontrollerrel játszani. Végre sikerült egyet szereznem és nem bántam meg. Ajánlom másnak is!
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
heihachi
addikt
válasz
HagaNRG
üzenetére
Nem, nem, nem szaggat a GTA4. Nincs olyan, hogy egy pillanatra megállna, csak szimplán rohadt alacsony a frame rate bizonyos esetekben, általában olyankor, amikor épp magasnak kéne lennie (gyorsan száguldozol a városban, nagy a lövöldözés, épp ezerrel üldöznek a zsaruk, stb.) Pixel hibáról még nem hallottam GTA4-el kapcsoaltban, van viszont popup hiba. Az olyan, hogy haladok a kereszteződés felé a kocsimmal, szemben egy ház, nincsenek ablakai. Odaérek, sikerül a boxnak betölteni az ablakok textúráját, erre megjelennek ablakok a ház falán.
Ugyanígy hirtelen felbukkannak mindenféle egyéb tereptárgyak, de nyilván már csak akkor, mikor ott van az orrod előtt, tehát elég gáz. Bemegyek a fegyverboltba, nincs egy textúra sem! Aztán szép lassan betölti, és megjelennek a fegyverek, asztalok, falak, stb... Szóval gáz. De ettől az a játék hatalmas, NB meg a történet elviszi a gémet, még ha a küldetések egy idő után elég "hasonlóakká" is válnak.
Szerintem inkább az évtized játéka, ha az általad felsorolt két lehetőségből lehet választani
-
HagaNRG
őstag
Életkorom: 24.
-
HagaNRG
őstag
Úgy van, ahogy Zsocy mondja, sorry.
Viszont ettől függetlenül néha szemtlen akciók is vannak, minthogy 12 ezerét használt GRID. (újan meg talán még olcsóbb).A GTA-val kapcsoaltban érdeklődnék.
Mivel egyrészt az évtized játéka, másrészt meg némely hírek szerint az évtized csalódása.
A játékmenetről nem érdeklődöm, az egyértelmű, ami viszont nem hagy nyugodni, az az a bizonyos pixelhiba, meg szaggatás.Most hogy is van ez? Vagy ez csak a másolt játékokra jellemző?
Vagy tényleg eredetiben is bugos és meg-meg akad, és hibás pixelek vannak? (ez nem is tudom, mit jelent).
Ráadásul megterhelheti a gépet is a grafika, ezzel plusz melegedést előidézve? (vagy a melegegedés az úgyis maxon van, akár fifázik az ember, akár GTA IV?)Köszi szépen előre is bármi segítséget!
Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- CES 2026: jön az AMD CES előadása és az NVIDIA GeForce ON
- Oakley topic
- Milyen videókártyát?
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- iPhone 15 Pro Max 256GB 100% (1év Garancia)
- KÉSZLETKISÖPRÉSI ULTRA GIGA AKCIÓ! CTO 0perces SKY MacBook Air 15" M4 10C/10G 16GB 1000GB 1 év gar
- Apple iPhone 13 /128GB /Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia / akku: 85%
- Eladó egy Xiaomi 12T pro Töltővel adom
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3074
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Ez valami kűffődi?
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

! Viszont egy kis gond felmerült. Mivel Arcade-om van, a leszedett demót kiírtam egy DVD-re, de nagyon lassú volt a töltés, sokszor megakadt a játék hangja, olvasás közben rángatta a fejet a lemez
életemben nem hallottam még a gyerek nicknevét, legalább annyit odaírna honnan "ismer" engem