Hirdetés
- A konkurens hardvereken is működőképessé tette az XeSS 2-t az Intel
- Rengeteg monitor kapott G-Sync Compatible hitelesítést az új GeForce driverben
- Kinyitja a pénztárcáját az Apple, hogy behozza a nagy lemaradását
- Kína bekérette az NVIDIA-t, de szerintük nincs hátsó kapu a chipekben
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- Milyen egeret válasszak?
- OLED TV topic
- Bluetooth hangszórók
- A konkurens hardvereken is működőképessé tette az XeSS 2-t az Intel
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Apple MacBook
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Azonnali fotós kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
Mr.Grincs
veterán
Elkezdtem forza 2 vel játszani és melegszik a gépem mint az atom, úgy pörörg a venti, mint még soha
Normális dolog hogy így pörög?
-
BullZeye
veterán
köszönöm! végre
hétvégén telepítve is lesz
XPLOLER 20-120GB-OS MEREVLEMEZEKHEZ
ez mit takar? főleg hogy 60 gigás nincs is köztük :S
[OFF]
Meg ez kb mennyi igazat takar? Egyértemű hogy nem a warez miatt, hanem hogy vinyóról is játszhassunk, úgy nem olyan hangos a box
itt is írnak róla, de ez egyértelműen warez szagú így :\[/OFF] -
(Kolombusz)
veterán
Na, holnap elviszik Miskolcon a gépemet.
Rugalmas ez a UPS hálistennek, nem olyan szarrágók, mint a DHL. -
Vangelis
félisten
Nemrég kaptam magamtól ajándékba End Of War első részt.
Csak még nem volt időm kipróbálni.De majd ma!!!!
-
OddMan
őstag
Xbox360-hoz játékdemókat honnan lehet letölteni?
A "Dead Space" nevű játékot szeretném kipróbálni. Persze box-om még nincsen, de amíg várakozom addig is letölteném és kiírnám egy újraírható DVD-re. Azért akarom kiírni, mert ha esetleg pár napon belül mégiscsak találok valahol egy Arcade-os jasper-t, akkor azt fogom megvenni, viszont merevlemez híján máshogy nem fogom tudni kipróbálni, csak ha kiírom DVD-re.
Köszi! -
dewfah
tag
akkor nemtudom hol mondták neki, h nem lehet, de igazi lámák lehettek
-
dewfah
tag
köszi srácok!
ezt gondolom egy komolyabb konzol boltban el is végzik neki, nem?
-
dewfah
tag
a jaspert fel lehet ismerni valamiről? mint anno amikor a falcont vettem, akkor a táp volt más teljesítményű. csak ez kb fél éve volt, nem emléxem rá pontosan
-
dewfah
tag
sziasztok, lenne egy villám kérdésem
Egy ismerősöm most cseréli a pro-t elite-re. ugye jól emlékszem, h létezik rá transfer kit, hogy a régi vinyóról átemelje az adatokat az újra! gondolom főleg a user-t kéne migrálni.
egyébként az elite-ből kijött már a jasperes?
thx előre is!
-
Mr.Grincs
veterán
válasz
p_milan #21750 üzenetére
Hát a két hét munkaszünet akár több napra is nyúlhat sajnos mert egy csomó embert rúgnak ki a melóhelyéről...
Djuree: Én az internetről nem mondanék le semmiképp sem mert nagy az információéhségem....két hétre annyi szabadidőm lenne hirtelen, hogy nemtudnék mitkezdeni magammal...
Szerencsére nem kerültem még ilyen döntés elé hogy melyikről mondjak leEzért nyugodt vagyok.
-
sch_a
addikt
Én vga kábellel rákötöm a monitoromra, odacipelem a tv elé, és a hangot majd abból hozom elő
kíváncsi vagyok hogy fog működni.
Amúgy most hívtak a konzolvilágtól, holnapra megjönnek a rendelt játékok
-
Kephamos
addikt
-
kisJack
aktív tag
Asszem csináltam live profilt, de előtte felraktam az új dasht. Az lehetséges hogy ott már nem kérnek pontos címet, ir. szám stb.? Mert nekem csak azt kellett kiválasztani hogy melyik ország, kellett még e-mail cím, tel szám és más nem. Vagy elronthattam vmit? De mondjuk azt is kiírta hogy kaptam 1 hónap trial live-ot. Pls help!
-
Kephamos
addikt
Nemnagyon találok sehol olyat, hogy Arcade gép valamilyen játékkal. Ha valahol van ilyen, akkor azt linkeljétek már be légyszi.
-
eddie17
addikt
válasz
p_milan #21750 üzenetére
Ez milyen igaz
Nekem lehet be is válik, mert 20-ától ultimate állásidő jan 5.-ig, és lehet boxolni meg karácsonyozni ezerrel.
Lehet én vagyok kacskakezű, de engem ez a dinós baromság felidegesített tegnap éjjel, lehet már fáradt voltam és azért nem ment, de az utolsó dinós pálya se hogysem akart sikerülni. Rohadt ellenség dinó
-
Mr.Grincs
veterán
Ti miről mondanátok le inkább két hétre? Két hét internet nélkül, vagy két hét szex nélkül?
Vagy inkább két hét box nélkül? -
Ricsard
csendes tag
Na, ilyesmitől tartok én is! Értem én, hogy karácsony van, meg le vannak terhelve, de egy évben egyszer van kéthetes téli szünet, úgyhogy vagy visszajeleznek hamarosan vagy cserben hagyom őket és mással paktálok. Igaz, én a személyes átvételt választottam.
67 ezerért megéri szerintetek az elite?
-
sch_a
addikt
válasz
Ricsard #21733 üzenetére
Vasárnap rendeltem onnan játékokat, de még nem jött meg. Próbáltam őket hívni, írtam e-mailt is... De még mindig nem tudom mikor jön meg. A visszaigazoló e-mailen üresen hagyták a kiszállítás időpontját is. Ráadásul az egyik játék árán azóta emeltek is, szóval most fogalmam sincs h kijön-e vagy nem, és ha kijön akkor milyen árral
-
(Kolombusz)
veterán
Kezdenek elvonási tüneteim lenni, mióta visszajöttem az albiba és nem működik a box.
Csak kellett volna venni egyet 30k-ért, mikor akciózva volt a Saturnban.Mind1, holnap megyek vissza Miskolcra, csak nem tudom, hogy fogom tudni elvitetni a boxot.
Holnap felhívom a UPS-t, hogy Miskolcon elviszik-e, ha a szállítólevelemen Debrecen van, mert kurvára nincs kedvem itt maradni még egy napot, hogy pénteken elvigyék, most meg zsúfolt napom lesz.Úgy gitár heroznék egyet.
-
Ricsard
csendes tag
Sziasztok!
Köszi a gitáros tanácsokat, észrevételeket. Úgy döntöttem, hogy a GH3 gityót szerzem be, a GH/RB programok közül pedig az összeset, amint az éhbérem erre lehetőséget nyújt.
Más: Egész nap próbáltam hívni a Konzolvilágot, de folyton csak egy üzenetrögzítő jelentkezett. Hagytam üzenetet, de arra sem reagáltak. Rendeltetek már tőlük, megbízhatónak tartjátok őket?
-
ToBeY
nagyúr
A Lot szám mit jelent a dobozon?
-
Mr.Grincs
veterán
A Gamer scorocat nem lehet átutalni másik felhasználónak?
-
Coyote2000
őstag
válasz
Djuree #21616 üzenetére
a név nem számit annyira, túl fogom élni
Viszont a lájvért rinyál (nekem egy xbox ne rinyáljon
) illetve a gamestats is idegesit, a tököm kivan hogy elérek a nidforszpid feléig, és ha új profilt akarok akkor nem tudom innen folytatni
A kábelről szó sem lehet, vájörlessz mánia van, minden vélan, rádió vagy blútúsz... már azt várom, hogy az áramellátás is mehessen vezeték nélkül...
szóval van bajom, de túlélem
-
Mr.Grincs
veterán
Pl amit érdemes megvenni az a Call of Duty 3, nem azért mert pont van eladó nekem, hanem mert tényleg alap kultuszjáték
Burnout Revengere gondolsz vagy a Paradise ra? nekem szintén megvan a Revenge az is jó, elég jó áron hozzá lehet jutni a játékokhoz újjonann. De nállam egyben 6K -
Vapor
aktív tag
Karácsony tájékán tervezzük (tesókkal) egy xbox vásárlását, és tervezünk hozzá még pár játékra is beruházni.
Valószeg. ezek lesznek:
- Star Wars: Force Unleashed
- Fifa 09
- GRiD
- Mortal Kombat vs DC Universe
- Burnout
Ezeken kívül van esetleg valami olyan játék ami "must have" kategória boxon?
Illetve van köztük olyan, amit semmi kép sem éri meg megvenni? -
Kasza08
őstag
Könnyű Gamerscore szerzési forma: Dash of Distruction. Ingyenesen letölthető, kb. 10 perc alatt kaptam 190G-t.
Mellesleg eladó az Undercoverem, 10k.
-
Mr.Grincs
veterán
Eladó két játékom egyben 7K ért Burnout Revenge és COD 3 aki a leggyorsab annak 6Kért adom
-
Peat;)
veterán
válasz
Mr.Grincs #21713 üzenetére
Ps3-ra korábban kiadják a játékokat platina címzéssel (mint xboxnál a classic) így én 6 körül látok nem is régi és nagy ps3 címeket. Sokan mondják hogy ps3-ra játék is drágább, ez szerintem nem igaz, csak nem a legújabbakat kell megvenni és 6-ért a legtöbb értelmes cím beszerezhető.
-
Mr.Grincs
veterán
Gyerekek, létezik az hogy PS3ra olcsóbb lenne az Unreal Tournament 3 mint XBOX 360ra?
Ma a széna téri Saturnban jártam és ott láttam 3990FT ért az UT3at PS3ra, megnéztem az alattalévőt az is annyivolt, meg átnéztem a többit is azok is 3990ft re voltak beárazva meg a név is stimmelt, boxra ugyanez 15900 FT volt...
GTA4 11900 volt boxra az szerintem egész jó ár.
Jól fel is szívtam magam, mert vettem hugomnak egy fülest aztán majdnem duplaannyiba került mint ami ki volt írva....De mindegy egyszer van karácsony. -
zsocy
őstag
válasz
OddMan #21705 üzenetére
Az egyetlen mód csatlakozni a vinyóhoz az ha szétszeded, és direktbe rákötöd a pc-re. Sima SATA notebook vinyó van benne, de alapból nem olvassa a pc a filerendszerét, oda is kell valamilyen keretprogi. Nagyon nem egyszerű dolog ez, nem érdemes próbálkozni ha valaki nem biztos a dolgában szerintem.
-
OddMan
őstag
válasz
(Kolombusz) #21702 üzenetére
ftp-n keresztül próbált már valaki Xbox-hoz kapcsolódni? Akkor sem lehet látni a fájlokat?
-
Atomgeszi
nagyúr
COD4-et tud valaki eladót? Mennyibe mennek most ezek?
-
(Kolombusz)
veterán
válasz
OddMan #21700 üzenetére
Nem.
A box nem PC, a telepítés lehetősége is csupán a fejkímélés és a hangerő csökkentésére szolgál. Ami nem gyárilag magyarított, az nem is lesz az. Mondjuk a Fifa 09 esetében asszem le lehet tölteni különböző nyelvű kommentárokat, de másról nem tudok.Meg kellene már nézned egy xbox dashboardot, hogy nagyjából fogalmad legyen róla, mi az a konzol.
Aktív témák
- Egyéni arckép OFF
- Milyen légkondit a lakásba?
- Kikristályosodik a Razr 60
- Gumi és felni topik
- iPhone topik
- XPEnology
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Tőzsde és gazdaság
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- További aktív témák...
- Új, bontatlan dobozos PS5 Death Stranding 2 Limited DualSense Controller 2 év Sony garanciával
- Nintendo Switch OLED Zelda Tears of The Kingdom Megapack! Új, Bontatlan!! Ingyen Foxpost!
- Playstation 5 Slim (Garanciás+Sok ajándék)
- Újszerű,garanciás,lemezes PlayStation 5 Slim 1TB eladó/beszámítás ok
- Használt PS4 Pro gyári tartozékaival, 6 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus B360M i7 9700 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650 XT 8GB ZALMAN N4 600W
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Samsung Galaxy S23 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- 150db - 24600Ft/szett - DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest