Hirdetés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen széket vegyek?
- Apple MacBook
- Autóhifi
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Home server / házi szerver építése
- OLED TV topic
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
-kdM-
senior tag
erre meg mindig senki?
egyszerusitem a kerdest: kozvetlenul a microsofttal vagy a viszonteladoval gyorsabb a garancia? es ha kozvetlenul az ms-sel intezem eleg a hibas eszkozt "elvitetni" veluk vagy kompletten az egesz cuccot kell odaadni?
mod: es meg annyi hogy g**iznek ha nem gyari MS kabellel produkal hibat?
-
OddMan
őstag
válasz
JamesHolden #20989 üzenetére
20-25K ezt meg honnan veszed? meg ki mondta h neked kell beszerezni?
Utánanéztem és tényleg olyan 15-16e-ért már megcsinálják. Persze én ennyit sem fogok kifizetni, annyi műszaki vénám azért van, hogy saját magam végezzem el a módosításokat. Ezért is írtam, hogy fogalmam sincsen, honnan tudnék most venni egy Benq VAD6038 típusú drive-ot.
It érdemes elolvasni a "2008-11-08 17:48 szombat LiteOn hírek" kommentet, talán van remény...
-
Mr.Grincs
veterán
Élménybeszámoló a piacolásról
Volt 3 ezer ft ért xbox 360 ház tök üres volt, de a poén az hogy ez valami bemutató darab lehetett, mert semmeliyk kisajtó nem nyílt ki
És még volt kamu hdd is de azt sem lehetett levenni
Aztán voltak játékok is de nagyon merdek árakon, és akkor mondja az egyik kissrácnak hogy ez a legolcsóbb budapesten aztán rá is sózott 2db eredeti játékot 14K darabáron
World at War, meg a Fable 2
Jót röhögtem
-
Gordiann
őstag
válasz
JamesHolden #20993 üzenetére
Köszike
-
Gordiann
őstag
válasz
JamesHolden #20991 üzenetére
Ha megvan a gépemen a letöltött cucc, akkor az elindul livenélkül is. Ugye?
Egy Xbox classic játékot akarok megszerezni, de akkor már vennék hozzá mást is a maradékból... -
Gordiann
őstag
Na most még egy kérdésem lenne:
Mi van akkor ha veszek xbox marketplace-en pontokért játékokat, és esetleg neadjIsten bannolnak?
Mert gondolom, ha veszek vmit azt akárhányszor letölthetem... vagy mihez kötődik a vétel? Csak az adott gépre veszem meg, vagy az Acc-ra? Vagy hogy?
Köszike
-
OddMan
őstag
válasz
JamesHolden #20985 üzenetére
3. nem fogsz kapni (ez meg nem teljesen igaz: "drive módosíthatatlansága miatt")
Ha a drive cserére gondolsz az számomra nem megoldás. Semmi kedvem újabb 20-25e ft.-ot költeni egy másik meghajtóra. Ráadásul egyelőre fogalmam sincsen, honnan lehetne egy másik meghajtó beszerezni.
-
Rosep
senior tag
Euronics-ben akciók:
- kontroller, P&C kit, kormány
- 6990-es gamék (Forza 2, GOW 1, MOHA stb.) -
OddMan
őstag
Mikor kezdték el lite-on meghajtóval kiadni az újabb xbox 360 konzolokat?
A most kapható konzolok már mind lite-on drive-al vannak szerelve?
Úgy nézem, hogy egyelőre nem lite-on drive-os konzolt kellene vennem, a drive módosíthatatlansága miatt. -
Kasza08
őstag
válasz
runner 125 #20978 üzenetére
pár hsz.-el korábban Prof01 kolléga linkelt egy YouTube-os videót.
-
runner 125
nagyúr
Sziasztok!
A live szolgáltatás miként lehet aktiválni? Gondolom elő kell rá fizetni..
H megy? Mennyibe kerül?
Köszönöm.
Üdv.M -
sihu
tag
erről mit tudtok??? ez már jasperes lehet, mert megjelenési dátuma 2008 dec. 04-es megjelenés van kiírva ehhez a packhez
-
-kdM-
senior tag
erre valaki?
az erdekelne meg a garanciaztatason belul, hogy az egesz cuccot le kell adni vagy csak a gepet? mert nekem most van egy felesleges 256-os karim es ha nem kell a garancia ervenyesitesehez minden amit kaptam hozza akkor eladnam
-
Gordiann
őstag
Bevallom többre számítottam....gears of war-t be kell szereznem, meg ut3-at (ahogy láttam vannak osztott képernyő mellé botok, jo lenne legalább 1 ilyen game itthon)
De alényeg, hogy kevés a local multi game.
Nagyon nyomják az Xbox Live-ot. -
heihachi
addikt
válasz
JamesHolden #20892 üzenetére
Brutál nehéz ez a game
-
Gordiann
őstag
Köszi szépen!
Közben találtam egy jó lapot: xboxmp.com
-
JamesHolden
aktív tag
-
Kasza08
őstag
válasz
runner 125 #20966 üzenetére
privi.
Gordiann:Keress rá, talán 2 hete küldtek be egy ilyen listát.
-
Gordiann
őstag
Hali
Beszereztem egy 2. kontrollert.
Létezik valami lista, hogy milyen játékok játszhatóak 2 iránítóval? Lokális multi, vagy co-op...Köszi
-
runner 125
nagyúr
válasz
Kasza08 #20958 üzenetére
Köszi.
Még vmi; Láttam h nem warez,de nincs Xbox-os ismerősöm h megkérdezzem.
A flashelés lényegében szoftveresen megnytija a Box-ot a másolt játékok olvasására?
Vagy vmit ki is cserélnek benne? Gondolom a gari ebben az esetben is ugrik..de ha elromlik,flesh után nem is lehet visszaállítani gyári állapotába?
Bocs az amatőr kérdésekért.
Ha pü-ben kapom a választ az is tökéletes-köszi.
Üdv.M -
Rosep
senior tag
Én egy hónapja vettem meg a boxot. Mint láthatjátok a gépem (adatlapomon) nem egy alap konfiguráció. Amit próbáltam gamét 1680x1050-ben vitte gond nélkül. Szóval megvettem a boxom, és most kicseréltem a 9600GT-t egy HD3450-es passzívra. A különbözetből meg veszek egy 60 gigás HDD-t a boxhoz. A gépet már csak annyira fogom fejleszteni, hogy rakok bele rendszernek egy SSD-t. Eddig én is PC párti voltam, de a kanapéról autóversenyezni...
A PC most már tényleg csak munkára van nálam.
-
Kasza08
őstag
válasz
OddMan #20959 üzenetére
Hát 2005-ben még annyira nem volt az, akkor még 128, max. 256 volt a gépekben. Legalábbis nálam, akkor még a 2x256 volt a menő.
#20963: A 20GB-os is ugyanennyibe kerül. Szerintem csak használtan tudsz venni 20GB-ost, de akkor is max. egy 10-essel olcsóbban, és 10k-t nekem megér, hogy új, és hogy 40GB-al több van (itt most nem számítom bele, hogy mennyit ismer fel valójában...)
-
OddMan
őstag
Forgalmaz még valamelyik bolt új 20GB-os HDD-t Xbox 360-hoz?
A 60GB-os még egy picit drágának tűnik nekem és általában egyszerre csak max. 1-2 játékkal szoktam játszani, szóval kezdésnek egy 20GB-os is megfelelő lenne számomra.
Az is lehet, hogy veszek egy használtat, de azt inkább csak ismerőstől.
-
OddMan
őstag
de sokat dob ezen a konfigon meg az hogy konkretan erre a konfiguraciora optimalizalnak egy jatekot
Viszont ebből az következik, hogy a PC és a rajta futó OS pl.: Windows iszonyúan pazarlóan bánik az erőforrásokkal. Számomra megdöbbentő, hogy 512MB elegendő az Xbox 360 játékoknak.
-
mergal
aktív tag
Üdv
Van még mindig egy The Bourne C. 5k ért. Angol pal mindene megvan!
Sorr az off-ért.
-
OddMan
őstag
OddMan: hirtelen csak ezt tudom mutatni specifikaciot illetoen
Köszi, erre gondoltam.
Az 512MB GDDR3 RAM nem kevés egy kicsit? Mostani pc-mben 4GB memória van.
Újabb kérdés jutott eszembe. Lehet az xbox 360 géppel gyári dvd film-et lejátszani a hdmi kimenetén úgy, hogy fel is skálázza a dvd képét 720p-re vagy 1080i-re?
-
Kasza08
őstag
válasz
runner 125 #20957 üzenetére
Ugrik, ráadásul hülyeség is, mert csak hangosabb lesz. Ezzel is romlott már el gép. A microsoft azért van, hogy megjavítsa, amit ránk sózott.
-
-kdM-
senior tag
válasz
Kasza08 #20954 üzenetére
igen ez igy a korrekt megfogalmazas, de meg nehany multimedias alkalmazas is jobb lehet box-on
mod: tudom hogy rca-nal csak a sarga a kep valoszinuleg ezert is nincs gond ott, a vga csatlakozonal viszont van a feher, a piros + a vga amiben 15 tu van ha jol tudom tehat osszetettebb es valoszinuleg emiatt kell neki tobb jel a box felol
OddMan: hirtelen csak ezt tudom mutatni specifikaciot illetoen
-
-kdM-
senior tag
en nemreg vettem a box-hoz egy vga kabelt (gondolom nem gyari, de nem tunik gagyinak mert aranyozottak a csatlakozok, hong kongbol jott) es a gond az lenne, hogy a pirost szint nem nagyon akarja atvinni mivel kekes-zold a kep, de ha mozgatom a box feloli csatlakozot akkor megjavul egy idore (szoval valoszinuleg kontakt hibas) a gyari rca kabellel semmi gond de abban nincs annyi csatlakozasi pont mint ebben, most meg varok egy masik kabelt hogy kiprobaljam hogy biztos a box-e a hibas
a kerdes az lenne, hogy a garanciat hogy eri meg intezni, mmarkt-on keresztul vagy kozvetlenul az ms-el beszeljem le? es ilyenkor a gari hogy megy? kicserelik vagy javitjak? egyebkent arcade csomag ha befolyasolna valamit (bar nemhiszem)
Kasza08: ki kerem magamnak hogy o az elso
en mar 3 hete belattam amikor 30k-ert megvettem ujonnan (bar szerintem felesleges azon ragodni hogy melyik a jobb, box-on nem tudom megirni a prog beadandomat....stb, pc-t meg nem tudom beizzitani 15mp alatt jatekra kessze...stb)
-
OddMan
őstag
válasz
nesh20 #20945 üzenetére
Számomra egy kicsit furcsa, hogy az M$ annyira ajnározza az új 65nm-es CPU és GPU-ját. A számítógépemben már lassan fél éve 45nm-es Intel cpu van. Ez tényleg nem melegszik és brutál jól lehet tuningolni. Amúgy asszem az nVidia is ebben a betegségben szenved, hogy még mindig régi elavult gyártástechnológiájú chip-eket gyártat. Talán ezért is húzott most el mellette az ATI bizonyos kategóriákban.
Azon is elgondolkodtam mostanában, hogy nem fogom többet fejleszteni a pc-met, mivel egyszerűen már olcsóbb egy konzol, mint egy komolyabb VGA kártya és akkor még hol van a többi; ram, alaplap, cpu, stb.
Szövegszerkesztésre, netezésre, filmezésre, zenehallgatásra, simán jó egy mai közepes teljesítményű gép egy olcsó nVidia, ATI videokártyával, de még egy integrált alaplapi kártya is elég lehet az előbb felsorolt dolgokhoz. Játékhoz meg jöhet 40e-ért az xbox 360 konzol.
A pc-nél az is dühítő, hogy szinte mindegyik új játékhoz újabb erősebb videokártya kell. Egy konzolhoz viszont legalább 2-3 évig nem kell nyúlni, utána meg egészen olcsón vehetek egy újabb generációsat.Azt még szerettem volna megkérdezni, hogy van olyan oldala, ahol megnézhetném az Xbox 360-an pontos specifikációját? Milyen és mekkora cpu, gpu, mennyi ram, stb van egy Xbox 360 konzolban?
-
dunc
nagyúr
válasz
nesh20 #20945 üzenetére
Ugyanilyen cikk jelent meg az elöző alaplaok elött is,színtén egy piti cidris konzolboltocska írománya volt a hütésmodra rábeszélő dumával stb kell nekik a zsebpénz,ha kiadnának egy sima fakockák akkor azt le akarnák lakkozni,5 boxom volt eddig ,egyik se lett modolva pluszba hütve egyszerüen csak vigyáztam rá,és semmi baja nem lett ,és nem is profitált egyik konzol gányolda se!A másik menjen tönkre akkor garba megcsinálják plusz ajándékok......alig vártam már,hogy széthulljon valamelyik boxom,de csak nem akart......
-
Peat;)
veterán
válasz
nesh20 #20945 üzenetére
Elolvastam ezt az irományt, nekem ez inkább tűnik egy olyan szövegnek, ami azt sugallja: ha az új boxod romlik el akkor ugyanannyit kell fizetned majd NEKÜNK.
A memóriához annyit pl hogy a vga kártyákon is sok esetben mellőzik a hűtésüket, mégsem halnak meg. Most hogy magának ennek a résznek a fogyasztása csökkent akkor meg pláne ritkábban jöhet elő ez a gond.
Meg érdekes hogy microsoft már pluszban van, ha annyi gép menne tönkre (több mint a korábbi alaplaposoknál ahogy a cikk írja) akkor ez kicsit összeférhetetlen. Valaki nem mond igazat
-
nesh20
aktív tag
Sziasztok.
Gondolom ezt már mindenki olvasta milyen jól sikerült a JASPER
-
Kami11
őstag
Sziasztok!
Nem tudja valaki mi van az Xbox-sky oldallal?
Nem enged belépni, pedig jó user/pass párost írok be.
Valami infót pls.!
Jöhet priviben is!
THX! -
spammer
veterán
Aki azt mondja, hogy nem melegszik, az ugye nem csak a hátuljához teszi a kezét, hanem az alját is megfogja, főleg a bal oldal tájékán (ha fektetve nézzük). Az egy dolog, hogy hátul nem forró a levegő amit kifúj..
Remélem hogy a jasper már tényleg megbízható széria lesz. Persze, teljesen megbízható ez sem lesz, ismerve az MS-t
-
Djuree
félisten
válasz
Ferikeeeee #20940 üzenetére
mindegyik melexik, ez természetes folyamat, ráadásul legalább 60-70 fokos. a lényeg a hűtés hatékonysága. a jasper már tuti jó, de már a flacon is sokkal jobb volt mint az első szériák. hangosnak sem lehet hangos, nekem a gariból visszaküldött gépem olyan halk mint állat, alig lehet hallani csak ha odahajolsz, még úgy is csak kicsit. meg lehet kérdezni
Samu kolegát róla.
a cod-os már jasperes.... -
Ferikeeeee
csendes tag
Prof01 kösszi
hát én ezt a jasperes dolgot nem vágom me halotam hogy igy melegszik ugy melegszik nálam má több mint két napja megy azt ahoz képest nem is meleg söt.... azt nem tom hogy mien hangos a falcon os mert anyira nem foglalkoztam xboxal ez elöt pedig abbol meglehetne tudni hogy mien is ez vagyis a cod os csomag...
-
Don47
tag
A Jasper témához hozzátenném, hogy a legelső Falconok is a régebbi 203W-os táppal érkeztek, feltehetően a maradék készlet miatt. Valószínű, hogy a legelső Jasperek dobozaiba is még 175W-os táp kerül.
-
Djuree
félisten
válasz
runner 125 #20936 üzenetére
nincs mario
de azt pc-re ezerféleképp le lehet tölteni. van "egyfájlos" mario (mi így neveztük
) is, az a legjobb, az eredeti
-
runner 125
nagyúr
Hali!
Régi idők nagy játéka; Super Mario létezik Box-ra?
Vagy már más néven fut.?
Egyébként most kaptam egy hírt USA-ból,miszerint náluk kint 10 féle pakk létezik..Köszi
Üdv.M -
30z.Samu
félisten
válasz
(Kolombusz) #20915 üzenetére
Halo nem az én világom!
Józsefvárosin, vagy ilyesmi helyeken nem lehet szerválni ilyen lemezeket?
"ráadásul még bundli is, így a polcon sem mutat szépen."
Nekem Budliban van a Forza 2, a borító majdnem ugyanolyan, mint a simáé, szóval ez hidegen hagy! -
Prof01
veterán
válasz
Ferikeeeee #20929 üzenetére
Ez segíteni fog: [link]
-
Rosep
senior tag
Ezen beszartok: [link] Amikor az ember azt se tudja mit árul.
Vagy pedig direkt nem akarja hogy keresővel megtalálható legyen. -
Ferikeeeee
csendes tag
válasz
Prof01 #20925 üzenetére
aha.... na mind 1 akkor, csak nem lesz baja.. hameg lesz akkor ott a gari...nem fogok parázni hogy tulmelegszik....
a másik kérdés hogy ugyebár elvileg jár az 1 honap live gold.... és ezt hogy tudnám beálitani mert rákötötem a boxot a számitogépre livon is van a box de csak silver vagyok nem gold :S
valaki esetleg tuggya mit kell csinálni?
-
Kasza08
őstag
válasz
Ferikeeeee #20922 üzenetére
hát akkor a 0845 mégsem biztosíték. Akkor fene tudja
-
Prof01
veterán
válasz
runner 125 #20923 üzenetére
Nem. Ahhoz alaplap csere kéne.
De ha újat veszel azon már biztos, hogy lesz. -
tiv83us
veterán
válasz
runner 125 #20923 üzenetére
Biztos ra lehet barmolni utolag, de a garit bukod szerintem. De abba sem vagyok biztos, hogy ilyen egyaltalan lehetseges.
-
Prof01
veterán
válasz
Ferikeeeee #20922 üzenetére
Akkor az még a Falcon alaplapos. A Jasper tápja 150wattos.
De ha nem melegszik akkor no para, használd egészséggel! -
Blizz
őstag
Sziasztok, .dvd fájlt hogy kell scinálni? Mert nem hozza be a honlapot ami az első hszben van.
-
runner 125
nagyúr
Sziasztok!
Egy amatőr kérdés; Amin nincs hdmi -arra lehet utólag tenni?
Köszi.
Üdv.M -
Ferikeeeee
csendes tag
válasz
Kasza08 #20876 üzenetére
hali most vetem 2 napja a gépet.... COD5 packos a LOT 0845 a gyártási idö 2008.10.05 ..... de viszont a táp 175 wattos most akkor ez mien lehet jasper vagy nem? me melegedni nem melegszik csütörtökön vetem és azota kb 6 orát volt kikapcsolva mert munkába kelet menem azota megy éjel napal de nem melegszik annyira az erösitöm 2-3 x melegebb...
-
sihu
tag
az xbox360-hoz jó más wifi antenna is??? vagy csak az origi windowsos??? ha nem akk ti mit ajánlanátok???
-
eddie17
addikt
válasz
(Kolombusz) #20915 üzenetére
Nekem sem tetszik annyira, azt nem tudom megmondani miért, egyszerűen nem. Neten jó móka, de így nem teljes a dolog.
(megzavarsz itt a mikulás fejeddel, nem tudtam hirtelen ki az)
Más: Nincs kedve senkinek onlány GoW2 mókát művelni?
-
Peat;)
veterán
válasz
heihachi #20888 üzenetére
Boxon nekem a gta4 akkor volt lassú ha 1080i volt beállítva kint a dashban, ha 720p-re raktam akkor gördülékenyebbnek tűnt. Elvileg ez hülyeség, de én nem ezt tapasztaltam. Fura egy "játék".
Halo3-at meg ne szidja a mikulás arc, nekem nagyon bejön. Nagy terek nagyon élvezetesek amikor az "ici pici" pókocskákat kell nyírbálni
-
Djuree
félisten
válasz
runner 125 #20908 üzenetére
egyértelműen box-ot vegyél! habár mi mást mondanának a box topikban
a ps3 topikban nem ezt modanák
megéri nagyon a 60 gigás csomag, fel lehet rá lökni a gammákat és gyorsabban tölt, nem swappol, kíméli a fejegységet stb. stb...
grafikában ugyanaz mindkettő, csak a ps3 kétszer annyiba kerül és negyed annyi játék van rá
-
JamesHolden
aktív tag
válasz
runner 125 #20908 üzenetére
a multiplatform játékok zöme jobban néz ki xbox-on
a vinyós kérdés-re már válaszoltam, tessék kicsit visszaolvasni -
OddMan
őstag
Nos itt még egy ezressel olcsóbb, csak nem tudom, hogy ez már az új jasper vagy valamelyik régebbi változat.
A neten kutakodva olyasmit olvastam, hogy az új jasper-ekben a belső memória megnövekedett 256Mb-ra, amiben a Dashboard dolgai vannak.
Ha ebből az következik, hogy a jasper kódnevű xbox360 arcade konzolokhoz már nem fog járni az ajándék külső 256MB memóriakártya, akkor a fentebbi valószínűleg még valamelyik régebbi változat.
Ha tudnám, hogy ez már az új (jasper), akkor valószínűleg jövő héten meg is rendelem tőlük a konzolt. -
runner 125
nagyúr
válasz
30z.Samu #20907 üzenetére
Hali!
Köszönöm a válaszod!
És megjelenítésben/grafikában melyik h áll?
Illetve ah néztem az XBOX-okat,létezik több féle csomag -érdemes vinyósat vásárolni? Ha igen elég a 60-as is?
A vinyó ezekben mi célt szolgál? Csak mentés?
(Bocsi a tudatlanságomért)
Köszi ezt is!
Üdv.M -
30z.Samu
félisten
válasz
runner 125 #20906 üzenetére
Szia!
Az Xbox 360-hoz több játék van, és lényegesen olcsóbb, mint a PS3. PS3 mellett annyi szól, hogy az online játék ingyenes.
-
runner 125
nagyúr
Sziasztok!
A közeljövőben szeretnék vásárolni vmi játékkonzolt.
Lehet h rossz helyen teszem fel a kérdést-de melyik jobb; Xbox 360 vagy a PS 3?
Mik az egyik/másik előnyei/hátrányai?
Köszönöm szépen,és bocs.
Üdv.M -
30z.Samu
félisten
-
OddMan
őstag
válasz
JamesHolden #20902 üzenetére
Köszönöm, ez tényleg qurva jó ár.
-
OddMan
őstag
Szerintetek hol lehet a legolcsóbban új xbox360 arcade gépet venni?
Lesz valahol valami karácsonyi akció?
Ha ki tudnék fogni egyet 45e ft. körül, az már igen frankó lenne.
Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kompaktabb lesz a Honor 400 a vártnál
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- BestBuy topik
- Videó stream letöltése
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Formula-1
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad X13 Yoga i5-10310U 16GB RAM 512GB SSD 13.3 FHD Touch 2in1
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 16GB 512GB 15.6 új akksi 1év garancia
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF/ i5 8-9-10 gen / Elitedesk 800 G4 /Win11- Számla, garancia
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest