Hirdetés
- Rengeteg monitor kapott G-Sync Compatible hitelesítést az új GeForce driverben
- Kinyitja a pénztárcáját az Apple, hogy behozza a nagy lemaradását
- Kína bekérette az NVIDIA-t, de szerintük nincs hátsó kapu a chipekben
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
Siffredi
senior tag
GOW1 valaki esetleg? Elkelne a segitseg insane nehezsegi fokozaton, es egyebkent is, jo lenne megszerezni a multis acsikat.
Egyebkent az ai ritka gyenge ebben a jatekban, gondolom sokkal jobb emberi tarssal...
Varom a jelentkezoket!
Udv!
-
Kasza08
őstag
Na meg van a Fable 2, elindítottam, de igazán ez sem tudott lekötni
Legalább nem fogom bánni, hogy eladom. Ha meg hiányzoni fog a joy, akkor rakok fel egy vistát és veszek egy vezetékes joyt
-
tiv83us
veterán
GoW2 coop valaki? /Fent vagyok Live-on, irj ram egy message-t
/
-
Mr.Grincs
veterán
Játszott már valaki a Quake Wars: Enemy Territory val? Én a demót leszedtem de abból nem sok derül ki sajnos grafikára szép. Élményre meg nem derül ki nagyon izigs dolog.
-
Don47
tag
válasz
taylorp #24089 üzenetére
Számomra egyértelműen Rock Band. Sőt, Rock Band 2. GH-val nem játszottam olyan sokat... viszont én azt szűrtem le, mintha a GH inkább a fun, a játékélmény, a RB pedig a pontosság felé tendálna. (Nem mintha nem lenne nagy fun RB-t játszani, sőt.) A RB-ben pontosan kell pengetni, a GH meg mintha lazábbra venné a dolgot. Legalábbis én így éreztem, ha más vélemény van, jöhetnek a kövek.
Olvastam valahol (lehet, hogy itt), hogy az egyszerűbb számokat GH-ban experten megbonyolítják, hogy nehezebb legyen... ez nekem nem tűnt fel, lehet hogy azért mert keveset GH-ztam. Viszont szvsz ha adott egy dal, akkor experten olyan legyen, mint az eredeti. Se több, se kevesebb.
Egy külföldi fórumon valahogy így fogalmazták meg ezt az egészet: GH for gamers, RB for players. Bocs az elfogultságomért, de zenélek is. Az RB2-t választottam, mert az valamivel komolyabb számomra.ps: viszont a GH-kat itthon sokkal könnyebb beszerezni.
-
taylorp
senior tag
Szerintetek melyik jobb?
Guitar Hero vs. Rock Band?
Egyelőre csak Guitar Hero-s tapasztalatom van. -
dunc
nagyúr
Nos rajt van gyárilag a vinyon a Hexic HD game,de nem engedi törölni,vajon miért nem?
-
syl5
őstag
Sziasztok!
Meg tudná nekem valaki mondani, hogy az xbox milyen natív felbontásokat támogat?
Ugyanis ajánlottak nekem egy Samsung 2253LW monitort jutányos áron, de csak max 1680 x 1050 felbontást bír...tudná ezt a box? meg tehát tudja 16:10 es képarányt, mert úgy rémlik nekem mintha csak a 16:9 est "szeretné"Más:
Új dash-t telepítette már vki?(gondolom igen)
Nos felmerült bennem egy olyan kérdés, hogy ha az új dashnek kell 128 mb terület, akkor elég valószínű, hogy a rendszer a memkártyáról, vagy a hdd-ről boot-ol be...
Tehát ha most én telepítem memkártyára, és utána kiveszem a memkártyát akkor nem fog elindulni a gép, vagy mi? vagy a régi dash indul el? vagy a háttértáron csak a témák, stb van? -
asbi_
tag
nah, ha minden igaz péntekre itt van a GTA IV, remélem le tud majd kötni egy ideig..
-
nofi
addikt
válasz
(Kolombusz) #24075 üzenetére
Igazából azért vettem, mert (ha már túl sok a gow akkor) nem árt egy kis ökörködés. Mivel nem bírom annyira a focit, nekem ez az eltúlzott, rajzfilmszerű, csili-vili design nagyon is bejön. Ez szerintem tipikusan az a játék amit nem kell komolyan venni és ellentétben a sok agyonhypeolt szuperjáték mellett a pár órás játékidejükkel szerintem még mindig ennek van nagyobb esélye, h haverokkal nekiesünk néhanapján. Nemmellesleg 4000 Ft-ba se került.
Egyébként tudom, hogy nem az év játékát vettem meg -
mergal
aktív tag
Sziasztok!
Szóval, felhívtam az ms-t hogy a garira választ kapjak. Ugye van 2 gépem az egyik szervizes a másik nem de mivel kaptam nincs számla. Amit kaptam 2008. áprilisi és a gari 2009 05 17 ig szól. A szervizest 2007 12.20 vettem. Annak a szervíz után még van egy év teljes gari 2010.01.05 ig. A másik gép gariját viszont szla nélkül nem modosítják hiába van rajta a gyártási dátum. Szóval a régebbi gépemen több gari van mint az újjon tök logikus nem?
-
VD
őstag
Army of Two-val játszott már valaki? Kéne valami a Gears 2 után és ez elég olcsón lenne, viszont egy-két teszt eléggé lehuzza a single kampányt. Szerintük csak coop-ban jó.
De mint tudjuk, minden szubjektív így kiváncsi lennék olyan véleményre, aki már tolta vele. -
eddie17
addikt
Tudom, nem hirdetési szekció, de hátha pont ide néz fel akinek kellene.
Lenne egy eladó Lips-em. Német verziós, természetesen angol nyelvű, mindkét mikrofonnal, gyári elemekkel. -
p_milan
aktív tag
Nem véletlen nem veszek routert.
USB stickes netem van, aztán ahhoz hirtelen nem találtam routert, nem is tudom, hogy van e ilyen megoldás, meg nem sokáig lesz ez a szar netem, úgyhogy feleslegesen nem dobnám ki a pénzt.
Az meg, hogy veszek egy sima routert és az a notin keresztül megy a net... Ugyan ott vagyok.
-
hdman
őstag
válasz
p_milan #24069 üzenetére
Elöször is gratula, sok RRoD mentes játékot kívánok!
1, gs-t csak meghatározott feladat végrehajtása után adja meg ( csináld meg a pályát, ölj meg 100.000 ellenséget (gow2 seriously 2.0
), stb)
Itt utána tudsz nézni,hogy mi(k)ért kapsz pontot: [link]
2, Én ugyanilyen felállással küldöm,de még nem találkoztam ilyennel.
-
dunc
nagyúr
Nos megvan a box (5.
) 60Gb csomi lett 2 ajándék gamával,eliten gondolkodtam de egyszerüen nincs szükségem a plusz dolgokra max a szín miatt vettem volna elit boxot,és a vezeték nélküli microfon se lehet rossz,mert az ehez kapot vezetékes microfon kicsit gagyinak tünik,ha forgatom a csatiját akkor pl kicsit recseg,meg elég idétlen az a vezeték ami kilóg rajt.Az új dashboard nekem tetszik,és a felmásolt játékok miatt,a hangja minimális.Megnéztem néhány demot is pl a Mirror E.-t,és azt kell,hogy mondjam jó pc-m volt de X-n sokal szebb és élesebb a képe,valamint folyamatosabb a játék is.
Gametagom: JupiterPH (kínomba választottam ezt,mert kb 1000 másik név foglalt volt) -
p_milan
aktív tag
Hali!
Tegnap este beszereztem a boxot.
Csak offline profilt sikerült létrehozni, mert sehogy nem akart létrejönni a kapcsolat a noti, és a box között. 2kérdés így gyorsan :
1. Miért nem számolja a gamescoret meg az achievementet? Játszottam a hozzá adott két játékkal (hát azért nem ájultam el tőlük
) de csak nem akart pontot adni.
2. HDMI kábellel kötöttem össze a TVvel 1080p-be megy, és néha ilyen frissítéshez hasonló hullám (vonal) megy át a képernyőn. Nem tudom jobban megfogalmazni, de gondolom értitek mire gondolok.
-
Don47
tag
válasz
burgatshow #24065 üzenetére
pü ment.
-
Gebriel
veterán
Link
Berakom ide is hát ha -
nofi
addikt
válasz
(Kolombusz) #24057 üzenetére
A Force Unleashed-re gondolsz? Szerintem vannak nagyon eltalált pályái és SW-os játékok közül kiemelkedő a hangulata. A harc, kombók, kivégzések, fejlődés, upgrade-ek mind nagyon el vannak találva. Egyedül pár ügyességi rész nem tetszett, vagyis inkább fura még nekem kontrolleren. Egyébként kölcsönben van ez tény és mondjuk annyira nem tetszik, hogy kiadjak érte 12-15 ezer forintot. Részemről hiába tökéletes egy játék, ha nem elég hosszú, emiatt rövid időre köt le kétszer is megfontolom mi az amire kiadok.
Egyébként épp ma írtam egy tagnak, hogy megvenném a Fable 2-jét és ő pl elcserélte volna a Force Unleashedre... -
tiv83us
veterán
Basszeros palyafutast neztel ki?
/Az jo, abbol ugy is keves van/.
En jelenleg egy ilyen darabbal buszkelkedhetek, bar az arabol kijott volna meg egy vadiuj 360, de ez legalabb tartos, nem kopog mint a nyavaja es hasznalhato kulso, elektromos dobkent is, nem csak RB-hez
ps: Gamertag-em az adatlapomon
-
Don47
tag
válasz
tiv83us #24059 üzenetére
Köszönettel elfogadom, benne lennék
Hardverem két-három hét múlva lesz, egy ilyet választottam (bal oldali). Sajnos legközelebb Németországban lehet beszerezni, már megkértem egy ismerősömet... ezért olyan sok idő.
Egyelőre csak a dvd-vel szemezek, a box még nem tért vissza a közép-európai turnéról. -
Don47
tag
RB2 (szoftver) megérkezett. Game.co.uk-ról, 3 munkanap alatt.
off: Úgy találtam rá, hogy a postaládából félig kilógott az utcára... Idióta postás. Legalább becsengetett volna...
-
HagaNRG
őstag
Sziasztok!
Mik most a jóárasított játékok?
4 ezer körül van minden, ha jól tudom, mármint ez az alja az akciós dolgoknak.
Tescoban néztem Miskolcon, de egy ideje már egyre több tescot építenek le, így a DVD-s videojátékos részleg is jóval kisebb lett.
Reménykedtem benne, hogy találok turkálós kosarat- tavaj ilyenkor turiból nem gyenge díszdobozos gyűjtői DVD filmeket kapartam ki ezres körül, meg aztán később már ps2 játékok is voltak.
Reménykedtem benne idén találok pár zöld doboz játékot is, de nemhogy X-et, még turis kosarat sem találtam a szeszkóban.A konzol sor legvégén volt pár EA játék, HarryP, King Kong,Maffia, régebbi NFS-ek, de egyik sem vonz igazán.
Bár talán egy ilyen NFS nem lenne rossz dolog, azért még a régebbi X360-as játékok sem olyan csúnyák, mint régebben PC-n, mikor az 1 éves játékra már rá nem néztem volna az új verzió megjelenése után.
Jól rémlik,hogy Carbon és Most Wanted is van 4k körül?
A Carbon az újabb, ugye? Viszont az MW a jobb talán.Senki nem találkozott sehol tényleg akciós, akár 3 ezer körülre levitt játékokkal ezeken kívül? Egy DIRT-et nagyon elfogadnák.
-
Ceko
senior tag
Sziasztok!
Az új 60 GB-os Prémium gépek milyen meghajtóval vannak szerelve BenQ vagy LiteOn?Ezt valahogy kilehet deríteni,hogy melyik lehet benne?
Köszi
-
taylorp
senior tag
Mennyiért lehetne eladni egy vadi új Guitar Hero Legend of Rock gitárt?
-
Mr.Grincs
veterán
Ma föladta postán a srác az aksitartót, ami fölössé vált számára. Írta hogy neki azért nem kell mert 4 db wifi joya van
play c charge kittel
Biztos kettessével nulláza le őket. Nem kért érte semmi sem. Amúgy telejesen új az akksitartó.
-
nofi
addikt
Köszönöm a tippeket! Szerintem megrendelem a mammutos 576ba a héten, ennél jobb áron sehol sem lesz
-
nofi
addikt
Megvettem életem első xbox játékát
3750 volt a Fifa Street 3 MM-ban, aminek egyszerűen nem lehet nem-et mondani!
Most már csak Burnout: Paradise meg Fable 2 kell és pár hétre befogom(ha valaki látta valamelyiket jó áron, ne habozzon szólni)
Kölcsönkaptam még a Force Unleashed-öt és valami hihetetlen. Az első pálya elég gyengus, de aztán álleejtés volt
-
ToBeY
nagyúr
A tápcsatim alapján milyen Xbox-om lehet? 16,5A van ráírva de 2008 augusztusi
[link] -
syl5
őstag
Most hogy így mondod, hogy dátum átállítással ki lehet küszöbölni a BANánt én arra jutottam, hogy tuti hogy nem dátum alapján szűr a box sztem....Hülyeség lenne, mert képzeljétek csak el, hogy kihúzod a tápot a gépből, mert tisztítod vagy valami, aztán lelülsz játszani,és látod a köv mentésnél hogy 2005 vagy 2004 , tehát nem a mai dátum
tehát táp nélkül nem jegyzi meg a dátumot -->ha a dátum ilyen fontos lenne, akkor dobtak volna a lapra egy elemet, hogy megjegyezze a dátumot...
Velem ilyen már többször is előfordult...tuti hogy mással is...és akkor mindig csak a gta ban vetttem észre hogy 2005, mondom mi a franc---->>és akkor ezek szerint ha fellépek live-ra, akkor már bannolva is vagyok, mert 2005-ben már a gta 4el játszottamjah és mindez eredeti lemezzel!--->> tehát a dátum baszogatás sztem nagy badarság, mert ilyen alapon ha eredetivel tolod,és visszaáll a dátum valami folytán--->>>akkor is ban
itt valami más turpisság lehet...
meg a log se biztos véleményem szerint, sőőőt, gondoljátok csak el, hogy mekkora tárhelyet foglalna el a log, ha minden bejegyzésre kerülne bele
-
p_milan
aktív tag
Egy órán belül megveszem az Elitem.
Holnap megy a kérdésáradat. Jupiii.
+1fővel bővültetek/tünk/.
-
Gebriel
veterán
Ha szeretne most szombaton egy konzol játékot tesztelésén részt venni jelentkezzen priviben.
Csak komoly szándékúak......The Punisher: No Mercy multijáról van szó.
-
dunc
nagyúr
Most vettem egy boxot, létrehoztam PC-n egy Live ID-t és egy game tagot, be is jelentkeztem vele xboxon de nem kaptam meg a goldot. Hogy tudok beregisztrálni, hogy megkapjam a goldot?
A local-t angliára állítottam. -
asbi_
tag
bár ár alapján vacsi új, szóval tárgytalan
másik ami eszembejutott: asszem itt olvastam, hogy valaki megrendelte cdgalaxisban a játékot interneten és be akart sétálni az üzletbe. ezt így lehet, vagy csak haluztam?
szerk.: gyakrabban kéne frissíteni
eladósrácot akkor klónozzuk és saját eladóhadseregünk lesz
-
zsocy
őstag
válasz
(Kolombusz) #24030 üzenetére
És mindezt le is fóliázza utána, hogy jól befülledjen
Ott is van használt, de akkor odaírják hogy pre-owned. A sima az fóliás új, nekem 2 játék is sikeresen megjött 2 hét alatt. Playasia megbízható.
-
asbi_
tag
playasia-ról használt vagy új játékok jönnek? nem találom leírásban..
-
hdman
őstag
Meg vagytok dícsérve,lehet hozzászólni!
-
hdman
őstag
válasz
tiv83us #24024 üzenetére
Teljesen igazad van. Ezt még én is írni akartam,hogy itt elég jó a társaság,mindenki segítőkész,stb.
Az tényleg nagyon gáz tud lenni,amikor benézel egy fórumra látod,hogy van 50 üzenet,abból kb 40 szemét,semmitnemérő blabla. Itt prohardveren elég nagy a hsz-ek infótartalma.
(szvsz legjobb magyar infóforrás és fórum a ph-logout-gamepod-itcafe-mobilarena-fototrend család)
Kár lenne szétcseszni ezt a társaságot.
-
HagaNRG
őstag
Köszi mindent!
Megoldódott az avi konvert. Bár most akkor leszedem a Xilisoft HD konvertert is, az talán mégjobb minőséget fog adni. De végülis, amiért jöttem, a pendrive-ról játszás nem gond.
-
tiv83us
veterán
"Szerintem nem gáz,ha valaki beszél róla, de nem mindegy,hogy hogyan. Ez csak kultúra kérdése,hogy mennyire képes valaki ezt normálisan megtenn.
No, igen, itt hibadzik a dolog kapasbol. Tul nagy a forum es tul sok a felhasznalo ahhoz, hogy ezt felugyelni tudjuk.
".Bár biztos fárasztó lenne állandóan azokat olvasni,hogy hol mennyiért lehet flesselni, és a hasonszőrű társait is."
De meg mennyire hogy az...
ps: Van ra nagyon sok mas magyar es kulfoldi forum, ahol ezt siman engedik es annyit warezolsz amennyit akarsz, de ezt a forumot epp azert szeretik olyan sokan amennyien es jarnak ide, mert ha valami erdekeset akarsz olvasni, akkor nem kell 500 olyan hsz-en athamozni magad, hogy XY flesselest vallal XY helyen, meg hogy "ha mosme nem megy a torrentrol lehuzott jatek? biztos rossz irot hasznaltam, bazz, elbuktam 250FT-ot
".
Szeretnem, ha igy is maradna
-
hdman
őstag
Bocs ha durva voltam, de ha warnyákolnál legalább csendben tedd...
Szerintem nem gáz,ha valaki beszél róla, de nem mindegy,hogy hogyan. Ez csak kultúra kérdése,hogy mennyire képes valaki ezt normálisan megtenni. Ha már itt tartunk,nem nagyon értem a "warezcsendet".Bár biztos fárasztó lenne állandóan azokat olvasni,hogy hol mennyiért lehet flesselni, és a hasonszőrű társait is.
Pl ha valaki idejön és elkezdi verni a nyálát,h ő milyen faszagyerek megvan neki minden játék,az nem tuti. A másik kedvenc: ő már rég kijátszotta xy játékot, holott hivatalosan ki sem jött.
Lehet kövezni...
-
zsocy
őstag
válasz
Roland35 #24020 üzenetére
Tudod, ilyen ez a dolog... Ha játszani akarsz akkor rá kell költeni akár 20K-t is. Ha nem engedheted meg magadnak akkor ne tedd. Gondolom amikor tankolsz az autódba, a benzinkúton is ezt mondod, hogy hú, ez 10K, basszus, inkább ellopom.
Ennek a hobbynak ez az ára.5-6 jó játék, ami érdekel is, szerintem bőven elég. Ez nem PC, itt hónapokig is játszol valamivel ha jó.
Bocs ha durva voltam, de ha warnyákolnál legalább csendben tedd...
-
hdman
őstag
Annyira nem lehetetlen dolog, régebben a Media Player is küldte haza az infókat. Volt is belőle jogi cirkusz.
Az,hogy megjelenés előtt játszol vele az kivédhető, ha nem voltál live-on amikor játszottál. Átállítod a dátumot és kész. Ha nem vagy live-on akkor nem szinkronizálja az időt és dátumot.
Nekem f***t gépem van,havi rendszerességgel járok fel demókat,DLC-t szedni,meg nézegetni. Eddig még soha nem játszottam online multiban, szóval lehet ennek köszönhető, hogy nem volt BANán.
ithomas: nekem frankón megy a GRID. inditásnál ellenőrzi a lemezt,aztán utána nem is nyúl hozzá.
Roland35: csak akkor megy a kama játék ha flesselve van. (itt tilos ilyenekről beszélni)
Az új box kb 2010-2011-ben jön ki. Még semmi konkrétum,vagy kiszivárgott infó nincs se a teljesítményéről,se a kinézetéről. -
tiv83us
veterán
válasz
Roland35 #24016 üzenetére
"de ha nem flashelem akkor meg nemmenek rajta a másolt játékok és akkor mindent eredetibe kell megvenni..."
Nem kell mindent eredetiben megvenni, csak amivel jatszani akarsz
De ha most paraszt lennek /
/, akkor azt mondanam, hogy "vegyel kvarcjatekot bazmeg!", de mivel nem vagyok...
-
p_milan
aktív tag
-
HagaNRG
őstag
Köszi!
Igazából HD trailereket szeretnék nézegetni és erre egyelőre csak a box adott nálam.
Namost alapesetben ezek a trailerek MOV formában vannak, ezt én konvertáltam avi-ba.
Akkor próbálkozom mondjuk WMV-vel. -
p_milan
aktív tag
válasz
HagaNRG #24012 üzenetére
Tud lejátszani avit pendriveról. Lehet, hogy kellene hozzá mégiscsak a frissítés. De ha beírod a keresőbe, hogy avi (lejátszás) akkor kidob egy csomót a fórum, volt már párszor téma.
Illetve megnézhetsz más kódolású avit. Van olyan amit csak spéci kodecekkel lehet lejátszani, ami boxon nem elérhető. (Bár szerintem nem ezzel lesz a baj.)
-
HagaNRG
őstag
Sziasztok!
Van rá lehetőség, hogy pendrive-ról játsszak le avi-t?
Mert próbálnám, de frissítést kér, amit már rég letöltöttem.Próbálkozzak más formátummal esetleg, azt vinné, vagy egyáltalán nem tud pendrive-ról videot lejátszani a box?
Köszi!
-
ToBeY
nagyúr
Olvastam hogy mielőtt kikapcsolom az xbox-ot járassam dashboard-ba pár percig.Ez valójában mennyit ér?
-
heihachi
addikt
válasz
p_milan #23999 üzenetére
Pedig megy konfig nélkül is. Crosslink kábel kell a box és a gép közé, gépen beállítani a net megosztást, restart, aztán már csak a tűzfalad eszén kell túljárni, ami pl. Zone Alarm free esetén lehetetlen.
Én Vodás netet osztottam így, minden gond nélkül ment. Más kérdés, hogy az irdatlan magas pingek miatt játszani nem lehet vele gyakorlatilag így, de frissítéseket, demokat leszedni megfelelő.
Aztán hál' Istennek sikerült minden HSDPA képes eszközt száműzni a lakásból, és mostmár van rendes net. -
ithomas
őstag
Játszik még itt valaki a GRID-el?
Senki másnak nincs olyan problémája,hogy HDD-re install után is folyamatosan pörgeti a lemezt?
Próbáltam már letörölni, újratenni ,az sem segített..maga a játék a hdd-röl megy,de a lemez mégis pörög.
Többi gamával nincs ilyen problémám...
THX! -
p_milan
aktív tag
Miért MMben veszed? Ahol én néztem, ott egy 9ezerrel olcsóbb a kungfus dolog! Gondolom nem pesti vagy, mert már ésszerű magyarázatot nem találok rá.
Más : A compozit kábel, ami az elithez jár. Annak egy egyik csatija a normális sárga RCA? Illetve az elitehez már nem adnak olyan kábelt, amivel Dsubos monitorra tudom kötni igaz? (Ha a net nem oldódik meg, akkor csak a munkahelyem tudom felrakni a frissítéseket, itt viszont nincs HDMIs eszköz.
Sárga RCA is csak a projectoron
)
-
dunc
nagyúr
Ma veszem a boxot,és az MM be van 79000 elite kungfu panda+lego I. Jones pack valószszínű ez lesz, a lap falconos, a másik alternativa 576 60 gb pack,és cod 5 ez 74900ft alaplap kérdéses....kb 16-kor veszem meg ,és veszek valami plusz gamát is......
Aktív témák
- Battlefield 6
- E-roller topik
- Napelem
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Mafia: The Old Country - Íme a hivatalos gépigény
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- BestBuy ruhás topik
- Milyen monitort vegyek?
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- További aktív témák...
- Használt PS4 Pro gyári tartozékaival, 6 hónap garanciával
- Komplett Gamer Csomag Eladó Xbox Series X + 144Hz-es MSI monitor + Razer perifériák
- Új, bontatlan dobozos XBOX Series X gép 2 év gyári Microsoft garanciával
- Újszerű,garanciás,lemezes PlayStation 5 Slim 1TB eladó/beszámítás ok
- ÁRON ALULI PS5 JÁTÉKOK ELADÓK
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Bomba ár! Dell Latitude E6520 - i5-2GEN I 6GB I 320GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest