Hirdetés
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen SSD-t vegyek?
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Milyen videókártyát?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Ez a topik a World of Warcraft világát érintő kérdésekkel, történetekkel és beszámolókkal foglalkozik.
►Hivatalos rendszerkövetelmények WoW-hoz◄
►Blizzard által támogatott videokártyák listája◄
Prohardveres, Blizzard in game Community
WoW Token goldárfolyama
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zimmi91
addikt
válasz
warcat #86998 üzenetére
Köszi, nem sietek vele sehova, inkább az m+-t nyomtam az jobban leköt mint ezek a szar questelések
De akkor mától nekiállok, hogy azért minél előbb meglegyen(#86997) Viktor77 és (#86996) Plata
Köszi, ráfekszem akkor!
más : mechagonon azt a jet packet, hogyan tudod megszerezni?! mondjuk ott még friendly se vagyok, nem sokat questeztem még
(#87001) Plata
Délután ránézek!
-
warcat
veterán
válasz
Zimmi91 #86994 üzenetére
A brutál lazyboi módszer:
-mechagonnál megcsinálod a napi nagy world questet (nyiss ki 6 ládát, ölj meg 3 elitet) ez minden nap egy hatalmas szelet reput ad a többi forráshoz képest, hiba volt eddig kihagyni
-Nazjatarnál megvárod az emissary-t és letolsz olyankor 4 world questet
Az összes többi extra napi elérhető repu erősen melósabb ezekhez képest, de ott a wowhead guide rá.
-
Plata
félisten
Hála istennek végre revered lettem nazjatarban,rohadjon meg az a tetves zóna ott ahol van,azzal az állattal együtt aki kitalálta.
Kívánom hogy ahány tetves küldit le kellett tolnom annyi csontja törjön el a rohadéknak aki ebben a retkes zónában egy retkes mobot is kitalált. -
Plata
félisten
Be vallom én is voltam mechagon-ban.
De azt is be kell vallanom hogy a második bossig bírtam,unalmas volt és a második bossnál már nem bírtam majdnem elaludtam.
Lehet nem este 11 után kellett volna elmenni,de én inkább megköszöntem a lehetőséget de leléptem,mert fix bealudtam volna még öt perc után. -
szaszab
aktív tag
válasz
Viktor77 #86984 üzenetére
Mekkora gear-ben? No mindegy. Igazság szerint sokat tanultam ott. Például azt, hogy WoTLK, TBC-hez képest... Ellustultam. A többi BfA Dungeon ehhez képest πcsafüst. Nagyon durván megkíméled a heal idegrendszerét, ha van wasd skill-ed. Jézusom, mi sebzéseket lehet elkerülni...
-
szaszab
aktív tag
Operation: Mechagon
Ezt hogyan gondolta a Blizz? 4 óra kellett 7 boss-hoz, plusz az utolsón 6 wipe után oszlott a csapat... Igaz, elsőre tankoltam. (Tegnap 5 óra alatt tolták le, utolsón másfelet szórakoztak.) Durván wasd igényes, és nagyon kell figyelni. Mindenre. Is! Ennyire orbitális szo... Mókára nem voltam felkészülve... Hű. Egy ideig itt biztos nem tankolok... -
szaszab
aktív tag
válasz
Zimmi91 #86976 üzenetére
Most konkrétan olyan, mintha epic helyett rare gear-ben ugranál neki mythic-elni. 30 itemlevel-lel nőttek a követelmények. 410 itemlevel kb 6-os, max 7-es kulcsig jó, időre... De az már szenvedősebb. Durván nagyot ütnek.
Velem (411 ilvl) négyesen nagyon szenvedett a pap (390 ilvl).
Szerk: a main heal-ünk úgy tűnik, egy ideig nem WoW-ozik, szóval mythic csapatunkba fix healt vagy tankot keresünk.
-
malacka87
őstag
Hali! Dbm és a bigwigs pulltimer nem működik raiden. Mytic-ban viszont igen. +Valaki találkozott ilyen problémával? Ezen a héten jött ez elő.
-
Zimmi91
addikt
válasz
szaszab #86973 üzenetére
Nekem egy 7-es atal most a legnagyobb, de a trash iszonyat kemény volt azon wipoltunk 2szer, pedig 415-418as emberekkel voltunk, boss lepörgött pár perc alatt mindenki 30-33k dpst tett bele. Abból lett egy 9es atal, azt akarnám még lenyomni, a 10es most S2 15ösnek felel meg az már elég kemény lesz...olyan team kéne aki akkor is végig üti ha 1 óra lesz és kész
Ja látom te is így akarod, ha hordás vagy mehetnénk együtt
-
szaszab
aktív tag
válasz
Zimmi91 #86972 üzenetére
Ebből egy fontos infó kimaradt:
"*Loot should be capped at 420 from End-of-Dungeon runs until July 16th."Szóval én azt csinálom, hogy becélzok egy könnyű dungeon-t, és megcsinálom a lehető legnagyobb kulccsal (minimum 10-esen), nem kell időre, csak menjen le. Onnantól kezdve viszont maximum 7-eseket megyek, mert 420 a dungeon végi itemlevel limit következő affix váltásig, sz'al minek csináljak 7-esnél nagyobbat, ha 10-esen is csak 420 jár? De egy tízes legalább kell a heti ládás 440 miatt.
Amúgy voltam négyesen, és hát a heal szívott rendesen. Igaz, nem volt túl op csapat. Pug-gal voltam.
-
MegalodonS
őstag
Meg 30 fovel sem konnyu
,22 fo utan bugzodik??
A Blizz azt mondta bugtalansag van,de ez nem igaz es hogy eloszor csinald meg normalon es utana hc-n,de en ugy csinaltam,nem mukodott,amikor 3x kezded ujra,nem olyan jo es sokan mondtak nem halltak annyiszor meg osszes warfronton idaig,mint itt egy hc-n
Az a jo benne,itt senkinek sincs ideje afk-ra,mert itt melozni kell
-
Zimmi91
addikt
Srácok, milyen m+-t kell most farmolni?! +5nél megéri feljebb menni? Heti láda levan korlátozva, vagy mennyi a max amit dobhat?! Hallottam innen onnan ezt azt, de hátha vkinek van biztos infója
Köszi!
-
Error
csendes tag
válasz
MegalodonS #86967 üzenetére
Nekem csak a raid keresésig sikerült eljutnom, de ott emlegettek valami max 22 fős létszámot a raid chaten. Nincs ennek köze hozzá? Nem olvasgattam utána, de ha Bliz is ast mondta, hogy Bug akkor Bug.
-
MegalodonS
őstag
Heroic Warfront annyira buggos,amikor sikeresen megcsinalod nem kapod meg a rewardot
Vegul is 3x sikerult(RAID 30-ban),haat nem egyszeru
Mindenki kicsit ideges
A legjobb
hogy a hordas Boss hazhoz jon
nagyon kis sem kell mozdulni,mert ki sem lehet
A Blizz valasza!!
-
Whysperer
addikt
válasz
whitezo88 #86965 üzenetére
Lehet ,hogy akkor az van ha így nem indul újr a,hog y most belekerült valami ami megküldte annyira,hogy akkor áramfelvételt kapott ,hogy levágta a tápot vagy túlmelegdett valami és Safetybe levágta. Viszont directx 12 ha be van kapcsolva ,de belövöd a 60 FPS. akkor terhelhet ide vagy oda nem megy plafonon az a RX 580.
Nem akarok Okoskodni ,de tök feleslegesen megy plafonon ha nincs hozzá monitorod. Így meg tökre elvan és lesz. ha jól látom 17% FAN speednél van 68 fok. az semmi.
Nekem is Így megy amúgy van 60 hz monitorom aztán be van rakva 60 FPS max a GTX 1080-hoz és ennyi. hangja nincs gépnek kb. és FIX-en 60 FPS 10-es ultran 1080p-ben
-
Whysperer
addikt
válasz
whitezo88 #86961 üzenetére
Igen ,de amúgy hosszú távon is értelmes USER szempontból érdemes a 60 FPS-t beállítani,mert amonitord ami az adatlapodon van 60 Hz-es szóval 60 Fps-nél többet nem tud megjeleníteni akármennyit tol sz RX 580-ad szóval érdemes WOW-ba belőni a MAX 60 FPS.-t ,hog y ne járasd feleslegesen a 100%-on a RX 580-t. Kíméled a ventiket a kondikat a memóriát a GPUt mindent sőt a tápot is!!!!
-
warcat
veterán
Szerintem töröljétek a cache fájlt, egy próbát megér.
-
Whysperer
addikt
válasz
whitezo88 #86956 üzenetére
Szia. be van kapcsolva Vsync vagy ilyesmi? mármint ,hogy maxon megy a VGA-d? mert ahogy nézem a monitorod Képfrissítési frekvencia 60 Hz [link] Szóval 60 fps-nél többet nem tud. Szóval állítsd be a VGA-d vagy WOW-ban vsync vagy MAX FPS 60-ra vagy kint MSi afterburnerrel ,hogy max 60 Fps toljon és ne a plafonon járjon fölöslegesen. Értelme nincsen és a Vga-t is kíméled és lehet nem fogja túltolni ,hogy a bekapcsoljon. próbáld úgy.
lehetőleg ne a vysncet használd mert az szar. ha véletlen valahol beesne 60 alá akkro lefelzi 30-ra szóval nem jó ... kinti progival álílts 60-at vagy [link] vagy it ta settings .. és mondjuk ne 10-es 16 AA-val használd csak mondjuk 10-es Brillier-en csak pár napig. esetleg vissza veheted 6-7-sre is csak 1-2 napig megnézni.
-
-
whitezo88
nagyúr
Sziasztok, érdekes, és idegesítő problémával találkoztam.
Pár hete van, hogy CSAK WOW-ban (!) random újraindul a gépem. NEM BSOD, nincs logban, csak egyszerűen leáll és újraindul a logban csak annyit ír, hogy nem jól állt le, de hiba nincs. Külön érdekesség, hogy CSAK raidben volt ez, de úgy hogy nem csak rendes 25 fősben hanem ha soloban mentem 70-esbe. Utolsó előtti alkalomban már 5 fősben is, de úgy, hogy amint bezónázott és betöltött, AZONNAL. Tegnap már kinti questelés alatt is. Win10 topikban nem tudtak segíteni, neten találgatás megy, amit mindig utáltam. Csináld ezt, csináld azt, hátha. Nem is melegedett túl a gépem, érzem, mert itt van és volt sokkal melegebb is mint pl tegnap. Ez a topic ami legközelebbi infókat ad, ahogy nézem nem vagyok egyedül ezzel. [link] tudtok tanácsot adni? Kitakarítom a gépem, de más játéknál miért nem volt sose ilyen? Nem csak ezt futtatom. Ami talán lehet amit írnak, hogy a táp... -
Ereshkigal
őstag
válasz
Ereshkigal #86948 üzenetére
Viktor77:
Akkor még ezt is sajnálják. Nem tűnt fel, mert BFA-ban nagyon keveset játszottam eddig, most próbálom utolérni magamat. -
Plata
félisten
Tudtátok hogy egyes insták leszedik a ruháról transmogot?
Kul tiran warrival elmentem Lk instára,The culling of stratholme-ba hívott be,kul tiran warrimnak ruhája kul tiran-ra van transmogolva.De az instában törpe warrivá változott,a ruhájáról meg lejött a transmog. -
szaszab
aktív tag
válasz
MegalodonS #86943 üzenetére
Yep. Kulcs nélküli mythic 400-at ad, a 2-es meg 405-öt.
-
Viktor77
titán
válasz
Ereshkigal #86948 üzenetére
Nem fognak. Eddig se adtak (régebben igen).
-
Plata
félisten
Van most olyan insta ami ad reput?
Nazjatar vagy mechagon repu nem lenne rossz. -
Viktor77
titán
válasz
MegalodonS #86943 üzenetére
Kieg elején Boralus is csak mythic szinten volt.
-
Plata
félisten
válasz
Ereshkigal #86941 üzenetére
Valami irtó baromi hülyén kinéző kard esett nekem.
Transmogba jól jött.
Rávittem a kardra az egeret,valami pandás instában esik elvileg.
Nem tom mi a rákot keres mechagonban.
Pár ha pandás akkor hogy hogy csak 100-as.
Mindegy ott helyben disenchantoltam és valami ótvar vackot adott.(#86943) MegalodonS
Én mechagon-al állok hadilábon,nazjatar repu már félig kész.
Kb 6 vagy 7k repu kell reveredhez.Fejből nem emlékszem.
Mechagon ma lett honored talán.
Annyira tele lett a hócipőm a játékkal hogy mechagon-hoz semmi hangulatom nem volt már.
Naz jatarba elmegyek és megcsinálom gyökér követőm napi 3 küldijét és kb el is megy a kedvem a játéktól egy napra.Ha nagy nehezen erőt veszek magamon akkor letolok még 1-2 wq-t aztán húzok a rákba.Jó eséllyel ennyi volt a játékból mára.
Tegnap erőt vettem magamon és három kiskarival is mentem három kis random instát,jó kikapcsolódás volt szar BfA terület helyett. -
MegalodonS
őstag
Mechagon egy szemettelep
Ott minden van
Nem is gondoltam hogy a Mecha''MEGA''dungi kizarolag Mythic szinten lesz elereheto
Oda milyen gear kell majd,min ilvl400+?? (mert akkor ott sem kell majd tankolnom
)
Ma meglett a repules
hat Nazjatar repu elegge lassan jon, amikor a vegen mar csak 600+ kellett,akkor beadta az Nazjatar Emissary Questet, amivel azonnal meglett!!Azert sokkal konyebb lett az altoknak
-
Csapoati
nagyúr
válasz
Whysperer #86938 üzenetére
BC alatt egyszer-kétszer játszottam a szüleim gépén (akkor albérletben laktam, csak hétvégén mentem haza), AMD Duron 1200 MHz, 384 MB RAM és egy Ati Radeon 9100 64 MB vga volt benne. Hát mit ne mondjak, a 30 fps-nek már örültem majdnem teljesen low beállításon, Zul Aman meg diavetítés volt, de végighealeltem.
-
Plata
félisten
Ma gondoltam elmegyek Mechagon-ba küldizni kicsit,hátha nem unom meg gyorsan.
Küldizés közben esett egy ilvl 100 rare item.
Nem is tudtam hogy ilyen alacsony szintű vackokat is lehet találni ott. -
Whysperer
addikt
válasz
warcat #86935 üzenetére
Egy kis off...
Van a GTX 1080-as gépem persze aton full minden ,de gondoltam néha utón jó lesz egy laptop is . elővettem a régi ezer éves i3 5010 + Gt 940-es laptopomat . + raktam bele +4 gb ramot így van 8 meg egy 240-es SSD-t arra a windows meg a WOW. ÉS Ömömömre. 17-es colos monitornak 1600*900-as az optimális felbontása és 5 settings 45-50 FPS 4-es settingesn meg 55+. Nagyon jó. Jó lesz rajta LVLingezni a Classic karit!
-
warcat
veterán
Ismét egy nagyon eltalált Dark Legacy: Casuals
-
Viktor77
titán
Gyerekek, ésszel. Pár hsz nyugodtan mehetett volna privátban.
-
szaszab
aktív tag
Egyébként, ha jövő héten úgy látom, hogy igen, kívánom folytatni a wow-os pályafutásom, akkor megéri fél évre előre fizetni (a mount nem érdekel)? Vagy van más, olcsóbb lehetőség? Jelenleg havonta fizetek a Blizznek.
-
Whysperer
addikt
válasz
Lei559 #86926 üzenetére
Figyelj mint írtam 2004-es BETA óta tolom, szóval napokig évekig.. Imádtam és most is fogom szóval nincs gáz. már fel van készülve minden. 8)
Fél cég WOW-ik meg jönnek vissza High Warlord haverok. Csupa PvP lesz megint végre. 8)) Laptop felkészítve bent munkahelyre. otthon is készen van a gép orrvérzésig. 8)
Lei559 nem magasztalom fel a Vanillat reloaded-et ,de má rmost több ingame szociális közösség van benne majdnem mint a BFA-ba és még ki sem jött!
Végre megint a vásáros c..gány öltözékbe rohangáltak minden színű set... 98% Shaman leszek mint világéletemben ,de most kicsit megcsapott a kísértés,hogy mindig ez voltam kezdetek óta és nem tudom újra élni akarom vagy valami újat. de sosem volt warlockom és azon agyaltam csak amikor megláttam ,hog ya két opció a Warlock és a mage ami kiváltalán az shamanomat
együtt összesen 35% tesz ki az össze létező kasztból. Akkor kicsit elnyomtam ezt a gondolatot szóval 2% esély még mindig ott van ,de valószínű csak alt lesz a warlockom!! -
Lei559
tag
válasz
Whysperer #86903 üzenetére
A Classicban mindennek volt értéke , az lehet , hogy 60* többet kellett érte teperni , de ha valamit megszereztél , azt tényleg egy sikerélménynek élted meg. A PvP rangok is a kitartásodat , eltökéltségedet jelezték a többieknek , kitűnhettél a tömegből! Ismerték a nevedet a szerver lakói ha már Marshal/Grand Marshal voltál...
Az Open World pvpről nem is beszélve. Válogatott szemétségekkel aprítottuk a hordát , és ők is minket! Hatalmas ereje volt a közösségépítésben...
És még napokig sorolhatnám az ottani élményeket , ami a játék összetételének volt köszönhető. Sajnos a mai Live wowban szinte semmit sem találok ami miatt megszerettem ezt a játékot. Sajnos az én ismerőseim , barátaim is mind mellőzik már a játékot úgy a Cataclysm invázió óta.
Viszont örömmel látom , hogy egyre többen keressük meg egymást az Augusztus 27.ei dátummal...
Már lefektettük a klánunk alapköveit ahol már lassan 230an vagyunk. elkezdtük a kőkemény theroy craftot a PvP ; PvE kontentekre... mintha 15 évet ugrottam volna vissza az időben!
Alig várom , hogy újra STVben aprítsuk egymást questelés közben a hordával!
-
szaszab
aktív tag
válasz
Viktor77 #86915 üzenetére
Nekem is ez a bajom. Gyűjteni az upgrade-hez az item-eket és a repukat, azaz tolni a daily/world quest-eket. Nem tudom, egy szigeten mennyi idő, de most, hogy bejött a heti 3 nap edzés, így nem most lesz, mire bármit is összegyűjtök.
Mondjuk, elvileg csak a Benethic armor upgrade-elhető (420-ig). Ami dungeon-ben / raid-en esik, az nem.
Most, a 411 itemlevel-ben lévő warrior tankommal már m+5-re simán mehetnék, mert onnan esik 415. Elvileg. Aztán majd meglátjuk.A community-ben már épp azt pedzegettem, hogy fizettek IRL egy ráérő ismerősnek, hogy minden nap tolja le a main-emmel a napi "teendőket", amíg nincs meg a fly...
Na, majd meglátjuk, mi lesz jövő hét szerdán, hogy fognak alakulni a gear-ek. -
Viktor77
titán
válasz
Ereshkigal #86923 üzenetére
Sok különbség nincs a kettő között.
-
-
warcat
veterán
Nincs is jobb annál, amikor neked még a földet kell nyalnod farmolás közben, feletted meg röpködnek a druidák, köszönjük Blizzard, igazi játékélmény!
-
Viktor77
titán
-
Atish19
őstag
válasz
Csokishurka #86902 üzenetére
Köszönöm a választ
Most látom Júl. 7.-ig akciós a BFA (25Eu). Lehet érdemesebb lenne akkor azt megvennem.
-
Whysperer
addikt
válasz
Ereshkigal #86901 üzenetére
Ezért megyek Classicba BG-i haverokkal és nem Raidelni. Régen nem volt az embernek tapasztalata meg minden új volt. Classicban múgy mész vissza, hogy azért ott van 15 év tapasztalatod és egy szintig a PVP gear elég lesz raid elkezdéshez bizonyosan.
Annó Én a 12-es palaval haeleltem Raidet meg a 12 -es warriorral Dpseltem szóval elvagy vele legalább is gearezni elég. PVP-be meg 1005 ha eléred ott van/ lesz é s régen mindig FUN volt a PVP. Imádtam a régi AV-t is. STB.Mindegy sajnálom ,hogy ez a BFA így kiengedte nekem is sok haveromat. Legionbe sokan visszajöttek és azt szerették is ,de most áhh. Azon nevettem ,hogy a Dk tankomnak még mindig 385-s fegyója van és sehonnan sem esik neki pedig mythicbe raiden szereztem anno és a shamanomat utána húztam fel az meg már 405-be van. 8)
-
Csokishurka
őstag
válasz
Atish19 #86886 üzenetére
Szia,
Úgy látom senki sem válaszolt,ezért megteszem. Az összefoglalóban le van írva:
"Mennyibe kerül?
Jelenleg elég letölteni magát a játékot, például innen, majd befizetni tetszőleges hónapnyi előfizetést és utána megkötések és korlátok nélkül játszható a teljes játék (A Legion kiegészítő tartalmával bezárólag).
A legújabb kiegészítő, a Battle for Azeroth átlagos bolti ára 12000 Ft.Ha lejár az előfizetés, akkor vagy bankkártyával vagy GameCard-dal (GC) tudsz plusz játékidőt vásárolni. A GC ára hazánkban ~8000 forint körül mozog, mely 2 hónap (60 nap) játékidőt biztosít.
Ha bankkártyával szeretnél fizetni, akkor bizonyosodj meg róla, hogy internetes tranzakciókat támogat-e a banki számlacsomagod, ez ügyben hívd fel a bankod bővebb információért. Általában dombornyomott bankkártyákkal lehet fizetni a játékidőért. E fizetési mód választása esetén 1,3 illetve 6 hónapra lehet előfizetni.
1 hónap ára: 12.99€, 3 hónapé: 35,97€, 6 hónapé: 65.94€."Őszintén ez nekem is új mert anno úgy volt hogy megvettem a battle chestet még Legion idején, ugye azzal meglett a WoW WoD-al bezárólag és külön meg kellett venni a Legiont.
De most ahogy látom csak kell aktív gametime és Legionig tudod nyomatni.
Javaslom vegyél egy havi gametimeot, húzd fel legionig a karit, ha úgy érzed bejön akkor vedd meg a BfA-t. Én anno így csináltam.Amikor megveszed a gametimot ki tudod valahol választani, hogy melyik accounton akarod aktiválni wow1, wow2.... válaszd ki amelyiket szeretnéd (ebben nem vagyok 100%-ig biztos, mert lehet mindegyikre megadja a gametimot). De mivel kb lvl20-ig egy-két óráig tart felhúzni ezért akár egy újat is kezdhetsz. Törölni accokat meg szerintem a blizzard oldalán a profilodnál tudsz.
Új hozzászólás Aktív témák
● Tört (tehát nem hivatalos Blizzard) szerverekkel nem foglalkozunk! Ne is próbálkozz!
● Ha új játékos vagy mindenképp ajánljuk, hogy egyszer fusd át a téma összefoglalót.
- A HyperOS 3-ra helyezi a fókuszt a Xiaomi
- Synology NAS
- PlayStation 5
- BestBuy topik
- Linux kezdőknek
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen SSD-t vegyek?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Jelszókezelők 2025-ben: biztonság vagy illúzió?
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- i7 Gamer konfig bővítési lehetőségekkel! - GARANCIÁVAL
- Bomba ár! HP EliteBook X360 830 G8 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Xiaomi Redmi Note 9Pro 64GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest