Hirdetés
-
PROHARDVER!
Ez a topik a World of Warcraft világát érintő kérdésekkel, történetekkel és beszámolókkal foglalkozik.
►Hivatalos rendszerkövetelmények WoW-hoz◄
►Blizzard által támogatott videokártyák listája◄
Prohardveres, Blizzard in game Community
WoW Token goldárfolyama
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ideg
aktív tag
-
Plata
félisten
-
Azie
őstag
én ma raktam fel pont tw-t. az érdekes, hogy miért banolnak. azért mert sorban állok b+? reggel eljöttem otthonról, csak bezártam a klienst, hogy kipróbáljam tw-vel be tudok-e állni a sorba, de már 5 perccel utána 4k sor 50m+ volt, szóval szopjanak lovat, ha sorbanállásért banolnak. mellesleg mi köze a blizznek, hogy honnan használom a gépem? o.O
-
warcat
veterán
válasz
powernap
üzenetére
Ez így van, azt is hozzátenném, hogy a hajnali szerver restartok után csak a minimum shardokat hozzák vissza, az egyébként totál üres Stormwind pl ilyenkor tele van ezerféle szerver játékosaival.
Csak késő délután/este indulnak el a shardok ahogy növekedik a terhelés.
Pár hete vettem észre, hogy így működik miután pofára estem a kora reggeli farmolási tervemmel.
Miután csak pár shard megy, majdnem annyira tele van ilyenkor Nazjatar, mint hétköznap esténként.... -
Janusz001
őstag
válasz
BoneDragon
üzenetére
Mirage -n reggel 4 kor nem volt queue és azóta sem, pedig volt pár ki be lépésem meló miatt. Szerencsére a dolgozós laptopon i3 2310,gt540,8gb ram, ssd tükörsimán fut

ui.: Maradt még játékos egyáltalán BfA -n? Itt is tömegnyomor van queue nélkül is sok helyen, népszerűbb szerveren el sem tudom képzelni mi lehet.
-
Spet
addikt
válasz
BoneDragon
üzenetére
Reggel, kora délelőtt vagy van, de rövidebb, vagy nincs.
-
BoneDragon
veterán
Most igy délelőtt is sorok vannak?
-
Ideg
aktív tag
Hát srácok, el vagyok keseredve... Tegnap este 7-kor hazaértem, hajnali 1 -kor sikerült belépni és játszani kb 1 kemény órát. Többet nem mertem bevállalni a mai meló miatt, de ez így nem túl nagy élmény... :S
Valahol olvastam, hogy valakit a Teamviewer miatt bannoltak. Ez csak valami urban legend vagy tényleg nem megengedett? Lehet kénytelen leszek beizzítani.
-
whitezo88
nagyúr
ugye volt róla szó h van dinamikus spawn, ami működik, de nem itemeknél... TGben pl a tökök gyorsan popoltak de Barrensben az oázisnál a gombák.... eddig egyet se láttam és sokan campelik.
-
warcat
veterán
válasz
Lirion
üzenetére
Woweconomy redditre ne menj ilyen hozzáállással
De egyébként ezer oka lehet, miért akarja valaki ingame arannyal fizetni a subot.Például az átlag nyári diákmunkánál garantáltan jobb a hűvös szobában farmolni, másik monitoron Netflixezve/ podcastot hallgatva.
De még jó meló mellett sem okvetlenül esik jobban az extra túlóra wow farm helyett, hiába logikusabb. -
J o e
tag
válasz
whitezo88
üzenetére
Valahogy sejtettem, hogy lesz ilyen, de ekkora sorra nem számítottam
Ezek szerint nagyon nagy az érdeklődés, tegnap kíváncsiságból körülnéztem Ragnaros szerveren Orgrimmarban, olyan 9 körül és csak páran lézengtek ott 
Viszont élményre ugyanazt hozza a Classic, mint sok évvel ezelőtt, az emberek a legkönnyebb küldiket is csapatban csinálják
-
Fandango
veterán
Ahogy látom sikerült az igazi Classic élményt hozni, kezdve a hosszadalmas várakozással, meg a world server down-nal.

Ezek nélkül nem lenne eredeti a múlt idézés.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
-
whitezo88
nagyúr
na, csak 7 óra volt a sorbanállás.
lakisoft: ja nyomok fél-1 órát aztán alvás

-
nesh_019
senior tag
-
whitezo88
nagyúr
én asszem fél5-5 közt léptem be, most még van 5,6k ember és 90 perc amit ír. Illetve most váltott, 132.
-
Hunner
senior tag
19:59-es állapot.
-
hemaka
nagyúr
Annyira jó, hogy valami csoda folytán ledob, és várhatok 5k-s sort... köszi bliz.
-
warcat
veterán
válasz
Balcsix
üzenetére
Jókor kérdezed, 261 887 aranyon tetőzött a WoW token

Erősen szerverfüggő lesz, ahol még él a raidelés, lesz kereslet a flaskokra stb.De először meg kell szerezned a repülést, a "régi" virágok 3.5-10 g/ darabon mennek, abból nem lesz meg.
Zin'anthidból össze lehet szedni,de csak repüléssel és egyre gyengül az ára, ha nem csinálsz semmi mást , akkor 8-10 órából csak növényszedéssel nem jön össze -
whitezo88
nagyúr
Golemaggon 20k a sor
396min.
Reggel azonnal beengedett, csak el kellett mennem délután. Lag nem volt, kezdőzónában nagyonsokan voltak, minden q mobot vadászni kellett, 2. zónában már teljesen szellős volt a levegő. -
Balcsix
senior tag
Sziasztok!
Lehet visszatérnék a Classic miatt, viszont arra vagyok kíváncsi, hogy retailon hogy pörög a piac.
Ez alatt azt értem, hogy még mindig ki lehet termelni 8-10 óra herbával a token árát mint fél-1 évvel ezelőtt? -
Janusz001
őstag
Mirage -re 1600 -as queue pár perc alatt lepörgött.
-
L4mie
veterán
mindig meglepődöm ezeken a nagy sorokon.
azátn rájövök, hogy még nyáriszünet van. -
J o e
tag
Aki mostanában lépett be, mi a helyzet Golemagg szerveren, van most sor?
-
Danex
addikt
UD területeken tiszta sz*pás volt fejlődni, egy csomó olyan küldetés aminél egy bosst kell megölni, de 15perc a respawn, vagy egyből a legelején a supply dobozok, 5perc / db és 6db kell.
Vagy bizonos zombie, amiből összesen 5 spawnol háromnegyed percenként, de emberenként 12 kell

Ennyi időhúzós questet egy helyen.. ahogy néztem kb az összes élmezőnyös kb mulgore-ban kezdett.
-
-
hemaka
nagyúr
Most komolyan, miért kellett blokkolni a macrokat? Egy szar petattack macrot nem tudok megírni, mert csak a bliz saját ui-val hajlandó csak működni...
-
whitezo88
nagyúr
OK hogy melóidő van, de Golemaggon Brill körül már tűrhető a játék.
-
Departed
őstag
válasz
lakisoft
üzenetére
Meglepően egyszerű volt bejutni Mirage Raceway-re: éjfél előtt belépés, 00:00-kor szürke gomb pirosra váltott, töltés, és mehetett a kaland.
Aztán jöhetett a játékos hegy és lag hegy, de sikerült még a legsűrűbb emberkezdő Nortshire Abbey-nél is a 3-as szint (1-es billentyű, köszi a munkát
).
A magamnak engedélyezett 1 órányi éjjeli játékba pedig belefért a hígabb night elf kezdőn is a 3-as ding (persze hunter-rel igazán nem nehéz a mob vadászat, hehe).Lényegamilényeg: szerintem senkit sem érdekelt a lag csak a vidám gondolat: VÉGRE ÚJRA HAZAÉRTÜNK!

-
Razzul
őstag
Na beléptem én is az imént.
- Előfizetés vásárlás, a shop működött rendben.
- Játék pikk-pakk letöltődött
- Golemaggon még mindig 1400 fős sor áll
-
Spet
addikt
válasz
lakisoft
üzenetére
Hát aki nem ebben "nőtt fel" annak tényleg lassú lehet.
Bár, hogy reggel mentem 2 órát (eljutva lvl 8 és fél-ig, 0 halással), azt kell mondjam, úgy maradt meg mint annó

Szerintem egy kicsit állítottak rajta, mert mintha a health regen gyorsabb lenne.
De world chatben már mentek, hogy vannak lvl 18-19-s emberek, szóval sokan ráfeküdtek a dologra.

-
J o e
tag
válasz
lakisoft
üzenetére
Ez még csak a kezdet
áhh, alig várom a meló végét, már tegnap amikor lefoglaltam a neveimet, volt egy feelingje az egésznek, mi lehet bent a világban 
Nekem utolsó emlékem Vanilláról, hogy lakótársam unszolása után, kezdtem egy tauren warriort, s talán 13. szintig jutottam
Most is maradtam ugyanennél a párosításnál, de most 60ig nincs megállás
-
echterion
nagyúr
Na, most meló előtt megnéztem, Golemagg 721-es queue. Lehet, este belogolok kicsit.
-
Melorin
addikt
Hogy lehet az, hogy az első Golemag realmon, ami eddig fullon volt 3x hamarabb engedne be mint a Gehennas ami medium volt a kezdés előtt? Nagyobb a szerver kapacitása?
-
Janusz001
őstag
3 -kor már nem volt queue a Mirage -n, haladni is lehet, egyelőre human kezdőt letoltam, magyarokat sajnos nem nagyon láttam/hallottam.
-
-
hemaka
nagyúr
1 óra alatt kijutotam az orc kezdőről, annyira nem is rossz, bár tudtam a jó spot helyeket.

-
Zοltta
senior tag
válasz
Aventador91
üzenetére
Bajheera azért tolni fogja szerintem jó pár napig mint Asmongold

-
whitezo88
nagyúr
1+ millió néző Twitchen

Új hozzászólás Aktív témák
● Tört (tehát nem hivatalos Blizzard) szerverekkel nem foglalkozunk! Ne is próbálkozz!
● Ha új játékos vagy mindenképp ajánljuk, hogy egyszer fusd át a téma összefoglalót.
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3358
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 10400 / RTX 3060 12GB / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3263, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3206
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

De egyébként ezer oka lehet, miért akarja valaki ingame arannyal fizetni a subot.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

-