- Milyen videókártyát?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 3***(X) "Zen 2" (AM4)
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- OLED monitor topik
- Hátizsákot rejtett némelyik Zotac GeForce RTX 5090 doboza
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
-
PROHARDVER!
Ez a topik a World of Warcraft világát érintő kérdésekkel, történetekkel és beszámolókkal foglalkozik.
►Hivatalos rendszerkövetelmények WoW-hoz◄
►Blizzard által támogatott videokártyák listája◄
Prohardveres, Blizzard in game Community
WoW Token goldárfolyama
Új hozzászólás Aktív témák
-
DopeBob
addikt
válasz
Arnold2 #84868 üzenetére
Még sima wow idején C'thun kill. De akkor már nagyon ki volt feszülve mindenki, kb rá is ment a guild, mindenki nyelt, amíg meg nem lett aztán game over. De mikor végre sikerült legyőzni, az nagyon jó érzés volt
Más. Félelmetes mennyire nincs tartalom most a játékban... vagy én nem találom. Alig vártam, hogy 120 legyen a hunterem, nagyon élveztem vele a szintezést. Pénteken meglett, most már ilvl 340, és egyszerűen semmi késztetés, hogy bármit is csináljak vele. Raidelni család és pici gyerek miatt nem nagyon tudok, istázni nem sok értelme van, úgyhogy marad a karihúzás, mert maga a játék még mindíg nagyon tetszik
Új hozzászólás Aktív témák
● Tört (tehát nem hivatalos Blizzard) szerverekkel nem foglalkozunk! Ne is próbálkozz!
● Ha új játékos vagy mindenképp ajánljuk, hogy egyszer fusd át a téma összefoglalót.
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 - 6 hónap Garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- KIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- Ne hagyd ki ezt a lehetőséget: Vadiúj Ryzen 7 5800X! Kamatmentes rèszletre is!!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 OC 8GB NZXT H400 fekete Enermax 750W
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged